-
Χρονολογία?
6/2009
-
SAE 75W παίρνει και θέλει 7λτ, κωδ. G 052529A2. Στην αντιπροσωπεία έχει περί τα 18-19€ το λίτρο ενώ aftermarket υπάρχουν και με 11-12€. Αντίστοιχα τα εργατικά είναι γύρω στα 70-80€ στην αντιπροσωπεία και άγνωστο πόσο σε εξειδικευμένο (θεωρώ πάνω από 30€ δε θα παίρνουν).
Το φίλτρο αλλάζεται βάσει vin. Το δικό μου που ήταν 2ος/2009 δεν άλλαζε φίλτρο. Ξέρω περίπτωση που ήταν κατασκευασμένο 1 μήνα μετά που άλλαζε.
-
SAE 75W παίρνει και θέλει 7λτ, κωδ. G 052529A2. Στην αντιπροσωπεία έχει περί τα 18-19€ το λίτρο ενώ aftermarket υπάρχουν και με 11-12€. Αντίστοιχα τα εργατικά είναι γύρω στα 70-80€ στην αντιπροσωπεία και άγνωστο πόσο σε εξειδικευμένο (θεωρώ πάνω από 30€ δε θα παίρνουν).
Το φίλτρο αλλάζεται βάσει vin. Το δικό μου που ήταν 2ος/2009 δεν άλλαζε φίλτρο. Ξέρω περίπτωση που ήταν κατασκευασμένο 1 μήνα μετά που άλλαζε.
Ευχαριστώ stefan147
-
Γεια σας μετά από πολύ καιρό. Έφθασε η ώρα για αλλαγή ελαστικών δεύτερη φορά. Έχω την 17΄ζάντα. Με τα Dunlop της μαμάς έβαλα continental LX2 αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος. Αυξήθηκε αισθητά η κατανάλωση. Σκέφτομαι τα michelin pilot 4 suv με δείκτη V. Τα Dunlop είχαν w. Γνώμες;
Επειδή διαβάζω για κατανάλωση λαδιού ότι μπορεί να εμφανιστεί και μετά τα 60000 χλμ, 1και 1/2 λίτρο στα 15000χλμ είναι οκ;
-
Αν δεν ακουμπάς πεζοδρόμια τα Michelin είναι πολύ καλή επιλογή
-
Καλησπερα. Εχω και εγω προβλημα με το σκιαδιο της οροφης. Η αντιπροσωπεια ειναι απαγορευτικη. Βρηκα 2 λυσεις. Μηχανισμος με σκιαδιο απο Γερμανια 200 + 100 τοποθετηση. Σκετο Σκιαδιο απο Ελλαδα 100 + 200 τοποθετηση. Ο μηχανισμος δεν εχει προβλημα αλλα θεωρω υπερβολικα 200 για τοποθετηση. Εχετε βρει καποια αλλη ακρη?
-
Καλησπερα. Εχω και εγω προβλημα με το σκιαδιο της οροφης. Η αντιπροσωπεια ειναι απαγορευτικη. Βρηκα 2 λυσεις. Μηχανισμος με σκιαδιο απο Γερμανια 200 + 100 τοποθετηση. Σκετο Σκιαδιο απο Ελλαδα 100 + 200 τοποθετηση. Ο μηχανισμος δεν εχει προβλημα αλλα θεωρω υπερβολικα 200 για τοποθετηση. Εχετε βρει καποια αλλη ακρη?
Ο Stefan147 είχε αλλάξει το σκιάδιο στο δικό του q5 πριν πουληθεί.
-
Εμενα συμφωνα με την Καρεντα τοτε, το σκιαδιο ειχε παρει μαζι στον ταφο και το μηχανισμο οποτε κατεληξα να αλλαξω ολοκληρη την κασετινα της ηλιοροφης. Με μεγαλες μαχες το κοστος ειχε παει κανα 2χιλιαρο αν θυμαμαι καλα.
Σκετο σκιαδιο παιζει και απο Aliexpress εκει γυρω στο 100αρικο αλλα θα κανει 2 μηνες να ερθει και πλεον τρωει και τελωνειο. Γενικα 100 για σκιαδιο κι αλλα 100 τοποθετηση θα μου ακουγοταν τιμιο. Οτιδηποτε παραπανω ειναι αρκετα νομιζω.
AUDI Q5