-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Όσο για το κιβώτιο του Focus, έχεις δοκιμάσει τα γρήγορα Honda ή κάνα ΜΧ-5;
ΥΓ. Dimsabas=Δημήτρης Σαμ...α) όχι δυστυχώς...
β) ουπς παρανόηση από το γιούζερνέιμ!!! -
to focus mk1 ειχε προβλημα απο 2α σε 3η. κατα τα αλλα ΑΨΟΓΟ
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Όσο για το 309, πραγματικά σπάνιο κι αξιόλογο, αλλά προσωπικά δεν έχω ακούσει **κανέναν **να το θεωρεί το καλύτερο GTi όλων των εποχών.Χμμμ... αδύνατη μνήμη ή μικρή ηλικία;
Διαβάστε τι έγραφαν οι ΣΧ, ΚΤ όταν δοκίμαζαν το 16V κάτι αιώνες πριν στη Γαλλία. Αν με ζορίσετε, θα βρω και το τεύχος!
-
Ο Γιάννης ο φονιάς:
http://www.bhmotorsports.com/sims/F1C/m ... a-1024.jpg
Lotus Cortina MkI...όχι σαν και αυτή του παππού σας! -
Mια τέτοια έτρεχε πρόσφατα στα ιστορικά.
Δε θυμάμαι σε ποιον αγώνα την είχα δει...
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Όσο για το 309, πραγματικά σπάνιο κι αξιόλογο, αλλά προσωπικά δεν έχω ακούσει **κανέναν **να το θεωρεί το καλύτερο GTi όλων των εποχών.
Χμμμ... αδύνατη μνήμη ή μικρή ηλικία;
Διαβάστε τι έγραφαν οι ΣΧ, ΚΤ όταν δοκίμαζαν το 16V κάτι αιώνες πριν στη Γαλλία. Αν με ζορίσετε, θα βρω και το τεύχος!
Ούτε αδύνατη μνήμη ούτε μικρή ηλικία... Μάλλον πλήρης ενημέρωση...
106R, 205, 306, Clio Williams, 182 Cup. Integra Type-R και κάμποσα ακόμα θεωρώ (από τα γραφόμενα κυρίως κι όχι επειδή τα έχω οδηγήσει όλα αυτά κι έχω προσωπική γνώμη) ότι υπερτερούν του 309 στη μάχη για το καλύτερο GTi όλων των εποχών. -
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Όσο για το 309, πραγματικά σπάνιο κι αξιόλογο, αλλά προσωπικά δεν έχω ακούσει **κανέναν **να το θεωρεί το καλύτερο GTi όλων των εποχών.
Ούτε αδύνατη μνήμη ούτε μικρή ηλικία... Μάλλον πλήρης ενημέρωση...
106R, 205, 306, Clio Williams, 182 Cup. Integra Type-R και κάμποσα ακόμα θεωρώ (από τα γραφόμενα κυρίως κι όχι επειδή τα έχω οδηγήσει όλα αυτά κι έχω προσωπική γνώμη) ότι υπερτερούν του 309 στη μάχη για το καλύτερο GTi όλων των εποχών. -
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Kαλά τα λέει ο φίλος Κavy!
Τις θυμάμαι και εγώ,αμυδρά,τις κρίσεις εκείνης της εποχής...
Eίχε καλύτερες διαστάσεις μεταξονίου-μετατροχίου από το 205,και διατηρούσε την άμεση συμπεριφορά του... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mια τέτοια έτρεχε πρόσφατα στα ιστορικά.Δε θυμάμαι σε ποιον αγώνα την είχα δει...
Σταφυλοπάτης...
Παλιό άγνωστο γκάζι