-
Το έπος ήταν όταν πήγα να πάρω ταρίφα από τα ΚΤΕΛ Κηφισσού και δεν χωρούσε η βαλίτσα μου στο πορτ παγκάζ γιατί είχε μέσα ένα τεράστιο woofer
Επίσης έπος προχτές που πήρα ταξί γυρνώντας από μπουζούκια (ήθελα να πιω και είπα να αφήσω το αμάξι μου να ζήσει λίγο καιρό ακόμα) και άκουσα τρελό κήρυγμα από τον 60άρη ταρίφα για το πόσο σκάρτοι είμαστε εμείς οι νεολαίοι και σκορπάμε τα λεφτά μας σε βλακείες και γαρύφαλλα
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Το έπος ήταν όταν πήγα να πάρω ταρίφα από τα ΚΤΕΛ Κηφισσού και δεν χωρούσε η βαλίτσα μου στο πορτ παγκάζ γιατί είχε μέσα ένα τεράστιο wooferΕπίσης έπος προχτές που πήρα ταξί γυρνώντας από μπουζούκια (ήθελα να πιω και είπα να αφήσω το αμάξι μου να ζήσει λίγο καιρό ακόμα) και άκουσα τρελό κήρυγμα από τον 60άρη ταρίφα για το πόσο σκάρτοι είμαστε εμείς οι νεολαίοι και σκορπάμε τα λεφτά μας σε βλακείες και γαρύφαλλα
Ενώ αυτός είναι καλύτερος,μιας και το βράδυ τα ξοδεύει στα μπουρδέλα... Μούχαχαχα
Σόρρυ αλλα δεν κρατήθηκα..
-
Χωρίς ταξί αύριο η Αθήνα
Χωρίς ταξί θα μείνει η Αθήνα την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί, με αίτημα την αύξηση των κομίστρων κατά 10% (μονή – διπλή ταρίφα, σημαία, ελάχιστη διαδρομή).
Οι ιδιοκτήτες των ταξί έχουν υποβάλει το αίτημα για την ισχύ προκαθορισμένων τιμών σε συγκεκριμένες διαδρομές, όπως από και προς το αεροδρόμιο, καθώς και προς τα λιμάνια της χώρας.
Ενδεικτικά, προτείνουν η διαδρομή Αεροδρόμιο – Σύνταγμα να κοστίζει 25- 26 ευρώ, Πειραιάς – Αεροδρόμιο 35 ευρώ, Γλυφάδα – Αεροδρόμιο 22 ευρώ και Πειραιάς – Σύνταγμα 10-12 ευρώ. -
Έχουμε ξεφύγει!
-
Εμένα πάλι με λύπησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι βρέθηκαν μερικοί ταξιτζήδες την περασμένη εβδομάδα που ενώ με είδαν με πατερίτσες και ήταν εν ώρα δουλειάς (ανοικτό φωτάκι) δεν με πήραν.
-
Να σουν μόνο εσύ...και αναπηρικά καροτσάκια και γριούλες και και και...
αν ήοσυν όμως νέα γυναίκα θα τράβαγαν και χειρόφρενο.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Να σουν μόνο εσύ...και αναπηρικά καροτσάκια και γριούλες και και και...αν ήοσυν όμως νέα γυναίκα θα τράβαγαν και χειρόφρενο.
Χειρόφρενο δεν λες τίποτα.
Οι γελείοι, μου την έχουν πέσει πάμπολες φορές.
Με αποκορύφομα το περσινό όταν αποφάσισα να πάω για μπάνιο και του είπα να με αφήσει σε μια συγκεκριμένη παραλία, και αυτός συνέχισε παραπέρα σε μια ερημική, επιμένοντας να κατέβει να πάμε μαζί για μπάνιο! -
Τόσο πολύ τον γοήτευσες?
Πάντως ειλικρινά έχετε μεγάλο πρόβλημα με ταρίφες και γενικά να κινείστε μονάχες νύχτα. Γι'αυτό να έχετε πάντα δίπλα σας ένα παλικάρι
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
:lipsealed:
Τόσο πολύ τον γοήτευσες?Πάντως ειλικρινά έχετε μεγάλο πρόβλημα με ταρίφες και γενικά να κινείστε μονάχες νύχτα. Γι'αυτό να έχετε πάντα δίπλα σας ένα παλικάρι
ME ή ΧΩΡΙΣ πατερίτσες;
-
Spike
Τα καταφέρνω και με δαύτες
-
Φίλη μου που μένει Αγγλία, έρχεται ανά διαστήματα Ελλάδα και μένει Ν.Σμύρνη. Αρκετές φορές χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις της ταξί. Στο σημείο που μένει, λόγω μιας ιδιομορφίας της περιοχής, κάνεις ολόκληρο κύκλο και ακολουθείς πολλά στενά μέχρι να βγεις στο σπίτι της.
