Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    [Διάσπαση] Περί ιστορικής υπόστασης του Ιησού Χριστού
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. [Διάσπαση] Περί ιστορικής υπόστασης του Ιησού Χριστού
    • 1
    • 2
    • 28
    • 29
    • 30
    • 31
    • 32
    • 36
    • 37
    • 30 / 37
    Αντίλογος
    61
    728
    1549
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • H
      hunter last edited by

Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:

Aυτό είναι πέρα για πέρα σωστό. Με άλλο λόγια: δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ απόδειξη ότι τα πάντα μπορούν να αποδειχθούν!

Απο τις μεγαλύτερες ηλιθιότητες που έχω διαβάσει στην ζωή μου!

Έχεις βρει απόδειξη ότι τα πάντα αποδεικνύονται?

Οφείλουμε να τό πιστεύουμε όμως αυτό ή όχι;
      Οφείλουμε να συνεχίζουμε επ'άπειρον να εργαζόμαστε πάνω στήν απόδειξη τίς οποιασδήποτε εικασίας ή καλύτερα ρε Σπύρο να σηκώσουμε τα χέρια,να εμπιστευτούμε στίς θρησκείες που θα μας χαρίσουν τήν πραγματική αλήθεια καί τό βασίλειο τών ουρανών;
      Είναι ναί η όχι σκοπός (καί υποχρέωση τεράστια) του νοήμονος ανθρώπου να εξερευνήσει καί να τεκμηριώσει όλες τίς σκοτεινές γωνίες τής φύσης;

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • H
        hunter last edited by

Πάντως,για άλλη μια φορά βλέπω ότι η οποιαδήποτε συζήτηση με θέμα τόν θεό ή θρησκεία ή πίστη,πάντα θα γυρνάει σέ επίθεση κατα τής επιστήμης περισσότερο,παρά σε τεκμηρίωση τών θεολογικών απόψεων
        Τα ίδια είχαν συμβεί καί παλιώτερα σε άλλα δύο ή τρία θέματα.
        Αδυναμία στήριξης τών θέσεων τής μίας πλευράς,οδηγεί πολλές φορές στήν επίθεση κατα τών θέσεων τής άλλης,με σκοπό τήν επιβεβαίωση.
        Ακόμα καί να έρθει έτσι η επιβεβαίωση,θα στερείται νοήματος.

40 σελίδες φτάσαμε,καί πέραν τής ιστορικής φύσης του φυσικού προσώπου τού Ιησού,πάνω στήν θεολογική του πλευρά δέν έχει προστεθεί ούτε ένα τόσο δα επιχείρημα (πόσο μάλλον στοιχείο) καί μάλλον ουδέποτε θα προστεθεί.

• S
          sergeant last edited by

Δούκα, εδώ δεν μιλάμε για έλεγχο , μιλάμε για κατανόηση και εξήγηση των νόμων και των τρόπων λειτουργίας τους σύμπαντος.

Η θέση του 'εξωτερικού παρατηρητή' μας οδηγεί αυτόματα στην άποψη των μονοθειστικών θρησκειών περί Εξω-συμπαντικού , Εξω-Λογικού θεού και 'αντικειμενικού' παρατηρητή - κάτι στο οποίο είμαι αντίθετος.

• P
            pai-mei last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:

Καταρχάς δεν νομίζω ότι έδειξα πουθενά αδιαλλαξία.
            Απλώς προσπάθησα να σου δείξω η θέση σου περί βεβαιότητας στο συγκεκριμένο ζήτημα προσκρούει σε έναν κανόνα της λογικής.
            Εσύ εξέφρασες αρκετές φορές την βεβαιότητα ότι η επιστήμη θα τα εξηγήσει όλα, και ότι δεν χρειάζεται να αποδείξει κανείς ότι δεν υπάρχει Θεός, διότι είναι λογικό ότι δεν υπάρχει κλπ. Στις προηγούμενες δημοσιεύσεις σου διατυπώνεται αυτή η βεβαιότητα.
            Στην τελευταία σου δημοσίευση, φάνηκε να κατάλαβες το ότι η βεβαιότητα δεν υφίσταται. Είναι μία πρόοδος.

