-
Ψαχνω ενα 'καθαροαιμο' 4χ4 μεχρι 30,000. Φυσικα μεχρι αυτα τα λεφτα τα μονα που μπορω να αγορασω καινουρια ειναι τα γνωστα SUVοειδη και μικρα 'τζιπ' στυλ Jimny τα οποια ομως δεν με ικανοποιουν γιατι τα μεν πρωτα εχουν περιορισμενες εκτος δρομου δυνατοτητες (ειχα παλια RAV4 και δεν θελω κατι παρομοιο) τα δε δευτερα δεν εχουν χωρους ουτε ικανοποιητικο 'γκαζι'...
Οποτε στρεφομαι στην αγορα καποιου μεταχειρισμενου οπως πχ το Land Cruiser 90 (V6 3,500cc)...
Εχετε να προτεινετε αλλες λυσεις? Το αυτοκινητο πρεπει να χωραει ανετα 4 ατομα και αποσκευες, να μην σερνεται και να εχει καλη συμπεριφορα-ικανοτητες τοσο εκτος οσο και εντος δρομου.Ευχαριστω!
-
Ψαχνω ενα 'καθαροαιμο' 4χ4 μεχρι 30,000. Φυσικα μεχρι αυτα τα λεφτα τα μονα που μπορω να αγορασω καινουρια ειναι τα γνωστα SUVοειδη και μικρα 'τζιπ' στυλ Jimny τα οποια ομως δεν με ικανοποιουν γιατι τα μεν πρωτα εχουν περιορισμενες εκτος δρομου δυνατοτητες (ειχα παλια RAV4 και δεν θελω κατι παρομοιο) τα δε δευτερα δεν εχουν χωρους ουτε ικανοποιητικο 'γκαζι'...
Οποτε στρεφομαι στην αγορα καποιου μεταχειρισμενου οπως πχ το Land Cruiser 90 (V6 3,500cc)...
Εχετε να προτεινετε αλλες λυσεις? Το αυτοκινητο πρεπει να χωραει ανετα 4 ατομα και αποσκευες, να μην σερνεται και να εχει καλη συμπεριφορα-ικανοτητες τοσο εκτος οσο και εντος δρομου.Ευχαριστω!
-
-
Γιατί δε παίρνεις ενα Grand Vitara καινούριο?
Κάνει όλα όσα λες και έχει και δεν έχεις το ρίσκο του μεταχειρισμένου, αλλιώς LC90 και Pajero (όχι Sport, το GDi) ειναι οι καλύτερες επιλογές μάλλον. -
Φιλε ψαχνεις 4θεσιο για ψυχαγωγία αν καταλαβα καλα.
Συμφωνω με ΙΚΕ,οσον αφορα το pajero και το LC.
Τα suzuki τα αποφευγω, ειναι ψευτοπράματα. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Φιλε ψαχνεις 4θεσιο για ψυχαγωγία αν καταλαβα καλα.
Συμφωνω με ΙΚΕ,οσον αφορα το pajero και το LC.
Τα suzuki τα αποφευγω, ειναι ψευτοπράματα.Οχι ακριβως... ψυχαγωγια. Θελω ενα καλο 4κινητο με αρκετους χωρους το οποιο θα λυσει αρκετα προβληματα οπως η κινηση στο χιονι, η ρυμουλκηση τρε'ι'λερ, η κινηση στους δρομους-ποταμια οταν βρεχει καταρρακτωδως κλπ... Δεν ψαχνω για Land Rover Defender (ειχαμε τετοιο παλια) αλλα για κατι πολιτισμενο, ανετο, ασφαλες αλλα ταυτοχρονα ικανο να ανταπεξελθει σε δυσκολες συνθηκες, οποτε του ζητηθει..
Γνωριζετε τις τιμες για τα μεταχειρισμενα LC90? Το θεωρειτε καλη επιλογη?
