-
Γνωρίζει κανείς πόσο κάνει για να κλείσει κανείς την πίστα (π.χ. καθημερινή απόγευμα;)
-
Ο χρήστης Lazer έγραψε:
Αγαπητέ φίλε,Σε προσκαλώ να έρθεις σε μία τέτοια εκδήλωση του αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων, και βέβαια να γνωριστούμε από κοντά , για να δεις με τα δικά σου μάτια το επίπεδο αυτών των εκδηλώσεων και την ποιότητα τους. Στην πίστα Δεν πηγαίνουμε για να γράψουμε χρόνους....στην πίστα πηγαίνουμε για να ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ.....να δεθούμε με το όχημα και την πίστα και να βελτιωθούμε ΟΔΗΓΙΚΑ....!! Εννοείται ότι χρειάζεται μία σωστή τηλεμετρία ή V-box μέσα στο αυτοκίνητο σου για να μελετήσεις την πίστα τμηματικά και να βελτιωθείς από σκέλος σε σκέλος.....αλλά μην περιμένεις να δεις βελτίωση αν βλέπεις real time τον χρόνο σου γιατί πιέζεσαι ακόμη περισσότερο....και συνήθως τα αποτελέσματα είναι αντίθετα...!!
Άλλωστε δεν είναι παράξενο που σε όλες τις, μηχανόκινητα προηγμένες, χώρες στα Open track days απαγορεύεται διά ροπάλου οποιαδήποτε μορφή χρονομέτρησης.....Για σκεφτείται όλοι γιατί..........Καλό σου Απόγευμα
Γιώργος
Εχω έρθει σε 3-4 τέτοιες εκδηλώσεις αγαπητέ μου πέρισι και ΠΟΤΕ δεν μου θέσατε τέτοιο θέμα. Και έχουμε γνωριστεί και προσωπικά. Φέτος είμαι γενικά εκτός Ελλάδας αλλά στις 11 θα είμαι Ελλάδα όμως το να έρθω και να μου πείτε 'δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το V Box σου σε εμφανές σημείο' (πείτε μου ΠΩΣ να το χρησιμοποιήσω τότε και αν πρέπει να αγοράσω εξωτερική κεραία και να το κρύψω στο ντουλαπάκι) δεν το εξετάζω ως ενδεχόμενο.
Επίσης θα μου επιτρέπεις να έχω την άποψή μου για το πως πρέπει να χρησιμοποιώ τον εξοπλισμό μου, αν θα είναι real time ή όχι και στο τι με κάνει να βελτιώνομαι.
Αυτό που λες για τις χρονομετρήσεις επίσης δεν ισχύει, έχω πάει σε πάρα πολλές τέτοιες εκδηλώσεις διαφόρων clubs και στα Μέγαρα και στις Σερρες και είτε επιτρέπεται η ιδιωτική χρονομέτρηση είτε την προσφέρει το club σαν μέρος του πακέτου της συμμετοχής (με σένσορα κτλ.).
Αν τώρα πιστεύεις ότι με το να απαγορεύεται η χρονομέτρηση και λύθηκαν τα προβλήματα (ασφάλειας της ίδιας της πίστας, πρώτα απ΄όλα... και το ξέρεις πολύ καλά...) και γίναμε 'μηχανοκίνητα προηγμένη χώρα' τι να πω...
Συγνώμη αν το ύφος μου είναι λίγο έντονο αλλά θεωρώ πως και η απάντησή σου είναι ανάρμοστη της καλοπροαίρετης και ευγενικής κριτικής που έκανα.
Καλά να περάσετε. -
Αν κρίνω από το καρτ (που εννοείται ότι τέτοιες απαγορεύσεις δεν υφίστανται σε κανένα επίπεδο) το όργανο μπορεί να σου κάνει και καλό και κακό. Στον άπειρο χομπίστα μπορεί να του κάνει και κακό γιατί όντως επικεντρώνεται στο όργανο, αλλά ατύχημα δε θα προκαλέσει.
