-
Εκτός από τα χαρακτηριστικά του κινητήρα σημασία έχουν και οι σχέσεις του κιβωτίου! Γενικός κανόνας για να μην καρφώσεις και να ξεπεράσεις ή ανεβοκατέβεις μεγάλες κλήσεις είναι αργά και σταθερά!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Προγραμματισμενο σερβις στα 13000χλμ. στο L200Εχουμε και λεμε:
Φιλτρο Λαδιου 14,45
Καθαριστικο Φρενων 2,76
Υγρο Παρμπριζ 0,73
Απιονισμενο Νερο 1,39
AR Λαδι Super Tronic G 0W 8λιτρα 84,80
Φιλτρο Πετρελειου 29,24
Φιλτρο Αερα 37,95
Μετρηση Συγκλησης Τροχων 3,80
Μετρηση Φρενων 7,60
Μετρηση Μπαταριας 3,80
Μετρηση Αποδοσης Αναρτησεων 7,60
Λιπανση Αρθρωσεων 11,40
Ηλεκτρολογικος Ελεγχος 3,80
Ελεγχος Τζογων 7,60
Μετρηση Καυσαεριων 7,60
Ελεγχος και Καθαρισμος ...(δεν ξεκαθαριζω τί γραφει) 11,40
Ελεγχος Clima 0,00
Oπτικος Ελεγχος Αναρτησης 7,60
Διαγνωστικος Ελεγχος (ΤΕ..... επισης δεν ξεκαθαριζω) 3,80
Αντισκωριακος Ελεγχος 9,50
Αλλαγη Λαδιων 7,60
Αλλαγη Φιλτρου Αερα 3,80
Αλλαγη Φιλτρο Λαδιου 3,80Συνολο χοντρικα 324 ευρω με ΦΠΑ.
Έγινε σήμερα το δεύτερο service. Θυμίζω πέρυσι το αμάξι είχε 13000χλμ, φέτος έχει 20000χλμ. Πήγα και έγραψα τις φετινές χρεώσεις δίπλα στις παλιές, τις έκανα bold αλλά κάτι έγινε και χάθηκαν και τα πήρα στο κρανίο. Επειδή ψιλοβαριέμαι να τα ξαναγράψω απλά να πώ ότι το κόστος του service με ΦΠΑ ήταν 375 ευρώ. Η πλάκα ήταν ότι τους παραπονέθηκα για τον 'οπτικό έλεγχο αναρτήσεων' και οι αθεόφοβοι δεν με χρέωσαν. Γενικά όλες οι εργασίες που έγιναν πέρυσι ήταν λίγο έως αρκετά αυξημένες, ενδεικτικά τα λάδια χωρίς ΦΠΑ ήταν 96,96 ευρώ, φίλτρο πετρελαίου 41,96, καθαριστικό φρένων 6,00 ευρώ κλπ ενώ 1 ή 2 έλεγχοι είχαν μικρη μείωση.
Μήπως θα πρέπει να ψαχτούμε για να τα κάνουμε αυτά του χρόνου εκτός αντιπροσωπίας? Θα υπάρξουν συνέπειες στην εγγύηση, ξέρει κανείς? Αν είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια πράγματα. Τουλάχιστον 100 ευρώ θα γλυτώναμε αν τα κάναμε αυτά απ έξω, για να μην πούμε ότι κάποια πράγματα πχ το απιονισμένο νερό, ίσως ακόμα και λάδια 9τα μπουκάλια εννοώ) να μην χρησιμοποιήθηκαν ολόκληρα και απλά τα κράτησαν για τον εαυτό τους.
-
Καλησπέρα
Έχω ένα μίτσο pajero sport που είναι ουσιαστικά το πρηγούμενο L200
Έχω το 3.0 V6 και την τετρακίνηση easy select, δηλαδή 2H, 4HLc ΚΑΙ 4LLc.
Ξέρετε αν ταιριάζει η τετρακίνηση super select από το νέο L200
Χρειάζομαο το 4Η με ελευθερο το κεντρικο -
http://www.autotritipro.gr/news/PREVIEW ... gory_id=98
-
Τελικα ποσο καλα ειναι τα pick-up εκτος δρομου ρε παιδια....? (εχω ψηλα τον πυχη επιδη οδηγω jimny )
Και κατι αλλο ευτυχως στην Κυπρο ειναι ελευθερη η αγορα τους και ειναι η απο τις λιγες κατηγοριες που δεν εχουν φορολογικες επιβαρινσεις -
γεια σας φιλοι μου......νεος στο club για αυτο θα ηθελα και τη βοηθεια σας.......αν και σας βγαζω λιγο απο τη σειρα των ερωτησεων των αλλων φιλων θα ηθελα να μου πειτε καποιες γνωμες που φυσικα θα ειναι ολες σεβαστες.......ως αγροτης μακεδονιας και ποιο συγγεκριμενα ανατολικης θεσσαλονικης εχω στο νου μου να αποκτησω ενα αγροτικο αυτοκινητο......μου αρεσει πολυ το ψηλο αυτοκινητο(κατοχος ενος jeep wrangler) καθως αρκετα και η μερικη πολιτελεια.......θα μπορουσα να επιλεξω καποιο αλλο οχημα η καποιο suv...αλλα οπως εγιναν τα πραγματα ..δεν υπαρχει λογος.....ανεφερα την πολιτελεια γιατι πιστευω πως τα αγροτικα στη σημερινη τους εποχη ειναι πολυ καλυτερα απο αλλα τετρακινητα........καταληγω λοιπον στις πολυ πλουσιες εκδοσεις τετραπορτων αγροτικων και χωρις να θελω να κατηγορισω καποια αυτοκινητα στις πλυσιες εκδοσεις του hilux tornado 3.0 η και tornado premium με 171hp καθως και την καινουργια αφιξεις εκδοση του mitsubishi l200 με τα 178hp χωρις προσθικη τσιπ........το οχημα της επιλογης μου θα χρησημοποιηθει για καθημερινη χρηση και φυσικα για χρηση δρομου.......σας ευχαριστω για την υπομονη σας και οπως ειπα καθε συμβουλη ευπροσδεκτη.......
