-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
εκδρομή σε ορεινό χωριό της πτολεμαϊδας με xristos68 κατανάλωση 15 λίτρα !! Επιστροφή μόνος 9.8 λίτρα ! Είναι με ποιον κανείς παρέα τελικά
Α και κάτι άλλο 225 χιλιόμετρα την ώρα είναι πολλά ?
Γιατί κάποιος έχει πολύ βαρύ πόδι στην παρέα .....Ναι!Ειναι πολλα,οταν εχεις μαζι σου οικογενεια.Τοτε πρεπει να πηγαινεις το ανωτερο με 160 χιλ/ωρα.Αλλα αμα εισαι μονος,γιατι καποιος αλλος κανει την νταντα,γιατι οχι;
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Καλησπερα σε ολη την Q5 παρεα!!
Εχω παραλαβει το Q5 S-Tronic εδω και τεσσερις ημερες και σημερα βγηκα στην εθνικη οδο!
Το αυτοκινητο φοβερο με τρομακτικη ροπη και πολυ καλη κυλιση!Αλλα...το παιξιμο των στροφων καλα κρατει...Και ερωτω...Αυτο το προβλημα εχει γινει γνωστο απο την αρχικη κυκλοφορια του αυτοκινητου!Εχει βγει apdate εδω και καιρο για την αντιμετωπιση του συγκεκριμενου προβληματος!!!Το δικο μου που ειναι παραγωγης Νοεμβριου γιατι το εχει????Εφοσον το γνωριζουν οι Γερμανοι γιατι συνεχιζουν να το παραγουν ετσι χωρις να το διορθωνουν??Πρεπει να πηγαινει ο καταναλλωτης να κανει το γ@@@@@νο το apdate για καψωνι????Εχω να πω πως ειναι πολυ σπαστικο αυτο το ανεβοκατεβασμα των στροφων και χαλαει παρα πολυ την συνολικη εικονα του αυτοκινητου....
Αν θελει καποιος ας μου πει την διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω για να φτιαχτει το ΓΝΩΣΤΟ!!!! προβλημα.Ευχαριστω!
Υγ.Δεν ειναι σοβαρη αντιμετωπιση αυτη απο μια τοσο μεγαλη εταιρεια(Audi) σε ενα τοσο ακριβο αυτοκινητο!!Και μην που πει καποιος οτι ειναι φθηνο...
Φιλικα.
Ξεκινάς με προγραμματισμένο ραντεβού στην αντιπροσωπεία...
Σ ευχαριστω πολυ!
Διορθωνεται 100%?
Χρειαζεται αρκετο χρονο? Γιατι μενω στη Χαλκιδα και το αυτοκινητο το πηρα απ την Karenta??φιλικα.
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Μόνο λάστιχα στις υπάρχουσες ζάντες.Αλλαγή τα χειμερινά γύρω στον νοέμβρη-δεκέμβρη,και καλοκαιρινά μάρτιο-απρίλιο.Αλλά εντελώς προσωπική μου άποψη είναι οτι αν δεν πηγαίνεις συχνά σε παγωμένους-χιονισμένους δρόμους,οδηγείς σε νορμάλ θερμοκρασίες (οχι Φλώρινα π.χ.) δεν τα χρειάζεσαι..Eχετε υπ' οψιν σας, οτι ζαντάρισμα-ξεζαντάρισμα ελάστικών 2 φορές το χρόνο, ΔΕΝ κάνουν καλό ουτε στις ζάντες, ούτε στα ελαστικά...!!! Ενα σετ σιδερένιες ζάντες με φορεμένα χειμερινά, είναι ο,τι καλύτερο..!
-
-
τωρα αυτο τι δειχνει? οτι εισαι αδειος?
καλα τι βλακες που εβγαλαν το δεικτη, τι να σου δειξει ο αισθητηρας?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τωρα αυτο τι δειχνει? οτι εισαι αδειος?καλα τι βλακες που εβγαλαν το δεικτη, τι να σου δειξει ο αισθητηρας?
Αυτό δείχνει ότι λείπει 1+ λίτρο λαδιού αυτή τη στιγμή το οποίο 'χάθηκε' σε 5000χλμ!!
-
και αυτο το κανει μονιμα?
καλα ξεμπερδεματα
-
:slap: και αυτο το κανει μονιμα?καλα ξεμπερδεματα
Τι καλά ξεμπερδέματα? Αφού δεν έχουμε πει ότι ο 2.0TFSI καίει?? Γιατί μου τα αλλάζεις τώρα? Να ρχίσω να ανησυχώ?
