-
Ναι ισως εχετε δικιο για το χταποδι.
Τα ψαλιδια θελουν αλλαγη γιατι το ενα ειναι ιμιτασιον και τα σινεμπλοκ του δουλευουν στο γαμο του καραγκιοζη, το αλλο εχει κοπει μαλλον καποιο σινεμπλοκ και χτυπαει πολυ. -
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Το τσίριγμά σου είναι εντέλως άλλο καμία σχέση!!
Εγώ μέχρι τώρα έχω ανοίξει 2 σαζμάν έχω αλλάξει διάφορα και ένα καινούργιο σαζμάν.
Συνολικά 3 δίσκους.Τώρα έχω 159.000χλμ!Ευτύχώς δεν έχω φτάσει ακόμη σ'αυτό το επίπεδο...
και ελπίζω να μή φτάσω....Όσο για το τσίριγμα...............ποιό τσίριγμα απ'όλα;;;
-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Για να τον καθησυχάσεις μας τα λες αυτά;
Πες μου κι άλλα ...... πές μου κι άλλα.........
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Sorry για το ασχετο, αλλα αφου εχετε εμπειρια....εχω ενα 207 (6μηνες) και με εκνευριζει που η εταζερα, στις εντονες ανωμαλιες του δρομου, 'κοπαναει'..... Ειδα πως αυτη απλα στερεωνεται ουσιαστικα σε 2 'βασεις'. Στο προηγουμενο αυτοκινητο που ειχα, αυτη 'κουμπωνε' και ηταν πραγματικα στερεη χωρις θορυβους και αλλα..... Βεβαια μπορει να ακουγεται ασημαντο αλλα ειναι κριμα για καινουργιο αμαξι και αδικει το συνολο....(και κουραζει και τα αυτια). Στο 206 το κανει αυτο? Υπαρχει καμια 'πατεντα'? Ευχαριστω.Είσαι σίγουρος ότι είναι η εταζέρα;
Μήπως έχεις αεροτομή; Η οποία αεροτομή μπαίνει βιδωτή όπως του 307 και όχι κολλητή όπως του 206;
-
Οχι αεροτομη δεν εχω....Και στο συνεργειο δε μου ανεφεραν για κατι αλλο. Κατα 98% ειναι εταζερα.
-
αν τη βγαλεις τελειως τι ακους απο πισω?
-
Aυτο θα στο πω οταν τη βγαλω....Αν και το εχω σκεφτει αρκετες φορες τελικα πανω στη φουρια δεν το εχω κανει ποτε! Αλλα νομιζω ηρθε η ωρα!
-
Καλημερα και χρονια πολλα.
Πως περασαμεεεε?Λοιπον, η απαντηση γιατι τα ψαλιδια της peugeot σπορτ για το rc ειναι με ελαστικα σινεμπλοκ, ενω το 1.6 gra εχει ενα μεταλλικο, ειναι οτι στο grN δεν επιτρεπεται να ξεφυγουμε απο τα εργοστασιακα δεδομενα,αρα λαστιχενια σινεμπλοκ, ενω στο grA μπορουμε να τα μετατρεψουμε.
-
δηλαδη τι να μετατρεψουμε???????
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
δηλαδη τι να μετατρεψουμε???????Εννοω πως ο κατασκευαστης εχει ελευθερια στο grA να βαλει αλουμινενιο, αντι λαστιχενιο σινεμπλοκ, κατι που δεν επιτρεπεται στο grn.
-
Οδηγησα και το 206 του Μιλτου.
Ειναι ενα πολυ καλοστημενο 206, και το σημαντικο ειναι οτι εχει γινει με γνωμονα τα λιγα χρηματα.
Το αποτελεσμα ειναι το ιδιο με το πιο ακριβο σε αναρτηση 206 του Πανου!
Σε αισθηση ειναι το ιδιο με ισως λιγο καλυτερο τιμονι.
Τελικα τα ψαλιδια, και τα ακρα κανουν δουλεια.
Μου εδωσε την αισθηση οτι ειναι ενα κομματι, συμπαγες αυτοκινητο, κατι που δεν εχω πετυχει ακομα στο δικο μου.
Ο κινητηρας πολυ καλος ειδικα ψηλα.
Πιστευω μια μετατοπιση κοφτη θα βοηθησει κι αλλο, απο αυτα που εχω δει.Στα φρενα πιστευω τα δικα μου ηταν λιγο καλυτερα, αλλα εγω εχω και καινουρια τακακια δισκους και σωληνακια μεταλλικα.
-
δυστυχως σπυρο εδω και καιρο το δικο μου δεν αποτελει παραδειγμα προς μιμηση...η αναρτηση εχει βρακιασει παντελως...ειναι απλα αδυνατο να ελεγξει το αμαξωμα σε μεγαλα ζορια...τις προαλλες σβουριξα σε βρεγμενο για πλακα...και πλεον εχω παλατζα στο κωλο οπως παλια.....μπροστα δε τερματιζει η αναρτηση για πλακα.
εχω βρει μια λυση για επισκευη καθως τα οικονομικα μου δεν ειναι για κουνουργια ουτε για κυρλακιτση...και βλεπουμε
-
Εμένα αυτό που μου άρεσε στα Koni Sport του Σπύρου είναι ότι ήταν άνετα και σφιχτά μαζί (σε μαλακή ρύθμιση τα είχε). Δεν δείχνουν καθόλου κακή αγορά.
Για τα Koni το μόνο που έχω ακούσει να λένε όσοι τα έχουν είναι ότι πέφτουν γρήγορα και ότι θέλουν κάθε χρόνο περισσότερο σφίξιμο γιατί μαλακώνουν αισθητά. Ο Σπύρος όμως δεν μου ανέφερε κάτι τέτοιο αν και δεν το συζητήσαμε αυτό το σημείο.Σπύρο, όπως θα κατάλαβες κρατάς τα Koni σου που είναι μία χαρά και βάζεις 22άρες, άκρα και ψαλίδια. Βήμα-βήμα για να μην σου φανούν τα χρήματα, χώρια που θα καταλάβεις και τί παίζει κάθε φορά.
Επίσης, διαπίστωσα για άλλη μία φορά ότι τα Record SP δεν έχουν να ζηλέψουν από τα ακριβότερα αμορτισέρ εκτός του ότι δεν ρυθμίζονται όπως πχ τα Koni για να βολεύεσαι παντού. Μαλακότερα κάποιες φορές θα έκανε την ζωή του 206 ευκολότερη σε κακοτράχαλους δρόμους, αυτό φάνηκε όταν μπήκα από του Σπύρου (με την μαλακή ρύθμιση) ξανά στο δικό μου όπου νόμιζα ότι μπήκα σε τούβλο. Σκληρότερα πάντως τα RSP δεν τα χρειάστηκα ποτέ, ούτε στην πίστα (όπου φυσικά δεν αμφισβητώ την χρησιμότητα των ακόμη δυνατότερων αμορτισέρ, απλά δεν προβληματίστηκα ποτέ επ'αυτού και αυτό μετράει). Και επειδή μπρος στα κάλλη τί είναι ο πόνος RSP ΟΛΕ (μέσα στα κάλλη ανήκει η σπορ απόδοση και το κόστος κτήσης-συντήρησης)!!! Και μάλιστα του 2λιτρου που είναι και ΠΙΟ άνετα από του 1.6 και με ακόμη δυνατότερο rebound! Κι από αντοχή δεν το συζητάω κατόπιν προσωπικής άποψης και όχι μόνο στο δικό μου αλλά σε ΟΛΑ όσα τα βάλαμε.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
εδω και καιρο το δικο μου δεν αποτελει παραδειγμα προς μιμηση...η αναρτηση εχει βρακιασει παντελως...ειναι απλα αδυνατο να ελεγξει το αμαξωμα σε μεγαλα ζορια...τις προαλλες σβουριξα σε βρεγμενο για πλακα...και πλεον εχω παλατζα στο κωλο οπως παλια.....μπροστα δε τερματιζει η αναρτηση για πλακα.εχω βρει μια λυση για επισκευη καθως τα οικονομικα μου δεν ειναι για κουνουργια ουτε για κυρλακιτση...και βλεπουμε
Μάλλον άργησε λίγο να κανονιστεί εκείνη η βόλτα που λέγαμε....
Πάνο από τη δικιά σου τι παράπονο έχεις?...
κανενα νικο.
ειναι απλα τελεια.
σε δε βουνισιες διαδρομες ελαχιστες φορες εχω νιωσει να ζεσταινεται(οχι να βρακιαζει) η αναρτηση...και μετα απο ωρες...στριψιματος!στη πιστα ναι ηταν ενα κλικ πιο μαλακη απο οτι ηθελα.
και μετα απο αρκετους γυρους βρακιαζε και επρεπε να περιμενεις καναδυο ωρες να κρυωσει.
αλλα εκει καπου σε ειχαν αφησει πρωτα φρενα,λαστιχα,μοτερ λαδια και την αναρτηση ουτε που την επαιρνες χαμπαρι.... -
re τουρμπιδι...αυτα ισχυαν οταν ηταν καινουργια...
τωρα πλεον εχει 40000+χλμ στη πλατη της ...και καμια 250αρα γυρους στη πιστα και ενα καλοκαιρι στους χωματοδρομους των κυθηρων
παντως και ετσι αν θες τη βολτα συμπερασματα θα βγαλεις σε γενικες γραμμες...
-
Χρόνια πολλά και από εμένα!Εγώ δεν έκανα καμιά βόλτα με άλλο αυτοκίνητο!
Miltella και S3 γιατί δεν είπατε τίποτα βρε? -
Συναντηθήκαμε στο Αιγίνιο (όχι στην πίστα) και με πίεση χρόνου.
-
Γιαννη, δυστυχως δεν προλαβα να σε ειδοποιησω εγκαιρα!
Next time! -
Γνωριζει κανεισ για τισ αναρτησεισ της ΤΕΙΝ που βγαζει για 206?
999 euro , υψοσ-σκληροτητα.
Σκεφτομαι νατα βαλω.
Εχει να πει καποιος γνωμη? -
Δεν ξερω καποιον που να εχει βαλει σε 206 ΤΕΙΝ.
Απο οσο εχω ακουσει ειναι αρκετα σκληρη αναρτηση για τους Ελληνικους δρομους
Τα πάντα για το Peugeot 206