-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και κάτι ακόμα: Ιδιοκτήτες 156 2.0 JTS μου έχουν αναφέρει πως στα 10000χλμ. ο κινητήρας τους μεταμορφώθηκε. Το έψαξαν και ανακάλυψαν πως σε αυτά τα χιλιόμετρα ο εγκέφαλος αλλάζει από μόνος του χαρτογράφηση προς το πιο άγριο και ακόμα άλλη μια τέτοια -μικρότερη- αλλαγή συμβαίνει και στα 20000χιλ.
Ναι, αλλά οι 'αντικειμενικοί' λένε άλλα...
Αυτό το έχω ακούσει και από άλλους. Για αλλαγή στην χαρτογράφιση μετά από 10-20χ.χλμ
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και κάτι ακόμα: Ιδιοκτήτες 156 2.0 JTS μου έχουν αναφέρει πως στα 10000χλμ. ο κινητήρας τους μεταμορφώθηκε. Το έψαξαν και ανακάλυψαν πως σε αυτά τα χιλιόμετρα ο εγκέφαλος αλλάζει από μόνος του χαρτογράφηση προς το πιο άγριο και ακόμα άλλη μια τέτοια -μικρότερη- αλλαγή συμβαίνει και στα 20000χιλ.
Κάποιο link υπάρχει?
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
βρε kyan...λες και αν μας έλεγες οτι σου άρεσε το Golf, θα σε πίστευε κανείς αφού είσαι βαμένος Alfisti βρε ...Ο meco θα σου πει περίπτωση που έχω ψηφίσει το Golf GTI εναντίον του Focus. Και σε άλλη περίπτωση το Passat. Μάλιστα έχω πει πως το Passat έπρεπε να κερδίσει το COTY. Τα περί 'βαμμένων alfisti' κτλ.κτλ. μου γυρίζουν τ'άντερα όποτε τα ακούω, ειδικά από κρυφοβαγγελάκηδες που το παίζουν 'αντικειμενικοί'. Όχι ότι συγκαταλέγω εσένα σε αυτούς πάντως.
anyway...το θέμα δεν είναι αν είχαμε 50000+ τι θα αγοράζαμε αλλά αν είχαμε αυτά τα λεφτά και έπρεπε να αγοράσουμε ένα απο τα δύο...ποιο....
Και αυτό ακριβώς απάντησα.
γούστα λοιπόν είναι αυτά γιατι παρόλο που το σχετικό άρθρο αποδεικνύει οτι το golf είναι καλύτερο οδηγητικά κλπ.κλπ....οι εγκάθετοι εξακολουθούν και μένουν εγκάθετοι
Αυτό που 'αποδεικνύει' το άρθρο είναι πως οι 4Τ προτιμούν τη φιλοσοφία 'υπέρ-GTI' έναντι της φιλοσοφίας 'υπέρ-GT'. Τίποτα άλλο.
άσχετο αλλά παρόμοιο συγκριτικό έχει και το CAR αν δεν απατώμε...προς απάντηση forum-α που είπε οτι τα σύγκριναν γιατι απλά έτυχε να τα έχουν και τα δύο στα χέρια τους την ίδια περίοδο (ή κάτι τέτοιο τέλως πάντων )
Παρουσιάστηκαν ταυτόχρονα, δίνονται ταυτόχρονα για δοκιμή, τα έχουν ταυτόχρονα αρκετά περιοδικά. Γιατί αυτό δεν ισχύει;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κάποιο link υπάρχει?
ναι!!!
www.ξαφνικα.με.ενδιαφερουν.και.οι.επιδοσεις.com !!!!
και το
www.δεν.ανεχομαι.η.Αlfa.να.τρωει.ξυλο.απο.Golf.com !!μην αρπαζεστε, πλακα κανω
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κάποιο link υπάρχει?
Στο λέω εγώ. Δεν σου αρκεί;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Κάποιο link υπάρχει?
ναι!!!
www.ξαφνικα.με.ενδιαφερουν.και.οι.επιδοσεις.com !!!!