Απίστευτο.

Τελικά την έχεις την απιστία μέσα σου!

Τήν αμφισβήτηση μήπως ήθελες να πείς;

Αστείο ήταν, με βάση το 'απίστευτο'.
            H αμφισβήτηση είναι πάντα γόνιμη, όταν αποσκοπεί στην διερεύνηση της αλήθειας.
            Όχι όταν γίνεται αυτοσκοπός.

Η λαογραφική επιστήμη ΔΕΝ μπορεί βρε να αποδείξει τή μή-ύπαρξη κάποιου μή-όντως
            Ξεκόλλα επιτέλους

Ρε συ Hunter στάματα επιτέλους να μιλάς, με τη βεβαιότητα επιστήμονα φυσικού-ιστορικού-λαογράφου που έχει θέση σε όλα!
            Έχεις παρακολουθήσει έστω ένα μάθημα λαογραφίας, για να καταλάβεις τις μεθόδους; Απορώ ειλικρινά με την ευκολία με την οποία διατυπώνεις και άποψη!
            Σου ξαναλέω ότι καλικάτζαροι και λοιπά στοιχεία, είναι μέρος της λαικής παράδοσης, που έχει μελετηθεί από τη λαογραφική επιστήμη!
            Δεν θα επιχειρήσω να στο αποδείξω, γιατί θα χρειαστώ πάλι καμιά 30αριά σελίδες, αντιμετωπίζοντας ξερή αμφισβήτηση χωρίς κανένα νόημα.

Μείνε με τη βεβαιότητά σου. Δεν μπορεί η λαογραφική επιστήμη να αποδείξει ότι τα όντα αυτά είναι μέρος της λαικής παραδόσης; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Ό,τι πει ο Hunter!

• H
              hunter last edited by

Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
              [

Η λαογραφική επιστήμη ΔΕΝ μπορεί βρε να αποδείξει τή μή-ύπαρξη κάποιου μή-όντως
              Ξεκόλλα επιτέλους

Ρε συ Hunter στάματα επιτέλους να μιλάς, με τη βεβαιότητα επιστήμονα φυσικού-ιστορικού-λαογράφου που έχει θέση σε όλα!
              Έχεις παρακολουθήσει έστω ένα μάθημα λαογραφίας, για να καταλάβεις τις μεθόδους; Απορώ ειλικρινά με την ευκολία με την οποία διατυπώνεις και άποψη!
              Σου ξαναλέω ότι καλικάτζαροι και λοιπά στοιχεία, είναι μέρος της λαικής παράδοσης, που έχει μελετηθεί από τη λαογραφική επιστήμη!
              Δεν θα επιχειρήσω να στο αποδείξω, γιατί θα χρειαστώ πάλι καμιά 30αριά σελίδες, αντιμετωπίζοντας ξερή αμφισβήτηση χωρίς κανένα νόημα.

Μείνε με τη βεβαιότητά σου. Δεν μπορεί η λαογραφική επιστήμη να αποδείξει ότι τα όντα αυτά είναι μέρος της λαικής παραδόσης; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Ό,τι πει ο Hunter!

Ε,αφού το ξαναλές εσύ με τέτοια βεβαιότητα ρε Πάι-μέι,τότε δέν μας μένει να πούμε τίποτα παραπάνω.
              ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ!!!
              (αυτά ήταν ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ,το γράφω μήν τυχόν καί ξανακολλήσεις)

Επι του θέματος δέν θα συνεχίσω μια και είναι ανώφελο.
              Συνεχίζεις να νομίζεις ότι ο η απόδειξη τής μή-ύπαρξης του θεού είναι (με επιστημονικές μεθόδους) αδύνατη,ενώ η απόδειξη τής μή-ύπαρξης τών καλικαντζάρων είναι δυνατή.

