-
διαβαζω συνεχεια για απειλητικα μηνυματα...δωστε τα ονοματα αυτων που τα στελνουν στους μοντς και ας τακτοποιησουν αυτοι τη κατασταση...
-
Ουυαααα εμένα δε μού στείλατε απειλητικό μήνυμα και ζηλεύω
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ουυαααα εμένα δε μού στείλατε απειλητικό μήνυμα και ζηλεύωΦίλε avel είναι οκ να σου στείλω εγώ η δεν θέλεις????
-
Τελικά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα εδώ μέσα!
-
Υπάρχουν κάποιοι που στέλνουν απειλητικά PMs?
Γιατί δεν τα στέλνετε στους mods ή στον Admin? -
Εμένα μου έστειλαν απειλητικό μήνυμα ότι αν μαγειρέψω τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, θα μου καεί το video...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εμένα μου έστειλαν απειλητικό μήνυμα ότι αν μαγειρέψω τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, θα μου καεί το video...Έλα, δεν είναι αστείο...
Σε φιλικό ύφος το παραπάνω, μην παρεξηγηθώ κιόλας...
-
Ευχαριστώ citastak για το απειλητικό σου μήνυμα. Με έκανες να νοιώθω της οικογενείας.
-
Ζηλευω!!!
Σε εμενα ουτε ενα απειλητικο πμ;Γιατι;Εγω στο πηγαδι κατουρισα;Παντως αν πραγματι στελνονται απειλητικα πμ πρεπει να τους ξεμπροστιασετε.Να τα ποσταρετε στο φορουμ για να μαζευτουν αυτοι οι θρασυδειλοι.Προσωπικα το θεωρω απαραδεκτο να συμβαινει κατι τετοιο.Και εγω ειχα μια αντιπαραθεση με τον Random αλλα ποτε δεν διανοηθηκα να του στειλω απειλητικο πμ,οπως δεν το εκανε(να στειλει πμ δλδ) και εκεινος βεβαιως.
-
Ελπίζω αυτοί που άνοιξαν το thread (γιατί δεν ήταν μόνο ένας) να καταλαβαίνουν την αντίφαση ενός θέματος με τίτλο 'απαράδεκτη στάση των mods', τη στιγμή που το θέμα έχει αισίως φτάσει στις 25 σελίδες χωρίς να έχει κλειδωθεί...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ζηλευω!!!
Σε εμενα ουτε ενα απειλητικο πμ;Γιατι;Εγω στο πηγαδι κατουρισα;Παντως αν πραγματι στελνονται απειλητικα πμ πρεπει να τους ξεμπροστιασετε.Να τα ποσταρετε στο φορουμ για να μαζευτουν αυτοι οι θρασυδειλοι.Προσωπικα το θεωρω απαραδεκτο να συμβαινει κατι τετοιο.Και εγω ειχα μια αντιπαραθεση με τον Random αλλα ποτε δεν διανοηθηκα να του στειλω απειλητικο πμ,οπως δεν το εκανε(να στειλει πμ δλδ) και εκεινος βεβαιως.
Δηλαδή ρε παιδιά, εγώ δεν έχω καταλάβει... Τι είναι το απειλητικό pm;
Θα σου κάνω αυτό, θα σου κάνω το άλλο, θα σου κάψω το αμάξι κτλ; Αυτή είναι η μαγκιά ορισμένων εδώ μέσα; Ένα πληκτρολόγιο; Και ακόμα κ αυτοί που τα έχουν δεχτεί, ασχολούνται;
Πώς ήταν το forum πριν 4 χρόνια και πώς έγινε...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ζηλευω!!!
Δηλαδή ρε παιδιά, εγώ δεν έχω καταλάβει... Τι είναι το απειλητικό pm;
Θα σου κάνω αυτό, θα σου κάνω το άλλο, θα σου κάψω το αμάξι κτλ; Αυτή είναι η μαγκιά ορισμένων εδώ μέσα; Ένα πληκτρολόγιο; Και ακόμα κ αυτοί που τα έχουν δεχτεί, ασχολούνται;
Πώς ήταν το forum πριν 4 χρόνια και πώς έγινε...
αφηστε ρε παιδια, ειναι να μην σας τυχει
-
Επιτελους!!
Ευχαριστω FlowerPower!!Ειδικα η υπογραφη
*-the undetectable and undiscoverable and VERY bad 4TF threatening team *
ειναι απαιχτη!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ζηλευω!!!
αστα αυτα παλιο-τεντυμπου τρομοκρατη με την ορολογιακη βομβα για αβαταρ!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ζηλευω!!!
Σε εμενα ουτε ενα απειλητικο πμ;Γιατι;Εγω στο πηγαδι κατουρισα; .Θέλεις μία φωτογραφία μου; Το ίδιο είναι!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ζηλευω!!!
Σε εμενα ουτε ενα απειλητικο πμ;Γιατι;Εγω στο πηγαδι κατουρισα; .Θέλεις μία φωτογραφία μου; Το ίδιο είναι!
Σε εχω δει live οποτε δεν με σκιαζει φοβέρα καμια!!!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ζηλευω!!!
Τσου ρε Λάκη!
(Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα)
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ζηλευω!!!
Τσου ρε Λάκη!
Ρίξε και την μεταφραση στα Ελληνικά
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ζηλευω!!!
Τσου ρε Λάκη!
Ανοιξε κανενα λεξικο ψευτομαγκιας...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ζηλευω!!!
Τσου ρε Λάκη!
Ανοιξε κανενα λεξικο ψευτομαγκιας...
Τσκ-τσκ-τσκ!
Τώρα θα ξαναξεκινήσετε κοκκορομαχία βρε παιδιά;
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!