-
Ο χρήστης paradisos9 έγραψε:
Δεν προσπαθω να μειωσω το αυτοκινητο , επι προσωπικου ...
Αυτο για οσους δεν το καταλαβαινουν και νοιωθουν να 'καταδιωκονται' .....Χάρη ξέρεις πολύ καλά ότι δεν λέω για σένα ....απλά πες μου ένα αυτοκίνητο που μετά από 3-4 χρόνια δεν θα έχει χάσει το 30-40 % της αξίας του..??
Απο την στιγμή που δεν έχει εγγύηση ...πας να το πάρεις από Γερμανία ..με αποτέλεσμα τα ¨ελληνικά 'αυτοκίνητα να χάνουν πολύ από την αξία τους
Παναγιωτη το ξερω πως δεν αναφερεσε σε εμενα ....
ανταποδιδω λεγοντας σου πως και εγω δεν αναφερομουν σε εσενα ...Γενικα δεν εχεις αδικο σε οσα αναφερεις , απλα εγω εκφερω γνωμη με κριτηριο το Rx8 ...
Μπορει να ειναι λαθος , δεν αντιλεγω ...Το αμαξι by the way , δεν νομιζωνα διαφωνει κανενας πως ειναι overall αστερι ...
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
πολλες φορες η 'στρατηγικη' αλλαζει κατα τη πορεια. Μη ξεχναμε οτι εκτος απο αυξησεις, εχουμε συνηθως μειωσεις και προσφορες.
Oτι ειχα πει στην αρχη ....
Νταλε κουαλε , RX8 μυριζει η δουλεια ...
και σε 2 χρονια θα μιλανε ολοι για την χαμηλη μεταπωλητικη αξια του αυτοκινητου και την απαξιωση του , προιον της ΚΑΚΗΣ τιμολογιακης πολιτικης της εταιρειας , και του αισχρου pricing marketing ...
Ασε που θα βγει και κανενας εμπορος/παραεισαγωγεας σε λιγο διαστημα , κλασσικα, και θα το προσφερεις 2,3 χιλ κατω απο την OPEL και ετοιμοπαραδοτο ...
το εχουμε ξαναδει το εργο ....
Δεν έχω δει παραεισαγωγέα στην Opel. Όλοι ελέγχονται από την GM Hellas.
-
Πριν το Rx8 ειχε δει κανενας παραεισαγωγεα στην mazda ?
-
Δεν ξέρω τι κάνει η Mazda. Μιλάω για την GM.
-
Καταρχάς να δηλώσω πως είμαι μέγας φαν του GT. Μάλιστα πριν πάρω το Astra TT, είχα σκεφτεί πάρα πολύ σοβαρά να το αγοράσω.
Δεν πρόκειται να απαριθμήσω τα θετκά του (είναι γνωστά) αλλά θέλω να σταθώ στο πιο σοβαρό αρνητικό του (επίσης γνωστό): την έλλειψη αποθηκευτικών χώρων που το κάνει ένα υπέροχο αλλά καθόλου πρακτικό αυτοκίνητο! Μάλιστα θεωρώ πως αυτός ίσως και να είναι ένας λόγος που μελλοντικά μπορεί να οδηγήσει σε πιο γρήγορη απαξίωση αφού τα αυτοκίνητα που κάνουν μόνο για βόλτα είναι πιο δύσκολο να διατηρήσουν την αξία τους σε σχέση με πιο πρακτικά αυτοκίνητα!
Κακά τα ψέμματα, όπως παλιότερα το MR2, έτσι και το GT είναι ένα υπέροχο αυτοκίνητο για βόλτα, για γκάζια, για μούρη κτλ αλλά κάνει δυστυχώς (για εμένα και όχι μόνο) για τρίτο αυτοκίνητο λόγω της μη πρακτικότητας του. Είναι σαν μια γκόμενα μουν@ρ@ που κάνει μόνο για αλλά όχι για σπίτι.
Μακάρι να χωρούσε έστω και μια βαλίτσα (όπως πχ το ΜΧ5) και θα ήταν το επόμενο αυτοκίνητο μου.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Δεν ξέρω τι κάνει η Mazda. Μιλάω για την GM.μαλλον δεν καταλαβαινομαστε ....
-
πολλες φορες η 'στρατηγικη' αλλαζει κατα τη πορεια. Μη ξεχναμε οτι εκτος απο αυξησεις, εχουμε συνηθως μειωσεις και προσφορες.
και σε 2 χρονια θα μιλανε ολοι για την χαμηλη μεταπωλητικη αξια του αυτοκινητου και την απαξιωση του , προιον της ΚΑΚΗΣ τιμολογιακης πολιτικης της εταιρειας , και του αισχρου pricing marketing ...
Ασε που θα βγει και κανενας εμπορος/παραεισαγωγεας σε λιγο διαστημα , κλασσικα, και θα το προσφερεις 2,3 χιλ κατω απο την OPEL και ετοιμοπαραδοτο ...
Αν θυμάμαι καλά είχε καταχωρήσει συνφορουμίτης πριν λίγο καιρό αγγελία για new Opel GT από Γερμανία, αλλά σβήστηκε λόγω επαγγελματικής ιδιότητας (έμπορος).
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... ht=#942210
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
μαλλον δεν καταλαβαινομαστε ....
Μάλλον. Έχει εντελώς άλλη λογική και μέθοδο λειτουργίας η GM από την πχ Mazda.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά είχε καταχωρήσει συνφορουμίτης πριν λίγο καιρό αγγελία για new Opel GT από Γερμανία, αλλά σβήστηκε λόγω επαγγελματικής ιδιότητας (έμπορος).
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... ht=#942210
Είδα την αγγελία. Αυτος το αγόραζε απ' έξω και το έφερνε ματά μέσα εάν κατάλαβα καλά. Γνωρίζω σίγουρα όμως ότι για να διακινήσεις αυτοκίνητο Opel από το εργοστάσιο κατευθείαν στον πελάτη πρέπει να περάσεις μέσα από την GM.
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Καταρχάς να δηλώσω πως είμαι μέγας φαν του GT. Μάλιστα πριν πάρω το Astra TT, είχα σκεφτεί πάρα πολύ σοβαρά να το αγοράσω.Δεν πρόκειται να απαριθμήσω τα θετκά του (είναι γνωστά) αλλά θέλω να σταθώ στο πιο σοβαρό αρνητικό του (επίσης γνωστό): την έλλειψη αποθηκευτικών χώρων που το κάνει ένα υπέροχο αλλά καθόλου πρακτικό αυτοκίνητο! Μάλιστα θεωρώ πως αυτός ίσως και να είναι ένας λόγος που μελλοντικά μπορεί να οδηγήσει σε πιο γρήγορη απαξίωση αφού τα αυτοκίνητα που κάνουν μόνο για βόλτα είναι πιο δύσκολο να διατηρήσουν την αξία τους σε σχέση με πιο πρακτικά αυτοκίνητα!
Κακά τα ψέμματα, όπως παλιότερα το MR2, έτσι και το GT είναι ένα υπέροχο αυτοκίνητο για βόλτα, για γκάζια, για μούρη κτλ αλλά κάνει δυστυχώς (για εμένα και όχι μόνο) για τρίτο αυτοκίνητο λόγω της μη πρακτικότητας του. Είναι σαν μια γκόμενα μουν@ρ@ που κάνει μόνο για αλλά όχι για σπίτι.
Μακάρι να χωρούσε έστω και μια βαλίτσα (όπως πχ το ΜΧ5) και θα ήταν το επόμενο αυτοκίνητο μου.
Αν αγοραζεις ενα roadster με κριτηριο τους αποθηκευτικους χωρους,τοτε μαλλον δεν κοιτας στην σωστη κατηγορια αυτ/των...κοιτα κατι σε κουπε καλυτερα.
Πληροφοριακα και μονο,επειδη πριν το GT eixa ΜΧ5 ΝΒ FL ,εχω να πω οτι σε πολλα ταξιδια που εχω ηδη κανει με το GT εχω παρει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια πραγματα και εγω και η κοπελα μου οπως και με το MX5.
Το πως..?Οχι με καποιον περιεργο τροπο η ανορθοδοξο,απεναντιας...! -
δε βαζει καποιος καμια φωτο να δουμε αυτο το περιφημο αποθηκευτικο χωρο του GT που συζηταμε για τοσες σελιδες?
-
μαλλον δεν καταλαβαινομαστε ....
Μάλλον. Έχει εντελώς άλλη λογική και μέθοδο λειτουργίας η GM από την πχ Mazda.
αυτο προσπαθω να σου εξηγησω και σου φερνω σαν παραδειγμα ..
κανεις δεν μπορουσε να φανταστει την λογικη/πολιτικη της mazda στην αρχη της 'σταδιοδρομιας' του ΡΧ8 ...
μετα αλλαξε ...
και αυτο ειναι που τονιζω ..
ας ειμαστε λιγακι επιφυλακτικοι ...things are changed ...
-
ΟΚ.
-
σε αυτο μαλλον θα διαφωνησω. ελευθερος ανταγωνισμος, δεν υπαρχει μονοπωλειο αυτη την στιγμη.
οποιος θελει αγοραζει ενα gt και το πουλαει οσο θελει (με λογικο κερδος) . δεν μπορει να κανει τιποτα η GM για αυτο. δεν εχει δικαιωμα να ελενξει την τιμη μεταπωλησης του αυτοκινητου
Αν για παραδειγμα εμενα μου βγαινει απο γερμανια καινουριο μαζι με τελωνια και ολα 35000 και εγω το πουλαω 35.500 κανενανς μα κανενας δεν μπορει να μου πει τιποτα. αυτο ειναι ο ελευθερος ανταγωνισμος
και αν ειναι υπερτιμολογημενο απο την GM Ελλας τοτε σηγουρα θα δουμε παραεισαγωγες. δεν μπορει να το σταματησει κανεις αυτο
παρολαυτα θεωρω το GT αστερι γενικα
φιλικα
Γιάννης -
Ο χρήστης MEGAS έγραψε:
Καταρχάς να δηλώσω πως είμαι μέγας φαν του GT. Μάλιστα πριν πάρω το Astra TT, είχα σκεφτεί πάρα πολύ σοβαρά να το αγοράσω.
Δεν πρόκειται να απαριθμήσω τα θετκά του (είναι γνωστά) αλλά θέλω να σταθώ στο πιο σοβαρό αρνητικό του (επίσης γνωστό): την έλλειψη αποθηκευτικών χώρων που το κάνει ένα υπέροχο αλλά καθόλου πρακτικό αυτοκίνητο! Μάλιστα θεωρώ πως αυτός ίσως και να είναι ένας λόγος που μελλοντικά μπορεί να οδηγήσει σε πιο γρήγορη απαξίωση αφού τα αυτοκίνητα που κάνουν μόνο για βόλτα είναι πιο δύσκολο να διατηρήσουν την αξία τους σε σχέση με πιο πρακτικά αυτοκίνητα!
Αν αγοραζεις ενα roadster με κριτηριο τους αποθηκευτικους χωρους,τοτε μαλλον δεν κοιτας στην σωστη κατηγορια αυτ/των...κοιτα κατι σε κουπε καλυτερα.
Πληροφοριακα και μονο,επειδη πριν το GT eixa ΜΧ5 ΝΒ FL ,εχω να πω οτι σε πολλα ταξιδια που εχω ηδη κανει με το GT εχω παρει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια πραγματα και εγω και η κοπελα μου οπως και με το MX5.
Το πως..?Οχι με καποιον περιεργο τροπο η ανορθοδοξο,απεναντιας...!Δεν το κοιταξε με αυτο το κριτηριο (πιστευω) αλλα καπου μπαινει και αυτο στην μεση αν ειναι το μοναδικο σου αμαξι...δεν νομιζεις?
-
το μεγαλύτερο πρόβλημα του GT είναι οτι δεν είναι Solstice.
κατά τα άλλα είναι μόνο του στην κατηγορία, με την αντίστοιχης ιπποδύναμης Ζ4 να είναι σαφώς πιο ακριβή -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
**το μεγαλύτερο πρόβλημα του GT είναι οτι δεν είναι Solstice.**κατά τα άλλα είναι μόνο του στην κατηγορία, με την αντίστοιχης ιπποδύναμης Ζ4 να είναι σαφώς πιο ακριβήΤι εννοείς με το παραπάνω?
-
Η ακριβης μεταφραση ειναι ηλιοστασιο (θερινη εαρινη ησημερια)
-
Ο χρήστης MEGAS έγραψε:
Το πως..?Οχι με καποιον περιεργο τροπο η ανορθοδοξο,απεναντιας...!Θα σου δώσω ένα παράδειγμα: Το Σάββατο φεύγω με την κοπέλα μου για Χαλκιδική για 10 ημέρες. Υπολόγισε τουλάχιστον 2 βαλίτσες. Χωράνε στο GT;
Όπως γράφω και παραπάνω θα το έπαιρνα για δεύτερο αμάξι με κλειστά τα μάτια. Αλλά για πρώτο δυστυχώς δεν νομίζω πως κάνει. Άλλωστε φαντάζομαι πως δεν κατασκευάστηκε για να κουβαλάει βαλίτσες.
Όταν με το καλό έχω τη δυνατότητα για δεύτερο αμάξι των 40.000€ τότε θα είναι η πρώτη μου επιλογή.
-
[quote='Paris.gr'] Άλλωστε φαντάζομαι πως δεν κατασκευάστηκε για να κουβαλάει βαλίτσες.
Όταν με το καλό έχω τη δυνατότητα για δεύτερο αμάξι των 40.000
Opel / Vauxhall GT