-
μπα ... μια χαρα πηγαινα ... εχω και μαρτυρες ... . απλα χειριζομουν απελπιστικα μαλακα το γκαζι ..... ο xristos68 που με ακολουθουσε χωρις παιδια (συνηθως μου φορτωνει τα δικα του !! ) και με τον επιλογεα στο sport με τους ιδιους ρυθμους εκαψε 9,4 .
-
εστι φιλε δειξτους οτι τα τουρμπο δεν καινε.. κλαιγονται ολοι χωρις λογο
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
μπα ... μια χαρα πηγαινα ... εχω και μαρτυρες ... . απλα χειριζομουν απελπιστικα μαλακα το γκαζι ..... ο xristos68 που με ακολουθουσε χωρις παιδια (συνηθως μου φορτωνει τα δικα του !! ) και με τον επιλογεα στο sport με τους ιδιους ρυθμους εκαψε 9,4 .Είπα και γω...4 παιδιά χαρά στο κουράγιο σου!! Ακόμα και το Q5 μικρό θα σου έπεφτε!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εστι φιλε δειξτους οτι τα τουρμπο δεν καινε.. κλαιγονται ολοι χωρις λογοΝαι ναι....μη χάσει η Βενετιά βελόνι...
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εστι φιλε δειξτους οτι τα τουρμπο δεν καινε.. κλαιγονται ολοι χωρις λογοpasxo μας ΑΚΟΥΣ ?
-
αστον αυτον , το φυσαει και δεν κρυωνει με τον 1.75 που καιει ολη τη βενζινη του κοσμου
το θεωρει προηγμενο μοτερ κιολας
αν τολμαει ας μας βγαλει ιδια νουμερα
εγω εχω ποσταρει ενα 8.4 και εχει και ενα 7.5 ο βελλερεφοντης στο κινητο του να περιμενει
-
Οι alfisti είναι κιμπάριδες! Δεν ασχολούνται με ταπεινά ζητήματα όπως η κατανάλωση ευτελών εύλεκτων υγρών...
-
σωστος.....εμεις να μαστε καλα και απο βενζινη ......τα βενζιναδικα ναναι καλα
-
Λοιποοον, ηρθε η ωρα μου και εμενα για προγραμματακι...
Για ενημερωστε με τι θα ηταν καλυτερο χωρις να εχω προβλημα με εγγυηση? -
στειλε πμ στον ΝΗΣΙΩΤΗ αυτος ξερει ......
-
Για πρόγραμμα αύξησης ιπποδύναμης δεν γνωρίζω. Για καλώδιο διάγνωσης ότι θέλετε... (RossTech κλπ)
-
viewtopic.php?f=15&t=16532&p=1785720&hilit=abt#p1785720
-
Ποιά η γνώμη σας??
Με 600€ δίνει +42 PS και +70 Νm
http://www.dts-kastaniotis.gr/data-audi.php -
Ο χρήστης john18625 έγραψε:
Ποιά η γνώμη σας??
Με 600€ δίνει +42 PS και +70 Νm
http://www.dts-kastaniotis.gr/data-audi.phpjohn ακομα λενε δεν βαζουν σε Q5 γιατι δοκιμαζουν το προγραμμα στην Γερμανια και θα εχουν νεα σε κανενα μηνα περιπου...
-
Για το προγραμμα της APR γνωριζει κανενας τιποτα??
http://www.goapr.gr/products/ecu_upgrad ... _long.html -
Παιδια, σχετικα με την καταναλωση, παιζει τεραστιο ρολο ποσο προσεκτικα οδηγεις αλλαζοντας ταχυτητα στις 2.500 στροφες. Οταν οδηγω χωρις να προσεχω καιω 10-12, οταν προσεχω 8-10 (ολα αυτα σε διαδρομες περιφερειακες, οχι στο κεντρο αθηνας με πολυ κινηση).
-
σήμερα στη θεσσαλονίκη ένα q5 τούμπανο φουλ extra είχε επάνω ότι μπορείς να φανταστείς . παρκάρισμενο χύμα με γρατζουνιες . ζάντες 20 αρες και έρχεται ο τύπος ξεπαρκαρει και σερνει και κατι σακουλες σκουπιδιών με τον προφυλάκτηρα ! Φευγοντας είδα στο πίσω μέρος το θρυλικό : 3.0 tdi !
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
σήμερα στη θεσσαλονίκη ένα q5 τούμπανο φουλ extra είχε επάνω ότι μπορείς να φανταστείς . παρκάρισμενο χύμα με γρατζουνιες . ζάντες 20 αρες και έρχεται ο τύπος ξεπαρκαρει και σερνει και κατι σακουλες σκουπιδιών με τον προφυλάκτηρα ! Φευγοντας είδα στο πίσω μέρος το θρυλικό : 3.0 tdi !Αν κρίνω από τον τρόπο που του φέρεται του καμαριού μας μάλλον το έχει για δεύτερο!!!
Τι λέτε να έχει για πρώτο? -
Ο χρήστης Tasos510 έγραψε:
σήμερα στη θεσσαλονίκη ένα q5 τούμπανο φουλ extra είχε επάνω ότι μπορείς να φανταστείς . παρκάρισμενο χύμα με γρατζουνιες . ζάντες 20 αρες και έρχεται ο τύπος ξεπαρκαρει και σερνει και κατι σακουλες σκουπιδιών με τον προφυλάκτηρα ! Φευγοντας είδα στο πίσω μέρος το θρυλικό : 3.0 tdi !
Αν κρίνω από τον τρόπο που του φέρεται του καμαριού μας μάλλον το έχει για δεύτερο!!!
Τι λέτε να έχει για πρώτο?Μάλον ο φουκαράς δεν θα είχε λεφτα για να το φτιάξει
AUDI Q5