-
Ναι, γι αυτό κι εγώ πηγαίνω και ζητάω διαμέτρημα. Τους δίνω πιθανό μοντέλο και τους βάζω και ψάχνουν. Σε 1-3 λεπτά το πολύ την έβρισκαν.
-
Τελικά τι ειναι καλυτερο να κανεις στην εισαγωγη. Φιλτρο, φιλτροχοανη στο φιλτροκουτι ή σκουπα ? Κατι μετρησεισ σε δυναμομετρο που ειχα δει καποια στιγμη σε 206 εδειχνε την σκουπα δυνατότερη,αλλα ως γνωστον για την εγκυροτητα του καθε περιοδικου δεν μπορεις να ξερεις, οπως και παλι καποιες αποψεις απο ιδιωτες ειναι διαφορετικες.
Υπάρχει ετσι ενα γενικο συμπερασμα για το τι ισχυει γενικα ? -
Όσες φορές εχω δει δυναμομέτρηση έχουν ανοιχτό το καπώ άρα έχει μια πιθανότητα να είναι καλύτερη η σκούπα σε αυτήν την περίπτωση.
-
filtro στο κουτι και τελος......
σο 206 ολα τα αλλα ειναι κοροιδια μετα απο ενα σημειο!πρεπει να κανεις τρελλες πατεντες για να δουλεψει καπως η σκουπα...
να τη κοψεις απο πανω μπας και παρει λιγο αερα
να βαλεις μεγαλη χοανη
να κοψεις πλαστικακια στη μετωπη...
φεξε μου και γλυστρησα -
Η μόνη διαφορά προς το καλύτερο (όσον αφαρά την απόκριση όμως) ήταν αφαιρώντας τον πνίχτη. Δεν κατάλαβα διαφορά ούτε με φίλτρο της Green στην θέση του χάρτινου στο κουτί. Με φιλτροχοάνη η απόδοση έπεφτε παρότι ο καβλοθόρυβος με έκανε να πιστεύω ότι κέρδισα πολλή δύναμη...
Δεν έχω δοκιμάσει σκούπα ούτε και βαρελάκι, αλλά ύστερα απο αυτά που είδα δεν ευελπιστώ κέρδος από τηνν εισαγωγή. Στην εξαγωγή πάσχουμε σίγουρα και αποδεδειγμένα. -
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Με φιλτροχοάνη η απόδοση έπεφτε παρότι ο καβλοθόρυβος με έκανε να πιστεύω ότι κέρδισα πολλή δύναμη...Αν έπαιρνε (ζεστό) αέρα από το χώρο του κινητήρα είναι λογικό.
-
Ναι, ως συνήθως με την φιλτροχοάνη αυτό παθαίνεις.
-
Kαλά ναι όντως ,ρουφας σκαρτο αερα ετσι.
Τον πνικτη πως στο καλο τον βγαλω ?
Πρέπει να βγαλω θόλο και να δουλεψω απο κει?
(Καταραμένα στριμόκωλα γαλλικα,σου βγαζουν τα χερια μια ζωή) -
oxi...
ο πνιχτης ειναι απο κατω εκει που τελειωνει το κουτι παραλληλα με δρομο ουσιαστικα...
θα παρεις το αντιστοιχο κομματι του 1.4 που ειναι σκετος σωληνας χωρις πνιχτη...και θα κουμπωσει τζετ οπως εισαι...αν βγαλεις και βαλεις σωληνα σκετο που να κοιτα εμπρος κλπ κλπ που κανουν πολλοι θα χασεις τοσο πολυ στα πολλα που θα γελας οτι το παρεις ειδηση...
την πατησαν καποιοι σε rc και ακομα τρεχουν να ξαναβαλουν ολο το κυκλωμα το μαμα (υποψην το rc εχει μεχρι και ηλεκτρικο κλαπετο) -
Που 8α βρω αυτό του 1.4 και δευτερον πως φτανεις να δουλεψεις εκει κάτω?
