-
Έννοια σου και τα 1600 και 1800 κυβικά μια χαρά φτάνουν... Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο !
-
Για να σπινάρεις τον εσωτερικό τροχό σε όλη την Κ8 και Κ9 δεν φτάνουν!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για να σπινάρεις τον εσωτερικό τροχό σε όλη την Κ8 και Κ9 δεν φτάνουν!Και Κ10, Νίκο...και Κ10...
Α, ρε Βασίλη!!
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:yahoo:..κατι επι της ουσιας εχεις να πεις?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
:yahoo:
..κατι επι της ουσιας εχεις να πεις?
τα είπες όλα εσυ Ντάφυ!!!
-
Ψττ! Να την κάνω την ταρζανιά και να το χτυπήσω το 2λιτράκι το ΜΧ-5; Είναι καλό, ρε παίδες;
-
Ο χρήστης Strifter έγραψε:
Ψττ! Να την κάνω την ταρζανιά και να το χτυπήσω το 2λιτράκι το ΜΧ-5; Είναι καλό, ρε παίδες;Εξαρτάται ποιον ρωτάς. Τον opterio ή τον dimsabas;
-
Ψττ! Να την κάνω την ταρζανιά και να το χτυπήσω το 2λιτράκι το ΜΧ-5; Είναι καλό, ρε παίδες;Κάτι κάνει...
-
Ψττ! Να την κάνω την ταρζανιά και να το χτυπήσω το 2λιτράκι το ΜΧ-5; Είναι καλό, ρε παίδες;1:14.2 στα Μέγαρα προχτές που ήσουν κι εσύ, εντελώς μαμά και με σκ@τολάστιχα, άσχημα είναι;
Του κυρίου βασιλεύ που έχει απαντήσει από πάνω μου ήταν το μαύρο...
-
κρατα το λεονακι καντο πολιτισμο και παρε ενα mx-5 , mk-1
1.8 μπλοκατο...με λιγο ψαξιμο κατω απο 10 σε καλη κατασταση ειχα πετυχει μερικα οταν κοιταγα! -
Ψττ! Να την κάνω την ταρζανιά και να το χτυπήσω το 2λιτράκι το ΜΧ-5; Είναι καλό, ρε παίδες;Κοίτα, αφού δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία από roadster, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα, οπότε γιατί όχι; Μεταχειρισμένο δε θες ούτε να το σκέφτεσαι, οπότε η λύση αυτή είναι μονόδρομος. Σκυλιά-γατιά-παιδιά δεν έχεις;
-
Δεν έχω παιδοσκυλόγατα, όχι...
Γιατί όμως, λες, αν έχω προηγούμενη εμπειρία από ροντστέρια; Υπάρχει κάτι στο συγκεκριμένο, που είναι ενοχλητικώδες, αλλά δε θα το λάβω υπ'όψιν μου λόγω μη προηγούμενης τριβής με το θέμα; Θέλω να ξέρω από πριν τέτοιες ψιλολεπτομέρειες... Δε λέω, καλός ο χρόνος στα Μέγαρα, αλλά μπας και υποκρύπτεται κάποια λεπτομέρεια περίεργη στη χρήση/κατοχή του πέραν, φυσικά, των προφανών (χώροι). Μπας και παίζει τίποτα με στεγανότητες (το roadster coupe μ'ενδιαφέρει) ή ιδιαίτερες στρεβλώσεις; -
Καλημέρα!
Θα 'ερθει κανείς σήμερα?? -
Αύριο...με το Evo 8,5!!! Ξέρεις ποιό...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αύριο...με το Evo 8,5!!! Ξέρεις ποιό...8,999999 είναι!
-
-
Θα πάμε ......
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Θα πάμε ...... -
Έχασα επεισόδια???
Παίζει track-day αύριο πρόεδρε???
Παμε Μεγαρα;