-
Ναι μεν ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, αλλά κι εμείς δεν μπορούμε να χαιρόμαστε όταν την 'πατάει' κάποιος. Αν ήταν πίσω σου κάποιος φίλος σου που ήξερες ότι είναι άπειρος, θα έκοβες λίγο παραπάνω ή θα έμπαινες όπως και τώρα; Νομίζω το πρώτο. Επειδή όμως τώρα έκανες κόντρα, απλώς προσπάθησες να οδηγήσεις όσο γρηγορότερα μπορούσες. Δεν μπορεί να σε κατηγορήσει κανείς, αλλά την επόμενη φορά, είμαι σίγουρος ότι θα σκεφτείς διπλά ποιος είναι αυτός που σε ακολουθεί και αν θα προσπαθήσεις να τον 'προστατεύσεις', ζημιώνοντας βέβαια τον εγωισμό σου . Πολύ ωραίο θέμα, μας κάνει να σκεφτούμε μια άλλη διάσταση της αυτοκίνησης.
Παλιότερα είχαν βάλει χέρι στον Τσιγκρή (νυν χεράς του Drive), γιατί έγινε η αιτία να βγει από το δρόμο νυν συντάκτης (άπειρος τότε) των 4Τ. Ο Τσιγκρής μπροστά έκανε τα δικά του και ο πίσω θεώρησε ότι μπορούσε να κάνει το ίδιο. Έλα όμως που δεν μπορούσε... -
Η δικιά μου γνώμη για το θέμα του εγωισμού είναι ότι λίγο πολύ όλοι έχουμε κοντραριστεί με άλλους οδηγούς και θέλαμε να είμαστε μπροστά και όχι πίσω τους ..... ! Οπότε λογικά λες 'για να δούμε ο ευθειάκιας στην στροφή τι θα κάνει?....' και εδώ είναι ο κίνδυνος της όλης κατάστασης ότι το μυαλό σου δεν είναι τόσο στο αν θα μπορέσεις να την πάρεις σίγουρα την στροφή αλλά περισότερο στον καθρέπτη σου...
Στην συγκεκριμένη περίπτωση αν με πέρναγε στην ευθεία, που δεν το έδινα άλλο, δεν θα έδινα σηνέχεια, ούτε θα τον πήγαινα προφυλακτήρες, μάλλον θα χάζευα την επιτάχυνση του. Αλλά η αλήθεια επίσης είναι ότι αν δεν με πήγαινε και αυτός προφυλακτήρες δεν θα το έβαζα με τόσα.... -)
Τέλος κατά κάποιο τρόπο όπως έχεις και εσύ ευθήνη στο να μην τσατίσεις τον άλλο με αργή οδήγηση/παρακώλυση κυκλοφορίας (αλα παπουδογκόμενες φάση...) δεν έχεις και στο να μην ωθήσεις τον άλλο να μπει με πολλά στην επόμενη στροφή.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Eπειδή για κάποιο λόγο, συγκρεκριμένες 'ράτσες' οδηγών/αυτοκινήτων (συνήθως Imprezάκηδες ) με αγριοκοιτάνε στα φανάρια, ξεκινάω ιδιαίτερα αργά . Το τελευταίο που θέλω είναι να εξάψω τον uber-εγωισμό τους και να αρχίσουν τα τρελλά σε δημόσιους δρόμους. Και να πατήσουν κάποιον, δεν θα φταίω εγώ αλλά....κάπου μέσα μου δεν θα είμαι σίγουρος...και γρηγορα να ξεκινησεις...
...μονο αμα τους πας μεγαλη διαδρομη, που θα σταματησουνε γρηγορα για βενζινη.. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Eπειδή για κάποιο λόγο, συγκρεκριμένες 'ράτσες' οδηγών/αυτοκινήτων (συνήθως Imprezάκηδες ) με αγριοκοιτάνε στα φανάρια, ξεκινάω ιδιαίτερα αργά . Το τελευταίο που θέλω είναι να εξάψω τον uber-εγωισμό τους και να αρχίσουν τα τρελλά σε δημόσιους δρόμους. Και να πατήσουν κάποιον, δεν θα φταίω εγώ αλλά....κάπου μέσα μου δεν θα είμαι σίγουρος
...και γρηγορα να ξεκινησεις...
