-
Πλάκα πλάκα, το De Lorean είναι όντως αμάξι ονείρων
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Πλάκα πλάκα, το De Lorean είναι όντως αμάξι ονείρωνΕχει όμως απρόβλεπτη συμπεριφορά πάνω από τα 88ΜPH
-
Πλάκα πλάκα, το De Lorean είναι όντως αμάξι ονείρωνhttp://www.delorean-owners.org/legend/index.html
Προσωπικά, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω...
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Χαίρομαι γενικά για το επίπεδο του κοινού, που αντικατοπτρίζεται τελικά και στην ψηφοφορία.
Κουμπάρε μου τα χαλάς... Τι απόψεις είναι αυτές; Εμένα δηλαδή τι έχει το επίπεδό μου που οι επιλογές μου έχουν στην καλύτερη των περιπτώσεων 9 ψήφους;
Εσύ είσαι είδος υπό εξαφάνιση, δεν πιάνεσαι!
Κατά τ'άλλα εννοώ ότι δεν υπάρχουν καγγουράμαξα, αλλά οι πινελιές της αγωνιστικής τάσης των μελών αποτυπώνονται σε μοντέλλα τύπου M3, F430, κτλ. -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Προσωπικά, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω...Ούτε εγώ...αλλά θα το καταλάβαινα αν κάποιος το ήθελε, ε; Εχμ...ίσως και όχι τελικά
-
μπραβο opterie!
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Κατά τ'άλλα εννοώ ότι δεν υπάρχουν καγγουράμαξα, αλλά οι πινελιές της αγωνιστικής τάσης των μελών αποτυπώνονται σε μοντέλλα τύπου M3, F430, κτλ.Δηλαδή ποια αυτοκίνητα θα έδειχναν ότι το forum έχει καγκούρικα γούστα αν έβγαιναν πρώτα; Οποιοδήποτε και να ήταν το αποτέλεσμα, δε νομίζω ότι θα ήταν απόδειξη αυσταλιανών γούστων των μελών. Και μιλάω προφανώς για αυτοκίνητα που δυνητικά μπορούσαν να κατακτήσουν την κορυφή.
Εκτός αν εννοείς ότι θα ήταν καγκουριά να έβγαιναν πρώτες η Veyron, η Enzo και η Carrera GT πχ.
Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα να καταλάβουμε;
-
για βαλε ρε opterie αυτα που ψηφισα εγω να δουμε ποσο καγκουρας ειμαι
-
Ήμαρτον...που να τα θυμάμαι απ' έξω; Η βάση δεδομένων είναι στον υπολογιστή του σπιτιού μου. Τώρα είμαι στο γραφείο και δεν έχω χρόνο να μπω remotely να δω.
Για πόσταρε τις καγκουριές σου
-
έχω την αίσθηση πως το γκαράζ των ονείρων ενός 'κάγκουρα' θα απαρτιζόταν από τα εξής.
-
yugo 1.3 gt (αυτό με τον αναπτήρα) με νέον λαμπάκια από κάτω φυσικά να ανάβουν σε διάφορα χρώματα και αεροτομή τύπου 'wrc' μαζί με λασπωτήρες τύπου '4wd' και τα απαραίτητα όργανα κολώνας. να μην ξεχασω τα βαμένα στο χρώμα του αυτοκινήτου τάμπουρα....
-
honda glx 50 φυσικά υπερκιβυσμένο με μία sebring στο πλάι να τελεί ρόλο εξάτμισης παρά την 'τυροειδή' (λέγε με γραβιέρα) από τις τρύπες κατάσταση. φυσικά στις απαραίτητες μετατροπές η αφαίρεση καθρεφτών και λοιπών περιττών πλατικών.
-
xt xxx κυβισμού. εδώ χωρίς εξάτμιση για να κάνει ακόμα περισσότερο θόρυβο. εναλλακτικά αφαιρούμε πινακίδες (αν πήρε ποτέ) θέλοντας να τονίσει τον ... 'καθαρόαιμο' χαρακτήρα του. απαντάται συχνά έξω από καφετέρειες που συγκεντρώνουν νεολαία κάτω των 18 με σκοπό να ρίξει είτε γκαζιές είτε γκόμενες...
-
το corrola station του μπαμπα το οποίο κατεβαίνει λιμς και σαν κλασική πισοκούνα δεν χάνει ευκαιρία να σβουρίξει. πρόβλημα μονο ανα ανοίξει η πίσω πόρτα και αρχίσουν να αδειάζουν από μέσα ηλεκτροκολλήσεις, αργκόν, σφυριά, ματσακόνια και λοιπά μαραφέτια που την υπόλοιπη μέρα εξηπηρετούν στο να μπει το μεροκάματο στο σπίτι..
-
τι άλλο... το atos της μαμάς το οποίο χρησιμεύει για πιο κυριλλέ βόλτες, γεμάτο πάντα με κόσμο πάει πάντα 'Τεζα' και 'δίχως αύριο' ξύνοντας ότι απέμεινε από τα πλαινα μασπιέ μετά την επιδρομή της μαμάς στα κερμπ στο ... παρκιν του βερόπουλου...
(σσ. μην παρεξηγηθούμε έ?? )
-
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
έχω την αίσθηση πως το γκαράζ των ονείρων ενός 'κάγκουρα' θα απαρτιζόταν από τα εξής.-
yugo 1.3 gt (αυτό με τον αναπτήρα) με νέον λαμπάκια από κάτω φυσικά να ανάβουν σε διάφορα χρώματα και αεροτομή τύπου 'wrc' μαζί με λασπωτήρες τύπου '4wd' και τα απαραίτητα όργανα κολώνας. να μην ξεχασω τα βαμένα στο χρώμα του αυτοκινήτου τάμπουρα....
-
honda glx 50 φυσικά υπερκιβυσμένο με μία sebring στο πλάι να τελεί ρόλο εξάτμισης παρά την 'τυροειδή' (λέγε με γραβιέρα) από τις τρύπες κατάσταση. φυσικά στις απαραίτητες μετατροπές η αφαίρεση καθρεφτών και λοιπών περιττών πλατικών.
-
xt xxx κυβισμού. εδώ χωρίς εξάτμιση για να κάνει ακόμα περισσότερο θόρυβο. εναλλακτικά αφαιρούμε πινακίδες (αν πήρε ποτέ) θέλοντας να τονίσει τον ... 'καθαρόαιμο' χαρακτήρα του. απαντάται συχνά έξω από καφετέρειες που συγκεντρώνουν νεολαία κάτω των 18 με σκοπό να ρίξει είτε γκαζιές είτε γκόμενες...
-
το corrola station του μπαμπα το οποίο κατεβαίνει λιμς και σαν κλασική πισοκούνα δεν χάνει ευκαιρία να σβουρίξει. πρόβλημα μονο ανα ανοίξει η πίσω πόρτα και αρχίσουν να αδειάζουν από μέσα ηλεκτροκολλήσεις, αργκόν, σφυριά, ματσακόνια και λοιπά μαραφέτια που την υπόλοιπη μέρα εξηπηρετούν στο να μπει το μεροκάματο στο σπίτι..
-
τι άλλο... το atos της μαμάς το οποίο χρησιμεύει για πιο κυριλλέ βόλτες, γεμάτο πάντα με κόσμο πάει πάντα 'Τεζα' και 'δίχως αύριο' ξύνοντας ότι απέμεινε από τα πλαινα μασπιέ μετά την επιδρομή της μαμάς στα κερμπ στο ... παρκιν του βερόπουλου...
(σσ. μην παρεξηγηθούμε έ?? )
Καγκουρας χωρις Μαντα;;;;
-
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Και Χιουντάι SCoupe?
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Και Χιουντάι SCoupe?
Και 206 cc?
-
Χμμ...θυμάμαι ότι είχε 4 ψήφους. Την έχω βάλει ως 911 930, αλλά έχει μόνο μια ψήφο...Κάτι βρωμάει εδώ...Επίσης, βρήκα και μια ανοθόγραφη 'Carera GT' στο βάθος, πράγμα που σημαίνει ότι στην ουσία η Carrera GT ισοφαρίζει τον άσπονδο αντίπαλο Enzo...Χμμ...
Τι να κάνω, διόρθωσα δεκάδες ορθογραφικά, μερικά μου ξεφύγανε στο τέλος...
Θέμη υπολόγισες και την Polsche Callela μου, έτσι;
-
Κανονικά ναι, Τάκη. Ίσως κάτι παίχτηκε με τις 2.7, θα πρέπει να το ξαναδώ μήπως τις έφαγα πάνω στις διορθώσεις...αν και δε νομίζω...
-
Θέμη είχα γράψει μια οποιαδήποτε 911, οποιασδήποτε έκδοσης και ηλικίας.
Τα υπόλοιπα παραπάνω ήταν μια προσπάθεια για χιούμορ...
-
Καλά, το παρασοβαρέψαμε το θέμα!
Περί φτιαγμένοφιμεζαντοεξατμισομπαμπαμπούκια μιλάω
Εκτός κι αν εννοεί κάποιος ότι θα πείραζε την Μ3 και την F430! -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ποιος άλλος εκτός απο μένα ψήφισε τη Citroen SM??
Μπράβο Θεμη κορυφαία δουλειά.
Nομίζω ο Chrmes!
Λάθος κάνεις
-
Cobra ποιος άλλος ψήφισε?
Να οργανωθούμε να φτιάξουμε μία... -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ποιος άλλος εκτός απο μένα ψήφισε τη Citroen SM??
Μπράβο Θεμη κορυφαία δουλειά.
Nομίζω ο Chrmes!
Λάθος κάνεις
Τότε οι πιθανότητες να ήμουν εγώ αυξάνονται. Θέμη άαααααμα προλάβεις μου στέλνεις σε pm την 5άδα μου;
Πάντως λειτούργησα καθαρά απο την οπτική γωνία του ανθρώπου που βλέπει το αυτοκίνητο ΚΑΙ σαν έκθεμα. Και διάλεξα ότι μου είχε κινήσει την περιέργεια σε πιο μικρές ηλικίες. Αυτοκίνητα που θα έβαζα και μέσα σε βιτρίνες στους διαδρόμους του σπιτιού μου κτλ κτλ. Αλλά μόνο 5 είναι άδικο γιατί τα γούστα μου περιλαμβάνουν απο προπολεμικά αγωνιστικά εώς Lancia Kappa coupe και από Lambo έως πρωτότυπα πόλης όπως το Al2 της Audi.Είμαι δυστυχισμένος
Το γκαράζ των ονείρων μας: Βγήκαν τα αποτελέσματα!!!!