-
Τα νεύρα μου... Προσπαθώ να κλείσω ένα δωμάτιο στα Καλάβρυτα, παίρνω τηλέφωνα σε ξενοδοχεία και
-Καλημέρα σας έχετε δωμάτια για αυτό το Σ/Κ
-Ποια μέρα θέλετε?
-Σάββατο
-Δυστυχώς όχι.
-Για Παρασκευή και Σάββατο
-Έχουμε!
-ΡΕ ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ!!!Ο άλλος μου είπε ότι ιδιαίτερα αυτό το Σ/Κ κάνουν μόνο ενιαίες κρατήσεις και για Κυριακή, επειδή τη Δευτέρα είναι αργία.
-Δηλαδή ποιος γιορτάζει? Ο άγιος Χριστόφορος ο Χιονοδρόμος?
-Όχι την Δευτέρα είναι των Τριών Ιεραρχών.
-Και ρε φίλε σου φαίνομαι για μαθητής εγώ? ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ και πάλι!!!Το θέμα είναι το εξής: εγώ που δεν μπορώ να πάω Παρασκευή, για τον Α ή Β λόγο, είμαι υποχρεωμένος να πληρώσω και την Παρασκευή, προκειμένου να μείνω το Σάββατο κάπου... ΑΛΗΤΕΣ!!! Όταν θα ψάχνετε τουρίστα με το κυάλι, θα πάρετε τ' @@@@ μου...
Έτσι μου έρχεται να...
-
Τα νεύρα μου... Προσπαθώ να κλείσω ένα δωμάτιο στα Καλάβρυτα, παίρνω τηλέφωνα σε ξενοδοχεία και
-Ποια μέρα θέλετε?
-Σάββατο
-Δυστυχώς όχι.
-Έχουμε!
-ΡΕ ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ!!!Ο άλλος μου είπε ότι ιδιαίτερα αυτό το Σ/Κ κάνουν μόνο ενιαίες κρατήσεις και για Κυριακή, επειδή τη Δευτέρα είναι αργία.
-Και ρε φίλε σου φαίνομαι για μαθητής εγώ? ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ και πάλι!!!Το θέμα είναι το εξής: εγώ που δεν μπορώ να πάω Παρασκευή, για τον Α ή Β λόγο, είμαι υποχρεωμένος να πληρώσω και την Παρασκευή, προκειμένου να μείνω το Σάββατο κάπου... ΑΛΗΤΕΣ!!! Όταν θα ψάχνετε τουρίστα με το κυάλι, θα πάρετε τ' @@@@ μου...
Έτσι μου έρχεται να...
-
-Ποια μέρα θέλετε?
-Σάββατο
-Δυστυχώς όχι.
-Έχουμε!
Έτσι μου έρχεται να...
-
Για την Αράχωβα συγκεκριμένα, είναι καλύτερα να κλείσεις σε ένα ξενοδοχείο στους Δελφούς ή σε κάποιο κοντινό χωριό, όπου και φθηνότερα θα είναι και δεν θα σε κάνουν να νιώσεις τελείως κορόιδο....
-
Κωστα δυστυχως για αυτο παει κατα διαολου ο τουρισμος μας...
Ειναι κλεφτες κ κανονικα θελουν καταγγελια στον ΕΟΤ......Καλο ειναι να αποφευγουμε τα χειμερινα θερετρα που την εχουν δει Μυκονος(Καλαβρυτα,Αραχωβα κτλ)
Ουστ.....
Για ψαξε στην Αρκαδια( ορος Μαιναλο-Βυτινα,Δημιτσανα κτλ)....Ισως βρεις πιο ευκολα κατι..
-
Δεν μένεις Πάτρα καλύτερα;
-
Και εγώ ο άτυχος βρέθηκα ένα Σαββάτο στα Καλάβρυτα χωρίς κράτηση και δεν υπήρχε για ύπνο ούτε ράντζο στο Κέντρο Υγείας.....