Αν κάνω λάθος θα τό αναγνωρίσω.Οποιος έχει να προτείνει κάτι πάνω στή διερεύνηση τών θέσεων,είναι φυσικά ευπρόσδεκτος.

Νέεεεεεξτ!!!

• P
                pai-mei last edited by

Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
                δεν ξέρω αν είναι δυνατόν να καταφέρουμε να μοντελοποιήσουμε **με απόλυτη ακρίβεια **ολόκληρο το σύμπαν (ένα μοντέλο υπο κλίμακα πάντα κρύβει πληροφορία) και ακόμα και αν το κάνουμε αυτό πως θα μπορέσουμε να γίνουμε εξωτερικοί παρατηρητές ωστε να κάνουμε τις προβλέψεις μας χωρίς η παρουσία μας να επηρεάζει το αποτέλεσμα;

Μέγας Χάιζεμπεργκ και απροσδιοριστία!

• H
                  hunter last edited by

Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:

Και τι να λέει αυτό Δούκα μου!;
                  Το ότι δεν έχουμε την γνώση και τον *έλεγχο *όλων των παραμέτρων που λες, σημαίνει ότι υπάρχει θεός που τα κάνει όλα;

Η παρατήρησή μου δεν είχε να κάνει με την ύπαρξη ή μή Θεού. Ηταν περισσότερο αμφισβήτηση της παραδοχής οτι κάποια στιγμή ο άνθρωπος θα μπορεί να έχει τον **απόλυτο **έλεγχο του περιβάλλοντός του.
                  Το παράδειγμα με το κέρμα είναι αρκετά απλό για να δουμε αν πραγματικά μπορούμε να 'αναιρέσουμε' τη Θεωρία του Χάους αλλά φυσικά δεν είναι αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Φαντάζομαι οτι κάποιοα στιγμή θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα κλειστό σύστημα με απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες στο οποίο ως εξωτερικοί παρατηρητές, με μηχανικά μέσα σε διαδοχικές ρίψεις ενός κέρματος να πετυχαίνουμε συνεχώς 'γράμματα'.
                  Τη συμπεριφορά του περιβάλλοντος όμως (και γενικότερα του σύμπαντος) δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε ποτέ να την ελέγξουμε με ακρίβεια όσο κι αν εξελιχθούμε γιατί αφ ενός δεν ξέρω αν είναι δυνατόν να καταφέρουμε να μοντελοποιήσουμε **με απόλυτη ακρίβεια **ολόκληρο το σύμπαν (ένα μοντέλο υπο κλίμακα πάντα κρύβει πληροφορία) και ακόμα και αν το κάνουμε αυτό πως θα μπορέσουμε να γίνουμε εξωτερικοί παρατηρητές ωστε να κάνουμε τις προβλέψεις μας χωρίς η παρουσία μας να επηρεάζει το αποτέλεσμα;

Αν ο παραπάνω συλλογισμός είναι σωστός μένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην μπορούμε τελικά να πάρουμε απάντηση για όλα.

Αν η σκέψη μου είναι λίγο ασυνάρτητη συγχωρέστε με. Δεν έιμαι φυσικός, ούτε κάν μανάβης!

Μιλάμε για τόν απόλυτο έλεγχο τού σύμπαντος,ή για τήν εύρεση μίας τελικής θεωρείας τής οποίας οι εξισώσεις πιθανόν να περιγράφουν τό σύμπαν σε όλες του τίς κλίμακες;

Επίσεις,παρατηρητής 'εκτός σύμπαντος' δέν μπορεί να υπάρξει.Ούτε χρόνος εκτός σύμπαντος,ούτε χώρος,ούτε μάζα.Εκτός σύμπαντος χάνουν όλα αυτά τή σημασία τους.
                  Εκτός σύμπαντος δέν υπάρχει τίποτα,καί ούτε κάν με τήν έννοια τής απουσίας ύπαρξης.

Αυτά είναι τα επικρατέστερα αυτή τη στιγμή στήν φυσική του σήμερα.

Δέν ξέρω άν απάντησα σε αυτό που ήθελες όμως.

• I
                    ililias last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
                    ...Η φυσική του σήμερα,φυσικά δέν θεωρείται 'πλήρης'.Δέν έχει τελειώσει όμως η αναζήτηση γιά τήν 'τελική' θεωρεία,πού θα μας κάνει γνωστό καί τό χρονικό διάστημα πού μας διαφεύγει από τήν γέννεση του σύμπαντος.
                    Κάποια στιγμή,νά είστε σίγουροι,θά γίνει καί αυτό.Μπορεί να μήν έχουμε τήν τύχη να τό δούμε εμείς αυτοπροσώπως (είπαμε ότι ζούμε λίγο),αλλά θα γίνει.
                    Μέχρι εκείνη τη στιγμή,οφείλουμε όλοι μας να αφήνουμε κάποιο μικρό περιθώριο,στό να μπορεί να υπάρξει κάποια 'άυλη' καί γιά τήν ώρα 'μή-μετρήσημη ενεργειακά' ανώτερη καί νοήμον ύπαρξη.
                    Οταν θα υπάρξει μία 'τελική' φυσική θεωρεία (πού θα εμπεριέχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ) τότε καί αυτό τό περιθώριο θά μηδενιστεί.

Δέν μπορεί να υπάρξει τεκμηρίωση,επιβεβαίωση καί φυσικά βεβαιότητα για κάτι που δέν έχει συμβεί ήδη.

Κι όμως, τα έγραψε αμφότερα ο Ανδρέας, όπως και το παρακάτω:

...να κάνεις αόρατες τίς επόμενες (πενήντα; ) σελίδες,όπου θα ξαναλέει ο Ηλίας ότι είμαι βέβαιος για τό ότι η επιστήμη θα ανακαλύψει τα πάντα,...

Δεν το λέω εγώ, μάστορα. Εσύ το λες.
                    Ανδρέα μου, έχω καταλάβει τι εννοείς. Συμφωνούμε δε περισσότερο απ' όσο φαίνεται.

...πιθανόν επι χριστιανισμού - μωαμεθανισμού να έγιναν τα μεγαλύτερα και για αυτό εμμένω εκει.

Ναι, οι άλλοι απλά έψηναν τους εχθρούς και τους έτρωγαν.

Πολύ καλό Ηλία.
                    ....αλλά....
                    Τό ότι η χριστιανική εκκλησία έχει οδηγηθεί σε πραγματική ηθική χρεοκοπία από τή στιγμή που έγινε 'εξουσία' μήν το αμφισβητείς.

Δεν συζητήθηκε τέτοιο θέμα, οπότε τι να αμφισβητήσω; Το θέμα εδώ, τουλάχιστον, είναι η ιστορική υπόσταση του Ιησού, δλδ η ιστορικότητα του προσώπου. Αυτό το κάλυψε ο Pai Mei από τόσες πλευρές, που έκανε κάθε προσπάθεια για συμπλήρωση άτοπη.
                    Τις Χριστιανικές εκκλησίες, με τις πρακτικές των οποίων ελάχιστα έως καθόλου συμφωνώ, θα μπορούσαμε να τις συγκρίνουμε μεταξύ τους, αλλά και με εκκλησίες άλλων θρησκειών. Η κρίση του ανθρώπου είναι αναξιόπιστη, μερικές φορές όμως αυτός έχει δυνατότητα να συγκρίνει. Εμείς, τουλάχιστον, μεγαλώσαμε κάτω από μια εκκλησία που μίλαγε για ισότητα και που μας επέτρεψε να κοιτάξουμε το Θεό στα μάτια, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Όσο για το αν έχει περιουσία, αυτή δεν φτάνει ούτε μέχρι το νυχάκι της περιουσίας κάποιων Πολυεθνικών Εταιριών (η νέα θρησκεία) που προτάσσουν ακριβώς την Επιστήμη και την Τεχνολογία, τις οποίες καθοδηγούν και εκμεταλλεύονται αήθως.

• H
                      hunter last edited by

Ο χρήστης ililias έγραψε:

Όσο για το αν έχει περιουσία, αυτή δεν φτάνει ούτε μέχρι το νυχάκι της περιουσίας κάποιων Πολυεθνικών Εταιριών (η νέα θρησκεία) που προτάσσουν ακριβώς την Επιστήμη και την Τεχνολογία, τις οποίες καθοδηγούν και εκμεταλλεύονται αήθως.

Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκαιο εδώ (δέν μιλάω για τήν σύγκριση τών περιουσιών-πιστεύω ότι δέν θα απέχουνε καί πολύ)
                      Η επιστήμη καί η γνώση που πηγάζει από αυτές,δυστυχώς δέν έρχονται μαζί με οδηγίες σωστής χρήσης.
                      Πολύ φοβάμαι ότι τό μέλλον θα μας φανερώσει πολλές κακές εκπλήξεις Ηλία,από τήν κακή χρήση τής επιστήμης καί τής τεχνολογίας.
                      Νομίζω ότι θα πάνε περίπατο όλα αυτά που γνωρίζουμε σήμερα για τό ανθρώπινο είδος.

Γιατί όμως ρε Ηλία,'νέα θρησκεία';

• I
                        ililias last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:

Γιατί έχει πιστούς.

Αμφιβάλεις;

Για δες τι γίνεται στα χρηματιστήρια! Δεν τα ονομάζουμε 'Ναούς του χρήματος';

• K
                          krusenstern last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:

Aυτό είναι πέρα για πέρα σωστό. Με άλλο λόγια: δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ απόδειξη ότι τα πάντα μπορούν να αποδειχθούν!

Απο τις μεγαλύτερες ηλιθιότητες που έχω διαβάσει στην ζωή μου!

Έχεις βρει απόδειξη ότι τα πάντα αποδεικνύονται?

Οφείλουμε να τό πιστεύουμε όμως αυτό ή όχι;
                          Οφείλουμε να συνεχίζουμε επ'άπειρον να εργαζόμαστε πάνω στήν απόδειξη τίς οποιασδήποτε εικασίας ή καλύτερα ρε Σπύρο να σηκώσουμε τα χέρια,να εμπιστευτούμε στίς θρησκείες που θα μας χαρίσουν τήν πραγματική αλήθεια καί τό βασίλειο τών ουρανών;

Aν θες τη γνώμη μου, οφείλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά πάνω στην απόδειξη. Ακόμα και αν σταματήσει η δουλειά πάνω σε κάποια απόδειξη όμως, αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι πάμε στη θρησκεία και στο βασίλειο των ουρανών

πχ. Για την εικασία του Γκολντμπαχ, για αρκετά χρόνια αρκέστηκαν στην απόδειξη κάποιου που ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι η εικασία ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ. Ήταν κι αυτό μια νίκη της επιστήμης, έστω και λίγο... πικρή. Στη συνέχεια βέβαια, βρέθηκαν λάθη στην απόδειξη (της μη-ύπαρξης απόδειξης) και έτσι οι προσπάθειες ξανάρχισαν. Ελπίζω να μην τα λέω πολύ μπερδεμένα

Είναι ναί η όχι σκοπός (καί υποχρέωση τεράστια) του νοήμονος ανθρώπου να εξερευνήσει καί να τεκμηριώσει όλες τίς σκοτεινές γωνίες τής φύσης;

Yποχρέωση τεράστια, όχι δεν το θεωρώ. Σκοπός, ναι. Και πολύ θα ήθελα να το δω να συμβαίνει.

• H
                            hunter last edited by

Γιατί έχει πιστούς.

Αμφιβάλεις;

Εχει πιστούς 'άνευ δόγματος' άν μιλάμε για επιστήμες.Καμμία σχέση με τούς πιστούς τών θρησκειών ,οπότε βάσιμη καί η αμφιβολία μου.

