-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Τα 19 16ν πανε απο ~3000-5000
.137 ιππάκια δεν είναι αυτό; Ορίστε track-day car που δε χαλάει κιόλας!
-
137 και με δυνατοτητες για πολλα παραπανω
Στριβουν και καλα(τι σοϊ Γαλλοι θα ηταν αραγε ? )
-
-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
Mercedes 190E 2.5 - 16 W201 (195 hp)Έβγαινε και σε πιο 'λιμουζινέ' έκδοση (εξίσου σβέλτη όμως) με τον εξακύλινδρο 2.6 Μ103 της 124/126... και αυτή όμορφο αυτοκίνητο! (165ps)
-
Ο χρήστης trelovet έγραψε:
Peugeot T-16. 200 άλογα και πολύ καλό κράτημα με τετρακίνηση, αλλά βγήκε αργά και δεν πρόλαβε μάλλον να έρθει στην Ελλάδα !
Πάντως στην Ευρώπη πάει περίπου 5-6000 ευρώ.
Αχ αυτοί οι Γάλλοι κάποτε έκαναν θαύματα. Τώρα αρκούνται στο να είναι το Polo ανώτερο οδηγικά από το νέο Clio (βλέπε προηγούμενο Drive). Κάπου εδώ να αναφέρουμε και το Renault 21 Nevada, το μοντέλο που μεγάλωσε γενιές και γενιές πολύτεκνων οικογενειών .
ΙΚΕ, άρχισες τις μπαρούφες περί Fuego; Αν ήταν καλό, νομίζεις θα το πούλαγαν 300 ευρώ. Ξυπνάμεεεεεεεεεεεεεε ... -
Renault 19 16V Phase 2 sedan, Νομίζω από τα τελευταία καθαρόαιμα: Συμπλέκτης μπετόν, ΟΧΙ ΑΒS, φρένα που δεν αποδίδουν πριν ζεσταθούν, ανάρτηση τάβλα, τιμόνι 'παχύ' γρήγορο και με μικρή διάμετρο και 'ξύρισμα' με αγωνιστικό ήχο από τις 4500 έως τις 6400... (Βέβαια στα χαμηλά ζορίζεται λίγο...!!!)
Η βασική του διαφορά με το πρώτο μοντέλο, ήταν ο πιο στρογγυλεμένος αεραγωγός στο καπό, καθώς και τα περισσότερα σύγχρονα πίσω φώτα. 137Hp ολοζώντανα, απίστευτα άμεση απόκριση στο γκάζι.(δεν έχω δει τέτοια απόκριση σε κανένα άλλο αυτοκίνητο ανεξαρτήτως ισχύος) (0-100 σε 8,5 sec, σε κάποια αγγλικά site το έδιναν και 7,9sec, αλήθεια γνωρίζει κανείς την πραγματική τιμή?)
Διαθέτουμε ένα στην οικογένεια και η αίσθηση που μου δίνει όποτε το οδηγώ(σπάνια πλέον) είναι ότι έχει αισθητά πιο γρήγορο 0-100 από 8,5sec... -
-
Αυτό για τον Ασπρόπυργο που είπες... μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αυτό για τον Ασπρόπυργο που είπες... μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος;Εγκαταλήφθηκε και τώρα που φίλος μου θέλει να αναστήσει το αμάξι του μπαμπά, είναι ασύμφωρο και δύσκολο καθώς εχεί πληγεί σημαντικά από τον χρόνο ....... φαντάσου ότι είναι πέντε χρόνια σκεπασμένο
Aυτό ατύχησε το 1999 γιατί με την αγορά κάποιου Mercedes δεν τον σύμφερε και η κατοχή του CX λόγω του εξωφρενικού για την Ελλάδα θεσμό του τεκμηρίου..... Ως μεταχειρισμένο δεν το ήθελε κανείς και κατέληξε στις αποθήκες του εργοστασίου.ΥΓ
- Απίστευτη αίσθηση στις στροφές
- Αεραγωγούς στα προσκέφαλα
- Καί όσο και να σας φανεί τρελό άρεσε στις κυρίες (Δεν ξεχνιούνται κάτι σέντρες στα πίσω καθίσματα)
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
137 και με δυνατοτητες για πολλα παραπανωΣτριβουν και καλα(τι σοϊ Γαλλοι θα ηταν αραγε ? )
HTAN
-
Nissan 100 NX 2.0 16v, καμια 145 αλογα
-
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
...υπάρχει και σε εκδοση maserati..
Αυτή ήταν η SM...την πουλάει ο θείος σου;
http://www.citroen-sm-club.ch/gif/mas2.jpg -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...υπάρχει και σε εκδοση maserati..
Αυτή ήταν η SM...την πουλάει ο θείος σου;
http://www.citroen-sm-club.ch/gif/mas2.jpgκαλά λες....
δεν νομίζω να την πουλάει...
Θες να τον ρωτήσω?Τα τελευταία νέα που είχα ήταν ότι ξεκόλλησε το πίσω δεξί φινιστρίνι σε κάποια φάση ενώ πήγαινε με 210 στην Κατερίνη....
lol
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μιας που λέτε για την Ε της Mercedes...Ο πατέρας καλού μου φίλου έχει μια Ε sportline 3.2 (δεν ξέρω πως ακριβώς λέγεται το μοντέλο) με κιβώτιο που έχει dogleg πρώτη!Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τέτοια πράγματα και σε mercedes!
Ε 320 ή 320 Ε ανάλογα με την χρονια
dogmesh εννοείς μάλλον (ασυγχρονιστη δλδ) αλλά δεν είναι έτσι απλά το Η του επιλογέα έχει άλλη διάταξη, το σαζμάν με συγχρονιζέ είναι όπως όλα τα καθημερινά αυτοκίνητα
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Mercedes 190E 2.5 - 16 W201 (195 hp)
Έβγαινε και σε πιο 'λιμουζινέ' έκδοση (εξίσου σβέλτη όμως) με τον εξακύλινδρο 2.6 Μ103 της 124/126... και αυτή όμορφο αυτοκίνητο! (165ps)
καμία σχέση όμως, οι 2.χ 16 ήταν homogation special μοντέλα
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Όχι, όχι... οι EVO ήταν τέτοιες μόνο... Ενημερωτικά, η παραγωγή τους είχε ως εξής:
2.3-16 19,487
2.5-16 5,743
2.5-16 EVO I 502
2.5-16 EVO II 502Οι 2.6 είναι λιμουζινέ (και σαφώς πιο κοινές!). Είναι όμως, εξίσου ενδιαφέροντα αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Όχι, όχι... οι EVO ήταν τέτοιες μόνο... Ενημερωτικά, η παραγωγή τους είχε ως εξής:
2.3-16 19,487
2.5-16 5,743
2.5-16 EVO I 502
2.5-16 EVO II 502Οι 2.6 είναι λιμουζινέ (και σαφώς πιο κοινές!). Είναι όμως, εξίσου ενδιαφέροντα αυτοκίνητα.
ακομα και οι 2,3 ήταν homolοgation specιαl, δεν θα έβγαζε διαφορετικά τέτοιο αυτοκίνητο η merc
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
ακομα και οι 2,3 ήταν homolοgation specιαl, δεν θα έβγαζε διαφορετικά τέτοιο αυτοκίνητο η mercΚοίτα, το '83 που έβγαλαν την 2.3 δε νομίζω οτι 'έβλεπαν' καν ότι θα έτρεχε σε κάποιους αγώνες...
Οι ΜΒ είναι μακράν τα πιο παρεξηγημένα αυτοκίνητα στην Ελλάδα (μάλιστα κάποιοι έσπευσαν να τα βάψουν και 'ταξί'... ). Ανέκαθεν υπήρχαν και σε όλες τις σειρές οι 'πυροβολημένες' εκδόσεις. Γιατί να ξεφύγει η 201 δλδ; -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ακομα και οι 2,3 ήταν homolοgation specιαl, δεν θα έβγαζε διαφορετικά τέτοιο αυτοκίνητο η merc
Κοίτα, το '83 που έβγαλαν την 2.3 δε νομίζω οτι 'έβλεπαν' καν ότι θα έτρεχε σε κάποιους αγώνες...
Οι ΜΒ είναι μακράν τα πιο παρεξηγημένα αυτοκίνητα στην Ελλάδα (μάλιστα κάποιοι έσπευσαν να τα βάψουν και 'ταξί'... ). Ανέκαθεν υπήρχαν και σε όλες τις σειρές οι 'πυροβολημένες' εκδόσεις. Γιατί να ξεφύγει η 201 δλδ;θα σε στεναχωρησω , οι merc βασικά ταξί είναι ακόμη κι αν είναι γρήγορες, κάποιες εξαιρέσεις σαν τις 16βαλβιδες 190 επιβεβαιωνουν τον κανόνα.
Αν δεν είχε βλέψεις για αγώνες η merc η κορυφαία 190 θα είχε 3λιτρο εξακυλινδρο μοτερ και όχι 4κυλινδρο πουσαρισμένο από την κόσγουορθ
Παλιό άγνωστο γκάζι