-
Πού και πού να ανεβάζεις σχεδόν έως τον κόφτη. Κάνα τέτοιο ανοιγματάκι ευκαιρία είναι
-
ανοιγες μονο 4 δεν καταλαβα. ειχες τεταρτη μεσα και αυτος τριτη?
το ζ4 με τα 230 αλογα το παλιο? ο κοφτης σου 6 και κατι δεν ειναι? -
Ναι μόνο 4 άνοιγα ...δηλ είχα 3000 στροφές και ανοιγα μέχρι τις 5,300 με 4
Δεν ξέρω τι ταχύτητα είχε αυτός μέσα
Δεν ξέρω πιο ήταν μόνο το 3,0 είδα από πλάι
ο κόφτης είναι 6200 αλλά δεν ήθελα να φτάσω μέχρι εκεί -
ενταξει απο καινουργιο μοτερ μην περιμενεις και πολλα. θα εχει αρκετη διαφορα με τον καιρο. βαλε και ενα προγραμματακι και τα λεμε μετα α αυτη η BSR που εβγαλε προγραμμα για το gt εχει και αντιπροσωπο στην Ελλαδα.
-
Ο χρήστης paradisos9 έγραψε:
5,200-5300 περίπουέχω κάνει μόνο 1600 χιλ και δεν θέλω να το πιέσω ακομα
Πού και πού να ανεβάζεις σχεδόν έως τον κόφτη. Κάνα τέτοιο ανοιγματάκι ευκαιρία είναι
Ίσως δεν έχει νόημα σε τουρμποκίνητο. Το δε GT, βγάζει μέγιστη ισχύ στις 5.300, άρα καλά έκανε και άλλαξε εκεί.
πάντως να πω ότι κουράστηκα να οδηγώ 200+ επί 5 λεπτά!!
Και με Ζ4, πάλι θα κουραζόσουν. Τα έχουν ΕΥΚΟΛΑ τα 200 και τα δυο αυτοκίνητα, αλλά είναι κανιβαλάκια. Δεν αντέχεις πολλή ώρα.
-
Ο χρήστης OpelGTDimitris έγραψε:
ενταξει απο καινουργιο μοτερ μην περιμενεις και πολλα. θα εχει αρκετη διαφορα με τον καιρο. βαλε και ενα προγραμματακι και τα λεμε μετα α αυτη η BSR που εβγαλε προγραμμα για το gt εχει και αντιπροσωπο στην Ελλαδα.Και γιατί να βάλει προγραμματάκι ακόμα δεν αγόρασε το αυτοκίνητο? Είναι λίγα τα 265 άλογα ή για να πατάει την Ζ4?? Εγώ θα έλεγα να προσπαθήσει να εξαντλήσει τις δυνατότητες του αυτοκινήτου του όπως είναι, και αν ποτέ τα καταφέρει τότε να ψάξει για το προγραμματάκι...
-
Παντως που το ειδα απο κοντα το Σαββατο σε παραλια κοντα στην Αναβυσσο , ειναι πολυ !! Αν και εχει καποια καγκουρικα στοιχεια γενικοτερα ειναι πολυ ομορφο και εντυπωσιακο.Επισης εχω την εντυπωση οτι εξωτερικα δεν μοιαζει οτι κοστιζει 37Κ αλλα κοντα στα 100Κ , λογω πλατους μαλλον. (υπερβολικος?)
Κοιτωντας παντως το μεγαλο πισω μερος αναρωτιεσαι πως καταφεραν και εβγαλαν τοσο μικρο πορτπαγκαζ!!
Ο σχεδιαστης παιζει να παρατησε τον σχεδιασμο στη μεση και να εφυγε για ταξιδακι στη χαβαϊ... -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
ενταξει απο καινουργιο μοτερ μην περιμενεις και πολλα. θα εχει αρκετη διαφορα με τον καιρο. βαλε και ενα προγραμματακι και τα λεμε μετα α αυτη η BSR που εβγαλε προγραμμα για το gt εχει και αντιπροσωπο στην Ελλαδα.
Και γιατί να βάλει προγραμματάκι ακόμα δεν αγόρασε το αυτοκίνητο? Είναι λίγα τα 265 άλογα ή για να πατάει την Ζ4?? Εγώ θα έλεγα να προσπαθήσει να εξαντλήσει τις δυνατότητες του αυτοκινήτου του όπως είναι, και αν ποτέ τα καταφέρει τότε να ψάξει για το προγραμματάκι...
για να παταει την ζ4 40 αλογακια δεν θα αλλαξουν και τοσο το αυτοκινητο στις στροφες εφοσον ειναι ηδη γραμμικο χωρις ξεσπασματα.
-
Και να την πατάει, Ζ4 δεν θα γίνει ποτέ...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και να την πατάει, Ζ4 δεν θα γίνει ποτέ...να σου πω...τι πας να κανεις τωρα?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
να σου πω...τι πας να κανεις τωρα?
Ε? Δεν σε κατάλαβα..
Εννοώ ότι ακόμα και να περνάει την Ζ4, ποτέ δεν θα γίνει ένα αντίστοιχο αυτοκίνητο με την Ζ4.. Πιθανότατα να είναι πιο γρήγορο στο 0-200, αλλά στην Ζ4 δεν πληρώνεις το 0-200 αλλά χίλια (ακόμα) πράγματα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ε? Δεν σε κατάλαβα..
