-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Καλύτερα δεν είμαστε, αλλά τα ξεπερνάμε ΠΟΛΥ πιο γρήγορα και αποφασιστικά!!Nαι, φωνάζετε τον καλύτερό σας φίλο,
'να τα πείτε' και να σας 'συμπαρασταθεί'
-
χα, χα πλακα εχει η τροπη του θέματος!
Συνεχιστε παιδια μου!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Καλύτερα δεν είμαστε, αλλά τα ξεπερνάμε ΠΟΛΥ πιο γρήγορα και αποφασιστικά!!Ξέρω και γω ένα καλό με τον Τοτό..
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Καλύτερα δεν είμαστε, αλλά τα ξεπερνάμε ΠΟΛΥ πιο γρήγορα και αποφασιστικά!!Όταν συμβαίνει αυτό πρόκειται περί πληγωμένου εγωισμού και μόνο. Δηλαδή εξ'αρχής δεν έχετε αισθανθεί τίποτα για τον άλλο και απλώς τσαντίζεστε γιατί δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα θέλατε.
Συμβαίνει και σε άνδρες αυτό αλλά πιο σπάνια. Οι άνδρες συνήθως είναι πιο οριοθετημένοι, ξέρουν τι θέλουν από μία σχέση και το δείχνουν κιόλας από την αρχή. Οι γυναίκες συνήθως κοροϊδεύουν τον εαυτό τους πρωτίστως και τον άλλον δευτερευόντως.
-
Εγώ πάλι πιστεύω ότι οι γυναίκες από τη στιγμή που δουν ότι κάτι -για τον άλφα ή βήτα λόγο- δεν τραβάει, προχωράνε μπροστά και αφήνουν οριστικά πίσω τους το παρελθόν.....
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Καλύτερα δεν είμαστε, αλλά τα ξεπερνάμε ΠΟΛΥ πιο γρήγορα και αποφασιστικά!!
Όταν συμβαίνει αυτό πρόκειται περί πληγωμένου εγωισμού και μόνο. Δηλαδή εξ'αρχής δεν έχετε αισθανθεί τίποτα για τον άλλο και απλώς τσαντίζεστε γιατί δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα θέλατε.
Συμβαίνει και σε άνδρες αυτό αλλά πιο σπάνια. Οι άνδρες συνήθως είναι πιο οριοθετημένοι, ξέρουν τι θέλουν από μία σχέση και το δείχνουν κιόλας από την αρχή. Οι γυναίκες συνήθως κοροϊδεύουν τον εαυτό τους πρωτίστως και τον άλλον δευτερευόντως.
ειμαστε πιο ωριμοι ρε, παρτε το χαμπαρι...
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
...ότι κάτι -για τον **άλφα **ή βήτα λόγο- δεν τραβάει,Μή μπλέκεις τις σχέσεις με τα αυτοκίνητα
-
Ρε σείς,τό κοσμοπόλιταν δέν έχει ένα ωραίο φορουμάκι;
(αστειεύομαι,μή μου τήν 'πέσει' κανένας,έ; )
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
...ότι κάτι -για τον **άλφα **ή βήτα λόγο- δεν τραβάει,
Μή μπλέκεις τις σχέσεις με τα αυτοκίνητα
Έχω αρχίσει να σας μοιάζω επικίνδυνα!!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Καλύτερα δεν είμαστε, αλλά τα ξεπερνάμε ΠΟΛΥ πιο γρήγορα και αποφασιστικά!!θέμα ανθρώπου είναι κι όχι φύλου
θέλει να φύγει; 'χάρηκα τα λέμε'
μην γενικεύεις
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Έχω αρχίσει να σας μοιάζω επικίνδυνα!!
να το προσέξεις αυτό!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
θέμα ανθρώπου είναι κι όχι φύλουΦοβαμαι πως πρεπει να συμφωνησω!
Οι ανθρωποι δεν κατηγοριοποιουνται! Επισης αλλάζουν απο σχεση σε σχεση αναλογα με τις εμπειριες, το πόσο θελουν τον αλλον κλπ κλπ Δεν αντιδρουν με ολους τους ανθρωπους το ίδιο.
(Kyan εισαι απόλυτος και αδικος)
-
Πρέπει να ξέρεις μηχανή να κόβεις μαύρα μάτια
γιατί σα σε κοιτάζουνε σε κάνουνε κομμάτιαΝα ' σαι κουρνάζος κι έξυπνος, κι όλο με ζοριλίκι
για μαύρα μάτια έξυπνα να 'χεις το νταηλίκιΝα 'χεις καρδιά να 'ναι βουνό, σπαθιά να τη χτυπούνε
γιατι 'ναι μάτια έξυπνα που τις καρδιές τρυπούνεΝα ΄σαι στην τρίχα στο σεβντά να μη σε μαραζώσουν
να μη σε νταλκαδιάσουνε και το κορμί σου λιώσουν(συνεισφορά αειμνήστου Μάρκου Βαμβακάρη, δια χειρός Κογιότ, στο χαριτωμένο αυτό off topic)
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Γελάτε τώρα, αλλά μετά (τον χωρισμό) έχετε τα μαύρα σας τα χάλια!!!
δεν ειναι σπαστικο οταν οι γυναικες νιωθουν οτι εχουν το πανω χερι???? μηπως θελουν λιγο κοψιμο τον τσαμπουκα???? μηπως πρεπει να τρωνε κανενα γαμοσταυριδι καθε πρωι με τα κορνφλεικς????
-
γνωριζει κανεις αν μπορεις να κανεις μια φωτογραφια ΠΑΖΛ???? που μπορει καποιος να απευθυνθει και με τι κοστος???
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Γελάτε τώρα, αλλά μετά (τον χωρισμό) έχετε τα μαύρα σας τα χάλια!!!
δεν ειναι σπαστικο οταν οι γυναικες νιωθουν οτι εχουν το πανω χερι???? μηπως θελουν λιγο κοψιμο τον τσαμπουκα???? μηπως πρεπει να τρωνε κανενα γαμοσταυριδι καθε πρωι με τα κορνφλεικς????
Ποπολάρος για πρωθυπουργός!
-
γνωριζει κανεις αν μπορεις να κανεις μια φωτογραφια ΠΑΖΛ???? που μπορει καποιος να απευθυνθει και με τι κοστος???Σε μαγαζιά που κάνουν μεγεθύνσεις & σε φωτογραφεία. Το κόστος δεν το γνωρίζω αλλά δεν πρέπει να είναι υψηλό!
-
γνωριζει κανεις αν μπορεις να κανεις μια φωτογραφια ΠΑΖΛ???? που μπορει καποιος να απευθυνθει και με τι κοστος???Τι παζλ; Κανονικό, σε χαρτονένια κομματάκια; Για 'παζλένια' ψηφιοποιημένη φωτογραφία υπάρχουν τρόποι μέσω σχεδιαστικών προγραμμάτων (Paintshop Pro, Photoshop).
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
γνωριζει κανεις αν μπορεις να κανεις μια φωτογραφια ΠΑΖΛ???? που μπορει καποιος να απευθυνθει και με τι κοστος???
Σε μαγαζιά που κάνουν μεγεθύνσεις & σε φωτογραφεία. Το κόστος δεν το γνωρίζω αλλά δεν πρέπει να είναι υψηλό!
Πήγαινε σε κανέναν 'Γερμανό', σ'αυτούς που κάνουν εκτυπώσεις φωτογραφιώνε.
-
με χαρτονι ρε παιδες κανονικα.........
να τους δωσω μια φωτογραφια και να μου το κανουν..... ειναι ευκολο???
Δωρο για γυναικα