-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
βαζεις μια αναρτηση hot bits............... k τελειωσες , δεν σε ακολουθει ΤΠΤ Κ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Τεκμυριωμένη -σχεδόν επιστημονικά- άποψη...! Μένω έκπληκτος από τη μεστότητα των επιχειρημάτων!
Αυτα είναι!!!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Είδατε τον χρόνο του Οpel Gt στα Μέγαρα στους 4τροχούς Ιουνίου? Πως σας φάνηκε...??Εμένα μου φαίνεται παρα πολύ καλός χρόνος Μιχάλη,γιατί προβληματίζεσαι?
-
εάν βάλεις 888 ίσως πέσεις 2-3 δευτ....άρα λογικά ψιλοκαλος είναι ο χρόνος
-
Ο χρήστης paradisos9 έγραψε:
εάν βάλεις 888 ίσως πέσεις 2-3 δευτ....άρα λογικά ψιλοκαλος είναι ο χρόνος2-3 δεύτερα είναι μάλλον πολλά,αλλά και έτσι ο χρόνος είναι πολύ καλός,και όχι ψιλοκαλός...
Θυμίζω ότι είναι εφάμιλλος δυνατού,σχεδόν τετρακίνητου με πολυ καλή οδική συμπεριφορά και πλάισιο (βλ ΤΤ 3.2 cabrio)
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Θυμίζω ότι είναι εφάμιλλος δυνατού, σχεδόν τετρακίνητου...... με μικρότερη ιπποδύναμη, λιγότερη ροπή, μεγαλύτερο βάρος...
πολυ καλή οδική συμπεριφορά και πλάισιο ( ΤΤ 3.2 cabrio)
τα οποία αποδεικνύονται σημαντικότερα απο την δύναμη...
-
που έχει όμως καλοδιαλεγμένο 6άρι (σημαντικό στα Μέγαρα),και που είναι σαφώς ευκολοτερο να οδηγηθεί γρήγορα σε σχέση με το GT...
-
δεν εχει το ΤΤ 'καλοδιαλεγμένο 6άρι'... το GT έχει 'κακοδιαλεγμένο 5άρι'...
-
OPTERIOS αν γνωριζες απο τισ συγκεκριμενες αναρτησεις που παρεπιπτοντως ειναι κ ρυθμιζομενες αναλογα με το τι θες απο το αυτοκινητο, ισως λεω ισως να μην ειχες τοσο ειρωνικη διαθεση...hot bits rulez
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
OPTERIOS αν γνωριζες απο τισ συγκεκριμενες αναρτησεις που παρεπιπτοντως ειναι κ ρυθμιζομενες αναλογα με το τι θες απο το αυτοκινητο, ισως λεω ισως να μην ειχες τοσο ειρωνικη διαθεση...hot bits rulezΦίλε μου,όσο υπάρχουνε απόλυτες δημοσιεύσεις που μιλάνε για ΤΠΤ και ΠΟΥΘΕΝΑ ( ) μετα την τοποθέτηση μιας οποιασδηποτε αναρτησης σε ενα αυτοκίνητο (πόσο μάλλον σε ένα αυτοκίνητο που ακόμα δεν έχει δοκιμαστει με διαφορετικές λύσεις ακόμα στην αναρτηση),και μάλιστα ΧΩΡΙΣ καμμία αιτιολόγηση,μην αναρωτιέσαι για την ειρωνική αντιμετωπιστη άλλων χρηστων
Μόνος σου ανοίγεις την πόρτα να σε ειρωνευτούνεΕλπίζω να αντιλαμβάνεσαι το σφάλμα σου
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Είδατε τον χρόνο του Οpel Gt στα Μέγαρα στους 4τροχούς Ιουνίου? Πως σας φάνηκε...??
Εμένα μου φαίνεται παρα πολύ καλός χρόνος Μιχάλη,γιατί προβληματίζεσαι?
Eντάξει σίγουρα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψην μας τις συνθήκες κάθε ημέρας αλλά και τον εκάστοτε οδηγό αλλά 1,5sec λιγότερο με 35 άλογα λιγότερα και λιγότερη ροπή από την Ζ4 δεν είναι τεράστια διαφορά??
