-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
:hmmm:Πιστεύω ότι αν αυτή την εποχή συνάψει κάποιος ΣΜΕ αγοράς ή αγοράσει call option πετρελαίου στην τρέχουσα τιμή, με λήξη σε περίπου 1,5 έτος απο σήμερα θα βγεί κερδισμένος. Το ίδιο ισχύει και για ναύλους.
Υ.Γ. υπάρχουν futures με τόση διάρκεια; Για option θα χρειαστεί να πληρώσει παραπάνω την αγορά του
σε τι το βασιζεις; αυτο που λες προυποθετει οτι θα ανακαμψει η οικονομια μεχρι το τελος του χρονου κατι που ουσιαστικα ειναι απιθανο.
-
+1,5 χρόνος είναι Σεπ/2010
λες οτι δεν θα έχει τελειώσει ή θα δείχνει σημάδια οτι τελειώνει σύντομα μέχρι τότε? -
Νομίζω θα είναι καλύτερα. Αλλά δεν το'χω ψάξει πολύ για να ξέρω στα σίγουρα. Περαν τουτου η αγορά του πετρελαίου τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα ευμετάβλητη και υπεραντιδράει. Βέβαια στο σύστημα δεν υπάρχει η ρευστότητα που υπήρχε και πριν για να προκαλέσει τέτοιες αντιδράσεις αλλά σεπ/2010 αν κλήσεις ΣΜΕ αγοράς στα 35$ (τώρα είναι σχεδον 38) πιστεύω ότι θα έχεις κάποια απόδοση (ας πουμε πάει ~50$). Επίσης όταν οι πετρελαιοεξαγωγικές χώρες το πουλούσαν τα τελευταία χρόνια (απο 2003 και μετά) πιο ακριβά κατα μέσο όρο απ' ότι σήμερα θα φροντίσουν να περιορίσουν περαιτέρω την παραγωγή τους, προκαλόντας πιέσεις για υψηλότερες τιμές.
υ.γ. φυσικά μπορεί να είναι ακόμα χειρότερη η κρίση και να φτάσει στα 20$/bbl πάω με την λογική ότι χωρίς να έχουμε φύγει εντελώς απο την ύφεση να υπάρχουν πλεον εμφανή σημάδια ανάκαμψης
-
Η σελίδα .html που έχω φτιάξει για την τιμή του χρυσού (σιγά τη σελίδα δλδ), με προσθήκη χρωμάτων και ιστορικών στοιχείων (v3):
HTML_FILE_-_Price_GOLD-SILVER-PLATINUM_V3.rar (SIZE
-
Φλερτ με τις 1500 έχει σήμερα ο δείκτης...!!
-
Και μια είδηση που ψάρεψα, απο το πρόσφατο παρελθόν με.... προβλέψεις ειδημόνων.
-
Θυμήθηκα πρόσφατο σχόλιο του φίλου Χάρη charmak66 ότι σκεφτόταν να πάρει μερικές μετοχές Τράπεζας Κύπρου, τότε για γύρω στα 2,5€ με το σκεπτικό: πόσο πιο κάτω μπορεί να πάει....
Σήμερα είχε 1,64... Αν είχες αγοράσει για 2,5 τώρα θα είχες χάσει το 1/3 των χρημάτων σου.... Και φαντάσου αυτούς που τις έχουν αγοράσει για πολύ πολύ περισσότερο.... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Θυμήθηκα πρόσφατο σχόλιο του φίλου Χάρη charmak66 ότι σκεφτόταν να πάρει μερικές μετοχές Τράπεζας Κύπρου, τότε για γύρω στα 2,5€ με το σκεπτικό: πόσο πιο κάτω μπορεί να πάει....
Σήμερα είχε 1,64... Αν είχες αγοράσει για 2,5 τώρα θα είχες χάσει το 1/3 των χρημάτων σου.... Και φαντάσου αυτούς που τις έχουν αγοράσει για πολύ πολύ περισσότερο....Βραχυπρόθεσμα ναι θα έβγαινε χαμένος, μακροπρόθεσμα όμως;
Κέρδη ύψους 500 εκ € με μια χρηματιστηριακή αξία 960 εκ € δε θα έλεγα ότι συμβαδίζουν...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Σήμερα είχε 1,64... Αν είχες αγοράσει για 2,5 τώρα θα είχες χάσει το 1/3 των χρημάτων σου.... Και φαντάσου αυτούς που τις έχουν αγοράσει για πολύ πολύ περισσότερο....Βραχυπρόθεσμα ναι θα έβγαινε χαμένος, μακροπρόθεσμα όμως;
Κέρδη ύψους 500 εκ € με μια χρηματιστηριακή αξία 960 εκ € δε θα έλεγα ότι συμβαδίζουν...
Από μαγείρεμα ξέρεις?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Από μαγείρεμα ξέρεις?
Έχεις ένα δίκιο αλλά για το οποιοδήποτε μαγείρεμα χρειάζονται κάποια υλικά... και από ότι φαίνεται οι τράπεζες έχουν υλικά που τους φέρνουν πολλά χρήματα, άσχετα του ότι χάνουν από αλλού και μας το κρύβουν.
Αν/όταν σταθεροποιηθούν τα πράγματα, οι τράπεζες δουλεύουν με τέτοια περιθώρια κέρδους που αυτές οι φανταστικές κερδοφορίες θα είναι πραγματικότητα! -
κάτι μου λέει οτι αύριο θα γίνει του Δράμαλη.
με σεξ θα αρχίσει η σαρακοστή... -
-1,62% μόνο!
διέλυσε στην κυριολεξία και τις καλύτερες προσδοκίες μου.
προσωπικά θεωρώ οτι ακόμα δεν έχουμε βρει πάτο όμως...
will see -
http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 636323.htm
-
H General Electric ίσως να είναι ο επόμενος γίγαντας με πήλινα πόδια από ότι λένε!
Το χρέος της εταιρείας είναι μεγαλύτερο από το δημόσιο χρέος της Ελλάδας!
Μιλάμε για την εταιρεία-σύμβολο της βιομηχανικής Αμερικής!
Αν απωλέσει την κορυφαία πιστοληπτική αξιολόγηση και με περίπου μισό τρις! $ δολλάρια χρέη, μάλλον θα βουλιάξει πολύ γρήγορα...
Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες! -
Ο Μαρτης εφτασε με βημα ταχυ, πλεον οδευουμε για τις 1.000 μοναδες τις οποιες θα φτασουμε εντος του 2009
-
Κάτι δηλώσεις σαν τις παραπάνω διαβάζω ή ακούω και μού 'ρχεται να αρχίσω κι εγώ ν'αγοράζω μετοχές...
-
Καλησπέρα,
Σήμερα κάτι ψιλά 'ψώνια' πάλι ........για τα παιδιά μου προίκα
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κάτι δηλώσεις σαν τις παραπάνω διαβάζω ή ακούω και μού 'ρχεται να αρχίσω κι εγώ ν'αγοράζω μετοχές...Tρεχα,ισως προλαβεις μερικες τραπεζες πριν καταρρευσουν
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Κάτι δηλώσεις σαν τις παραπάνω διαβάζω ή ακούω και μού 'ρχεται να αρχίσω κι εγώ ν'αγοράζω μετοχές...
Tρεχα,ισως προλαβεις μερικες τραπεζες πριν καταρρευσουν
A, έχουμε και πληροφορίες για το ποιοι θα καταρρεύσουν πρώτοι;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Tρεχα,ισως προλαβεις μερικες τραπεζες πριν καταρρευσουν
A, έχουμε και πληροφορίες για το ποιοι θα καταρρεύσουν πρώτοι;
Nαι,Πειραιως και Αλφα εχουν παρει χαρτακι προτεραιοτητας για το παρτυ
Υποψη οτι τις μικρες δεν τις μετραμε,τις θεωρουμε ηδη τελειωμενες
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος)