-
Μέσα κι εγώ για Σέρρες
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αύριο θα πάρω τηλέφωνο να μάθω γιά τίς 12/2
Ούτε αποκλειστική χρήση,ούτε τίποτα εξτραδάκια.
Απλό κοινό τράκ ντέι.Γιά δηλώστε,νά ξέρουμε ποιοί θα έρθουν.
Ανδρέα , δε ρωτάς και για το ΣΑΒ 11/2
Θα έρθουμε ... τουλάχιστον να το ευχαριστηθούμε
-
Ναι, υπάρχει μια σκέψη να ανέβω κι εγώ εκείνο το ΣΚ.
Νάσο όμως, το βλέπω δύσκολο για Κυριακή.
Αν είναι για το Σάββατο και μαζευτούμε και άλλοι, πολύ ευχαρίστως. Την Κυριακή θα πρέπει να επιστρέψουμε από νωρίς. -
Παρομοίως!
-
Bagus+Maria in.
Θα ειμαι Θεσσαλονικη το ΣΚ εκεινο,θα ερθω μαζι σας μεχρι τις Σερρες και μετα απο ωριμη σκεψη θα αποφασισω συνοδηγηση με 192 is not enough(Συελε),με 200+(Κουκ-Nass) και με 200+++(Βασιλης) ή οδηγηση με 182....
-
Bagus, με 200+ είμαι και εγώ
Παιδιά, κανονίστε να πάτε όλοι Σάββατο (που δεν μπορώ) και Κυριακή να μείνω μόνος μου
-
Οκ Νασο θα το κανω edit
Εγω θα προτιμουσα το Σαββατο γιατι τη Κυριακη θα εχουμε και το ταξιδι του γυρισμου μετα..Οδικως δεν θα γυρισουμε ?
-
ΟΚ Bagus thanks
Καταλαβαίνω προφανώς πως το Σάββατο βολεύει περισσότερο κάποιους (πλην εμού και HUNTER, δηλαδή) αλλά πόση ώρα περιμένετε να είμαστε στην πίστα ? Δηλαδή αν πάμε στις 10 το πρωί (ας θυσιάσουμε το πρωινό μας χουζούρι), κατά τις 3 δεν είναι ΟΚ να φύγουμε ? Μιλάμε για 5 ώρες = 150 λεπτά, που ακόμα και μισά-μισά με μηχανές μας κάνει κάπου 40 γύρους -ε, όποιος δεν είναι ευχαριστημένος με 40 γύρους στις Σέρρες μάλλον πρέπει να πάει καμιά εβδομάδα εκεί Και με αναχώρηση από Σέρρες στις 3, και με ένα ελαφρύ γεύμα στο δρόμο, στις 10 θα είμαστε Αθήνα.
Αν πάλι θέλετε να πάτε και Σάββατο και Κυριακή, κανένα πρόβλημα
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αυτό ακριβώς !!
Είμαστε αχόρταγοι .... αλλά και μόνο Κυριακή μιά χαρά είναι.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Αύριο θα πάρω τηλέφωνο να μάθω γιά τίς 12/2
Ούτε αποκλειστική χρήση,ούτε τίποτα εξτραδάκια.
Απλό κοινό τράκ ντέι.Γιά δηλώστε,νά ξέρουμε ποιοί θα έρθουν.
Ανδρέα , δε ρωτάς και για το ΣΑΒ 11/2
Θα έρθουμε ... τουλάχιστον να το ευχαριστηθούμε
Ελεύθερες είναι καί οι δύο μέρες,αλλά,θα τό σιγουρέψουμε 100% τήν τελευταία εβδομάδα,μιάς καί η πίστα μπορεί να κλείσει από κάποιον πού θα τό ζητήσει (ιδιωτική χρήση εννοώ) μέχρι καί δέκα μέρες νωρίτερα.
Οπότε....οργανωθείτε.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΟΚ Bagus thanksΚαταλαβαίνω προφανώς πως το Σάββατο βολεύει περισσότερο κάποιους (πλην εμού και HUNTER, δηλαδή) αλλά πόση ώρα περιμένετε να είμαστε στην πίστα ? Δηλαδή αν πάμε στις 10 το πρωί (ας θυσιάσουμε το πρωινό μας χουζούρι), κατά τις 3 δεν είναι ΟΚ να φύγουμε ? Μιλάμε για 5 ώρες = 150 λεπτά, που ακόμα και μισά-μισά με μηχανές μας κάνει κάπου 40 γύρους -ε, όποιος δεν είναι ευχαριστημένος με 40 γύρους στις Σέρρες μάλλον πρέπει να πάει καμιά εβδομάδα εκεί Και με αναχώρηση από Σέρρες στις 3, και με ένα ελαφρύ γεύμα στο δρόμο, στις 10 θα είμαστε Αθήνα.
Νάσσο,άμα όλοι οι άλλοι θελήσουν Σάββατο,μή μασάς,θα πάμε οι δύο μας τήν Κυριακή.
...άντε τυχερέ,θα σού δώσω να οδηγήσεις τό 'κακό' το καντέτ!!!
-
Θέλω να έρθω κι εγώ, αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ακόμα.
-
zdvfxv
-
Γάντια αν θες εσύ. Είναι δικό σου θέμα πώς σε βολεύει περισσότερο.
Κράνος υποχρεωτικό. Τιμές υπάρχουν στο επίσημο site της πίστας. 50 ευρώ είναι για 2 ώρες αν θυμάμαι καλά. Τα 15 ευρώ είναι η ασφάλιση και τα 35 το κόμιστρο. Δε θυμάμαι για όλη τη μέρα πόση είναι η διαφορά, αλλά δεν είναι μεγάλη.
-
50 το δίωρο (ορολογιακές και μετράνε από την πρώτη στιγμή που θα μπείτε, όχι συνολική ώρα που θα είστε μέσα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας), 60Ε ημι-ημερίσια και 70Ε ημερίσια. Όταν υπάρχουν μηχανές τότε τρέχουμε μισή ώρα εμείς μισή η μηχανές και αυτόματα με τα 50Ε τρέχουμε 4ώρες (4 μισάωρα έχετε την πίστα στη διάθεση σας) και με τα 60 όλη μέρα εναλλάξ πάντα.
I'll be there. -
εγώ θα περιμένω να δω πότε θα το κλείσετε. για Σάββατο μπορώ να έρθω
-
Με βλέπω να ανεβαίνετε Σέρρες και να μην μπορώ να έρθω (Σάββατο)
-
fdgvhb
-
Και γω μεσα παιδες. Σας ειπα πως και πως περιμενω μια συναντηση.
Μια γνωμη παντως ειναι να κατεβειτε με τρενο το βραδυ της κυριακης με τα αυτοκινητα φορτωμενα πανω σε αυτο και σεις στις κλιναμαξες και φυσικα ξεκουραστοι γιατι το να κανεις πιστα 2-3 ωρες και μετα 5 ωρες ταξιδι κοματακι ταλαιπωρια το βλεπω.
-
Τελικα ισχυει παιδες ????
Εγω εχω κλεισει να ειμαι Θεσσαλονικη το ΣΚ 11-12 Φεβρουαριου
Μη παω μονος μου στις Σερρες......
Αντε να βλεπω συμμετοχες....
Πάμε εκδρομή (και όχι μόνο) στις Σέρρες;