-
οταν δε τον παρεις πες του οτι ο παναγιωτης απο αθηνα περιμενει τις τιμες για τα αμορτισερ 306 gr.N και τα οποια θα γινει η αποπειρα να βαλουμε σε 206 rc.............
AYTO KAI AN TO ΘΥΜΑΤΑΙ!!!! :ysterical:
-
Έχει ακούσει παλαβά ο άνθρωπος από μας... Συνηθισμένος είναι!
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Έχει ακούσει παλαβά ο άνθρωπος από μας... Συνηθισμένος είναι!οταν πηρα τα ψαλιδια απο τον Ντινο, και τον ρωτησα αν σιγουρα μπαινουν στο 1.6, μου απαντησε, 'το εχουν ψαξει τα παιδια και ειναι ιδια'
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Έχει ακούσει παλαβά ο άνθρωπος από μας... Συνηθισμένος είναι!
οταν πηρα τα ψαλιδια απο τον Ντινο, και τον ρωτησα αν σιγουρα μπαινουν στο 1.6, μου απαντησε, 'το εχουν ψαξει τα παιδια και ειναι ιδια'
Ναι και όταν του είπα ότι τα έβγαλα off έτριβε τα μάτια!
Πάντως θα τα βγάλω φωτό να σας δείξω που 'πονάνε'! -
Μίλτο έχεις πάρει ενδεικτική τιμή για ράβδους στρέψης 21 χιλ. Πάντως εμένα ακόμα και με τις 20αρες το αμάξι μου φαίνεται σωστό, τώρα μπορεί να είμαι και άσχετος, το ότι φοβίζει το πίσω μέρος, αυτό ισχύει. αλλά φοβάμαι μήπως χαθεί η διασκεδάση με τις παχύτερες, θα έχεις ένα κόλο ντουβάρι και θα μπαίνεις αέρα-πατέρα, μπορεί να κάνεις και χρόνοyw, αλλά απο fun...Tελοσπαντον η αυτοψία θα δείξει...
Επεται λόγος volvou...
-
Ο χρήστης pappaki έγραψε:
Μίλτο έχεις πάρει ενδεικτική τιμή για ράβδους στρέψης 21 χιλ. Πάντως εμένα ακόμα και με τις 20αρες το αμάξι μου φαίνεται σωστό, τώρα μπορεί να είμαι και άσχετος, το ότι φοβίζει το πίσω μέρος, αυτό ισχύει. αλλά φοβάμαι μήπως χαθεί η διασκεδάση με τις παχύτερες, θα έχεις ένα κόλο ντουβάρι και θα μπαίνεις αέρα-πατέρα, μπορεί να κάνεις και χρόνοyw, αλλά απο fun...Tελοσπαντον η αυτοψία θα δείξει...Επεται λόγος volvou...
Άμα δώσεις τις 20αρες να με εχεις κατα νου.
Οι 21 νομίζω 180ε έκαστη. -
Ο χρήστης plaketokofths έγραψε:
Οι 21 νομίζω 180ε έκαστη.Έχω τις προηγούμενες και καλά 19,5 χιλ, οι οποίες είναι 19,7 ακριβώς. Αν ενδιαφέρεσαι, παρόλο που δεν ξέρω αν έχεις τις ίδιες και εσύ πανω...
-
Ο χρήστης pappaki έγραψε:
Οι 21 νομίζω 180ε έκαστη.Έχω τις προηγούμενες και καλά 19,5 χιλ, οι οποίες είναι 19,7 ακριβώς. Αν ενδιαφέρεσαι, παρόλο που δεν ξέρω αν έχεις τις ίδιες και εσύ πανω...
έστειλα πμ ια να μην βγούμε off topic! τσεκαρέ το.
-
Καθίστε λίγο ρε παιδιά!Μην μπερδεύετε τις αντιστρεπτικές με τις ράβδρους στρέψεως!!
Οι τιμές που γνωρίζω είναι οι εξής!
:μπροστά αντιστρεπτική 20,6mm από 2.0 cc (με την κούρμπα) γύρω στα 60 -
[quote='GIANNIS206']Καθίστε λίγο ρε παιδιά!Μην μπερδεύετε τις αντιστρεπτικές με τις ράβδρους στρέψεως!!
Οι τιμές που γνωρίζω είναι οι εξής!
:μπροστά αντιστρεπτική 20,6mm από 2.0 cc (με την κούρμπα) γύρω στα 60 -
...τσάμπα πράγμα είναι
by the way τα τελευταία 2,0gti (όπως πχ το δικό μου) εμπρός έχουν 22mm αντιστρεπτική (μετρημένη)
-
kayaba óõíÝ÷åéá ...
Ùò ãíùóôüí ôï 206 ìïõ Ý÷åé kayaba ôá ïðïßá óõíäõÜóôçêáí ìå åëáôÞñéá ôçò hr 3ðïíôáááá
ÌåôÜ áðï êÜðïéá ÷ëì ,êáé Ýíá èüñõâï ðïõ Ýöõãå ìå ðáñáôåôáìÝíï ðÝñáóìá áðï íåñÜ êáèïäüí ãéá ôï ìç÷áíéêü ðïõ èá ôï êïßôáãå ,ôá ðñþôá ïëïêëçñùìÝíá óõìðåñÜóìáôá ..êáé ìå ôá åìðñüò ëÜóôé÷á ðßóù ...
ÈåôéêÜ
ÊáëÞ åðáíáöïñÜ éäáßôåñá ðßóù ôüóï óå êáíïíéêü óôñßøéìï üðùò êáé óå åêâéáóìÝíåò 'óöáëéÜñåò ' ìå åìöáíÝóôåñç ôçí äåýôåñç êáôÜóôáóç . Óå áëëáãÝò ðïñåßáò ìå 100++ åßíáé áñêïýíôùò óôáèåñü ÷ùñßò ôñáìðÜëåò ,ðñÜãìá ðïõ äåí ðåñßìåíá íá ðþ ôçí áëÞèåéá.
ÁíôéäñÜ ìïíïêüììáôá ðåñíþíôáò áðï áíùìáëßåò ,ðáëéüôåñá áéóèáíüìïõí Ýíá Ýíá ôïõò Üîïíåò ôþñá üëï ôï áõôïêßíçôï ,êÜôé ðïõ ïöåßëåôáé êáé óôçí ìåßùóç ôïõ ýøïõò .
HR áâëåðß ôá êáëýôåñá åëáôÞñéá ãéá ìåôñéïðáèÝò ÷áìÞëùìá êáé óâÝëôç ïäÞãçóç ìå åìöáíÞ âåëôßùóç ðñïïäåôéêüôçôáò ìðñïóôÜ óôéò ìéêñïáíùìáëßåò êáé ôçí áõîçóç ôçò óêëçñüôçôáò íá Ýñ÷åôáé üôáí ÷ñåéÜæåôáé êáé ü÷é ðñßí Ðßóù ïé íïñìÜë ñÜâäïé/áíôéóôñåðôéêÞ êñáôÜíå áêüìá áí êáé ç ðéï äõíáôÞ åðáíáöïñÜ êáëýðôåé áñêåôÜ -ãéá ôéò äéêÝò ìïõ áðáéôÞóåéò- ôçí áíÜãêç ãéá êÜôé ðéï 'äõíáôü' .ÁñíçôéêÜ
Ðéü ìïíïêüììáôï ,ðéü áðüôïìï (áí êáé åëåã÷åôáé ðéï åýêïëá )
ó÷åäüí äéáäçëþíåé üôé ôá ëÜóôé÷á åßíáé êñýá ,åßíáé êáé ðéñÝëëé ðáíÜèåìá .
Ôá áìïñôéóÝñ èÝëïõí ëßãï æüñéóìá ãéá íá 'ðÜñïõí åìðñüò' ðñÜãìá ðïõ äåí åßíáé åöéêôü ðÜíôá .ÏõäÝôåñá
ÌÝ÷ñé óôéãìÞò äåí Ý÷ù áêïýóåé ôßðïôá ãéá ìåßùóç Üíåóçò
Ôá ðéï öèáñìÝíá ëÜóôé÷á âåëôéþíïõí ôï fun ,áõîÜíïõí ôçí áíáóöÜëåéá øçëÜ -
Χτες εβαλα τελικα τα pilot exalto 2!
Oι πρωτες εντυπωσεις οχι πολυ καλες!
Το τιμονι μου το χαλασε τελειως σαν αισθηση,πανω που ειχα χαρει με τα ψαλιδια!
Επισης κανουν θορυβο, λιγο πιο κατω απο ημισλικ.
Πραγματικα δεν το περιμενα,εκτος αν εχω κανενα φθαρμενο ρουλεμαν,αλλα πριν με τα good year δεν εκανε.
Στα θετικα φαινεται να ειναι η μαλακη γομα,κραταει παρα πολυ καλα.
Τα πλαινα, πιο μαλακα και απο των goodyearΤο αλλο αρνητικο ειναι οτι ειναι λαστιχο παραγωγης 42 06 δλδ νοεμβρης και κατι ψηλα.
Ελπιζω να μην το καψω ! -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
×ôåò åâáëá ôåëéêá ôá pilot exalto 2!
Oé ðñùôåò åíôõðùóåéò ï÷é ðïëõ êáëåò!
Ôï ôéìïíé ìïõ ôï ÷áëáóå ôåëåéùò óáí áéóèçóç,ðáíù ðïõ åé÷á ÷áñåé ìå ôá øáëéäéá!
Åðéóçò êáíïõí èïñõâï, ëéãï ðéï êáôù áðï çìéóëéê.
Ðñáãìáôéêá äåí ôï ðåñéìåíá,åêôïò áí å÷ù êáíåíá öèáñìåíï ñïõëåìáí,áëëá ðñéí ìå ôá good year äåí åêáíå.
Óôá èåôéêá öáéíåôáé íá åéíáé ç ìáëáêç ãïìá,êñáôáåé ðáñá ðïëõ êáëá.
Ôá ðëáéíá, ðéï ìáëáêá êáé áðï ôùí goodyearÔï áëëï áñíçôéêï åéíáé ïôé åéíáé ëáóôé÷ï ðáñáãùãçò 42 06 äëä íïåìâñçò êáé êáôé øçëá.
Åëðéæù íá ìçí ôï êáøù !Äåò ëßãï ôéò ðéÝóåéò êáé áí åßíáé äõíáôüí áíÝâáóÝ ôåò ôïõëÜ÷éóôïí ìðñïóôÜ áñ÷éêÜ . Áí õðÜñîåé ëßãç âåëôßùóç ôüôå îåêßíá êáé ôùí ðßóù .
Èá õðÜñîåé âåëôßùóç ü÷é êÜôé óïýðåñ ãïõÜïõ .Åíäå÷ïìÝíùò íá ìåéùèåß êáé ï èüñõâïò .Ãéáôé áñíçôéêü ï ÍïÝìâñçò ?
-
spyro...τα εξαλτο για να εχεις τιμονι και να δουλευουν θελουν ΤΡΕΛΛΗ ΠΙΕΣΗ.......
ποσο εβαζες φ1 και ποσο τωρα?
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
spyro...τα εξαλτο για να εχεις τιμονι και να δουλευουν θελουν ΤΡΕΛΛΗ ΠΙΕΣΗ.......ποσο εβαζες φ1 και ποσο τωρα?
gskarmoy ο Νοεμβρης ειναι αρνητικο γιατι ειναι πολυ φρεσκο λαστιχο για να πατηθει απο τωρα.
Το λαστιχο ειναι ακομα ζωντανος οργανισμος, θελει κανα εξαμηνο πρωτα και μετα να πατηθει.
Απο πιεσεις τωρα εχω 30.