Φιλε ΙΚΕ, ποιο Pajero λες? Εχεις καποιο link?
Ευχαριστω
-
ΕΓω λέω για αυτό το pajero:
Aπ'όσο έχω δεί είναι στις ίδιες τιμές πε΄ριπου σαν μεταχειρισμένο με το LC.
Είναι το τωρινό μοντέλο:
http://www.mitsubishi-motors.gr/models. ... -%20WAGON#Μην μπερδευτείς με το Pajero Sport, το οποίο είνια εντελώς διαφορετικό, φθηνότερο και υποδεέστερο:
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μην μπερδευτείς με το Pajero Sport, το οποίο είνια εντελώς διαφορετικό, φθηνότερο και υποδεέστερο:
To pajo-sport είναι κατά 90% το κλειστο αγροτικό L200, κατι σαν το pathfinder navara της nissan και ένα (δεν θυμάμαι όνομα) της toyota.
To sport το τσέκαρα όταν ψαχνόμουν. Μια χαρά ικανό εκτός, εξοπλισμένο, άπλετους χώρους και διαστάσεις, και ότι πρέπει αν αντί των 70.000 (που κάνει το i-want-one/ultimate/original metal-top) έχεις 40.000. Μείον η λίγο ξεπερασμένη σχεδίαση. 'Επιβάλλεται' αισθητικά το μονόχρωμο.Γιατί ψευτοπράγματα τα suzuki αλήθεια;
-
Εαν δε σε ενδιαφέρει η κατανάλωση, σαν μοναδικό μειομέκτημα , Α! και δυστυχώς τσιμπιμένη τιμή σαν μεταχειρισμένα :
Land Cruiser 90 (V6 3,500cc) !!! Είναι αθάνατα
-
Δυστυχώς δεν υπάρχουν και πολλοί που θα πουλούσαν αυτά τα αυτοκίνητα! (LC60 & Μιτσουμπίσι)
Πάντως πιθανότατα εαν βρεθούν μεταχειρισμένα θα είναι ευκαιρία λόγω του ότι σπανίως πατάνε χώμα!
Στη λίστα θα πρότεινα και το Nissan Patrol (εαν βρεθεί κι αυτό).
-
To Patrol είναι ντίζελ μόνο και απο επιδόσεις πάσχει σε σχέση με LC90/Pajero
-
To pajero παραείναι μεγάλο και βαρύ. Τόσο βαρύ που εκτός δρόμου πιθανόν να έχει και πρόβλημα να φτάσει εκεί που θα φτάσει ένα RAV4 (που λέει ο λόγος)...
Το 90άρι είναι πιο κομψό και εκτός δρόμου είναι κορυφαίο...
Υπάρχουν και μερικά diesel τα οποία προσφέρουν και το πλεονέκτημα της χαμηλότερης κατανάλωσης αν και δε νομίζω να τίθεται τέτοιο θέμα.
Αν πάντως ψάχνεσαι για μεταχειρισμένο μεγάλο τζιπ, για μένα το LC90 είναι μονόδρομος.
Από εκει και μετά υπάρχουν Grand Vitara Wagon 2,5lt (προηγούμενο μοντέλο) καθώς το καινούριο Grand Vitara που έχει και κοντές σχέσεις. -
To pajero είναι πιο βαρύ αλλα έχει και μεγαλύτερους χώρους απο το LC.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
To pajero είναι πιο βαρύ αλλα έχει και μεγαλύτερους χώρους απο το LC.Aν έχει λέει... Πραγματικά με αυτό κάνεις μετακόμιση...
Και του LC όμως υπεραρκετοί είναι... -
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Καταληγουμε λοιπον στο LC..Γνωριζει κανεις που κυμαινονται οι τιμες για τα μεταχειρισμενα 90αρια?