Βγαίνει εύκολα ? Από κάτω αν θυμάσαι δεν πολυχωράω κιολας. -
γιατι ποιος σου ειπε οτι χωρεσα εγω....
ο καημενος ο αργυρης την εκανε την ιστορια...ρωτα τονprος θεου μη φανταστεις οτι θα δεις καμια σοβαρη διαφορα(εως καμια) αλλα ειναι η πιο υγιης και ανωδυνη λυση ....
-
Τον φαντάζομαι να βρίζει και σενα και τον πνίχτη μαζί.
Θα πάρω τηλέφωνο τον αργύρη μπας και με βρει τίποτα. -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
...
αν βγαλεις και βαλεις σωληνα σκετο που να κοιτα εμπρος κλπ κλπ που κανουν πολλοι θα χασεις τοσο πολυ στα πολλα που θα γελας οτι το παρεις ειδηση...
την πατησαν καποιοι σε rc και ακομα τρεχουν να ξαναβαλουν ολο το κυκλωμα το μαμα (υποψην το rc εχει μεχρι και ηλεκτρικο κλαπετο)Παναή τί εννοείς;
Στο δικό μου έχω βγάλει τα πάντα κάτω από το φιλτροκούτι και συνέδεσα από κάτω ένα ταιριαστό εφαρμοστό κολάρο που στρίβει και χωρίς περιττές διαδρομές ή παραπανίσεις γωνίες και με την βοήθεια μίας εφαρμοστής υδραυλικής σωληνογωνίας βλέπει μέτωπο στον δρόμο ανάμεσα στο μικρό κενό μεταξύ ψυγείου και πλαισίου. Απλά έκανα τρεις μικρές τρυπούλες με τρυπάνι στην υδραυλική σωληνογωνία έτσι ώστε να μην λιμνάζουν νερά σε αυτήν.
Ο δε Γιάννης δεν έχει προσθέσει τίποτα κάτω από το φιλτροκούτι. Κάποια στιγμή νομίζω ξαναέβαλε τον πνίχτη αλλά δεν θυμάμαι αν τον ξαναέβγαλε.Και οι δύο είδαμε ελαφρά καλύτερη απόδοση και δε πρόσεξα να είχε νοημα η σωλήνα μου, απλά θεωρώ ότι είναι καλύτερα εκεί που έβαλα την σωλήνα γιατί το κάτω μέρος του φιλτροκουτιού βλέπει πίσω από το ψυγείο άρα θα ρουφάει εύκολα ζεστό αέρα χωρίς σωλήνα.
Είμαστε λάθος λες; -
ΝΑΙ...εγω στο δικο μου που το δοκιμασα περα απο το βουητο διαφορα δεν ειδα...
ειδικα δε στα ψηλα (4η ) ειχα εντονη την αισθηση οτι κοβει.... -
Λες να δοκιμάσω κάτι άλλο; Σαν τί;
-
Εμένα είναι όλο μαμά δεν έχω πειράξει τίποτα!!Πειραματίστηκα λίγο αλλά δεν ασχολήθηκα άλλο!
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Oπότε βάζεις εμπρός την 20.6 του CC, πίσω την 21 του GTi και ράβδους 19.5. Θα δεις μεγάλη βελτίωση στις αλλαγές πορείας και γενικότερα στην ετοιμότητα αντίδρασης είτε πάνω σε στροφή είτε σε ευθεία πορεία.
Τελικα αυτό to setup θα κανω + ελατηρια του 1,6.Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδια!
Βλέποντας το αμάξι τη μπροστινή ζαμφόρ την ξεχωριζω εύκολα την πίσω όμως δεν μπορώ να την βρω
Που είναι οεο??? -
Είναι μέσα στον άξονα!!ΟΕΟ!Για αυτό δεν την βλέπεις!!
-
Για εμπειρες καταστασεις:
http://www.whiteline.com.au -
σπυροοοοο
ψυνομαι παρα πολυ εεεεε...ετσι για το γαμωτο...αρκει να ειναι σχετικο φτηνο
Τα πάντα για το Peugeot 206