- 

40 ?!?!? για λεγε-για λεγε!!!!!
 - 

Ρε ούτε εγώ δεν την έχω δει (μάλλον έχω να τη δω από όταν ήταν 15 )...Η μάνα μου πάντως λέει ότι είναι σαφώς εμφανίσιμη (και σας διαβεβαιώ ότι κανένας στην οικογένεια μου δεν έχει τον καλό λόγο στο στόμα )
 - 

Ρε σεις, τι είναι αυτά που διαβάζω;
Με 40άρες, ούτε ο koutsan που είναι υπέργηρος από ...γεννησιμιού του δεν ασχολείται!
Προικοθήρες! Αριβίστες!Βρείτε ρε κανένα μωράκι να γουστάρετε, μήπως θα τα πάρετε μαζί σας;
 - 

το οτι δεν θα τα παρουμε μαζι μας, δεν σημαινει οτι απαγορευεται να τα τιναξουμε οσο θα ειμαστε εδω!
 - 

Οταν τα λεω εγω
 - 

Ο χρήστης tm έγραψε:
το οτι δεν θα τα παρουμε μαζι μας, δεν σημαινει οτι απαγορευεται να τα τιναξουμε οσο θα ειμαστε εδω!Ρε συ, τι να τινάξεις; Η εν λόγω κυρία, εντός ολίγου θα μπαίνει υπερηφάνως στην κλιμακτήριο!
 - 

Την αμυγδαλιά θα τινάξει ο άνθρωπος
 - 

Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
αν δεν την δω από κοντά δεν πείθομαι, μυρίζομαι υποχθόνιο σχέδιο του wannabewannabe_rich_the_easy_way για σενα
word for caution
φραγκάτη και εμφανίσιμη ανύπαντρη στα 40?! τότε είναι κούκου λέμε. τσίγκινο σώβρακο και με το ένα μάτι ανοιχτό - 

HiFi
Ασε, ειναι ανιατη περιπτωση
Ρε Γιαννη αυτη η MIG ειναι επισης ανιατη περιπτωση... Την εδωσα για να την παρω φτηνοτερα κι αυτη ανεβαινει - 

Εκτός κι αν όλοι εδώ είστε μεταξύ 12-18 ετών, δεν νομίζω ότι υπάρχει τόσο τραγική ηλικιακή διαφορά με τις 40άρες...
Και σε αυτό το οικονομικό ναρκοπέδιο που βρισκόμαστε, μία 40άρα σαν του koutsan, αποτελεί ένα καλό, επενδυτικό χαρτί, χαμηλού ρίσκου...
Και χωρίς να χρειαστεί να ρίξεις ιδιαίτερα λεφτά, απόδοση 10000%...
 - 

Μπααα ? Την έδωσες ? Πόσο και πότε ? Και δεν το έλεγες πριν πουλήσεις να ψωνίσω : εγγύηση ότι θα ανέβει
 - 

Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Εκτός κι αν όλοι εδώ είστε μεταξύ 12-18 ετών, δεν νομίζω ότι υπάρχει τόσο τραγική ηλικιακή διαφορά με τις 40άρες...Και σε αυτό το οικονομικό ναρκοπέδιο που βρισκόμαστε, μία 40άρα σαν του koutsan, αποτελεί ένα καλό, επενδυτικό χαρτί, χαμηλού ρίσκου...
Εγώ πάντως είναι γνωστό ότι τρώω τα ΠΑΝΤΑ
 - 

4,50, τοτε που τα πρωτοεπιασε Την ΑΛΛΗ μερα εφτασε μεχρι 5,30
Κι απο τοτε κατω απο 4,70 δε βλεπει... Χρειαζομουνα τα cash και σκεφτηκα οτι εχει πολυ κατω, οποτε θα την βρω καλυτερα... ΠΑΠΑΡΙΑ
Γιατι νομιζεις οτι εχω νευρα τελευταια; - 

Ο χρήστης Asimov έγραψε:
4,50, τοτε που τα πρωτοεπιασε Την ΑΛΛΗ μερα εφτασε μεχρι 5,30
Κι απο τοτε κατω απο 4,70 δε βλεπει... Χρειαζομουνα τα cash και σκεφτηκα οτι εχει πολυ κατω, οποτε θα την βρω καλυτερα... ΠΑΠΑΡΙΑ
Γιατι νομιζεις οτι εχω νευρα τελευταια;http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 570738.htm
Το είχα ακούσει πριν καμιά εβδομάδα. Όταν οι άλλοι προσπαθούν να σωθούν, αυτοί έχουν άγριες διαθέσεις - ετοιμάζονται να αγοράσουν. Λογικό να ανεβαίνει η μετοχή τους.
 - 

Ασιμάκη, έτσι είναι τα πράγματα, χαλάρωσε και απόλαυσέ το...
Γιάννη, η αδηφαγία σου κοντεύει να τινάξει το οικοσύστημά μας στον άερα, δεν θα μείνει τίποτα για τους άλλους αν συνεχίσεις έτσι, και ούτε και για σένα... Αμέσως επόμενη συνέπεια η εξαφάνισή σου από τον πλανήτη...
Και μετά θα αναγκαστείς να φας τον εαυτό σου μαγειρευτό στο καζάνι της κολάσεως... ο όφις που τρώει τον εαυτό του...
 - 

Ξέρεις το ανέκδοτο που λέει άμα βρω ...Ε κι εγώ ΑΜΑ βρω...
Δεν έχω βγει δεξιά κι αριστερά να καταναλώνω τα 'αγαθά' του πλανήτη
 - 

Έχεις βγει αριστερά, αλλά καταναλώνεις δεξιά...
 - 

Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Εκτός κι αν όλοι εδώ είστε μεταξύ 12-18 ετών, δεν νομίζω ότι υπάρχει τόσο τραγική ηλικιακή διαφορά με τις 40άρες...
Και σε αυτό το οικονομικό ναρκοπέδιο που βρισκόμαστε, μία 40άρα σαν του koutsan, αποτελεί ένα καλό, επενδυτικό χαρτί, χαμηλού ρίσκου...
Εγώ πάντως είναι γνωστό ότι τρώω τα ΠΑΝΤΑ
Α, εγώ πάλι είμαι αρκετά μυστήριος στο θέμα...
Πάντως σίγουρα δεν μ' αρέσουν τα μπαγιάτικα....Τεσπα, συνεχίστε να μιλάτε για το χρηματιστήριο, ούτως ή άλλως η επανάσταση όπου να 'ναι έρχεται κι εγώ έχω τα κονέ μου και στ' αριστερά, δεν έχω πρόβλημα...
 - 

Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Εκτός κι αν όλοι εδώ είστε μεταξύ 12-18 ετών, δεν νομίζω ότι υπάρχει τόσο τραγική ηλικιακή διαφορά με τις 40άρες...Και σε αυτό το οικονομικό ναρκοπέδιο που βρισκόμαστε, μία 40άρα σαν του koutsan, αποτελεί ένα καλό, επενδυτικό χαρτί, χαμηλού ρίσκου...
Πάντως επ'αυτού εγώ έχω επενδύσει όχι στην περιουσία αλλά στη σκληρή δουλειά...Η γυναίκα πρέπει να έχει όρεξη για δουλειά, τα άλλα τα τρώω πολύ εύκολα
 - 

Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Πάντως επ'αυτού εγώ έχω επενδύσει όχι στην περιουσία αλλά στη σκληρή δουλειά...Η γυναίκα πρέπει να έχει όρεξη για δουλειά, τα άλλα τα τρώω πολύ εύκολα
Σωστός, καλύτερα να δουλεύει παρά να τρώει από τα έτοιμα! Αυτή που δουλεύει σ'αφήνει και στην ησυχία σου, ενώ η εισοδηματίας , θα σε πρήζει!

Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος)