-
Πώς σας φαίνεται αυτό το οχηματάκι???? Εχουμε τίποτα πληροφορίες ?? Technik για πες τίποτα ρε συ.... Ν' αρχίσω να κανω τίποτα οικονομίες?
Πολύ μου αρέσει ετσι οπως το βλέπω....
-
Πώς σας φαίνεται αυτό το οχηματάκι???? Εχουμε τίποτα πληροφορίες ?? Technik για πες τίποτα ρε συ.... Ν' αρχίσω να κανω τίποτα οικονομίες?
-
-
κουκλι???
εμενα σαν ενα υπερηψομενο Α4 μου μοιαζει..... -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
κουκλι???
εμενα σαν ενα υπερηψομενο Α4 μου μοιαζει.....Θα συμφωνήσω στο υπερυψομένο, θα διαφωνίσω στο Α4.. Πιο πολύ με C4 μοιάζει..
-
Audi to build Q5 SUV, Q3 may be next - - By JASON STEIN | AUTOMOTIVE NEWS - - Source: Autoweek
PHOENIX, Arizona, USA – Audi will add a small premium SUV called the Q5 by 2008.
Ulrich Hackenberg, Audi’s head of concept development, confirmed a five-seat Q5 is in Audi’s immediate plans.“I think we need a Q5 and we will have it,” Hackenberg said at a press event here.
Hackenberg said the Q5 will be positioned against the BMW X3 premium SUV and will be sold in both Europe and the US. It likely will be based on the A4 sedan.
Audi exhibited the Steppenwolf, a small, three-door SUV concept, at the Paris auto show in 2000. That vehicle featured all-wheel drive and was powered by a 225hp, 3.2-liter V-6 engine.
Its first, the Q7, was introduced last autumn. The Q7 shares a platform with the Volkswagen Touareg and Porsche Cayenne and is built in Bratislava, Slovakia.
Audi is adding new models in a product offensive aimed at doubling its annual global sales to 1.5 million units by 2015. Last year, Audi sold 829,100 vehicles globally, up from 779,441 units in 2004.
-
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... light=audi
-
κουκλι???
εμενα σαν ενα υπερηψομενο Α4 μου μοιαζει.....Γιατι ? Το Α4 κουκλί δεν είναι ??????
Οσον αφορά τις ομοιότητες, αυτά είναι χιλιοειπωμένα....Ολες οι σειρές της BMW, της Citroen (C), Αudi και πάει λέγοντας, μοιάζουν μεταξύ τους.....Τι να γίνει?
-
κουκλι???
εμενα σαν ενα υπερηψομενο Α4 μου μοιαζει.....Μάλλον για φουσκωμένο Α3 sportback μοιάζει ..το κουκλί αυτό...
-
Το ότι δεν μοιάζει σε όλους σε ένα μόνο αυτοκίνητο μάλλον σημαίνει ότι το αυτοκίνητο είναι ξεχωριστό...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το ότι δεν μοιάζει σε όλους σε ένα μόνο αυτοκίνητο μάλλον σημαίνει ότι το αυτοκίνητο είναι ξεχωριστό...δε σημαίνει όμως ότι είναι και ωραίο
δε μου αρέσει( οff topic )
spartan μάλλον πρέπει να αλλάξεις υπογραφή -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Πώς σας φαίνεται αυτό το οχηματάκι???? Εχουμε τίποτα πληροφορίες ?? Technik για πες τίποτα ρε συ.... Ν' αρχίσω να κανω τίποτα οικονομίες?Λοιπόν, το Q5 θα βασίζεται στην πλατφόρμα του Α4 και θα βγεί στην αγορά το 2008 (άρα προλαβαίνεις για αποταμίευση ).
-
Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται φοβερό!! Στη δεύτερη, μάπα, αλλά μάλλον φταίει ο τρόπος που σκαναρίστηκε...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το ότι δεν μοιάζει σε όλους σε ένα μόνο αυτοκίνητο μάλλον σημαίνει ότι το αυτοκίνητο είναι ξεχωριστό...Μικρέ με πρόλαβες....Περίμενα κανα δυο απόψεις ακόμα σχετικά με το ποιο μοιάζει, για να πω ακριβώς το ιδιο με σενα......
Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται φοβερό!! Στη δεύτερη, μάπα, αλλά μάλλον φταίει ο τρόπος που σκαναρίστηκε...
Οντως φίλε meco....Δε ξέρω τι φταίει αλλα σ' αυτη τη φωτό είναι χαλια το αυτοκίνητο. Ειδικά η πίσω πόρτα δε βλέπεται......
spartan μάλλον πρέπει να αλλάξεις υπογραφή
Οχι ρε συ....Για τον επόμενο λέω, μιας και ο τρέχων τελειώνει.....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
κουκλι???
εμενα σαν ενα υπερηψομενο Α4 μου μοιαζει.....Θα συμφωνήσω στο υπερυψομένο, θα διαφωνίσω στο Α4.. Πιο πολύ με C4 μοιάζει..
E όχι και με C4...
-
Μετα απο προσεκτικότερη παρατήρηση οφείλω να πω,
πως τα αυτοκίνητα των 2 φωτό, δε πρέπει να είναι ίδια.....Οι διαφορές βρίσκονται στα εξής σημεία......
'Η μάλλον ας παίξουμε το παιχνίδι 'βρείτε τις διαφορές'.....
Για να δούμε ποιοι είναι οι πιο παρατηρητικοί.....
Απ' τους Αουντάκηδες οι απαιτήσεις είναι περισσότερες, γι' αυτό βάλτε τα δυνατά σας... -
2 διαφορές έχει μπροστά :
[list:2s17re12]
-->Διαφορετικά φώτα-->Κάτω από την μάσκα το πρώτο έχει ένα πράγμα ασημένιο (δεν ξέρω τι είναι) ενώ το δεύτερο όχι[/list:u:2s17re12]
Και μια ομοιότητα, οι καθρέφτες είναι ίδιοι..
-
Η πληροφορηση που εχω (συζητηση με πωλητη στο Μοναχο) ειναι
για τελη 2007, βασισμενο στο Α4, κινητηρες οπως το Α4.
Εχει κανεις καμια πληροφορια ? Νομιζω το μοντελο θα πουλησει
σαν τα ζεστα ψωμακια !
Ευχαριστω -
Το 2008 με **Quattro ****και....ΤSI **;;;
πηγή---> http://www.wheels24.co.za/Wheels24/News ... 87,00.html
-
Λέγε τέτοια γιατί μαζεύω χρήματα για το A3 Sportback 2.0 TFSI Q.
Να περιμένω το μικρό Q7;
Λολάθηκα...
Για ποιον TSI προορίζεται;
AUDI Q5