Οι περισσότεροι ταξιτζήδες είτε θα την αφήσουν στον κεντρικό δρόμο που κατεβαίνει από τις καφετέριες , είτε 1-2 τετράγωνα πριν το σπίτι της (για να μην κάνουν τον κύκλο μέσα στα στενά), ενώ της είχε τύχει μια φορά ένας να την αφήσει επί της Λ.Συγγρού επειδή βαριόταν να μπει μέσα στη Ν.Σμύρνη.
Δηλαδή είχε συνηθίσει να το κόβει ποδαράτο κάθε φορά μέχρι το σπίτι της
Πρόσφατα που ξαναήρθε Αθήνα, παίρνει ένα βράδυ έναν ταξιτζή να γυρίσει σπίτι, και όταν πλησίαζε του είπε η ίδια (έχοντας δει το σενάριο τόσες φορές ) να την αφήσει επί του κεντρικού δρόμου που κατεβαίνει από τις καφετέριες στο ύψος που ήταν το σπίτι. Εκείνος της λέει 'Τι λες κοπέλα μου? Εδώ θα σε αφήσω, τέτοια ώρα? Πες μου που ακριβώς θες να πας'. Ακολούθησε όλη τη διαδρομή ως όφειλε μέσα στα στενά και παραστένια, και όταν την αφήνει έξω από το σπίτι, δεν ξεκίνησε αμέσως να φύγει. Περίμενε απ'έξω μέχρι να μπει εκείνη μέσα στην είσοδο και να δει ότι μπαίνει στο ασανσερ και είναι όλα οκ.
Τελικά υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες ταξιτζήδες, αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι σταγόνα στον ωκεανό...
-
Εμένα πάλι με λύπησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι βρέθηκαν μερικοί ταξιτζήδες την περασμένη εβδομάδα που ενώ με είδαν με πατερίτσες και ήταν εν ώρα δουλειάς (ανοικτό φωτάκι) δεν με πήραν.Έτσι που είσαι να πηγαίνεις με τα πόδια ή με το λεωφορείο (αν μπορείς να ανεβείς).
Όχι να καθυστερείς το ταξί για να μπεις και να βγεις σιγά. Χώρια που θα είναι πιο δύσκολο να πάρει 3η μίσθωση γιατί δεν θα χωράτε.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Φίλη μου που μένει Αγγλία, έρχεται ανά διαστήματα Ελλάδα και μένει Ν.Σμύρνη. Αρκετές φορές χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις της ταξί. Στο σημείο που μένει, λόγω μιας ιδιομορφίας της περιοχής, κάνεις ολόκληρο κύκλο και ακολουθείς πολλά στενά μέχρι να βγεις στο σπίτι της.Οι περισσότεροι ταξιτζήδες είτε θα την αφήσουν στον κεντρικό δρόμο που κατεβαίνει από τις καφετέριες , είτε 1-2 τετράγωνα πριν το σπίτι της (για να μην κάνουν τον κύκλο μέσα στα στενά), ενώ της είχε τύχει μια φορά ένας να την αφήσει επί της Λ.Συγγρού επειδή βαριόταν να μπει μέσα στη Ν.Σμύρνη.
Πρόσφατα που ξαναήρθε Αθήνα, παίρνει ένα βράδυ έναν ταξιτζή να γυρίσει σπίτι, και όταν πλησίαζε του είπε η ίδια (έχοντας δει το σενάριο τόσες φορές ) να την αφήσει επί του κεντρικού δρόμου που κατεβαίνει από τις καφετέριες στο ύψος που ήταν το σπίτι. Εκείνος της λέει 'Τι λες κοπέλα μου? Εδώ θα σε αφήσω, τέτοια ώρα? Πες μου που ακριβώς θες να πας'. Ακολούθησε όλη τη διαδρομή ως όφειλε μέσα στα στενά και παραστένια, και όταν την αφήνει έξω από το σπίτι, δεν ξεκίνησε αμέσως να φύγει. Περίμενε απ'έξω μέχρι να μπει εκείνη μέσα στην είσοδο και να δει ότι μπαίνει στο ασανσερ και είναι όλα οκ.
Τελικά υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες ταξιτζήδες, αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι σταγόνα στον ωκεανό...
Έκανε κάτι τέτοιο ο άνθρωπος; Του αξίζουν συγχαρητήρια!
Εγώ τους έχω σιχαθεί τόσο πολύ πλέον που το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω ταξί ακόμα και όταν είναι βράδυ και έχω 3χλμ μέχρι το σπίτι.
Να μην αναφέρω ότι, έχω φτάσει τρεις φορές να τους κάνω καταγγελία ενώ βρίσκομαι μέσα στο όχημα. -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
...Οι περισσότεροι ταξιτζήδες είτε θα την αφήσουν στον κεντρικό δρόμο που κατεβαίνει από τις καφετέριες , είτε 1-2 τετράγωνα πριν το σπίτι της (για να μην κάνουν τον κύκλο μέσα στα στενά), ενώ της είχε τύχει μια φορά ένας να την αφήσει επί της Λ.Συγγρού επειδή βαριόταν να μπει μέσα στη Ν.Σμύρνη.
...
