-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πόσο καιρό κάνει το διαβατήριο να βγει;Από δικαιολογητικά εκτός από τα παράβολα και τις φωτό, θέλει κάτι άλλο;
Μια εβδομαδα περιπου.
-
Πέρυσι μου είχαν πει 5 εργάσιμες.
Θέλει και καινούρια ταυτότητα (θεωρητικά, όχι παλιότερη από 10 έτη -ίσως 15, δε θυμάμαι ακριβώς- αν και είθισται να κάνουν τα στραβά μάτια στο θέμα αυτό).Δες και εδώ.
-
Ωραία, σας ευχαριστώ πολύ
-
Να ανησυχώ?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
:hmmm:Να ανησυχώ?Εκτός ΕΕ είσαι και φοβάσαι?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:hmmm:Να ανησυχώ?
Εκτός ΕΕ είσαι και φοβάσαι?
Σωστά μπορεί να έχει καινούργια ταυτότητα οπότε έπρεπε ήδη να ανησυχώ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
:hmmm:Να ανησυχώ?
Εκτός ΕΕ είσαι και φοβάσαι?
Σωστά μπορεί να έχει καινούργια ταυτότητα οπότε έπρεπε ήδη να ανησυχώ
Μου αρέσει που θεωρείται δεδομενο ότι κάποιος έχει καινούργια ταυτότητα. Εγω δεν έχω αλλά εντός ΕΕ πάω!
Mirage.. βλέπω χρησιμοποίησες το ρήμα 'ανησυχώ' και όχι κάτι άλλο ('αδημονώ' λχ..)
-
To παίζω cool για να μην καρφωθώ
Υ.Γ1 Καλό σου ταξίδι
Υ.Γ2 Ούτε εγώ έχω καινούργια ταυτότητα...η ηλικία βλέπετε -
Πήγα σήμερα για ανανέωση του διαβατηρίου με όλα τα δικαιολογητικά και εκεί έμαθα ότι κλείνουν ραντεβού. Η κοντινότερη ημερομηνία ήταν 30 Αυγ . Ευτυχώς γιατί αν αργούσα λίγο δεν θα προλάβαινα αφού ταξιδεύω 15 Σεπ.
-
Ξερει κάποιος με σιγουριά εαν χρειάζεται Διαβατήριο για Αγγλία ;;;;
Πρέπει να πάω την Κυριακή στο βροχονήσι ....
Πήγα την Δευτέρα στην Αστυνομία και που είπαν οτι μέχρι Παρασκευή θα το έχω.... αλλά δεν τους εμπιστευομαι .....
... και εαν δεν το έχουν έτοιμο θα επιχειρίσω να πάω με την (νέα) ταυτότητα.... -
Με νέα ταυτότητα πας κανονικά έχω την εντύπωση.
-
Ελπίζω... γιατί ειναι από αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις που σου κάθονται μια φορά... και πρέπει να πάω.. ακόμα και κολυμπόντας...
-
Εντός ΕΕ πηγαίνεις παντού με την νέα ταυτότητα.
-
Κάθε φορά που έρχομαι Αγγλία τους βρίζω που δεν έχουν υπογράψει τη Σένγκεν.
Ενώ έχω διαβατήριο πάντα δείχνω ΜΟΝΟ ταυτότητα, και αν μου πουν τίποτα επιμένω να τη δεχτούν.
-
αν καποιος (εγω) εχει την παλια ταυτοτητα (Χ.Ο και δε συμμαζευεται ) εχει νοημα να την αλλαξει για να τη χρησιμοποιει και ως διαβατηριο στην ΕΕ, να μην ανανεωνει διαβατηρια κλπ;
ακουσα οτι συντομα θα αλλαξει παλι η ταυτοτητα, αν ειναι πολυ συντομα να μην τρεχω τσαμπα...
btw: ποσο κοστιζει η διαδικασια τωρα σε χρονο/χρημα;
btw2: πρεπει να βγαλω νεα φωτογραφια (αυτη στην ταυτοτητα μου ειναι απο τοτε που ημουν 14) ??
-
http://www.astynomia.gr/index.php?optio ... d=132&lang
Εχουν αρχισει να δινουν τις νεες μικρες ταυτοτητες;
Για να ταξιδευεις εντος ΕΕ νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λυση.Ουτε ληγει ,ουτε τιποτα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=139&Itemid=132&langΕχουν αρχισει να δινουν τις νεες μικρες ταυτοτητες;
Για να ταξιδευεις εντος ΕΕ νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λυση.Ουτε ληγει ,ουτε τιποτα.
thanks, αυτο για τις νεες, μικρες ταυτοτητες ειναι που με ενδιαφερει για να μην ξανατρεχω αλλα δεν πειραζει, απ'οτι γραφει στο site της αστυνομιας δεν ειναι και καμια υποθεση, θα το κανω ετσι κι αλλιως
fun fact 1:
εντωμεταξυ υποτιθεται η ταυτοτητα μου δεν ισχυει (συμφωνα παντα με το site της αστυνομιας)...
βεβαια τη δεχονται κανονικα παντου.fun fact 2: το διπλωμα οδηγησης της μητερας μου 'βασιλειον της ελλαδος'
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
fun fact 1:
εντωμεταξυ υποτιθεται η ταυτοτητα μου δεν ισχυει (συμφωνα παντα με το site της αστυνομιας)...
βεβαια τη δεχονται κανονικα παντου.Και εγω την εχω βγαλει πριν 20 χρονια ,πριν βγαλω διπλωμα για παπακι
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
βεβαια τη δεχονται κανονικα παντου.συγγενικό μου πρόσωπο ταξίδεψε στη δυτική Ευρώπη-Γερμανία, Γαλλία, κτλ- με παλαιά ελληνική ταυτότητα χωρίς λατινικούς χαρακτήρες
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
βεβαια τη δεχονται κανονικα παντου.συγγενικό μου πρόσωπο ταξίδεψε στη δυτική Ευρώπη-Γερμανία, Γαλλία, κτλ- με παλαιά ελληνική ταυτότητα χωρίς λατινικούς χαρακτήρες
εδω ταξιδεψα με ληγμενο διαβατηριο (παλιο) και παλια ταυτοτητα...δρακοντεια μετρα
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εδω ταξιδεψα στην Αθηνα με ληγμενο διαβατηριο (παλιο) και παλια ταυτοτητα...δρακοντεια μετρα
Έχουν χαλαρώσει πολύ οι έλεγχοι.
Νομίζω γιατί ήταν δύσκολο να ανανεώσεις την ταυτότητα και το διαβατήριο λόγω μεγάλης αναμονής.
ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