-
Εγώ μπορώ μετά τις 8/2 και θα ήθελα αν γίνεται να μην πάμε το τελευταίο σαβατοκύριακο του Φλεβάρη..
Μιας και δεν έχω αυτοκίνητο, δεν μου κάνει διαφορά είτε έχουμε την πίστα δική μας, είτε όχι.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μιας και το φόρουμ έχει πολλούς φοιτητές απ'ότι έχω καταλάβει, και επειδή σιγά σιγά αρχίζουν και οι εξεταστικές, δεν θα ήταν καλό να το κανονίσουμε (αν μπορούμε βέβαια) προς τα τέλη του Φλεβάρη?Oι φοιτητές την Καθ. Δευτέρα ή στις 25 του Μάρτη!
Αν η εκδρομή γίνει μετά τις 22/2, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να έρθω κι εγω... (με την προυπόθεση ότι δεν θα αλλάξει το κ@λοπρόγραμμα της εξεταστικής)
-
Ρε γαμώτο τώρα που κατέβασα το corsa στην Κρήτη το αποφασήσατε?? Αν με βολεύει η ημερομηνία θα έρθω ως συνοδηγός. Αν με θέλετε φυσικά!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εμένα γιά Σάββατο πάντως,μή μέ μετράτε.Είναι αδύνατον.Θα έρθεις μαζί μου στο Καϊμακτσαλάν για snowboard; Θα έχει -10C αλλά ελπίζω να έχει ήλιο και όσο σκληρότερο το χιόνι τόσο το καλύτερο. Σόρυ για το ξενέρωτο (για σας) ΟΤ.
-
Θα ήθελα και εγώ να κάνω την πρώτη μου επίσκεψη στις Σέρρες! Είτε κλείσουμε την πίστα αποκλειστικά για μας είτε όχι...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εμένα γιά Σάββατο πάντως,μή μέ μετράτε.Είναι αδύνατον.
Θα έρθεις μαζί μου στο Καϊμακτσαλάν για snowboard; Θα έχει -10C αλλά ελπίζω να έχει ήλιο και όσο σκληρότερο το χιόνι τόσο το καλύτερο. Σόρυ για το ξενέρωτο (για σας) ΟΤ.
Εγώ θα δουλεύω ρε Λεωνίδα τό Σάββατο.Εσύ γιατί δέν πάς μιά βόλτα στήν πίστα;
-
Ανδρέα τέρμα τώρα η δουλειά τα Σαββατοκύριακα, πέρασε το 2005 με την επιβολή ΦΠΑ στις νέες άδειες οικοδομών. Έχασα πολλές αργίες με καλό χιόνι και τώρα δεν μπορώ να πάω να τρέξω με το αυτοκίνητο ενώ μπορώ να τσουλήσω με το σανίδι. Σέλι το Σάββατο (πολύ κρύο έχει για αλλού), νωρίς πριν μαζευτεί ο κόσμος.
Ακόμα, έχω βάλει τα χειμωνιάτικα ζαντολάστιχα (τη περασμένη Πέμπτη ευκαίρησα) και τα προσέχω να μη χαλάσουν. Όταν βάλω τα καλοκαιρινά θα τα γδάρω στα κερμπς.
-
Όταν ξεκίνησα αυτό το thread, ριχνοντας την ιδεα για μια εκδρομή στην πίστα των Σερρών σαν forum των 4Τ, θεώρησα αυτονόητο -και σαν μερος της παράδοσης του forum- ότι θα ήμουν και ο άτυπος οργανωτής της εκδηλωσης αυτής.
Επειδή δεν προκειται να ξαναασχοληθώ με το forum, είναι επίσης αυτονόητο ότι δεν προκειται να οργανωσω και την εκδηλωση αυτή. Ούτε βεβαια να συμμετασχω. Συγγνωμη.Γιάννης
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Όταν ξεκίνησα αυτό το thread, ριχνοντας την ιδεα για μια εκδρομή στην πίστα των Σερρών σαν forum των 4Τ, θεώρησα αυτονόητο -και σαν μερος της παράδοσης του forum- ότι θα ήμουν και ο άτυπος οργανωτής της εκδηλωσης αυτής.
Επειδή δεν προκειται να ξαναασχοληθώ με το forum, είναι επίσης αυτονόητο ότι δεν προκειται να οργανωσω και την εκδηλωση αυτή. Ούτε βεβαια να συμμετασχω. Συγγνωμη.Γιάννης
Τι έγινε ρε Γιάννη?!?!???
-
Ντοϊνγκκκκκκκ
-
-
Πού 'ναι ο gvala? OEO!?
(Γιάννη κάνε ένα reboot και κόψε την πλάκα)
-
Γιάννη...έλα ρε συ...!! Να το πάμε από την αρχή. Μη χαλιέσαι ρε... (σοβαρά το λέω, όχι ειρωνικά)
-
Eλπίζω να μην οφείλεται στον διαπληκτισμό σου με τον Skullone! Το συγκεκριμένο είναι υπερβολικό σε οτιδήποτε εκφράζει και δεν είναι η πρώτη φορά που τσακώνεται με άλλα μέλη. Μην αγχώνεσαι και μην δίνεις σημασία! Πάμε παρακάτω!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Τί έγινε ρε γμτ.
-
Εγώ που ήμουν πάλι?
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Ελπίζω να μη συνέβαλλα με την εκτός θέματος δημοσίευσή μου στην απόφασή σου να μη συμμετάσχεις στην εκδρομή των Σερρών (και τα περαιτέρω). Αν δεν πάνε αυτοί που ξέρουν για να οργανώσουν την εκδήλωση ποιοί θα πάνε;
-
Γιάννη,ως 'μεγάλο παιδί' που είσαι γνωρίζεις ότι η σοβαρότητα των πραγμάτων ιεραρχείται...
Δεν αξίζει τον κόπο η όποια φορουμική αντιπαράθεση να οδηγεί σε απόλυτες δηλώσεις,έτσι δεν είναι?
Εις καλή επάνοδο,και καλή μας εκδρομή (άντε,γιατί έχεις να μου μάθεις μερικά πραγματάκια περί του οδηγείν...)!
-
Παίδες,κοντεύει να βγεί ο Ιανουάριος.
Αν είναι να οργανώσουμε κάτι,πρέπει να το αποφασίσουμε τώρα.(σάς μάζεψε όλους τό θέμα με τα 'εφτά πηρούνια' μου φαίνεται!!! )
-
Σε τι στάδιο βρίσκεται η οργάνωση?
Με το Γιαννη το έγινε?Αν κανονιστεί παντως, πολύ πιθανό να ανέβω κι εγώ..
Για όσους δεν έχουν πάει ποτέ, ίσως το παρακάτω τους βοηθήσει:
http://www.trackday-special.gr/main/cir ... serres.php
Πάμε εκδρομή (και όχι μόνο) στις Σέρρες;