Του ζητά ευγενικά να την πάει μέχρι την οδό Στρατηγού Πλαστήρα 99 στη Νέα Σμύρνη και εκεί (το αστυνομικό τμήμα της περιοχής είναι εκεί) απλά κάνει καταγγελία.
Αφού συνεχίζεται να δίνεται λεφτά στους ψωμόλυσες τουλάχιστον αν σας κάνουν κόλπα κάντε τους κι εσείς τη ζωή λίγο δύσκολη.
-
Τσιμισκή ώρα 16:30 κατεβαίνω από το γραφείο να πάω σπίτι. Είμαι με πατερίτσες και περιμένω ταξί. Περνάνε 3 άδειοι με βλέπουν και δεν σταματάνε. Περνάει ένας και μου φωνάζει: 'να πας στην πιάτσα', η οποία είναι 300 μέτρα πιο κάτω. Ρε παλιο@@@@@@ αν ήμουν καλά δεν θα πήγανα? Αφού με βλέπεις με τις πατερίτσες πώς να παω? Αφού δεν με έπαιρνε κανένα πάω στην πιάτσα με τα 1000 ζόρια. Σταματάει ένας μπαίνω του λέω την ιστορία και μου λέει ότι καλά έκαναν οι άλλοι και δεν σταματούσαν στην λεωφορειογραμμή γιατί θα τους γράψει η τροχαία. Πλάκα μου κάνετε λέω με πατερίτσες είμαι ποιός τροχαίος θα με δει έτσι και θα σας γράψει? Απάντηση: 'δεν είμαι υποχρεωμένος να σε πάρω'. Μα έχω πρόβλημα. Αν θέλω σε πιστεύω μου λέει. Μετά από αυτό του λέω: 'συγγνώμη κύριε δεν βγαίνει συζήτηση μαζί σας'.
Παλιοταρίφες ελεεινοί ντροπή σας! -
Μα έχω πρόβλημα. Αν θέλω σε πιστεύω μου λέει. Μετά από αυτό του λέω: 'συγγνώμη κύριε δεν βγαίνει συζήτηση μαζί σας'.
Παλιοταρίφες ελεεινοί ντροπή σας!Δικιο εχει. Μπορει να κανεις χαβαλε με τις πατεριτσες και ο γυψος να ειναι bolt on, επιτηδες για να βρισκεις ευκολα ταξι. Ουτε εγω θα σε πιστευα.
Φυσικα οι ταριφες ειναι τυπικοτατοι και εχουν προβλημα αν δε σταματησουν σε πιατσα, οπως φυσικα παντα φορανε ζωνη, δε καπνιζουν, δεν ακουνε σκυλαδικα και σπορ εφεμ, δε χρεωνουν διπλοκουρσα, δε περνανε με στοπ, δε σε κλεβουν, ειναι ευγενεστατοι κτλ Μα εχουν δικιο...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Μα έχω πρόβλημα. Αν θέλω σε πιστεύω μου λέει. Μετά από αυτό του λέω: 'συγγνώμη κύριε δεν βγαίνει συζήτηση μαζί σας'.
Παλιοταρίφες ελεεινοί ντροπή σας!Δικιο εχει. Μπορει να κανεις χαβαλε με τις πατεριτσες και ο γυψος να ειναι bolt on, επιτηδες για να βρισκεις ευκολα ταξι. Ουτε εγω θα σε πιστευα.
Φυσικα οι ταριφες ειναι τυπικοτατοι και εχουν προβλημα αν δε σταματησουν σε πιατσα, οπως φυσικα παντα φορανε ζωνη, δε καπνιζουν, δεν ακουνε σκυλαδικα και σπορ εφεμ, δε χρεωνουν διπλοκουρσα, δε περνανε με στοπ, δε σε κλεβουν, ειναι ευγενεστατοι κτλ Μα εχουν δικιο...
Αυτό το δεν καπνίζουν ξαναπέστο. Άλλο περιστατικό, που είχα πάρει ταξί από το Πολυτεχνείο, για τον Κηφισό, και πέτυχα έναν μαύρο ταξιτζή ο οποίος κάπνιζε μανιωδώς μία κωλομάρκα (Cor.... όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν) μέσα στο καταχείμωνο και είχε και το παράθυρο ανοιχτό. Κόντεψα να ψοφίσω και από το κρύο και από την μπόχα. Και να φανταστείς καπνίζω κιόλας.
-
δηλαδη για να καταλαβω,καθε μερα πηζουμε στην κινηση και η αθηνα ειναι ενα μπ@ρδελο για να τα κονομανε οι ταριφες?
αυτο το πραγμα σημερα ειχα να το δω απο το 15αυγουστο.. -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
δηλαδη για να καταλαβω,καθε μερα πηζουμε στην κινηση και η αθηνα ειναι ενα μπ@ρδελο για να τα κονομανε οι ταριφες?
αυτο το πραγμα σημερα ειχα να το δω απο το 15αυγουστο..Σήμερα έβρεξε.
-
τι εννοεις?εγω παντως οση ωρα εκανα σημερα πειραια-ΕΜΠ-πειραια συνηθως κανω μονο να ανεβω ΕΜΠ,καμια φορα και περισσοτερο
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες