-
ωραία, θα πέσει ξύλο
ρε παιδιά, λίγη σοβαρότητα...
πλάκα κάνω, συνεχίστε τη δουλειά σας
ο σπιουνος:
(στον χ )- ο ψ σε είπε βλάκα
(στον ψ) - ο χ σε είπε μπούφο
κλπ
- ο ψ σε είπε βλάκα
-
Μην το χοντρενετε παλι βρε παιδια δεν υπαρχει λογος!Ηρεμηστε λιγο!!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ζηλευω!!!
Σε εμενα ουτε ενα απειλητικο πμ;Γιατι;Εγω στο πηγαδι κατουρισα; .Θέλεις μία φωτογραφία μου; Το ίδιο είναι!
Τσου ρε Λάκη!
(Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα)
Ρίξε και την μεταφραση στα Ελληνικά
Ανοιξε κανενα λεξικο ψευτομαγκιας...
Δεν έχω τέτοιο λέξικο. Εσύ που έχεις πες τι σημαίνει.
-
τελος από μένα. αν θέλετε σβήστε τα.
Ξύπνησα και κάπως στραβά σήμερα...
-
Τουλάχιστον ας μου πει εμένα κάποιος τι σημαίνει για να ξέρω!
Μην με αφήνετε στα σκοτάδια!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Τουλάχιστον ας μου πει εμένα κάποιος τι σημαίνει για να ξέρω!Μην με αφήνετε στα σκοτάδια!
Τσου ρε Λακη= (ειρωνικο) συνόνυμο με: ασε μας μωρε, σιγα τα αυγα, δεν μας χεζεις ρε Νταλαρα κλπ..
-
hrdoukas, αυτό δε χρειαζόταν. Ισως φταίει που ξύπνησες στραβά
Μην αρχίσουμε πάλι τα προσωπικά!
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
[color=blue]hrdoukas, αυτό δε χρειαζόταν. Ισως φταίει που ξύπνησες στραβάΜην αρχίσουμε πάλι τα προσωπικά!
Εχεις δίκιο, συγγνώμη
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τουλάχιστον ας μου πει εμένα κάποιος τι σημαίνει για να ξέρω!
Μην με αφήνετε στα σκοτάδια!
Τσου ρε Λακη= (ειρωνικο) συνόνυμο με: ασε μας μωρε, σιγα τα αυγα, δεν μας χεζεις ρε Νταλαρα κλπ..
έλεος!! του εξηγεί κιόλας!!
είσαι Θεά, έφυγες για funniest(sorry παιδιά που ξέφυγα λίγο με τις απαντήσεις μου, αλλά ούτε εγώ κρατήθηκα )
-
θα πεσουν απειλητικα μυνηματα
-
Κάτσε ρε skye γιατί να μην μου πει;;
Πειράζει που δεν ξέρω τι σημαίνει;;
Το 'Λάκη' ξέρω οτι είναι όνομα, αλλά το 'τσου ρε' που να το ξέρω;;;Ευχαριστώ Funis!
-
Εχω δουλειά αλλά ας όψεται
Εχω αρχίσει να χαλιέμαι πολύ με οσα γίνονται εδω μέσα.
- Δεν καταλαβαίνω γιατί το παρόν δεν κλειδωνεται αφού δεν εχει κατι να προσφέρει στην κουβέντα
- Δεν καταλαβαίνω γιατί, αφού αφορά εσωτερικά θεματα του forum κι αφού καλώς ή κακώς δεν κλειδώνεται, μενει στον 'Αντίλογο' και δεν πάει εκεί που ανήκει δλδ. στο 'Ανακοινώσεις κλπ.'
- Δεν καταλαβαίνω, με το φτωχό μου μυαλό, γιατί ο αλληλοσπαραγμός για τα σηματάκια (θα μου πεις το ιδιο με τα ποδοσφαιρικά είναι, δεν είναι, αλλά τεσπα...)
- Ακόμα κι αν υπάρχει λόγος για το 3, δεν καταλαβαίνω αφού γνωρίζεστε οι περισσότεροι μεταξύ σας γιατί δεν τα συζητάτε τηλεφωνικώς, με e-mail, pm κλπ. να μην το μαματε το μαγαζί...