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Καταληγουμε λοιπον στο LC..Γνωριζει κανεις που κυμαινονται οι τιμες για τα μεταχειρισμενα 90αρια?Λευτέρη πριν να δώσεις 30Κ για μεταχειρισμένο, δεν ρίχνεις μια ματιά και στο καινούριο GV???
-
Κάποια στιγμή που είχα ψάξει και εγώ αλλά τελικά δεν....(λόγω κατανάλωσης και ακριβής ασφάλειας, και τελών....)
τα ελάχιστα λοιπόν που βρήκα ήταν από 27 μέχρι 32.Εμένα με ενδιέφερε το 'κοντό' δηλαδη 3πορτο, καθότι καλύτερο offroad, αλλα και για μεσα στην πόλη καθως θα ήταν και το μοναδικο μου ΙΧ, αλλά και λόγω μειωμένου παρκιν που έχω. Χορους για τρεις που είμαστε είναι υπεράρκετοι (πορμπαγκαζ 400 L)
Τέλως Πάντων
Αυτά που βρήκα πάντως είχαν πολλα χλμ, (αν είναι καλοσυντηρημένο δεν τρέχει και τιποτα 3500 cc είναι αυτά !!)
και θα πρότεινα μοντέλα 2000 με 2001 -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Καταληγουμε λοιπον στο LC..Γνωριζει κανεις που κυμαινονται οι τιμες για τα μεταχειρισμενα 90αρια?
Λευτέρη πριν να δώσεις 30Κ για μεταχειρισμένο, δεν ρίχνεις μια ματιά και στο καινούριο GV???
Τα θεωρεις συγκρισιμα απο δυνατοτητες????
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
...Θελω ενα καλο 4κινητο με αρκετους χωρους το οποιο θα λυσει αρκετα προβληματα οπως η κινηση στο χιονι, η ρυμουλκηση τρε'ι'λερ, η κινηση στους δρομους-ποταμια οταν βρεχει καταρρακτωδως κλπ... Δεν ψαχνω για Land Rover Defender (ειχαμε τετοιο παλια) αλλα για κατι πολιτισμενο, ανετο, ασφαλες αλλα ταυτοχρονα ικανο να ανταπεξελθει σε δυσκολες συνθηκες, οποτε του ζητηθει.. ...
Καθε λεξη που εχω υπογραμμισει μου φερνει στο μυαλο αυτοματα τις εξης 2 λεξεις..
Subaru Forester
και καινουριο με τα λεφτα που δινεις.(καμια σχεση με το RAV4..).Το καινουριο ειναι και ελαφρως ψηλοτερο απο το προηγουμενο.
-
Ο χρήστης anemar έγραψε:
...Θελω ενα καλο 4κινητο με αρκετους χωρους το οποιο θα λυσει αρκετα προβληματα οπως η κινηση στο χιονι, η ρυμουλκηση τρε'ι'λερ, η κινηση στους δρομους-ποταμια οταν βρεχει καταρρακτωδως κλπ... Δεν ψαχνω για Land Rover Defender (ειχαμε τετοιο παλια) αλλα για κατι πολιτισμενο, ανετο, ασφαλες αλλα ταυτοχρονα ικανο να ανταπεξελθει σε δυσκολες συνθηκες, οποτε του ζητηθει.. ...
Καθε λεξη που εχω υπογραμμισει μου φερνει στο μυαλο αυτοματα τις εξης 2 λεξεις..
Subaru Forester
και καινουριο με τα λεφτα που δινεις.(καμια σχεση με το RAV4..).Το καινουριο ειναι και ελαφρως ψηλοτερο απο το προηγουμενο.
Το αποκλειω γιατι δεν μου αρεσει (αν και πρωην Subarακιας ) και δεν ειναι τοσο ικανο στο 'ζορικο' offroad οσο το LC.
TAGHeuer, ευχαριστω για τις πληροφοριες! Απο αυριο αρχιζω την ερευνα..
Ποιο (μεταχειρισμενο) 4χ4 μεχρι 30,000 ευρω?