Ψάξε προς τα έξω υπάρχει και το χωριουδάκι Σκεπαστό στα 2χλμ από τα Καλάβρυτα με τα παιδιά στη Ταβέρνα της πλάτειας (τα οποία εκτός απο δυνατό παϊδάκι) θα σε βοηθήσουν για κλίνη!!! -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
... Για ψαξε στην Αρκαδια( ορος Μαιναλο-Βυτινα,Δημιτσανα κτλ)....Ισως βρεις πιο ευκολα κατι..Μόνο μη ρωτήσεις στη Στεμνίτσα, στοιχίζουν τουλάχιστον μια 200άρα τη βραδιά και είναι και κλεισμένα από το ... καλοκαίρι!
Τα έχουμε ξαναπεί, δεν είναι;Edit: Μην αποκλείεις την Τρίπολη! Κοντά στο χιονοδρομικό είσαι, θα περάσεις και καλά, οι τιμές είναι πολύ λογικές. Είσαι και δίπλα σε Βυτίνα κλπ, αλλά και τα Καλάβρυτα δεν είναι τόσο μακριά.
-
.
Εγώ από την άλλη δε βλέπω κάτι κακό σε αυτό και το αποδέχομαι.
Αν είναι να κάνω μόνο μία διανυκτέρευση κάπου, το πιο πιθανό είναι να περιμένω την τελευταία στιγμή και όπου βρω.Είναι πολύ δύσκολο να δεσμεύσει ο ιδιοκτήτης σε full season ένα δωμάτιο και ειδικά για το golden Σάββατο. Είναι σίγουρο ότι θα περιμένει μήπως «τσιμπήσει» κάποιον που θα συμπεριλάβει και κάποια άλλη ημέρα.
Είναι και θέμα τοποθεσίας βέβαια. Σε μερικά μέρη θα δεχτούν να σου κλείσουν μόνο για Σάββατο καθώς είτε είναι εκτός season ή έχει πέσει τόσο η δουλειά που έχουν βγει με τα τουφέκια...
Αν και δεν το εφάρμοζα, πλέον είναι καλύτερα να πας σε κανένα τουρ. πρακτ. (κατά προτίμηση γνωστό σου) και να του πεις τι περίπου θέλεις και σε τι απόσταση από το να ψάξεις μόνος σου.
Λογικά θα βρει κάτι.
.
-
υπαρχουν πολυυυυ καλυτερα και φθηνοτερα μερη για μινι διακοπες απο τα 'κυριλε' και γνωστα... (μη χεσω...)
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Για την Αράχωβα συγκεκριμένα, είναι καλύτερα να κλείσεις σε ένα ξενοδοχείο στους Δελφούς ή σε κάποιο κοντινό χωριό, όπου και φθηνότερα θα είναι και δεν θα σε κάνουν να νιώσεις τελείως κορόιδο....A γεια σου...
Δελφοί, Ζεμενό κλπ. ακόμα και Δαύλια!
Οταν στην Αραχωβα αυτό το ΣΚ ζητάνε 150-200 ευρώ, στους Δελφούς (που ξέρω) μπορεις να βρεις από 30-40 σε καλό ξενοδοχείο! Οχι οτι δεν ειναι λαμόγια εκει, αλλά δεν τους παιρνει να τα 'χουν παραπάνω γιατί θα πεινάσουν. Και μιλάμε για 9 χλμ. απόσταση, 5-7 λεπτά με τ' αμάξι... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Για την Αράχωβα συγκεκριμένα, είναι καλύτερα να κλείσεις σε ένα ξενοδοχείο στους Δελφούς ή σε κάποιο κοντινό χωριό, όπου και φθηνότερα θα είναι και δεν θα σε κάνουν να νιώσεις τελείως κορόιδο....
A γεια σου...
Δελφοί, Ζεμενό κλπ. ακόμα και Δαύλια!
Οταν στην Αραχωβα αυτό το ΣΚ ζητάνε 150-200 ευρώ, στους Δελφούς (που ξέρω) μπορεις να βρεις από 30-40 σε καλό ξενοδοχείο! Οχι οτι δεν ειναι λαμόγια εκει, αλλά δεν τους παιρνει να τα 'χουν παραπάνω γιατί θα πεινάσουν. Και μιλάμε για 9 χλμ. απόσταση, 5-7 λεπτά με τ' αμάξι...ρε αφηστε τον κοσμο να πηγαινει στα ακριβα για να βρισκουμε εμεις καλες τιμες στα αλλα...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Εγώ από την άλλη δε βλέπω κάτι κακό σε αυτό και το αποδέχομαι.