Καλα τωρα..εελαααα!!
-
Μα δεν πρόκειται να γίνει ποτέ Ζ4 γιατί έχει και σχεδόν 20 εκ πιο κάτω...
-
Πάντως,έχω τις υποψίες μου,ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα κανγκουρευτει πολύ.Νομίζω οτι το ρεζιλίκι που τράβηξαν τα φουκαριάρικα τα S2000 θα το θυμόμαστε ώς μια γλυκιά αναμνηση
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ε? Δεν σε κατάλαβα..
Εννοώ ότι ακόμα και να περνάει την Ζ4, ποτέ δεν θα γίνει ένα αντίστοιχο αυτοκίνητο με την Ζ4.. Πιθανότατα να είναι πιο γρήγορο στο 0-200, αλλά στην Ζ4 δεν πληρώνεις το 0-200 αλλά χίλια (ακόμα) πράγματα.
Ναι τα service, των πωλητη που σε κολοδαχτυλιασε, το σηματακι και άλλα πολλά!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ε? Δεν σε κατάλαβα..
Δημήτρη προφανώς δεν πρόκειται να αποκτήσει την ποιότητα καταστευής της bmw ή ίσως και την πρακτικότητα λόγω παντελούς έλλειψης αποθηκευτικών χώρων αλλά όσο αφορά την ευχαρίστηση πίσω από το τιμόνι μην παίρνεις όρκο αν δεν οδηγήσεις και τα δύο. Όλα τα περιοδικά γράφουν ότι είναι πολύ ευχάριστο, πολύ ρυθμίσιμο και με ροπή που βοηθάει για παιχνίδια και δυστυχώς δεν έχει γίνει κάποια σύγκριση μεταξύ τους.
Έχουμε και bmw και οpel στην οικογένεια οπότε ξέρω καλά τις διαφορές μεταξύ των δύο εταιρειών και δεν υποστηρίζω κάποιο από τα δύο. Αλλά το συγκεκριμένο οpel δεν μοιάζει να είναι σαν τα άλλα. Όσο αφορά την αποτελεσματικότητα (χρόνοι) και όχι την ευχαρίστηση, το ότι έκανε κακό χρόνο στα Μέγαρα σε σχέση με την Ζ4 πάντα, δεν λέει τίποτα αν δεν γνωρίζουμε τον οδηγό που έκανε την δοκιμή. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πάντως,έχω τις υποψίες μου,ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα κανγκουρευτει πολύ.Νομίζω οτι το ρεζιλίκι που τράβηξαν τα φουκαριάρικα τα S2000 θα το θυμόμαστε ώς μια γλυκιά αναμνηση+1
Γνωστό περιοδικό κυκλοφοράει με εξώφυλλο ένα S2000 στα... 650 άλογα
Κι από εμφάνιση... ασταναπάν. Ας τους εξηγήσει κάποιος για ποιο λόγο φτιάχτηκαν κάποια οχήματα -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πάντως,έχω τις υποψίες μου,ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα κανγκουρευτει πολύ.Νομίζω οτι το ρεζιλίκι που τράβηξαν τα φουκαριάρικα τα S2000 θα το θυμόμαστε ώς μια γλυκιά αναμνηση
+1
Κι από εμφάνιση... ασταναπάν. Ας τους εξηγήσει κάποιος για ποιο λόγο φτιάχτηκαν κάποια οχήματαΕυτυχως να λέμε Σπύρο,που οι Φερραρι παραμενουνε πανακριβες.Μπορει να μην μπορούμε ούτε εμεις να τις αποκτησουμε και να τις χαρούμε,αλλά τουλάχιστον δεν θα τις εξεφτελίσει κανενας κανγκουρας.
Οσο για τα S2000,περνανε πολύ δύσκολες στιγμες τωρα τελευταία. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
+1
Κι από εμφάνιση... ασταναπάν. Ας τους εξηγήσει κάποιος για ποιο λόγο φτιάχτηκαν κάποια οχήματαΕυτυχως να λέμε Σπύρο,που οι Φερραρι παραμενουνε πανακριβες.Μπορει να μην μπορούμε ούτε εμεις να τις αποκτησουμε και να τις χαρούμε,αλλά τουλάχιστον δεν θα τις εξεφτελίσει κανενας κανγκουρας.
(Καλά, ρίξε μια ματιά σε κάτι Gumball, Dustball, Dumball και θα δεις ότι από το Κιτς δεν γλιτώνει τίποτα...
Συμφωνώ, βέβαια, ότι όσο σπανιότερο το αυτοκίνητο, τόσο μικρότερες και οι πιθανότητες να το δεις βιασμένο (εξαιρούνται Hummer, Escalade κ.λπ).
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
+1
(Καλά, ρίξε μια ματιά σε κάτι Gumball, Dustball, Dumball και θα δεις ότι από το Κιτς δεν γλιτώνει τίποτα...
Συμφωνώ, βέβαια, ότι όσο σπανιότερο το αυτοκίνητο, τόσο μικρότερες και οι πιθανότητες να το δεις βιασμένο (εξαιρούνται Hummer, Escalade κ.λπ).
+1
η καγκουρια και η κακογουστια δεν ειναι θεμα χρηματων!
Opel / Vauxhall GT