-
Μα το ενα ειναι hot hatch το αλλο κουπε! Πως συγκρινονται?
Νομιζω πως οι ανω μιας Χ ηλικιας θα ψηφισουν κουπε (βλεπε ποιοτητα κυλισης, εμφανιση), ενω οι μικροτεροι των Χ ετων θα ψηφισουν hot hatch (poooooowerrrrrrrr οπως λεει και ο Clarkson).
Τελος παντων, ψηφισα και εγω.
ΥΓ. Προτεινω νεο συγκριτικο για τους 4Τ: Leon II Cupra εναντιον Mercedes SLK 200K
edit: Με καλυψε βλεπω ο skullone
-
Πιο καλά ακόμα:
Opel Zafira OPC με Mitsubishi Colt CZT!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
:lol:Brera. Βαρέθηκα τα golf. Αν ήθελα golf, θα έπαιρνα το GTI.
χάλασε ο κόσμος
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Τα θέλει τώρα ο κώλος σου κι εσένα.Γιατί ρε συ, ίσα ίσα που σε υποστηρίζω...
-
Άλλη πρόταση για τους 4Τ:
Συγκριτικό Audi A3 TFSI με BMW 520! ΈΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙΙ...
Να δω πότε θα μάθουν ορισμένοι τα βασικά...
-
Στα 'νεα μοντελα', καποιος χρηστης αναφερει για την Brera οτι κανει καλυτερους χρονους απο το Sti. Εκει εχει αραγε νοημα η συγκριση?
Γιατι εχω την αισθηση οτι αν η αποφαση του περιοδικου ηταν αλλη, για καποιους θα ειχε νοημα η συγκριση?
-
Η σύγκριση εκεί ήταν καθαρά ενδεικτικού χαρακτήρα, μεταξύ ενός τετρακίνητου GT κι ενός τετρακίνητου homologation special που θεωρείται benchmark γενικώς (μαζί με το Evo).
-
Πέρα από την πλάκα έχουμε να κάνουμε με δύο αυτοκίνητα 3.2λίτρων και 4κίνητα.
Αν κάποιο αυτοκίνητο είναι ευνοημένο από τη σύγκριση αυτό είναι η brera γιατί είναι από την αρχή σχεδιασμένη για spor αυτοκίνητο και όχι για μικρομεσαίο οικογενειακό, όπως το Golf.
Πραγματικά απορώ γιατί μερικοί βλέπετε τη σύγκριση με κακό μάτι καi παραθέτετε σε σύγκριση αυτοκίνητα εντελώς άσχετα, μεταξύ τους.Να ρωτήσω και κάτι ακόμα? Μετά το εγκάθετο Drive τώρα έχουμε και εγκάθετους 4Τροχούς?
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Η σύγκριση εκεί ήταν καθαρά ενδεικτικού χαρακτήρα, μεταξύ ενός τετρακίνητου GT κι ενός τετρακίνητου homologation special που θεωρείται benchmark γενικώς (μαζί με το Evo).α, εκει δηλαδη δεν ηταν συγκριση, ηταν....'συγκριση ενδεικτικου χαρακτηρα'. Οκ τοτε.
-
Ε, δείξε μου εσύ κανένα άλλο γρήγορο επιβατηγό αυτοκίνητο που να τα πάει πάρα πολύ καλά στην πίστα και να έχει τετρακίνηση με 3 διαφορικά και μέχρι 300 άλογα πέρα από το STi και το Evo.
-
Εγώ θα ήθελα να σταθώ αλλού:
1744kg η Brera και 1600 το Golf? Ήμαρτον παιδιά, κάπου αρχίζουμε και χάνουμε το μέτρο.....
Με λύπη μου πάντως βλέπω ότι η σημερινή Alfa είναι κάπου εκεί που θα ήθελα να είναι η Lancia, και μέχρι στιγμής απεμπολεί τον 'πυροβολημένο' χαρακτήρα του παρελθόντως. Ελπίζω με τις GTA να αλλάξει η κατάσταση, αλλά ακόμα περισσότερο ελπίζω να αλλάξει στα προσιτά, 'γήινα' αυτοκίνητα.
-
παντως με τα δικα μου κριτηρια, αν ειχα 40-50κ και ηθελα ενα σπορ αυτοκινητο, που να μην εχει τον απολυτο χαρακτηρα μιας φτερουγας, και τους συμβιβασμους που ερχονται με ενα τετοιο αυτοκινητο, και η Brera & το Golf θα ηταν μεσα στη λιστα με τα μοντελα που θα με ενδιεφεραν.
-
Το Golf αν είχες μόλις αποκτήσει παιδιά και η Brera αν σκόπευες να αναβάλεις για λίγο την προσφορά εγγόνων στους γονείς σου.
-
ακομη δεν ξεκινησε το τοπικ και γραφτηκαν 3 σελιδες με μαλακιες..........
-
Garbage In, Garbage Out. Γράφει ο κόσμος ανάλογα με το ερέθισμα που του παρέχεται.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ακομη δεν ξεκινησε το τοπικ και γραφτηκαν 3 σελιδες με μαλακιες..........Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια...
-
-
Δηλαδή πραγματικά πιστεύετε ότι κάποιος που σκέφτεται να αγοράσει την 'καλή' Brera θα γυρίσει έστω και να κοιτάξει ένα πεντάπορτο hatchback;;Είμαστε σοβαροί; Όσο γρήγορο και 'κακό' να είναι αυτό. Απλά η Brera είναι σε άλλη κλάση, δεν ανταγωνίζεται το Golf.
Α, και κάτι άλλο: Από πότε τα περιοδικά γενικά και οι 4Τ ειδικά έχουν το αλάθητο;;; Επειδή έκαναν μια συγκριτική , εκεί εμείς , να κολλήσουμε και να το ψειρίζουμε....
-
Αριθμολάγνοι φίλε μου!
-
Δυστυχώς το τεύχος Φεβρουαρίου δεν έχει φτάσει ακόμα στη Θεσ/κη.
Για άλλη μια φορά, πρωτομηνιά.Καταρχήν, το συγκριτικό, θεωρώ ότι δεν είναι εγκάθετο , αφού αν μη τι άλλο δημοσιεύεται από τους 4Τ (ή μήπως όχι ; )
Έχει κανείς ρεπρίζ να παραθέσει; (γιατί βάσει 0-100, 0-160......)
R32 vs Brera 3.2