-
ααα δεν ειδα νομιζα οτι αυτο εγινε σε 500 χλμ , δεν κοιταξα καλα
και παλι πολυ ειναι το ζεσταινεις καθολου?
-
ααα δεν ειδα νομιζα οτι αυτο εγινε σε 500 χλμ , δεν κοιταξα καλακαι παλι πολυ ειναι το ζεσταινεις καθολου?
Ευλαβικά! Ζέσταμα-κρύωμα δεν είναι θέμα! Το ενδιάμεσο την κάνει τη δουλειά!
-
Κανονικα θα σταματησει να καιει μετα τα 20000.Παντως εχει καψει αρκετο.
-
Ο χρήστης giannis37 έγραψε:
Καλησπερα σε ολη την Q5 παρεα!!
Εχω παραλαβει το Q5 S-Tronic εδω και τεσσερις ημερες και σημερα βγηκα στην εθνικη οδο!
Το αυτοκινητο φοβερο με τρομακτικη ροπη και πολυ καλη κυλιση!Αλλα...το παιξιμο των στροφων καλα κρατει...Και ερωτω...Αυτο το προβλημα εχει γινει γνωστο απο την αρχικη κυκλοφορια του αυτοκινητου!Εχει βγει apdate εδω και καιρο για την αντιμετωπιση του συγκεκριμενου προβληματος!!!Το δικο μου που ειναι παραγωγης Νοεμβριου γιατι το εχει????Εφοσον το γνωριζουν οι Γερμανοι γιατι συνεχιζουν να το παραγουν ετσι χωρις να το διορθωνουν??Πρεπει να πηγαινει ο καταναλλωτης να κανει το γ@@@@@νο το apdate για καψωνι????Εχω να πω πως ειναι πολυ σπαστικο αυτο το ανεβοκατεβασμα των στροφων και χαλαει παρα πολυ την συνολικη εικονα του αυτοκινητου....
Αν θελει καποιος ας μου πει την διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω για να φτιαχτει το ΓΝΩΣΤΟ!!!! προβλημα.Ευχαριστω!
Υγ.Δεν ειναι σοβαρη αντιμετωπιση αυτη απο μια τοσο μεγαλη εταιρεια(Audi) σε ενα τοσο ακριβο αυτοκινητο!!Και μην που πει καποιος οτι ειναι φθηνο...
Φιλικα.
Ξεκινάς με προγραμματισμένο ραντεβού στην αντιπροσωπεία...
Σ ευχαριστω πολυ!
Διορθωνεται 100%?
Χρειαζεται αρκετο χρονο? Γιατι μενω στη Χαλκιδα και το αυτοκινητο το πηρα απ την Karenta??φιλικα.
Δεν ξέρω αν εχει βγει ενιαίο update τώρα..στην δική μου περίπτωση χρειάστηκε να παω 1η φορά για κάποιες μετρήσεις,2η φορά για αναβάθμιση εγκεφάλου σασμάν και 3η φορά για αναβάθμιση εγκεφάλου μηχανής.Ναι το πρόβλημα διορθώθηκε 100%.Αλλά αν δεν μιλήσεις μαζί τους έστω και τηλεφωνικά δεν μπορείς να ξέρεις
-
Έχει κανείς υπόψη του για μπούκες εξατμίσεως, είτε αντιπροσωπείας είτε after market.
-
Παιδιά καλησπέρα,
Τελικά χτες προχώρησα στην τοποθέτηση του πίσω Spoiler της ABT με 2 τελικά ABT Sebring 84mm και τοποθέτησα πρόγραμμα από την ABT επίσης που το εκτόξευσε στα 275 Ps και 40kgm ροπή.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το αμάξι δεν κομπιάζει πλέον και έχει βελτιωθεί παρά πολύ στο ψηλό φάσμα στροφών. Οι επιδόσεις με πρώτη ματιά φαίνονται εκρηκτικές.
Επίσης βελτιώθηκε θεαματικά ο ήχος κ έχει γίνει άγριος σε φυσιολογικά επίπεδα πάντα...Περισσότερες εντυπώσεις θα αναφέρω προσεχώς...
-
Ο χρήστης VagQ5 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα,Τελικά χτες προχώρησα στην τοποθέτηση του πίσω Spoiler της ABT με 2 τελικά ABT Sebring 84mm και τοποθέτησα πρόγραμμα από την ABT επίσης που το εκτόξευσε στα 275 Ps και 40kgm ροπή.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το αμάξι δεν κομπιάζει πλέον και έχει βελτιωθεί παρά πολύ στο ψηλό φάσμα στροφών. Οι επιδόσεις με πρώτη ματιά φαίνονται εκρηκτικές.