και το
www.δεν.ανεχομαι.η.Αlfa.να.τρωει.ξυλο.απο.Golf.com!!Όσον αφορά εμένα τουλάχιστον.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όσον αφορά εμένα τουλάχιστον.
δε σε αμφισβητω γιατι δεν το ξερω!
αλλωστε προφανως κανω πλακα! -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Κάποιο link υπάρχει?
Στο λέω εγώ. Δεν σου αρκεί;
Όχι.. Μπορώ και γω να σου πω ότι έχω γνωρίσει 10 ιδιοκτήτες 156 που λένε το ακριβώς αντίθετο, θα με πιστέψεις?
(Δεν λέω ότι λες ψέμματα ή κάτι τέτοιο αλλά ότι οι προσωπικές εμπειρίες σε κάποια πράγματα απλά δεν είναι αρκετές για να αποτελέσουν κάτι παραπάνω από μία απλή ένδειξη)
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Αν αυτό δεν ειναι υποκρισία, τότε δεν ξέρω τι είναι.Το ότι στα παραπάνω που γράφεις πάντα εμφανίζονται να έχουν άδικο οι ιταλόφιλοι για όλα φαντάζομαι δεν σε προβλημάτισε καθόλου; Τα συμπεράσματα δικά σου.
Aρά λες ότι δεν είναι σωστό αυτό, ενώ εγώ σου λέω δικαιώμα τους και είναι πλειοψηφία άρα ΕΙΝΑΙ βασικό κριτήριο.
Μα το βαζω σε ' '. Φυσικα και ειναι δικαιωμα τους! Απλα υπαρχει και η αλλη αποψη! Για παραδειγμα, οι τοσες γενιες corolla πουλησαν σαν τρελες λογω εμφανισης? Οχι, πουλησαν διοτι οι συγκεκριμενοι αγοραστες εκτιμησαν περισσοτερο την αξιοπιστια & το after sales περισσοτερο απο οτι την εμφανιση! Αν δεν ηταν ετσι, η Αλφα θα πουλουσε 60000 κουκλες 147 το χρονο στην Ελλαδα! Το accent επισης δεν ειναι πρωτο σε πωλησεις λογω εμφανισης! Πουλαει λογω value/money.
Καταλαβαίνεις φυσικά ότι άλλη κατηγορία το accent και γενικά η κατηγορία μικρομεσαίο που τα μετράς τα χρήματα, κι άλλο η κατηγορία των 50.000+ που σίγουρα έχεις άλλες προτεραιότητες έτσι;
Υ.Γ. Στο 'μάγκα' όπως διάβασα παραπάνω που θα πάρει το R32, το κομπολόι δώρο από μένα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όχι.. Μπορώ και γω να σου πω ότι έχω γνωρίσει 10 ιδιοκτήτες 156 που λένε το ακριβώς αντίθετο, θα με πιστέψεις?Δεν θα θεωρήσω όμως ότι μου λες ψέμματα ή ότι δεν ισχύει αλλά δεν θα το αμφισβητίσω και θα προσπαθήσω να το διαστυρώσω. Το πολύ-πολύ να θεωρήσω ότι παραπληροφορήθηκες.
(Δεν λέω ότι λες ψέμματα ή κάτι τέτοιο αλλά ότι οι προσωπικές εμπειρίες σε κάποια πράγματα απλά δεν είναι αρκετές για να αποτελέσουν κάτι παραπάνω από μία απλή ένδειξη)
Σύμφωνοι, κι εγώ ως 'ένδειξη' το ανέφερα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όχι.. Μπορώ και γω να σου πω ότι έχω γνωρίσει 10 ιδιοκτήτες 156 που λένε το ακριβώς αντίθετο, θα με πιστέψεις?
Δεν θα θεωρήσω όμως ότι μου λες ψέμματα ή ότι δεν ισχύει αλλά δεν θα το αμφισβητίσω και θα προσπαθήσω να το διαστυρώσω. Το πολύ-πολύ να θεωρήσω ότι παραπληροφορήθηκες.
Γι αυτόν ακριβώς τον λογο ζήτησα το link..
-
Δεν έχω να σου δώσω.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ωπα! Τελικα το ανακαλυψαν ή ειναι 'ενδειξη'???
μας μπερδεψες! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μας μπερδεψες!Kι εσύ τι θες?
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
...να μην πεταγεσαι!
να μαθω τι λεει ο φιλος θελω, οταν θελω να ρωτησω εσενα θα στο πω.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μας μπερδεψες!Εκείνοι ισχυρίζονται πως το ανακάλυψαν αλλά δεν μου ανέφεραν λεπτομερώς τις πηγές τους, μου είπαν πως τους το είπε κάποιος μηχανικός. Για μένα είναι ένδειξη μέχρι να βρω αποδείξεις. Αλλά δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω ως προς το αποτέλεσμα, δηλαδή τη βελτίωση της απόδοσης. Στην κουβέντα δεν υπήρχε 'εχθρικά προσκείμενος' οπότε δεν είχαν κάτι να 'αποδείξουν'.
Γιατί τέτοια δυσπιστία αλήθεια;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
μας μπερδεψες!Εκείνοι ισχυρίζονται πως το ανακάλυψαν αλλά δεν μου ανέφεραν λεπτομερώς τις πηγές τους, μου είπαν πως τους το είπε κάποιος μηχανικός. Για μένα είναι ένδειξη μέχρι να βρω αποδείξεις. Αλλά δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω ως προς το αποτέλεσμα, δηλαδή τη βελτίωση της απόδοσης. Στην κουβέντα δεν υπήρχε 'εχθρικά προσκείμενος' οπότε δεν είχαν κάτι να 'αποδείξουν'.
Γιατί τέτοια δυσπιστία αλήθεια;
φιλε μου (αυτο για καποιους που ....βιαζονται και νομιζουν οτι τα ξερουν ολα.. ), δεν σε αμφιβητω και το ειπα απο την αρχη. Δεν αποκλειεται να ισχυει αυτο. Απλα μου φανηκε οτι ησουν πιο σιγουρος οταν το εγραψες την 1η φορα και στη συνεχεια ειπες οτι ειναι 'ενδειξη'.
Εγινες κατανοητος τωρα.-
Καμια δυσπιστια απο μεσα σε αυτα που λες και το ξερεις. -
OK.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
...να μην πεταγεσαι!
να μαθω τι λεει ο φιλος θελω, οταν θελω να ρωτησω εσενα θα στο πω.
οκ
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εκείνοι ισχυρίζονται πως το ανακάλυψαν αλλά δεν μου ανέφεραν λεπτομερώς τις πηγές τους, μου είπαν πως τους το είπε κάποιος μηχανικός. Για μένα είναι ένδειξη μέχρι να βρω αποδείξεις. Αλλά δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω ως προς το αποτέλεσμα, δηλαδή τη βελτίωση της απόδοσης. Στην κουβέντα δεν υπήρχε 'εχθρικά προσκείμενος' οπότε δεν είχαν κάτι να 'αποδείξουν'.Γιατί τέτοια δυσπιστία αλήθεια;
Φίλε kyan, εύλογο δεν είναι να υπάρχει δυσπιστία όταν παρατίθεται μια πληροφορία που - εμμέσως πλην σαφώς - υπονοεί ότι αν η συγκεκριμένη δοκιμή γινόταν μετά από 10.000χλμ ενδεχομένως τα αποτελέσματα να ήταν διαφορετικά;
Και με τα bold που έγραψες παραπάνω, απομάκρυνες τον ισχυρισμό σου από την αλήθεια.
Και αλήθεια, γιατί να έκανε η Άλφα κάτι τέτοιο; Ποιός ο λόγος; Στρώσιμο; Αξιοπιστία; Δεν νομίζω...
Παρτο κι` αλλιώς: Ποιός κατασκευαστής θα χαντάκωνε τις επιδόσεις του νέου του μοντέλου (μη δίνωντάς του την καλύτερη δυνατή απόδοση) για να.. 'βοηθήσει' στο στρώσιμο;;!
R32 vs Brera 3.2