Στο goodyear εβαζα 32-33.Θα ανεβασω πιεσεις και στα εξα΄λτο και πιστευω να στρωσει
-
ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
βαλε 35-36 και τα ξαναλεμε
Υ.Γ.επισης σπυρο πρεπει να κοπανανε και λιγοτερο καθως το φ1 ειχε ξεραθει τελειως.για αυτο εβλεπες και στα ημισλικ να μη κοπανανε σωστα?
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
spyro...τα εξαλτο για να εχεις τιμονι και να δουλευουν θελουν ΤΡΕΛΛΗ ΠΙΕΣΗ.......
ποσο εβαζες φ1 και ποσο τωρα?
gskarmoy ο Νοεμβρης ειναι αρνητικο γιατι ειναι πολυ φρεσκο λαστιχο για να πατηθει απο τωρα.
Το λαστιχο ειναι ακομα ζωντανος οργανισμος, θελει κανα εξαμηνο πρωτα και μετα να πατηθει.
Απο πιεσεις τωρα εχω 30.
Στο goodyear εβαζα 32-33.Θα ανεβασω πιεσεις και στα εξα΄λτο και πιστευω να στρωσει
Σωστός!
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑβαλε 35-36 και τα ξαναλεμε
Υ.Γ.επισης σπυρο πρεπει να κοπανανε και λιγοτερο καθως το φ1 ειχε ξεραθει τελειως.για αυτο εβλεπες και στα ημισλικ να μη κοπανανε σωστα?
σωστα!
-
exoyme και λεμε....
το τελειο σαζμαν για 206!
παιρνουμε
α. ενα 14/60 κορωνοπηνιο
β. 2 κομπλερ πεζο σπορτ με ελατηριακια 90ευρω
γ. κανα δαχτυλιδι συχρονιζε διοτι αφου θα κατεβασουμε ολο και καποιο θα ειναι φαγωμενο 15 εκαστο (εγω πηρα 2)
δ. μια μακρυα 5η...(η δικια μας ηταν καπου 0.85 και αυτη 10%μακρυτερη καπου 0.78)
ε. βαλβολινες καλες 25ευρω
στ. ενα μπεεεε μηχανικο να ασχολειται μαζι σου και να μη γκρινιαζει να βρει τη 5ητο αποτελεσμα? ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
εβαλα μπλοκε και τη περισσοτερη ωρα ασχολιομουνα με το σαζμαν!
το μοτερ ανεβαζει σα τρελλο.
2α μαμα ειχε καπου 95+
με 7200κοφτη ειχα 103+
τωρα ειναι 93+3η
μαμα ειχε καπου 135+
με 7200κοφτη ηταν 150!
τωρα ειναι 135-5η μακρυα
ακριβως ιδια με μαμα....ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!και πριν πει κατι κανεις σαν ενημερωνω οτι συμφωνα με ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες εκ λαιον νορθθθθθ
τα πρωτα πρωτα 206 ειχαν 14/60 με αυτη τη 5η πανω απο τη μανα τους
οι ταχυτητες πλεον κουμπωνουν απιστευτα σε σημειο που αναρωτιεμαι αν οδηγω γαλλικο ωρες ωρες. το μοτερ γεμιζει παντου...στο βουνο ειδικα εχεις δυναμη παντου ενω η κοντη κλιμακωση κανει το μπλοκε να δειχνει οτι ειναι εκει και δουλευει!
η 1η σκαλωνει λιγο λογικα λογω μπλοκε.γενικα πολυ καλη ως τελεια μετατροπη απο τη στιγμη που μπορεσα και κρατησα και τη ταξιδιαρα 5η...
κενο αναμεσα σε 5η-4η δεν εχω προλαβει να δω και σορυ αλλα χεστηκα.
η 4η
μαμα ειχε καπου 170
με 7200 ειχε 190
τωρα λογικα θα ειναι παλι καπου 170...ας το πηγαινω τον αλλο κωλοφερατζα μεχρι τα 170 (οπως μια slk χτες) και μετα ας με περασει... ουτως ή αλλως ποτε οι τελικες δεν ηταν το φορτε μου!
Τα πάντα για το Peugeot 206