Αν είναι να κάνω μόνο μία διανυκτέρευση κάπου, το πιο πιθανό είναι να περιμένω την τελευταία στιγμή και όπου βρω.Είναι πολύ δύσκολο να δεσμεύσει ο ιδιοκτήτης σε full season ένα δωμάτιο και ειδικά για το golden Σάββατο. Είναι σίγουρο ότι θα περιμένει μήπως «τσιμπήσει» κάποιον που θα συμπεριλάβει και κάποια άλλη ημέρα.
Είναι και θέμα τοποθεσίας βέβαια. Σε μερικά μέρη θα δεχτούν να σου κλείσουν μόνο για Σάββατο καθώς είτε είναι εκτός season ή έχει πέσει τόσο η δουλειά που έχουν βγει με τα τουφέκια...
Αν και δεν το εφάρμοζα, πλέον είναι καλύτερα να πας σε κανένα τουρ. πρακτ. (κατά προτίμηση γνωστό σου) και να του πεις τι περίπου θέλεις και σε τι απόσταση από το να ψάξεις μόνος σου.
Λογικά θα βρει κάτι.
.
Εσενα μπορει να σου φαινεται λογικο, εμενα μου φαινεται καραπαρανομο. Ειναι παρανομο να μην δινει ΕΛΕΥΘΕΡΟ δωματιο για ενα βραδυ γιατι θελει να το καβατζωσει για αυτον που θα το παρει 2-3 βραδια. Λαθος κανω?
-
Δηλαδη αν δεν πας Αραχωβα ή Καλαβρυτα το χειμωνα και Μύκονο ή Σαντορινη το καλοκαιρι θα παθεις κατι??
Θελω να πω παρανομο ξεπαρανομο οι μαγκες εφαρμοζουν το νομο της προσφορας και της ζητησης.
Ιδιαιτερα οταν υπαρχουν πααααρα πολλοι που για να κανουν το κομματι τους ειναι ικανοι να πληρωσουν μισο μηνιατικο για δυο βραδυα σε καποια in τοποθεσια, ασχετα αν την Δευτερα ισως τους δεις να ωριωνται για το ποσο κακο εκανε το ευρω,ποσο ακριβη ειναι η ντοματα το Γεναρη κλπ κλπ..... -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Δηλαδη αν δεν πας Αραχωβα ή Καλαβρυτα το χειμωνα και Μύκονο ή Σαντορινη το καλοκαιρι θα παθεις κατι??Θελω να πω παρανομο ξεπαρανομο οι μαγκες εφαρμοζουν το νομο της προσφορας και της ζητησης.
Ιδιαιτερα οταν υπαρχουν πααααρα πολλοι που για να κανουν το κομματι τους ειναι ικανοι να πληρωσουν μισο μηνιατικο για δυο βραδυα σε καποια in τοποθεσια, ασχετα αν την Δευτερα ισως τους δεις να ωριωνται για το ποσο κακο εκανε το ευρω,ποσο ακριβη ειναι η ντοματα το Γεναρη κλπ κλπ.....ΣΩΣΤΟΣ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟ-ΑΡΑΧΩΒΑ. Ειχα περασει μια φορα απο εκει και αηδιασα. Ολοι οι βλαχοι κυκλοφορουν ακομα και το πρωι με τα καλα τους ρουχα για να μην τους κακοχαρακτηρισουν. Ρε ουστ παλιοβλαχοι.
Και τι εχει η Αραχωβα? Εχει λιγη καλη θεα. Εχει ενα παλιοξεναδοχειο που ειναι στην κυριολεξια στον γκρεμο και αφηστε που ειναι πανακριβα τα παντα εκει και θα σας πιασουν τον κ.λο. Αν βεβαια ανηκετε στην κατηγορια των ψωνισμενων πηγαιντε και παραγγειλτε τον φρεντο-φραπουτσινο σας και πουληστε μουρη στα υπολοιπα βλαχια και ισως και σε κανενα χαζο-τουριστα.