Τον έμπειρο οδηγό όμως, θα τον βοηθήσει να βελτιώσει τα περάσματά του σημαντικά κοιτώντας το χρόνο του. Τον χρόνο του προφανώς θα τον δει εκεί που θεωρεί πως είναι ασφαλές, πχ σε μια ευθεία.
My 0,02.
ΥΓ. Η πίστα καρτ των Μεγάρων πότε θα ανοίξει?
-
Καλησπέρα και πάλι,
Δυστηχώς είσαι τελείως αρνητικός.....και πολύ άδικος αλλά καταλαβαίνω ότι είναι δικαίωμα σου να έχεις αντίθετη άποψη και αυτό το σέβομαι απόλυτα.
Απλά να σου αναφέρω ότι εγώ δεν αναφέρθηκα για ελληνικές εκδηλώσεις...γιατί επέτρεψε μου να σου πω ότι το 90% των ελληνικών εκδηλώσεων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ TRACK DAYS με την έννοια του όρου, αλλά ένα μείγμα από trackday-timeattack ή ''κλείσαμε την πίστα σαν club & κάνουμε ότι θέλουμε μέσα σε αυτή....''. Εγώ τόνισα για εκδηλώσεις του εξωτερικού.
Όσο για την καραμέλα....τι σχέση έχουμε με μία προηγμένη χώρα και δεν κοιτάμε το επίπεδο μας εδώ...συμφωνώ απόλυτα ότι είμαστε ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ.....αλλά εγώ προσωπικά εδώ ζω....και προσπαθώ με ότι πενιχρά μέσα διαθέτω και όση φαντασία & πάθος μου περισσεύει να δημιουργήσω μία ευγενική & σοβαρή κατάσταση εδώ.Με εκτίμηση
Λαζαράκος ΓεώργιοςPS: Στην απορία σου που μπορώ να τοποθετήσω το V-box πιστεύω ότι μία πολύ απλή κίνηση είναι να το αφήσεις εκεί που βρίσκεται πάντα και να τοποθετήσεις μία μικρή ταινία που απλά κρύβει από το οπτικό σου πεδίο την ένδειξη του χρόνου.
Αυτή η συμβουλή έχει δωθεί και σε εμένα όταν είχα ακριβώς την ίδια απορία στην πίστα όταν οδηγούσα από ένα πολύ στενό φίλο που τυγχάνει να έχει 20ετή εμπειρία στον χώρο του καρτ και έχει τρέξει μερικούς αγώνες F3 Ελλάδα και Αγγλία. -
Μία φιλική, εποικοδομητική συμβουλή-κριτική προς τους οργανωτές, που είναι καλοπροαίρετη και δεν θα ήθελα να παρεξηγηθεί, αφού πρωτίστως τους συγχαίρω για τη μερική, έστω, επανενεργοποίηση της πίστας (μακάρι στο μέλλον να είναι κατ' αρχήν διαθέσιμη σε καθημερινή βάση, όπως στις Σέρρες). Να διευκρινίσω ότι έχω τρέξει αρκετές φορές στην πίστα στο παρελθόν (όπως και στις Σέρρες), καθώς και σε πίστες στο εξωτερικό, όπου βρίσκομαι εδώ και 6 χρόνια.
Νομίζω, λοιπόν, ότι στις 'συμβουλές προς αρχάριους' του ιστότοπου της πίστας, η ρήση ότι 'οι ασφαλιστικές εταιρίες δεν καλύπτουν σε πίστα' είναι περιττό αυτογκόλ για συμμετέχοντες και οργανωτές. Θα μπορούσε να είναι πολύ πιο διακριτικά και με 'ανοιχτή έκβαση' διατυπωμένη κάποια σχετική προειδοποίηση.
Το πότε και πού καλύπτει η μικτή (προφανώς) της κάθε εταιρίας, ας γίνει αντικείμενο συνεννόησης-διαπραγμάτευσης του κάθε ασφαλιζόμενου με την κάθε εταιρία. Ας μην αποτρέπουμε την όποια πρόοδο μπορεί να γίνει και στη χώρα μας σε αυτό το θέμα - γιατί στη Δ. Ευρώπη δεν υπάρχει θέμα: πληρώνεις και καλύπτεσαι, εφ΄όσον δεν πρόκειται για (αντ)αγωνιστική εκδήλωση, βάσει του κανονισμού της.Περαιτέρω, νομίζω ότι η παράγραφος 5 του κανονισμού πολύ σωστά λέει ουσιαστικά ότι η παρεμπόδιση προσπεράσματος απαγορεύεται (το βραδύτερο αυτοκίνητο οφείλει να διευκολύνει), αλλά θα έπρεπε, για μεγαλύτερη ασφάλεια, να διευκρινίζει ότι η διευκόλυνση πρέπει να γίνεται 'αμέσως μόλις ο βραδύτερος [u]μπορέσει[/u], και το καταστήσει αυτό σαφές, με χρήση φλας', ώστε να αποκλεισθούν τυχόν καταχρηστικές και επικίνδυνες συμπεριφορές και από τον ταχύτερο που έπεται. Αυτό θα ερχόταν σε ενίσχυση του μη (αντ)αγωνιστικού χαρακτήρα των εκδηλώσεων.
Τέλος, ως προς τη χρονομέτρηση, μπορώ να συμμερισθώ την αγωνία των οργανωτών να διαφυλάξουν τον μη (αντ)αγωνιστικό χαρακτήρα των εκδηλώσεων, αλλά αυτός θα μπορούσε να αμφισβητηθεί οριακά μόνον σε περίπτωση κεντρικής έκδοσης χρόνων. Το ιδιωτικό ανεξάρτητο χρονόμετρου εκάστου είναι περιττό (και κρίμα) να απαγορεύεται.
Φιλικά
Coyot -
Ο χρήστης Lazer έγραψε:
Δυστηχώς είσαι τελείως αρνητικός.....και πολύ άδικος αλλά καταλαβαίνω ότι είναι δικαίωμα σου να έχεις αντίθετη άποψη και αυτό το σέβομαι απόλυτα.Γιατί είμαι άδικος αγαπητέ ? Εχω άδικο ότι ερχόμαστε στην πίστα (1) για οδηγική μας βελτίωση (2) για βελτίωση των αυτοκινήτων μας και (3) για χαβαλέ-πλάκα ? Εχω άδικο ότι αντικειμενικό μέτρο των (1) και (2) είναι το χρονόμετρο ? Εχω άδικο όταν λέω ότι το πως χρησιμοποιεί ο καθένας το χρονόμετρο είναι δική του δουλειά και δεν υπάρχει 'σωστό' και 'λάθος' άρα η άμεση 'on line' χρήση που προτιμώ (αντί να περιμένω 5-6-7 γύρους και μετά να ανατρέχω στην 'τηλεμετρία' λες και είμαι στην F1 και λες και μπορώ να τους ανακαλώ όποτε θέλω στη μνήμη μου 'στον 3ο γύρο έκανα λάθος εκεί και στον 5ο γύρο έκανα λάθος εκεί ενώ στον 4ο άργησα στα φρένα'...) εμποδίζεται από τον κανονισμό ?
Αυτό στο οποίο ήλπιζα ήταν μια ανταλλαγή επιχειρημάτων στην οποία να με πείσεις ότι η εν λόγω πολιτική είναι συμφέρουσα για τους συμμετέχοντες. Αντ' αυτού είδα μια αόριστη επίκληση στην ασφάλεια και μια γενικολογία ότι 'στις, μηχανοκίνητα προηγμένες χώρες' (είδες, δεν ξεκίνησα εγώ την 'καραμέλα', εσύ την ξεκίνησες) και μια δική σου απάντηση σε δασκαλίστικο ύφος προς αρχάριους, την οποία θεώρησα άτοπη και απρεπή (και ήδη ζήτησα συγνώμη προκαταβολικά για το ύφος της προηγούμενης δικής μου απάντησης, το οποίο ήταν αποτέλεσμα ακριβώς αυτού του δικού σου ύφους).
Επίτρεψέ μου λοιπόν να προσθέσω, ότι σε αυτές τις χώρες (αλλά και στις Σέρρες, για πιο κοντά...), εκτός από τα Open Track Days, όπου όντως συμβαίνει αυτό που λες, υπάρχουν και ελεύθερες μέρες όπου ο καθένας μπορεί να πάει με το V-Box του και να ασχοληθεί με τα (1) και (2) παραπάνω, οπότε να μπορεί με χαβαλέδικη διάθεση να πάει στα Open Track Days. Πότε λοιπόν είναι διαθέσιμα τα Μέγαρα για αυτό, να έρθω τότε να μην σας σκοτίζω. Από την ιστοσελίδα σας δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο πάντως. Αν ΔΕΝ είναι, τότε κακώς έχετε τον κανονισμό διότι εμποδίζετε ένα σοβαρό μέρος των χρηστών της πίστας.
Οσο για το
PS: Στην απορία σου που μπορώ να τοποθετήσω το V-box πιστεύω ότι μία πολύ απλή κίνηση είναι να το αφήσεις εκεί που βρίσκεται πάντα και να τοποθετήσεις μία μικρή ταινία που απλά κρύβει από το οπτικό σου πεδίο την ένδειξη του χρόνου.
να σου πω ότι, όπως και ο κανονισμός περί εμφανούς σημείου (αντί για απαγορεύεται η χρήση νέτα-σκέτα) δείχνει απλά σαν ένα τελείως ελληνικό παραθυράκι για να είναι όλοι ευχαριστημένοι: 'αα, τι να κάνουμε που είχε το χρονόμετρο στην τσέπη και το έβγαλε μόλις έφυγε από τα πιτς' 'αα, τι να κάνουμε που είχε την ταινία στο V-Box και την ξεκόλησε μόλις έφυγε από τα πιτς'. Μόνο και μόνο το ότι μου πρότεινες παράκαμψη του κανονισμού (διότι ο κανονισμός σαφώς αναφέρει ότι δεν πρέπει να υπάρχει συσκευή χρονομέτρησης σε εμφανές σημείο, δεν αναφέρει ότι μπορεί να υπάρχει συσκευή αλλά δεν πρέπει να είναι εμφανής η ένδειξη χρόνου... δηλαδή τελείως 'ελληνική τρέλλα' όλα αυτά, παίζουμε με τις λέξεις...) δείχνει ότι έχει πρόβλημα ο κανονισμός....
Το κλείνω εδώ βεβαιώνοντάς σε ότι δεν ασχολούμαι από βίτσιο αλλά επειδή μου αρέσει η πίστα αλλά θέλω οι υπηρεσίες που απολαμβάνω να είναι σωστές και ο εν λόγω περιορισμός το χαλάει αυτό. Και επειδή σαν και μένα φαντάζομαι θα είναι και άλλοι (αν πρόσεξες κανείς μέχρι στιγμής δε συμφωνεί με το μέτρο αυτό...) άρα αν γίνει κάποια αλλαγή θα είναι προς το καλό όλων. Αρα, εν ολίγοις, με εποικοδομητική και θετική διάθεση.
Φιλικά
-
+1 @nass
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω την απαγορευση του v-box -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
+1 @nass
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω την απαγορευση του v-box+1 και απο εμενα...
Επισης κατι που εχει ειπωθει και στο παρελθον, και απο αλλους χρηστες, αλλα δεν λαμβανεται υποψιν, ειναι
η αναγκαστικη συμμετοχη, στις τελευταιες διοργανωσεις, σε δυο 15λεπτα σκελη, αντι ενος που ηταν παλαιοτερα.
Με αυτα, και με τα αλλα, τελικα, ουτε το χαβαλε μας μπορουμε να κανουμε, με ενα νορμαλ κοστος (στις δυσκολες μερες που βιωνουμε αρκετοι, αν συνυπολογισουμε βενζινες μετακινησης απο Αθηνα πχ, και παλι πισω, αλλα και για δυο 15λεπτα μεσα στην πιστα, με την τιμη της αμολυβδης στα σημερινα επιπεδα, μιλαμε για περισσοτερα απο 100ευρω περιπου συνολικα...) και συμμετοχη ενος 15λεπτου σκελος, στην πιστα, αλλα ουτε οσοι εχουν καποιο σοβαροτερο σκοπο,
με στοχο την αμεση βελτιωση σε σημεια της πιστας, μπορουν να χρησιμοποιησουν εξοπλισμο χρονομετρησης...
Κριμα.
Καλα να περασετε... -
Όχι βέβαια αυτό είναι αντίθετο στον κανονισμό.... θα πρέπει να τα αφαιρέσουν!!
-
Track Days for Greek Championship of cars & GTCC
Το αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων –Athens Circuit, διοργανώνει διήμερο trackday για τους συμμετέχοντες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων & του GTCC την Πέμπτη 23 & Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα είναι ειδικά οργανωμένη για να βοηθήσει τους αγωνιζόμενους να πραγματοποιήσουν δοκιμές εν όψει του αγώνα τους το Σαββατοκύριακο. Αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις δύναται να φιλοξενηθούν και οδηγοί εκτός των συμμετεχόντων του αγώνα.- Η δήλωση συμμετοχής γίνεται μέσω e-mail στο glkarting@hotmail.com ή με sms στο 6979977864. Δηλώνετε στο μύνημα:
1.Ονοματεπώνυμο οδηγού.
2.Τύπος οχήματος.
- Κατηγορία με βάσει τις παρακάτω διαβαθμίσεις.
- To κόστος συμμετοχής χωρίζεται σε:
Ολοήμερη χρήση της πίστας : 70 euro
Διήμερη συμμετοχή Πέμπτη & Παρασκευή : 120 euro - Τα γκρούπ που θα χωριστούν τα αυτοκίνητα είναι τα ακόλουθα:
Πορτοκαλί Ομάδα - GTCC Sport.Μέσοι χρόνοι πίστας 1.17- 1.25
Γαλάζια ομάδα - GTCC Open. Mέσοι χρόνοι 1.08 -1.16.
Πράσινη ομάδα - Iστορικά αυτοκίνητα.
Κόκκινη ομάδα - Κατηγορία Sport & Open. Group N - A Κατηγορία Ε.
Το πρόγραμμα της ημέρας έχει ως εξής:
09:00 Προσέλευση στην πίστα , ετοιμασία αυτοκινήτων.
09:30 - 10:00 Πρωινή Γενική ενημέρωση - Briefing. Eνημέρωση οδηγών για θέματα ασφαλείας. Eγγραφή οδηγών.
10:00 - 14:30 Άνοιγμα πίστας.Ελεύθερες Δοκιμές.
14:30 - 15:30 Διάλειμμα – Δεύτερη ενημέρωση οδηγών.
15:30 - 20:30 Ελεύθερες Δοκιμές.
20:30 Κλείσιμο πίστας. - To κάθε γκρούπ έχει καθαρό χρόνο 15 λεπτών μέσα στην πίστα εναλλάξ. Στην πίστα θα κινούνται ταυτόχρονα μέχρι 10 – 12 αυτοκίνητα. Στην πίστα θα παρεβρίσκεται ασθενοφόρο & επιβλέπων προσωπικό ασφαλείας - κριτές.
- Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση ή πληροφορία παρακαλώ επικοινωνείτε στο 6979977864 με τον κ. Λαζαράκο Γεώργιο από τις 16:00 -21:00.
- Η δήλωση συμμετοχής γίνεται μέσω e-mail στο glkarting@hotmail.com ή με sms στο 6979977864. Δηλώνετε στο μύνημα:
-
ΠΡΟΣΟΧΗ....!!! Νέα ημερομηνία για την εκδήλωση αυτή της εβδομάδας στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων. Ορίζεται Μόνο η Παρασκευή 24 Ιουνίου από τις 9:00πμ έως τις 8:30μμ.
-
Το αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων – Athens Megara Circuit, διοργανώνει το επόμενο track day για τους φίλους του αυτοκινήτου με μία απογευματινή συνάντηση την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011.
- Στην συγκεκριμένη εκδήλωση δεν επιτρέπεται η ελεγχόμενη πλαγιολίσθηση DRIFTING ή κάθε άλλου είδους αυτοσχέδιου αγώνα & διαγωνισμού χρονομέτρησης. Συστήνεται η τοποθέτηση οργάνων τηλεμετρίας & V-box χρονομέτρων να μην είναι σε εμφανή για τον οδηγό σημεία προς αποφυγή ατυχημάτων.
- Η δήλωση συμμετοχής γίνεται μόνο μέσω e-mail στο trackdays@athenscircuit.gr ή με sms στο 6979977864. Δηλώνετε στο μύνημα αναλυτικά:
1.Ονοματεπώνυμο οδηγού.
2.Τύπος οχήματος.
3.Χρώμα Γκρούπ ή προηγούμενη εμπειρία σε άλλη πίστα.
4.Πρόγραμμα που θα ακολουθήσετε ( 2 ή 4 σκέλη )
Λόγω περιορισμένων θέσεων και ώρα χρήσης της πίστας οριστικά κλεισμένη θεωρείται η συμμετοχή η οποία έχει εξωφληθεί πριν την ημέρα τέλεσης της εκδήλωσης σε λογαριασμό τραπέζης που θα σας δωθεί. Παρακαλούνται όσοι εξωφλούν μέσω τραπέζης ή Web Banking να προσκομίζουν μαζί τους αντίγραφο της κατάθεσης υποχρεωτικά. - To κόστος συμμετοχής ορίζεται ανάλογα με την χρήση και χωρίζεται σε:
Συμμετοχή για 2 σκέλη διάρκειας 15 λεπτών : 40 euro
Συμμετοχή full για 4-5 σκέλη. : 60 euro
Aν υπάρχει η δυνατότητα από την οργάνωση μπορεί ένας συμμετέχων να αναβαθμίσει το πρόγραμμα του πληρώνοντας την διαφορά που αναλογεί.
-Όριο συμμετοχών ανά γκρούπ max: 10 - 12 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.Τα γκρούπ είναι ακόλουθα:
Πορτοκαλί Ομάδα- TRACK DAY SCHOOL. Πρόγραμμα 4 σκελών μέσα στην πίστα & θεωρία. Υποχρεωτική παρακολούθηση πρωτοεμφανιζόμενων οδηγών σε πίστα. Mίνιμουμ συμμετοχές: 5 αυτοκίνητα.
Γαλάζια ομάδα - Πολιτικά σπορ αυτοκίνητα ή μέσοι χρόνοι 1.17 -1.25.
Πράσινη ομάδα - Iστορικά αυτοκίνητα , αυτοκίνητα sport τουρισμού -Group N ή μέσοι χρόνοι 1.09-1.15
Kίτρινη ομάδα - Tετρακίνητα και αυτοκίνητα Group A, Kit car ή μέσος χρόνος πίστας 1.05-1.08*
Κόκκινη ομάδα - Formula 3-Gloria-BMW & Open wheels (Super Seven-Westfield-Radical-KTM-Buggie )*
*Οι συγκεκριμένες κατηγορίες θα ενσωματώνονται σε μία αν οι συμμετοχές είναι κάτω του ορίου των 10 αυτοκινήτων . - Το πρόγραμα της ημέρας έχει ως εξής:
15:00 Προσέλευση στην πίστα , ετοιμασία αυτοκινήτων.
15:15 - 15:45 Γενική ενημέρωση - Briefing. Εγγραφή οδηγών.
15:45 Άνοιγμα πίστας
20:45 Κλείσιμο πίστας. - Στην πίστα θα υπάρχει ασθενοφόρο & επιβλέπων προσωπικό ασφαλείας. Τα οχήματα που θα λάβουν μέρος θα πρέπει να βρίσκονται σε άρτια μηχανολογική κατάσταση & οι συμμετέχοντες κατά την εγγραφή τους στην γραμματεία πρέπει να προσκομίζουν το δίπλωμα οδήγησης μαζί με την υπεύθυνη δήλωση εγγραφής.
- ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & ΟΔΗΓΩΝ. ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΣΗΜΕΙΑ:
- ΟΡΙΟ ΘΟΡΥΒΟΥ στα 50cm & 45μοίρες κλίση από την εξάτμιση:95-98db στις 3000στρ/λεπτό ΑΥΣΤΗΡΑ.
- ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ή ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ( Formula 3 cars) με άμεση απασφάλιση & εντός ημερομηνίας λήξης.
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. Αν τα λάστιχα εμφανίζουν σοβαρή φθορά ή δεν είναι κατάλληλα για χρήση πίστας (Τρακτερωτά λάστιχα-Gravel Tyres) ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος στην πίστα.
- Ζώνες αυτοκινήτου & ΚΡΑΝΟΣ Full Face ή Jet σε Αρίστη κατάσταση.
- Ρουχισμός οδηγών : OPEN WHEELS (Super Seven-Kit cars-Radical-Αriel) απαραίτητα μακρυά μανίκια & παντελόνι. – FORMULA 3 CARS Αγωνιστικός εγκεκριμένος ρουχισμός (φόρμα, γάντια, balaclava fire retardant).
Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση ή πληροφορία παρακαλώ επικοινωνείτε στο 6979977864 με τον κ. Λαζαράκο Γιώργο από τις 17:00 -22:00.
-
Νομίζω αύριο έχει open day στο αυτοκινητοδρόμιο και η πίστα κάρτ για τα αγωνιστικά έχει ανοίξει, οπότε οποίος ενδιαφέρεται να δει τι σημαίνει αγωνιστικό κάρτ θα μας βρει δίπλα.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Νομίζω αύριο έχει open day στο αυτοκινητοδρόμιο και η πίστα κάρτ για τα αγωνιστικά έχει ανοίξει, οπότε οποίος ενδιαφέρεται να δει τι σημαίνει αγωνιστικό κάρτ θα μας βρει δίπλα.Sent from my iPad 2 using Tapatalk
Μια απ'τα ίδια και για αύριο.
Όποιος πάει στο track day...ας περάσει βόλτα.
-
Μέχρι τι ώρα θα είσαι εκεί;
Αν ξυπνήσω ίσως περάσω μια βόλτα.
-
Μπορεί και να πέσεις σε χειμερία νάρκη, δλδ;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δηλαδή οι Carrera με chrono-paket και τα GT-R που μπορούν μέσω του GPS να χρονομετρούνε τον κάθε γύρο θα βάλουνε καμιά πετσέτα στο ταμπλό ? -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μέχρι τι ώρα θα είσαι εκεί;Αν ξυπνήσω ίσως περάσω μια βόλτα.
Μέχρι αργά.
Μέχρι να νυχτώσει και να μη μπορώ να δω από το visor.
Συνήθως κατά τις 6 τα μαζεύουμε. Πρώτο σκέλος κάνω κατά τις 10, 10 και.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Μπορεί και να πέσεις σε χειμερία νάρκη, δλδ;Τώρα ξύπνησα και δε νιώθω το κεφάλι μου.
-
Mήπως μπορούμε να βρούμε καμιά φωτό από τους φωτογράφους των 4τ?
Παμε Μεγαρα;