-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Τι γινεται ρε παιδια ? Πολυ ησυχια υπαρχει , δεν υπαρχει κανενα νεο για τα 'τερατακια' μας?
Τι νεο να υπαρχει ? αφου μειναμε εμεις και μεις με τα νεα μετρα .... δεν υπαρχει νεο αιμα ....
Χαθηκε κι ο Χαρης Εμιλιου ..... ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΕΡΙΞΕ .....ο Χάρης δεν έχει χαθεί...εδώ είναι ...απλός λόγο πόλις δουλειάς έχω χάσει μερικά επεισόδια εδώ στο forum.. .....σε λίγες μέρες θα κάνω και τη πρώτη αλλαγή στο λάδι
για να δω γιατί μου έχουν πω ότι πεζή και νέο update για το ΜΗ 3g ... για να δούμε τι θα δούμε
εύχομαι να έχει και χαρτί για τι κύπρο -
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
Σήμερα άλλαξα τα πρώτα λάδια - φίλτρο. (7700χλμ) Μου έκανε εντύπωση το χρώμα των παλιών που ήταν κατάμαυρα! Μετά από 7700 χλμ; Δηλαδή στα 15000 χλμ πως θα ήταν; Επίσης είναι αισθητή η μείωση κατανάλωσης λαδιού μετά τα 4500 χλμ.Ποσα σου ζητησαν?
Γιατι εδω ζητουν οσα τους λειπουν... -
τα πρωτα λαδια κι εμενα μου βγηκαν πισσα, μετα καλυτερεψε το πραγμα
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Σήμερα άλλαξα τα πρώτα λάδια - φίλτρο. (7700χλμ) Μου έκανε εντύπωση το χρώμα των παλιών που ήταν κατάμαυρα! Μετά από 7700 χλμ; Δηλαδή στα 15000 χλμ πως θα ήταν; Επίσης είναι αισθητή η μείωση κατανάλωσης λαδιού μετά τα 4500 χλμ.
Ποσα σου ζητησαν?
Γιατι εδω ζητουν οσα τους λειπουν...80€ τα λάδια με το φίλτρο και 25 € εργασία, μετά από έκπτωση. (105€ όλα μαζί)
-
Καρεντα στο mall ζητουν 200€,για την ιδια δουλεια...
Φυσικα και ΔΕ θα τους τα χαρισω. -
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
Σήμερα άλλαξα τα πρώτα λάδια - φίλτρο. (7700χλμ) Μου έκανε εντύπωση το χρώμα των παλιών που ήταν κατάμαυρα! Μετά από 7700 χλμ; Δηλαδή στα 15000 χλμ πως θα ήταν; Επίσης είναι αισθητή η μείωση κατανάλωσης λαδιού μετά τα 4500 χλμ.
Ποσα σου ζητησαν?
Γιατι εδω ζητουν οσα τους λειπουν...80€ τα λάδια με το φίλτρο και 25 € εργασία, μετά από έκπτωση. (105€ όλα μαζί)
Tα λάδια ήταν της αντιπροσωπείας ή τους τα πήγες εσυ;
Στο ρωτάω γιατί τον οκτώβριο περίπου που ρώτησα εδω μου είχαν πει 22-23 ευρώ το λίτρο!
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Φυσικα και ΔΕ θα τους τα χαρισω.εμενα μου παει 130 ευρα στη καρεντα με λαδια δικα μου απο ιντερνετ (που ξερω και τι ειναι..)
φιλτρο δικο τους
στη καρεντα στο mall παντως για να μην κανουν παγαποντιες τα μαστορια δεν εχουν λαδια σε δοχεια , αλλα σε βαρελι για να φαινεται ακριβως ποσο βαζουν
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Φυσικα και ΔΕ θα τους τα χαρισω.εμενα μου παει 130 ευρα στη καρεντα με λαδια δικα μου απο ιντερνετ (που ξερω και τι ειναι..)
φιλτρο δικο τους
στη καρεντα στο mall παντως για να μην κανουν παγαποντιες τα μαστορια δεν εχουν λαδια σε δοχεια , αλλα σε βαρελι για να φαινεται ακριβως ποσο βαζουν
Δικά τους όλα. Τα λάδια ήταν Castrol (με υποσημείωση πάνω στο δοχείο: Oil for Audi by Castrol)
-
να πω οτι στα 130 ευρω τα 67.5 ειναι τα λαδια και τα υπολοιπα μεχρι τα 130 ειναι αυτα που δινω στη καρεντα για εργατικα και φιλτρο (καμια 65αρια ευρω) , οχι 130 στη καρεντα + λαδια
μιλαω φυσικα για 5 λιτρα λαδι castrol edge 5w 30
http://www.trade-wind.gr/index.php?page ... 57&lang=elη διαφορα των 70 ευρω μου φαινεται αρκετα σημαντικη και αξιζει τον κοπο πιστευω, σιγα μη τους χαρισω 70 ευρω των σκατογυφτων
-
εμενα παντως μου στοιχισε 88 ευρω με δικα μου λαδια ,
το καταλληλοτερο λαδι για το αυτοκινητο μας παντως δεν ειναι το edge αλλα το slx
-
εμενα παντως μου στοιχισε 88 ευρω με δικα μου λαδια ,το καταλληλοτερο λαδι για το αυτοκινητο μας παντως δεν ειναι το edge αλλα το slx
εεε..
το slx εχει καταργηθει και εχει αντικατασταθει απο το edge συμφωνα με τη castrol2η ερωτηση απο το site της εταιρειας
http://www.castrol.com/castrol/sectiong ... Id=7027092 -
XA !!! Αρα ... λαθος μου ειπε ο τεχνικουλης στην Audi οτι τα slx ειναι καλυτερα ...
-
-
XA !!! Αρα ... λαθος μου ειπε ο τεχνικουλης στην Audi οτι τα slx ειναι καλυτερα ...ηθελε να σου πουλησει το στοκ
-
Uploaded with ImageShack.us
ΘΑ ΚΛΑΨΩ !!!!
ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ !!!Λευτέρη αν έχεις τέτοια 'προβλήματα' είσαι τυχερός...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΘΑ ΚΛΑΨΩ !!!!
ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ !!!Λευτέρη αν έχεις τέτοια 'προβλήματα' είσαι τυχερός...
Μα δεν εχω προβληματα .....
αυτοι οι Π@#$%^ΔΕΣ της Porsche προσπαθουν να μου δημιουργησουν !
ειναι αυτο εσωτερικο αυτοκινητου τωρα ?
Απορω στο μελλον τι πιο ομορφο μπορει να σκαρφιστει καποιος ????? -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΘΑ ΚΛΑΨΩ !!!!
και 25 κιλά ευτυχισμένος
-
Ενταξει .... το ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ θα ητανε ενα παρμπριζ που θα πηγαινε μεχρι επανω τυπου citroen picasso.
-
Ενταξει .... το ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ θα ητανε ενα παρμπριζ που θα πηγαινε μεχρι επανω τυπου citroen picasso.το αυτοκίνητο μας Λευτέρη είναι ομορφότερο από αυτό!
Απλώς γιατί εμείς το κάνουμε καλλίτερο!
Καμια αντιρρηση γι αυτο; -
ΒΡΕ ΒΡΕ να και ο Χρηστος68 με τις θυμοσοφιες του !!!
Το αυτοκινητο Χρηστο μου το κανουμε ομορφο οταν παμε βολτες με τους φιλους μας ....
AUDI Q5