...μονο αμα τους πας μεγαλη διαδρομη, που θα σταματησουνε γρηγορα για βενζινη..Mmmm...to pio pithano e;inai na perimenoun sto epomeno fanari
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Eπειδή για κάποιο λόγο, συγκρεκριμένες 'ράτσες' οδηγών/αυτοκινήτων (συνήθως Imprezάκηδες ) με αγριοκοιτάνε στα φανάρια, ξεκινάω ιδιαίτερα αργά . Το τελευταίο που θέλω είναι να εξάψω τον uber-εγωισμό τους και να αρχίσουν τα τρελλά σε δημόσιους δρόμους. Και να πατήσουν κάποιον, δεν θα φταίω εγώ αλλά....κάπου μέσα μου δεν θα είμαι σίγουρος
...και γρηγορα να ξεκινησεις...
...μονο αμα τους πας μεγαλη διαδρομη, που θα σταματησουνε γρηγορα για βενζινη..Mmmm...to pio pithano e;inai na perimenoun sto epomeno fanari
Καλά αυτοί είναι για τρελά τσαγάκια, τους αφήνεις να φύγουν και τους περνάς
με δευτέρα μόλις ανάψει το επόμενο πράσινο όπου αυτοί περιμένουν σταματημένοι. Αν ξέρεις και το δρόμο (π.χ. παραλιακή θεσ/νίκης) και το πετύχεις καλά περνάς και το επόμενο φανάρι και μετά γειαααααςς σας ..... -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
στο συγκεκριμενο η κοκκινη βλεπει τα 110
κανεις για συνοδηγος????τσπ,δεν ειχε το ροχι esp?
η ηθελε ο μορφονιος να σε περασει με αναποδα?Σίγουρα κατάλαβες πού λέει ο φίλος μας;
110 ekei einai POLLA, an enooume tin idia strofi.
Twra an enoume 110 konterisia me ton eswteriko troxo na spiniarei kai to taxymetro na metraei auto,....einai liga -
Proklisi apo ton Kosta, opote Naso
Put your money where your mouth is -
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
:lol:Proklisi apo ton Kosta, opote Naso
Put your money where your mouth isΝίκο η Λίζα σου με πόσα μπαίνει σε αυτή την στροφή?
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
οτι γουσταρετε αγορινες μου!!!!
κ τσεχακια κ ευρουλακια κ ντριφταρισματα...
η κοκκινη εκει γυρω βολοδερνει..Thats the attitude.
Na dw pios geneos tha mpei. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:lol:
Proklisi apo ton Kosta, opote Naso
Put your money where your mouth isΝίκο η Λίζα σου με πόσα μπαίνει σε αυτή την στροφή?
Den exw idea Dimitri.
Alloste ante na perasa 2 fores apo ekei.
Pantos akoma kai me imislick ta 11o einai polla.
Mallon to taxymetro tou Nasou grafei xaza enos spiniarei esoteriko troxo(to eida sto Ypsilon stis Serres) -
να υποθεσω οτι ο νασος λεει 110 στην εξπρες σερβις και οχι στο εσακι.........
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
να υποθεσω οτι ο νασος λεει 110 στην εξπρες σερβις και οχι στο εσακι.........H kontinoteri express service stin strofi pou leme einai 3 xiliometra
-
H kontinoteri express service stin strofi pou leme einai 3 xiliometra
i know.....
naso στην στροφη της express service δεν λες ρε με 110????
-
αφηστε τον.....
μην του απαντατε.....
μεθυσμενος ειναι........
στανταρ.... -
Kosta se blepo na bgazeis fraga pali.
Tha erxomouna kai egw alla den eimai gia na kano boltes sta xorafia
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
αφηστε τον.....
μην του απαντατε.....
μεθυσμενος ειναι........
στανταρ....χεχ,τον μαλακα
χικ...Theos o Nasos
Ante pies kai ena potiraki stin ygeia mas -
καλα να παθετε........
ας προσεχατε.......... -
H kontinoteri express service stin strofi pou leme einai 3 xiliometra
lol
-
πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις (δις)
Κοκκίνου
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις (δις)Κοκκίνου
εχεις μεγαλο ταλεντο στα χειλη......
κοκκινου (δις)
Ηθικος αυτουργος RX-8 crash ή όχι