Για δες τι γίνεται στα χρηματιστήρια! Δεν τα ονομάζουμε 'Ναούς του χρήματος';

Καλά ρε,εγώ νόμιζα ότι τα ονομάζαμε έτσι χάρην αστεεισμού!!!
                            Σάν τίς παρομοιώσεις τού ντράιβ για τό πόσο καλά κρατάει ένα αυτοκίνητο στίς στροφές ένα πράμα.

καί τί σχέση έχουν τα χρηματιστήρια με αυτά που λέγαμε παραπάνω;
                            Τα αναφέρεις σάν έναν τόπο όπου γίνεται πράξη η θεωρεία τών επιστημών άρα και τεχνολογίας,οπότε εκεί θα βρούμε τόν αντικατοπτρισμό τους στήν καθημερινή μας ζωή;
                            Εξήγησέ το πάλι άμα θές (άν καί τώρα πιά βρισκόμαστε στό φάρ-γουέστ καί όχι απλά όφ-τόπικ)

• I
                              ililias last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
                              ...Καμμία σχέση με τούς πιστούς τών θρησκειών ,οπότε βάσιμη καί η αμφιβολία μου...

Σίγουρα! Το χρήμα έχει μακράν φανατικότερους, που δεν διστάζουν στο όνομά του να αφανίσουν ολόκληρους λαούς, να αποψιλώσουν δάση, να τρομοκρατήσουν, να εκβιάσουν, να σκοτώσουν, να, να, να ...

Τι λέμε τώρα, ρε συ Ανδρέα;

• H
                                hunter last edited by

Aν θες τη γνώμη μου, οφείλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά πάνω στην απόδειξη. **Ακόμα και αν σταματήσει η δουλειά πάνω σε κάποια απόδειξη όμως, αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι πάμε στη θρησκεία και στο βασίλειο των ουρανών **😉

Οπωσδήποτε ρε Σπύρο,τό ένα δέν συνεπάγεται τό άλλο.
                                Αυτό που εννοούσα είναι ότι,πέραν τών επιστημών,ο μόνος άλλος 'κλάδος' που ασχολείται με τήν εξήγηση τών φυσικών φαινομένων είναι τα πάσης φύσεως 'μεταφυσικά'
                                Αν είμαστε άτομα ανήσυχα που θα θελήσουμε να έχουμε κάποιες γνώσεις για τό πώς (π.χ.) δημιουργήθηκε τό σύμπαν,η γή ή η ζωή,θα μελετήσουμε αναγκαστικά ή τόν έναν ή τόν άλλον κλάδο.

πχ. Για την εικασία του Γκολντμπαχ, για αρκετά χρόνια αρκέστηκαν στην απόδειξη κάποιου που ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι η εικασία ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ. Ήταν κι αυτό μια νίκη της επιστήμης, έστω και λίγο... πικρή. Στη συνέχεια βέβαια, βρέθηκαν λάθη στην απόδειξη (της μη-ύπαρξης απόδειξης) και έτσι οι προσπάθειες ξανάρχισαν. Ελπίζω να μην τα λέω πολύ μπερδεμένα

Ελάχιστα έχω ακούσει για τήν εικασία γκόλντμπαχ,καί αυτά είναι εντελώς χοντρικά.
                                Αυτό που δείχνει να αποδεικνύει περισσότερο η μεθοδολογία που εξηγείς παραπάνω,είναι ότι πέφτει πολύ σκληρή δουλειά στήν επιστήμη.

• H
                                  hunter last edited by

...Καμμία σχέση με τούς πιστούς τών θρησκειών ,οπότε βάσιμη καί η αμφιβολία μου...

Σίγουρα! Το χρήμα έχει μακράν φανατικότερους, που δεν διστάζουν στο όνομά του να αφανίσουν ολόκληρους λαούς, να αποψιλώσουν δάση, να τρομοκρατήσουν, να εκβιάσουν, να σκοτώσουν, να, να, να ...