- Αντε και δεν ασχολουμαι με ενα κ..λοθέμα που μου βγαίνει μονίμως πανω-πάνω όταν ανοίγω το forum. Αντε και δεν εχω και δικαίωμα ν' ασχοληθώ (δεν το ξέρω, δεν το ξεκίνησα, δεν το συνεχισα). Nα μην ξενερώσω με όλη τη φάση; Καλά δεν ήμασταν όσο δε μεταφέραμε τα των 'Ελληνικών Αγώνων' κι εδώ;
- Και μετά μας φταίει ο gavriil...
ΥΓ Για τον φίλο που αναρωτηθηκε πιο πάνω. Πριν 4 χρονια δεν ηταν 14000 οι χρήστες με τα καλά και τα κακά που συνεπάγεται αυτό
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Κάτσε ρε skye γιατί να μην μου πει;;
Πειράζει που δεν ξέρω τι σημαίνει;;
Το 'Λάκη' ξέρω οτι όνομα, αλλά το 'τσου ρε' που να το ξέρω;;;Ευχαριστώ Funis!
παρεξήγησες..
το γέλιο είχε να κάνει με το πώς έγραψε την ερμηνεία του 'τσου ρε λάκη' -
Ο χρήστης skye έγραψε:
παρεξήγησες..
το γέλιο είχε να κάνει με το πώς έγραψε την ερμηνεία του 'τσου ρε λάκη'Α! Οκ Sorry!
ΥΓ.
Πάντως ούτε το 'εν μας χεζεις ρε Νταλαρα' το ξέρω!
Τον τραγουδιστή θα εννοεί.Τα άλλα πάντως τα ξέρω!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εχω δουλειά αλλά ας όψεταιΕχω αρχίσει να χαλιέμαι πολύ με οσα γίνονται εδω μέσα.
- Δεν καταλαβαίνω γιατί το παρόν δεν κλειδωνεται αφού δεν εχει κατι να προσφέρει στην κουβέντα
- Δεν καταλαβαίνω γιατί, αφού αφορά εσωτερικά θεματα του forum κι αφού καλώς ή κακώς δεν κλειδώνεται, μενει στον 'Αντίλογο' και δεν πάει εκεί που ανήκει δλδ. στο 'Ανακοινώσεις κλπ.'
- Δεν καταλαβαίνω, με το φτωχό μου μυαλό, γιατί ο αλληλοσπαραγμός για τα σηματάκια (θα μου πεις το ιδιο με τα ποδοσφαιρικά είναι, δεν είναι, αλλά τεσπα...)
- Ακόμα κι αν υπάρχει λόγος για το 3, δεν καταλαβαίνω αφού γνωρίζεστε οι περισσότεροι μεταξύ σας γιατί δεν τα συζητάτε τηλεφωνικώς, με e-mail, pm κλπ. να μην το μαματε το μαγαζί...
- Αντε και δεν ασχολουμαι με ενα κ..λοθέμα που μου βγαίνει μονίμως πανω-πάνω όταν ανοίγω το forum. Αντε και δεν εχω και δικαίωμα ν' ασχοληθώ (δεν το ξέρω, δεν το ξεκίνησα, δεν το συνεχισα). Nα μην ξενερώσω με όλη τη φάση; Καλά δεν ήμασταν όσο δε μεταφέραμε τα των 'Ελληνικών Αγώνων' κι εδώ;
ΥΓ Για τον φίλο που αναρωτηθηκε πιο πάνω. Πριν 4 χρονια δεν ηταν 14000 οι χρήστες με τα καλά και τα κακά που συνεπάγεται αυτό
Νομίζω πως γίνεσαι αναίτια απαξιωτικός με όσους έχουν γράψει σε αυτό το θέμα. Για να υπάρχει και να είναι και δημοφιλές κιόλας κάποιο σκοπό έχει. Και σίγουρα δε 'μαμάει' κανένα μαγαζί. Αν πάψει να εξυπηρετεί κάποιο σκοπό θα ατονήσει μονάχο του και θα εξαφανιστεί στις πίσω σελίδες.
Δεν υπάρχει λόγος για να κλειδωθεί (ακόμα) αφού ο κανονισμός δεν έχει παραβιαστεί.
-
Παιδιά, να εξηγήσω πως χτες κάποιοι χρήστες έκαναν χιούμορ και έστειλαν -και καλά- απειλητικά ΡΜ σε άλλους χρήστες με υπογραφή 'THE 4T FORUM THREATENING TEAM' ή κάτι τέτοιο.
Αν μιλάμε για αυτά, είναι νομίζω προφανές πως είναι πλάκα. Απλά είναι προσπάθεια διασκέδασης της έντασης του παρόντος θέματος, που ίσως παρεξηγήθηκε.
Αν είναι για άλλα, δεν ξέρω.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εχω δουλειά αλλά ας όψεταιΕχω αρχίσει να χαλιέμαι πολύ με οσα γίνονται εδω μέσα.
Βρε Asimov (με τον πυρηνικό φυσικό φαντάζομαι καμιά σχέση)
Αφου λέμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα στην γνώμη του, είναι αυτονόητο ότι και αυτό το θέμα έχει λόγο ύπαρξης.
Ετσι δεν είναι?
Αυτό δεν είναι που προσπαθούμε εδω μέσα?
Η ισορροπία όλων των τάσεων και των γνωμών?
Μην χαλιέσαι λοιπόν.
Συζητηση κάνουμε.... -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εχω δουλειά αλλά ας όψεται
Εχω αρχίσει να χαλιέμαι πολύ με οσα γίνονται εδω μέσα.
Νομίζω πως γίνεσαι αναίτια απαξιωτικός με όσους έχουν γράψει σε αυτό το θέμα. Για να υπάρχει και να είναι και δημοφιλές κιόλας κάποιο σκοπό έχει. Και σίγουρα δε 'μαμάει' κανένα μαγαζί. Αν πάψει να εξυπηρετεί κάποιο σκοπό θα ατονήσει μονάχο του και θα εξαφανιστεί στις πίσω σελίδες.
Δεν υπάρχει λόγος για να κλειδωθεί (ακόμα) αφού ο κανονισμός δεν έχει παραβιαστεί.
Αναίτια;
Anyway. Αν και δεν απάντησες στο 2) και στο 4) σου υπενθυμίζω ότι εκ φύσεως οι άνθρωποι γουσταρουν τις αρένες. Οσο εχει γκολ και ξύλο (και, μεταξύ μας, αυτός είναι ο 'σκοπός' που αναφέρεις) δε θα ατονήσει αυτό αλλά θα ατονήσει εμάς.
Για τα περί κανονισμών θα σου υπενθυμίσω τα πρόσφατα 'τσου ρε Λακη' κλπ. (προς θεου, δεν εχω τίποτα με το παιδί που το είπε, αλλά είναι ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί. Ενδεικτικό επαναλαμβάνω και όχι επί της ουσίας που είναι άλλη σοβαρότερη, απλά το αναφέρω γιατί μενεις στον κανονισμό και όχι στην ουσία)
Αυτά.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βρε Asimov (με τον πυρηνικό φυσικό φαντάζομαι καμιά σχέση)Απλά, σαν παιδί κι εγώ, κάποτε, φαν
Αφου λέμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα στην γνώμη του, είναι αυτονόητο ότι και αυτό το θέμα έχει λόγο ύπαρξης.
Ετσι δεν είναι?
Αυτό δεν είναι που προσπαθούμε εδω μέσα?
Η ισορροπία όλων των τάσεων και των γνωμών?
Μην χαλιέσαι λοιπόν.
Συζητηση κάνουμε....Γνώμη να 'χουμε. Τελευταίος εγώ να τ' αρνηθώ
Τις αρενες δε γουστάρω και τους εγωισμούς, ειδικά αν πρόκειται για ψηφιακές συνομιλίες.
Θα τα πούμε κι από κοντά στην πίτα -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Για τα περί κανονισμών θα σου υπενθυμίσω τα πρόσφατα 'τσου ρε Λακη' κλπ. (προς θεου, δεν εχω τίποτα με το παιδί που το είπε, αλλά είναι ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί. Ενδεικτικό επαναλαμβάνω και όχι επί της ουσίας που είναι άλλη σοβαρότερη, απλά το αναφέρω γιατί μενεις στον κανονισμό και όχι στην ουσία)
Αυτά.
Αυτό δεν είναι προσωπικά για σενα Χρήστο, αλλά με αφορμή τα λεγόμενά σου...
12:27 Χάνω την ψυχραιμία μου
12:30 Την ξαναχάνω (χειρότερα)
12:35 Κάνω τη πρώτη δήλωση 'μετανοιας'
12:45 Ζητάω συγγνώμηΑν όλες οι 'παρεκτροπές' κρατούσαν μόνο 18 λεπτά δε θα υπήρχαν τέτοια θέματα σαν το παρόν.
Αυτό, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί βλέπω οτι δε θέλει και πολύ να δαιμονοποιηθεί το 'Τσου ρε Λάκη' και να πάρει επάνω του όλες τις αμαρτίες του φόρουμ
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!