Επίσης βελτιώθηκε θεαματικά ο ήχος κ έχει γίνει άγριος σε φυσιολογικά επίπεδα πάντα...Περισσότερες εντυπώσεις θα αναφέρω προσεχώς...
Ωραίος
Πόσο πήγε τελική? -
Ο χρήστης john18625 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα,
Τελικά χτες προχώρησα στην τοποθέτηση του πίσω Spoiler της ABT με 2 τελικά ABT Sebring 84mm και τοποθέτησα πρόγραμμα από την ABT επίσης που το εκτόξευσε στα 275 Ps και 40kgm ροπή.
Ωραίος
Πόσο πήγε τελική?Εννοείς τελική ταχύτητα;Σύμφωνα με την ABT παίρνει +20, δλδ απο 222 --> 242!
Not bad αν κ δε νομίζω να τη φτάσω ποτέ! -
Ο χρήστης VagQ5 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα,Τελικά χτες προχώρησα στην τοποθέτηση του πίσω Spoiler της ABT με 2 τελικά ABT Sebring 84mm και τοποθέτησα πρόγραμμα από την ABT επίσης που το εκτόξευσε στα 275 Ps και 40kgm ροπή.
Μια ερωτηση μπορω να κανω??? γιατι τοση μεγαλη διαφορα τιμης μεταξυ abt και mtm για ουσιαστικα την ιδια αποδοση κινητηρα μετα την αναβαθμιση???? και σε ρωτω επειδη προφανως θα το ειχες ψαξει το θεμα πριν καταληξεις εκει...και κατι τεχνικο....πως ειναι η καταναλωση μεσα στην πολη ειδικοτερα μετα την αναβαθμιση???? και γενικα η καταναλωση πως επηρεαζεται απο την αυξηση της ιπποδυναμης και της ροπης???? ευχαριστω εκ των προτερω...Στρατης
-
Ο χρήστης ststrato έγραψε:
Μια ερωτηση μπορω να κανω??? γιατι τοση μεγαλη διαφορα τιμης μεταξυ abt και mtm για ουσιαστικα την ιδια αποδοση κινητηρα μετα την αναβαθμιση???? και σε ρωτω επειδη προφανως θα το ειχες ψαξει το θεμα πριν καταληξεις εκει...και κατι τεχνικο....πως ειναι η καταναλωση μεσα στην πολη ειδικοτερα μετα την αναβαθμιση???? και γενικα η καταναλωση πως επηρεαζεται απο την αυξηση της ιπποδυναμης και της ροπης???? ευχαριστω εκ των προτερω...Στρατης
Δε γνωρίζω για την τόσο μεγαλη διαφορά μεταξύ ABT - ΜΤΜ πραγματικά.
Αυτό που έκανα εγώ είναι ότι εκμεταλλεύτηκα την προσφορά της ABT για 20% έκπτωση το μήνα Νοέμβριο και προχώρησα στην αναβάθμιση με μειωμένη τιμή που είναι και πάλι όμως σαφώς μεγαλύτερη της ΜΤΜ.Αυτό που με οδηγησε στην ABT είναι καταρχάς η αξιοπιστία για την οποία φημίζεται καθώς επίσης και το γεγονός ότι ήταν η μόνη που έβγαλε αναλυτικό πίνακα με τις επιδόσεις πριν κ μετά. Θα μπορούσα κάλιστα να πάω κ ΜΤΜ.
Στρατή για την κατανάλωση είδα ότι αυξήθηκε αρχικά αλλά δεν έχω σαφή εικόνα γιατί το αυτοκίνητο το έχω οδηγήσει ελάχιστα. Δυστυχώς δεν αναφέρεται πουθενά πόσο φτάνει η κατανάλωση αλλά εκτιμώ ότι τσιμπάει πάνω από 1 l/100 km.
Αυτό όμως που νομίζω ότι χρειάζεται πλέον μετά αναβάθμιση είναι τα φρένα κ σκέφτομαι να πάω σε 345 τρυπητές. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν οι δαγκάνες οι εργοστασιακές ταιριάζουνε. Είναι η πιο φθηνή λύση σε σχέση με τα αποτελέσματα που μπορείς να δεις!
-
Ο χρήστης VagQ5 έγραψε:
Το μόνο που με προβληματίζει και μένα είναι η κατανάλωση.Όταν έχεις νεώτερα ενημέρωσε..και για εκτός πόλης
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα,
Το μόνο που με προβληματίζει και μένα είναι η κατανάλωση.Όταν έχεις νεώτερα ενημέρωσε..και για εκτός πόλης
Ειστε τρελλοι !!!!
AUDI Q5