Καί αυτοί ρε Ηλία που έπραξαν τα απαισιότατα εγκλήματα στό όνομα τών θρησκειών,οπαδοί τού χρήματος ήταν.
                                  τό ίδιο πράγμα καί το αυτό.Αλλο όνομα οι μέν,άλλο οι δέ,καί εμείς προσπαθούμε να τούς κατατάξουμε χρησιμοποιώντας διαφορετική ονομασία.

(μάλλον εμείς πιανόμαστε κορόιδα έ; )

Τι λέμε τώρα, ρε συ Ανδρέα;

Ηλία,πώς πιστεύεις ότι θα είναι η ζωή πέρα από τα σύνορα του γαλαξία μας;

• K
                                    krusenstern last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
                                    Ελάχιστα έχω ακούσει για τήν εικασία γκόλντμπαχ,καί αυτά είναι εντελώς χοντρικά.
                                    Αυτό που δείχνει να αποδεικνύει περισσότερο η μεθοδολογία που εξηγείς παραπάνω,είναι ότι πέφτει πολύ σκληρή δουλειά στήν επιστήμη.

Έχουμε ΚΑΙ απ'αυτό στο 4ΤF
                                    http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 745#273745

και πιο ειδικά, εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=12303

• H
                                      hunter last edited by

Έχουμε ΚΑΙ απ'αυτό στο 4ΤF
                                      http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 745#273745

και πιο ειδικά, εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=12303

Ξέρω-ξέρω.
                                      Απλά δέν ασχολούμαι καθόλου με τα μαθηματικά.

θένκς πάντως

• I
                                        ililias last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
                                        Καί αυτοί ρε Ηλία που έπραξαν τα απαισιότατα εγκλήματα στό όνομα τών θρησκειών,οπαδοί τού χρήματος ήταν.

Ξέρεις τι λες τώρα; ότι δεν φταίνε οι θρησκείες, αλλά αυτοί που τις ερμηνεύουν κατά το δοκούν, όντες στην πραγματικότητα οπαδοί του χρήματος!

Αν υπάρχουν χρήματα ή άνθρωποι, ίδια με τη δική μας.

• R
                                          random last edited by

ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕ ΜΑΚΡΙΑ Η ΒΑΛΙΤΣΑ....

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑΛΟΓΑ...

ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ..ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ..ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ...ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ..

ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΑΝΩΤΑΤΕΣΣΠΟΥΔΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΘΕΟ..ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ..

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΨΗΓΜΑΤΑ ΠΙΣΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ..ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ..

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ????????????????????????????

ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΡΑΝΤΟΜ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ
                                          ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ, ΝΗΣΤΕΨΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ..

ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΑ 100%..

ΔΩΣΤΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΘΕΟΥΛΗ..

ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΜΕΝ, ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΚΑΚΚΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ...

ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΟΡΤΗΔΕΣ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ,ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΤΕΡΟ ΛΟΓΟ..

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ..ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ
                                          ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ..

ΜΕ ΑΓΑΠΗ,,ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

Randommmmmmmm...

• H
                                            hunter last edited by

Ξέρεις τι λες τώρα; ότι δεν φταίνε οι θρησκείες, αλλά αυτοί που τις ερμηνεύουν κατά το δοκούν, όντες στην πραγματικότητα οπαδοί του χρήματος!

Καί πού κάνω λάθος;
                                            (αυτή ΄ήταν καί πάλι από πολύ παλιώτερα η άποψή μου Ηλία,καί αυτήν τήν έχω ξαναματαγράψει αρκετές φορές)
                                            Οι οπαδοί τού χρήματος αυτοαποκαλούνται ηγέτες κάποιας θρησκείας καί εκμεταλεύονται τόν κόπο του φτωχού που τούς τα ακουμπάει για να σώσει τήν ψυχή του.
                                            Αυτοί λοιπών είναι οι μάγκες,καί εμείς τα κορόιδα.

Αν υπάρχουν χρήματα ή άνθρωποι, ίδια με τη δική μας.

Ευτυχώς είναι μακρυά να λέμε έ;

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 28
                                            • 29
                                            • 30
                                            • 31
                                            • 32
                                            • 36