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
OPTERIOS αν γνωριζες απο τισ συγκεκριμενες αναρτησεις που παρεπιπτοντως ειναι κ ρυθμιζομενες αναλογα με το τι θες απο το αυτοκινητο, ισως λεω ισως να μην ειχες τοσο ειρωνικη διαθεση...hot bits rulez
Φίλε μου,όσο υπάρχουνε απόλυτες δημοσιεύσεις που μιλάνε για ΤΠΤ και ΠΟΥΘΕΝΑ ( ) μετα την τοποθέτηση μιας οποιασδηποτε αναρτησης σε ενα αυτοκίνητο (πόσο μάλλον σε ένα αυτοκίνητο που ακόμα δεν έχει δοκιμαστει με διαφορετικές λύσεις ακόμα στην αναρτηση),και μάλιστα ΧΩΡΙΣ καμμία αιτιολόγηση,μην αναρωτιέσαι για την ειρωνική αντιμετωπιστη άλλων χρηστων
Μόνος σου ανοίγεις την πόρτα να σε ειρωνευτούνεΕλπίζω να αντιλαμβάνεσαι το σφάλμα σου
Συμφωνώ με Hunter kai opterios!
-
Και φυσικά να αναφέρουμε ότι το ΜΧ-5 των 160 ίππων κάνει 1.14.2 στα Μέγαρα, παρ΄ότι έχει 100 άλογα λιγότερα.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Και φυσικά να αναφέρουμε ότι το ΜΧ-5 των 160 ίππων κάνει 1.14.2 στα Μέγαρα, παρ΄ότι έχει 100 άλογα λιγότερα....ο οποίος με τη σειρά του είναι εξαιρετικός χρόνος!
-
τα ειπαμε για το σασμαν. ενα 6αρι εχει υπεροχη στην πιστα εννοειται.
-
Τελικά τι χρόνο έκανε ρε παιδιά το GT; Ντροπή είναι να μας πείτε κι εμάς...;
Α, και τα ημισλίκς δε σου δίνουν σε καμία περίπτωση 2-3sec...
1 με 1.5 λέει η δική μου εμπειρία.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
OPTERIOS αν γνωριζες απο τισ συγκεκριμενες αναρτησεις που παρεπιπτοντως ειναι κ ρυθμιζομενες αναλογα με το τι θες απο το αυτοκινητο, ισως λεω ισως να μην ειχες τοσο ειρωνικη διαθεση...hot bits rulezΚι εσύ αν γνώριζες ότι η ανάρτηση ΔΕΝ είναι το παν, ίσως να μην ήσουν τόσο απόλυτος.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Τελικά τι χρόνο έκανε ρε παιδιά το GT; Ντροπή είναι να μας πείτε κι εμάς...;Α, και τα ημισλίκς δε σου δίνουν σε καμία περίπτωση 2-3sec...
1 με 1.5 λέει η δική μου εμπειρία.
γραφηκε νωρίτερα
Τελικά τι χρόνο έκανε στα Μέγαρα??
Το GT έκανε 1.13.65 και το ΤΤ 3,2lt Quattro 1.13.50. Οι χρόνοι που έχουν κάνει παλαιότερα οι 4Τ με Ζ4 3,0lt και S2000 είναι 1.11.95 και 1.12.05 αντίστοιχα.
Γενικά πάντως όσον αφορά τα οδικά χαρακτηριστικά γράφουν καλά λόγια για το GT, είναι ρυθμίσιμο και γενικότερα fun to drive. Το μειωνέκτημά του σύμφωνα με το περιοδικό είναι η μαλακή ανάρτηση που μάλλον εξηγεί την επίδοση του στη πίστα.
-
Σε οτι αφορα το στριψιμο του αυτοκινητου ισως να μην ειναι το παν αλλα ειναι απο τους πιο σημαντικους παραγοντες (μαζι με το βαρος)...Ειμαι απολυτος γιατι γνωριζω τις συγεκριμενες αναρτησεις , (την τεχνολογια κ τις καινοτομιες) κ πιστευω οτι η συμπεριφορα οποιουδηποτε αυτοκινητου αλλαζει δραματικα προς το καλυτερο με την χρησιμοποιηση τους
-
με ολες τις αναρτησεις στην πιστα ιδιως το ιδιο γινεται. στον δρομο ειναι το σημαντικο για μενα για να μην κουραζουν κιολας αλλα και να ειναι οσο σκληρο πρεπει στις στροφες. εκει βασιλευει η bilstein
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Σε οτι αφορα το στριψιμο του αυτοκινητου ισως να μην ειναι το παν αλλα ειναι απο τους πιο σημαντικους παραγοντες (μαζι με το βαρος)...Ειμαι απολυτος γιατι γνωριζω τις συγεκριμενες αναρτησεις , (την τεχνολογια κ τις καινοτομιες) κ πιστευω οτι η συμπεριφορα οποιουδηποτε αυτοκινητου αλλαζει δραματικα προς το καλυτερο με την χρησιμοποιηση τουςΣαν να λέμε ότι όλες τις ασθένειες τις θεραπεύει η ασπιρίνη ή το βιάγκρα ας πούμε. Καλο είναι να είμαστε λιγότερο απόλυτοι.
Opel / Vauxhall GT