Ρε ελατε στο χωριο μου να δειτε ωραια μερη (στην Πελοποννησο ειναι αλλα δεν λεω που για ευνοητους λογους. Ειναι κοντα στην Σπαρτη) -
Πάντως επειδή είμαι από τα Καλάβρυτα, για την ακρίβεια από ένα χωριό πολύ κοντά, μπορώ να πω ότι και στα γύρω χωριά-που είναι πανέμορφα-υπάρχουν ξενώνες. Αν και δε πάω συχνά, μόνο στις εκλογές και άντε καμια δυο φορές το καλοκαίρι, κάθε φορά που πάω θαυμάζω την απίστευτη ομορφιά της φύσης
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Δηλαδη αν δεν πας Αραχωβα ή Καλαβρυτα το χειμωνα και Μύκονο ή Σαντορινη το καλοκαιρι θα παθεις κατι??
Θελω να πω παρανομο ξεπαρανομο οι μαγκες εφαρμοζουν το νομο της προσφορας και της ζητησης.
Ιδιαιτερα οταν υπαρχουν πααααρα πολλοι που για να κανουν το κομματι τους ειναι ικανοι να πληρωσουν μισο μηνιατικο για δυο βραδυα σε καποια in τοποθεσια, ασχετα αν την Δευτερα ισως τους δεις να ωριωνται για το ποσο κακο εκανε το ευρω,ποσο ακριβη ειναι η ντοματα το Γεναρη κλπ κλπ.....ΣΩΣΤΟΣ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟ-ΑΡΑΧΩΒΑ.
Ρε ελατε στο χωριο μου να δειτε ωραια μερη (στην Πελοποννησο ειναι αλλα δεν λεω που για ευνοητους λογους. Ειναι κοντα στην Σπαρτη)
ΣΚΑΛΑ,ΑΓΓΕΛΩΝΑ,ΦΥΛΛΑ,ΜΥΣΤΡΑΣ,ΜΟΛΑΟΙ,ΠΛΥΤΡΑ,ΑΣΩΠΟΣ,ΠΑΠΑΔΙΑΝΙΚΑ,ΣΥΚΙΑ,ΚΡΟΚΕΕΣ?????
-
Σε περιόδους αιχμης ειναι πολυ δύσκολο να κλείσεις για 1 βράδυ μονο ( δηλαδη Σαββατο).
υπάρχουν μερικα καλά sites που μπορεις να βρεις ξενοδοχεια :
ολο και κάτι θα βρεις...
ΥΓ. Αραχωβα sucks... υπάρχουν πολυ πιο ωραια μερη στη Ελλάδα.
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Γου-του-που τελεία τζί αρ!!!
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Ιδιαιτερα οταν υπαρχουν πααααρα πολλοι που για να κανουν το κομματι τους ειναι ικανοι να πληρωσουν μισο μηνιατικο για δυο βραδυα σε καποια in τοποθεσια, ασχετα αν την Δευτερα ισως τους δεις να ωριωνται για το ποσο κακο εκανε το ευρω,ποσο ακριβη ειναι η ντοματα το Γεναρη κλπ κλπ.....ΣΩΣΤΟΣ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟ-ΑΡΑΧΩΒΑ.
Ρε ελατε στο χωριο μου να δειτε ωραια μερη (στην Πελοποννησο ειναι αλλα δεν λεω που για ευνοητους λογους. Ειναι κοντα στην Σπαρτη)
ΣΚΑΛΑ,ΑΓΓΕΛΩΝΑ,ΦΥΛΛΑ,ΜΥΣΤΡΑΣ,ΜΟΛΑΟΙ,ΠΛΥΤΡΑ,ΑΣΩΠΟΣ,ΠΑΠΑΔΙΑΝΙΚΑ,ΣΥΚΙΑ,ΚΡΟΚΕΕΣ?????
- Mαγούλα!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ...