-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ρε παιδιά λέτε να βγει και με 1,8Τ?Ειλικρινά, δε το ξέρω, αλλα σίγουρα το ελπίζω....!!!
-
Εγω ψηνομαι τρελα για το 2,0diesel,καθοτι κατοικος επαρχιας...
Αληθεια,εχει ερθει σε καμια αντιπροσωπεια,για να το δουμε απο κοντα?
-
Ο χρήστης Maskaras2008 έγραψε:
Δεν νομίζω ότι άλλαξε/θα αλλάξει κάτι ουσιαστικό με τα τεκμήρια.
Πάντως το GLK μου φαίνεται σε ανώτερη κλάση από το Q5
Κάτι σαν ότι η C είναι καλύτερη από το Α4, για όσους συμφωνούν βέβαια.επανέρχομαι, γιατί είδα απο κοντά τα δύο αυτοκίνητα στην έκθεση αυτοκινήτου.
έχω να πω οτι το εσωτερικό της GLK μου φάνηκε αρκετά πιο προσεγμένο. απο υλικά και fit&finish μέχρι σχέδιο και πόσο σκέψη είχε μπει τι θα μπει που. πραγματικά μου φαίνεται να κερδίζει το Q5 σε αυτόν τον τομέα χωρίς να ιδρώσει.
εξωτερικά είναι λίγο κοντή (φέρνει σε Sub Forester) αλλά δεν είναι κακή. εδώ κερδίζει το Q5 ανάλογα βέβαια και τα γούστα.εφόσον πρόκειται να βγει σύντομα μικρότερος κινητήρας σίγουρα θα πρέπει κάποιος να περιμένει.
ένα μικρό δισταγμό μου δημιούργησε η κονσόλα που φάινεται να επεκτείνεται αρκετά πριος το δεξί πόδι του οδηγου. δεν δοκίμασα όμως γιατί το κάθισμα ήταν ηλ. ρυθμιζόμενο και δεν λειτουργούσα λόγω εκθεσιακού αυτοκινήτου.
-
Τεστ επί ελληνικού εδάφους για το Q5 από το Cityauto:
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Τεστ επί ελληνικού εδάφους για το Q5 από το Cityauto:http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=3462' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Άλλο ένα 'test' που στο 95% του παραθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά και διαστάσεις.
Στο ίδιο πνεύμα ...απούσιας ουσιαστικής ενημέρωσης, να και μια 'βλακώδης' διαφήμιση του Q5 που θυμίζει ...κινέζικη ολυμπιάδα.
http://www.youtube.com/watch?v=hOaRJ_VJons
(Ελπίζω να μην αποδειχτεί κινέζικο και το αυτοκίνητο.) -
επαθα σοκ οταν διαβασα στο καινουριο τευχος των 4Τ την μετρηση βαρους του Q5(εστω και με εξτρα εξοπλισμο) απο τους 4Τ ...1950 κιλα...!! μετα επαθα ενα δευτερο σοκ διαβαζοντας την (εξτρα) διασταση ελαστικων του αυτοκινητου της δοκιμης ...255/45/20...!!! παλι καλα δηλαδη που εχει τον 2.0Τ με τα 211 αλογα και 35 κιλα ροπης και σωζεται η κατασταση... με τετοιο βαρος σκεψη για τοποθετηση του 1.8Τ δεν θα με εβλεπε και τοσο συμφωνο
-
ναι αλλα δεν διαβασες οτι εχει επανω 30 χιλιαδες ευρω σε εξτρα εξοπλισμο και οτι το αμαξι κοστιζει 77Κ ευρω με ολα αυτα...
Βγαλε καμια 150-200 κιλα και εισαι μεσα. οσο μια σπορ Αλφα ρομεο Μπρερα.. και παλι πιο γρηγορο!
Μπηκα σε αυτο το αμαξι στην καρεντα στην κηφισιας στο μαρουσι..Παρα πολυ ωραιο παιδια. πραγματικα σε ασπρο με τις 20αρες και με ολον αυτον τον εξοπλισμο ειναι κουκλι.
-
Ti αλλο λεει το τεστ?Ποιο βγαινει νικητης?
-
H αγάπη.
Σόρρυ, δεν έχω πιει καφέ ακόμα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
H αγάπη.Σόρρυ, δεν έχω πιει καφέ ακόμα.
-
To 0-100 και τα ρεπριζ στο τεστ των 4Τ βυθίστηκαν
-
???
-
Ρε παιδια δε μας λεει καποιος που εχει διαβασει το τεστ???
Ρε ντινο δε μας αφηνεις με τις αγαπες ,εδω στην ερημια?? -
Ο χρήστης johnaudi έγραψε:
επαθα σοκ οταν διαβασα στο καινουριο τευχος των 4Τ την μετρηση βαρους του Q5(εστω και με εξτρα εξοπλισμο) απο τους 4Τ ...1950 κιλα...!! μετα επαθα ενα δευτερο σοκ διαβαζοντας την (εξτρα) διασταση ελαστικων του αυτοκινητου της δοκιμης ...255/45/20...!!! παλι καλα δηλαδη που εχει τον 2.0Τ με τα 211 αλογα και 35 κιλα ροπης και σωζεται η κατασταση... με τετοιο βαρος σκεψη για τοποθετηση του 1.8Τ δεν θα με εβλεπε και τοσο συμφωνοΕγώ πού το ζύγισα, τι να πω; Δεν πίστευα το νούμερο που έβλεπα. Οι 20άρες εννοείται ότι είναι η υπερβολή της υπερβολής. Μόνο ο ηλεκτρικός μηχανισμός που σηκώνει την πίσω πόρτα πρέπει να είναι ίσαμε 40 κιλά.
To 0-100 και τα ρεπριζ στο τεστ των 4Τ βυθίστηκαν
ΟΣΟ μοτερούκλα κι αν είναι ο 2.0TFSI, οι 2 τόνοι είναι 2 τόνοι.-
Εντυπωσιακά, πάντως, όπως σε κάθε καινούριο Audi, τα φρένα. Ακόμα πιο εντυπωσιακά από της Mercedes GLK τα νούμερα, αν και οι Merc κλασικά κερδίζουν σε αντοχή. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ρε παιδια δε μας λεει καποιος που εχει διαβασει το τεστ???
Ρε ντινο δε μας αφηνεις με τις αγαπες ,εδω στην ερημια??Το Q5 με διθυράμβους, ακόμα και για το τιμόνι του
-
Ενδιαφερον...
Μαλλον αυριο θα μου ερθει το τευχος. -
Κούκλα φαίνεται πάντως... πόσο καίει ξέρουμε?
-
παντως λιγοτερο απο τους αντιπαλους
-
Εγώ θα έλεγα κάτω άπο 13 ξέχνα το!
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ενδιαφερον...
Μαλλον αυριο θα μου ερθει το τευχος.Απο που θα σου ερθει, είναι παλιότερο τεύχος ;;;;
AUDI Q5