-
μου το εστειλε φιλος Κρητικος. Αν δεν το εχετε δει, δειτε το...
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟ ΜITSUBISHI L200
ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=MfYuL9_7 ... L&index=62
-
Χθές μιλούσα με ένα συνάδελφο στη δουλειά ο οποίος αγόρασε και αυτος L200 1-2 χρόνια μετά απο μένα και μάλιστα είχε δει το δικό μου απο κοντά και επηρεάστηκε θετικά. μιλούσαμε λοιπόν και μου έλεγε πόσο απογοητευμένος είναι με τις κλίσεις του αμαξιού στις μεγάλες - αλλά και στις μικρές - ταχύτητες. Μου έλεγε ότι αμφιβάλει πολύ αν τα άλλα φορτιγάκια κουνάνε τόσο πολύ. Εγώ του είπα ότι το αμάξι αγοράστηκε για αγροτικές κυρίως δουλειές και όχι για 'κούρσα' και ότι το βλέπω λογικό να έχει κλίσεις στις μεγάλες ταχύτητες. Να φανταστείτε ότι το δικό μας είναι 3 χρονών και έχει 25000 χιλιόμετρα και αυτούνου είναι 1-1,5 χρόνο πιο καινούργιο και έχει πάνω απο 40000. Αυτός επέμενε ότι δεν θα έπρεπε να κουνάει τόσο πολύ. Αυτός βέβαια κάνει εντελώς διαφορετική χρήση. Το έχει πιο πολύ σαν 'κούρσα' - δε ξέρω αν με καταλαβαίνετε - για κυριλέ βρε παιδί μου, όχι για να το φορτώνει κλπ.
Η άποψη μου παραμένει ίδια. Δε με ενοχλεί αν κουνάει στα πολλά χιλιόμετρα, αλλά προβληματίστηκα για τα χαμηλά. Πρέπει να είναι έτσι 'μαλακό' ή όχι? Να υποθέσω ότι ο συνάδελφος μάλλον δε ξέρει καλά το θέμα? Σκληρη ανάρτηση μπορει να αντέξει το έξτρα βάρος 1 τόννου? -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Σκληρη ανάρτηση μπορει να αντέξει το έξτρα βάρος 1 τόννου?ναι, αλλα με σκληρη αναρτηση διχως φορτιο θα πηδαει σαν κατσικι
και αν πεσει σε ασφαλτο με γλιτσα με πολλα χλμ θα το ψαχνει μεσα στα χωραφια -
Ξέρει κάνεις τι γίνεται με την νομοθεσία στα διπλοκαμπινα (4 πόρτες) κάποιος μου είπε ότι όσα εκτελωνίζονται από της 10 Φεβρουαρίου και μετά θα βγάζουν πινακίδες ΙΧ και όχι αγροτικού η επαγγελτικού. Ισχύει αυτό είναι η είναι μουφα ?
-
Εγώ ψήφισα L200.
-
Navara φυσικά!
-
Εγω άλλο. Dodge RAM
-
Και εγώ Navara, όχι ότι το L200 υστερεί
-
Πέρασε απο ΚΤΕΟ πρώτη φορά σήμερα το L200. Πέρασε εννοείται 'πετώντας' αν και μου βρήκαν ένα δευτερεύον πρόβλημα. Υπάρχει διαφορά απόδοσης στο πίσω αμορτισέρ. Πάλι καλά αν σκεφτούμε το φορτωμα που έχει φάει το αμάξι. Συνολικά έδωσα 70 ευρουλάκια μαζί με την κάρτα καυσαερίων.
-
εγω εχω ενα ford (2,5 lt D)
κανενα προβλημα μεχρι σημερα (96.000 χλμ) εκτος απο οτι τον χειμωνα στο πρωινο ξεκινημα 'δισταζει'
ειναι σαν να παιρνουν μπρος πρωτα οι 2 κυλινδροι, μετα ο 3ος κ στο τελος ο 4ος
κραταει 2 - 3 δλεπτα ολο το σκηνικο, αλλα μου φαινονται ... αιωνας
τα μαστορια στην αντ/πεια, εννοειται, λενε οτι δεν εχει κανενα προβλημα αλλα εγω ζω με τον φοβο οτι μια μερα που θα θελω να ξεκινησω μεσα απο λασπη η χιονι, απλα δεν θα παρει μπροστα... -
Mηπως δεν δουλευει σωστα η προθερμανση;
-
οχι, μια χαρα ειναι (το πρωτο που ελεγξαμε στο σερβις των 90.000 χλμ)
θα δουμε (ερχεται κ χειμωνας ) -
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΩΡΑΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΝΑ NAVARA ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΟΥΣ.
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ? -
Ο χρήστης DRELIS έγραψε:
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΩΡΑΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΝΑ NAVARA ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΟΥΣ.
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ?ΟΧΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ... ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ...
FORUM "Αγροτων"