-
Tι θα παίρνατε και γιατί ?
-
-
-
η 147 ειναι πεζοδρομοκυνηγος και την μπρερα δεν την εχουμε δει ακομη ζωντανα.........
περιμενεις και να ψηφισουμε???
-
Ποσο κοστίζουν ΑΥΤΗ τη στιγμή?
-
Brera. Και τα δυο αυτοκίνητα είναι πολύ ανώτερα των οδηγικών μου ικανοτήτων και απαιτήσεων οπότε διαλέγω αυτό που μου φαίνεται πιο όμορφο. Είναι και το ότι δεν την έχει συνηθίσει το μάτι, ίσως (αλλά δεν πιστεύω οτι πρόκειται και να τη συνηθίσει και ποτε...πόσες θα πουλήσουν πια!)!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
η 147 ειναι πεζοδρομοκυνηγος και την μπρερα δεν την εχουμε δει ακομη ζωντανα.........περιμενεις και να ψηφισουμε???
Περίμενε να τη δεις εσύ και ψηφίζεις μετά....
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
η 147 ειναι πεζοδρομοκυνηγος και την μπρερα δεν την εχουμε δει ακομη ζωντανα.........
ψηφιζουμε απο καθαρα πως μας καθεται στο ματι????
-
Προφανής είναι η απάντηση. Η Brera έχει φρέσκο σχήμα μοναδικό στην κατηγορία με αποτέλεσμα να ξεχωρίζει. Με δεδομένα μάλιστα ότι για την 147 ισχύει αυτό που έγραψε ο Γιάννης η επιλογή δεν θα είναι δύσκολη.
Για τους χώρους θα μπορούσε κάποιος να προβληματιστεί. Όμως η 147 δεν είναι κάτι το εξαιρετικό, οπότε χάνει και αυτο το πλεονέκτημα.
Πρέπει όμως να διαβάσουμε και κάτι για την Brera πρώτα, για να είμαστε σίγουροι.
Αυτό που φοβάμαι είναι η μεγάλη διαφορά στην τιμή... -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ψηφιζουμε απο καθαρα πως μας καθεται στο ματι????
Ολά παίζουν ρόλο....καμιά φόρα....
-
Brera!
Είναι πανέμορφο αυτοκίνητο! -
να δούμε και την ανανεωμένη 147 πρώτα?
πάντως αν και η brera είναι ομολογουμένως εκπληκτικής ομορφιάς και αισθητικής δε νομίζω ότι έχει τίποτα παραπάνω από την 147. δύο ιταλικά αυτοκίνητα με ίδια φιλοσοφία, ίδιους κινητήρες, ελαφρως διαφοροποιημένη σχεδίαση (οκ λογικό είναι) αλλά πάλι το ίδιο μου φαίνεται, και πάνω απ'όλα είναι και τα δύο ΠΑΝΕΜΟΡΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑ>.
τι να διαλέξουμε φίλε μου, από πλευρας χώρων και μόνο θα προτιμούσα την 147 που έχω την αίσθηση ότι είναι πιο ευρύχωρη....
-
Brera με κλειστά μάτια, ότι κι αν είναι! Για τα δικά μου οδηγικά δεδομένα, θα με ικανοποιήσει σίγουρα (όπως και η 147 βέβαια). Από ομορφιά όμως καμμία σύγκριση.
-
Brera. Έχει και το σύγχρονο πλαίσιο της 159 (είδατε; το έμαθα! ), είναι ομορφότερη (τι ομορφότερη, πανέμορφη), αν δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή πρέπει να είναι τρελός κάποιος για να πάρει την 147 GTA.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Brera. Έχει και το σύγχρονο πλαίσιο της 159 (είδατε; το έμαθα! ), είναι ομορφότερη (τι ομορφότερη, πανέμορφη), αν δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή πρέπει να είναι τρελός κάποιος για να πάρει την 147 GTA.ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια....
ps δεν παρεξηγήθηκα ε? χιουμοράκι.....
γιατι βρε παιδιά μου όμως.. η 147 είναι και αυτή πολύ όμορφη......
μπορεί να μην έχει το νέο πάτωμα αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο μεγάλη η διαφορά... τεσπα , αμπελοφιλοσοφώ μιας και κανένα από τα δύο δεν θα βρεθεί ποτέ στο γκαράζ μου... κλαψ....
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Brera. Έχει και το σύγχρονο πλαίσιο της 159 (είδατε; το έμαθα! ), είναι ομορφότερη (τι ομορφότερη, πανέμορφη), αν δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή πρέπει να είναι τρελός κάποιος για να πάρει την 147 GTA.Υπάρχουν κάποιοι λόγοι να προτιμήσει κάποιος την 147. Ο κυριότερος που μου έρχεται στο μυαλό, είναι το βάρος.
Felleas, πες μας πού κυμαίνονται οι τιμές αυτή την περίοδο αν μπορείς.
-
Έχω δει και τα δύο από κοντά. Προτιμώ τη Brera λόγω της επιβλητικής παρουσίας της. Δε νομίζω να υπάρχουν σοβαρές διαφορές σε επιδόσεις ή οδική συμπεριφορά (μάλλον η 147 θα υπερτερεί ελαφρώς).
-
H 147 δυστυχώς δεν υπερτερεί σε οδική συμπεριφορά. Ο κινητήρας της είναι πολύ βαρύς και η ισχύς αγγίζει τα όρια της υπερβολής για προσθιοκίνητο hatchback. Είναι καλύτερη η Brera σε στήσιμο (άσε που έχει και την τετρακίνηση με έμφαση στους πίσω τροχούς).
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
Brera. Έχει και το σύγχρονο πλαίσιο της 159 (είδατε; το έμαθα! ), είναι ομορφότερη (τι ομορφότερη, πανέμορφη), αν δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή πρέπει να είναι τρελός κάποιος για να πάρει την 147 GTA.
ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια....
ps δεν παρεξηγήθηκα ε? χιουμοράκι.....
Από τη μία παίζει ένα μοντέλο με σχεδιασμό σχετικά πολυφορεμένο και κάπως πολυκαιρισμένο, από την άλλη ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο με έμφαση στην εμφάνιση και την τεχνολογία, που θεωρητικά δημιουργήθηκε για να χτυπήσει μοντέλα της Porsche.
Μια χαρά είναι η GTA, αλλά για καινούριο αυτοκίνητο θα πήγαινα στη Brera με τα 4. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μια χαρά είναι η GTA, αλλά για καινούριο αυτοκίνητο θα πήγαινα στη Brera με τα 4.Πιθανότατα και εγώ το ίδιο, αλλά 1700 κιλά είναι ΠΟΛΛΑ ρε γμτ
Brera 3.2 Vs 147 GTA