-
Ευχαριστω το θεο που δεν με έκανε ομορφόπαιδο
Χίλια χρονια καλικάντζαρος ρε
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ευχαριστω το θεο που δεν με έκανε ομορφόπαιδοΧίλια χρονια καλικάντζαρος ρε
+1
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
δεν φταινε οι ταξιτζιδες που κανουν μαλακιες αλλα το συστημα (και εμεις φυσικα μεσα σ'αυτο το συστημα) - οσο κλισε κ αν ακουγεται που τους επιτρεπουμε να τις κανουν... οπως επιτρεπουμε σε χιλιους δυο αλλους επαγγελματιες να κανουν μαλακιες..
Γιατι? Υπαρχει περιπτωση να κανεις καταγγελια και να βγει κατι?
ΥΓ. λυπαμαι που χανονται σιγα σιγα οι παλιοι κλασσικοι ταριφες που επινες μπιριτσα μεσα στο ταξι αναβες το τσιγαρακι σου και συζητουσατε για τις πουτανες (sic) τις γυναικες που για ολα φταινε και εχωναν τερλεγκα στο τερμα..
τωρα ενα ματσο φλωροι που το παιζουν ξενερωτοι και λενε αρχιδιες με γυαλακι ηλιου φλωρικο και ρουχα σαν κορακια και ταξι πεντακαθαρο που αμα κλασεις θα σου κανουν και μυνηση.. γτπ..
εφλωρεψαν τα πραγματα..Ρε συ, για ποια χωρα λες???
-
παιδια εμενα ο πατερας μου ειναι ταξιτζης και μια μερα μου ειπε οτι του την επεσε ενας gay παπας ελεος πηγε να τον χουφτωσει κιολας χαχα σε λιγους μηνες θα παιρνω και εγω το ταξι ελπιζω να συναντησω τουλαχιστον ατομα ναι μεν τρελα να εχω να λεω καμια ιστοριουλα αλλα οχι να ειναι και επικυνδυνα
-
πριν 2 χρονια στη κερκυρα σταματαω ταξι και μπαινω εγω κ παιρνει και αλλα 2-3 παιδια.δε θυμαμαι τι ακριβως ειπε αλλα για του την πω του πα και οτι η διπλη ταριφα που κανει ειναι παρανομη.....δε προλαβαινω να τελειωσω τραβαει χειροφρενο κ μου λεει εξω τωρα κτλπ....εγω κοιταξα με απορια τα παιδια κ του λεω δε πας καλα κ βγηκα απο το λακαμα....
κατα τις 2 το βραδυ παιρνω ταξι απο συνταγμα γυρνωντας απο συναυλια.........τον ρωταω αν θα με παει μενιδι γιατι δεν ειναι κ λιγοι οι ταριφες που λενε α δεν σε παω εκει ειτε επειδη φοβουνται μην τους επιτεθουν η γιατι δεν τους συμφερει γιατι δεν παιρουν κουρσες απο εκει γιατι εκει δεν δουλευει κανεις(ακριβη λογια ταριφα)....κ μου λεει αντε τι να κανω αφου ηρθες να μη σε παω(λες κ μου εκανε χαρη)στη διαδρομη εριχνε παναγιες στον αερα κ εγω γελουσα χωρις να τον κοιταω κ μετα αρχισε τις μπουνιες στο τιμουνι κ αρχισε να μου φωναζει γιατι ηρθα να παρω τη κουρσα εγω κ οτι αν ερχομουν πιο μετα θα επαιρνε κουρσα για το αεροδρομιο κ δε μπορουσα να ρχομουν πιο μετα κ κατι τετοια.....εγω εν τω μεταξυ αφου εβλεπα οτι ο ανθρωπος ητανε γερος και τακα τακα δεν μιλησα καν κ απλα γελαγα...μ'αρεσει που μετα μου ειπε 'δεν πειραζει' λες κ εκανα καμια αταξια η ζημια ξερω γω επειδη μονο κ μονο εκανα το λαθος και δεν ειχα προνοησει το συμφερον του......εγω παντως αναρωτιεμαι γινονται τοσο αλητες και ζωα λογω επαγγελματος η το επαγγελμα συγκεντρωνει τοσο μεγαλα ποσοστα ηλιθιων?
-
-
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
πριν 2 χρονια στη κερκυρα σταματαω ταξι και μπαινω εγω κ παιρνει και αλλα 2-3 παιδια.δε θυμαμαι τι ακριβως ειπε αλλα για του την πω του πα και οτι η διπλη ταριφα που κανει ειναι παρανομη.....δε προλαβαινω να τελειωσω τραβαει χειροφρενο κ μου λεει εξω τωρα κτλπ....εγω κοιταξα με απορια τα παιδια κ του λεω δε πας καλα κ βγηκα απο το λακαμα....
εγω ημουν αλλα βαριομουν να σου εξηγησω γιατι ειχα αφιξη.η εδρα μου ηταν καποιο χωριο οποτε απ την στιγμη που φορτωνα εκτος περιμετρικης χωριου μου παιζει η διπλη.
αν ηθελες ταξι με μονη κ εντος περιμετρικης ακομα κερκυρα θα ησουνα.
φιλικα ε?
λακαμας..ρε με κάτι λακάμες που έχουμε να κάνουμε...
με το 'ψυγείο' τους πήγαινες ή με την 'κοκκινοσκουφίτσα' ...; -
τσιφσα ε
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
τον ρωταω αν θα με παει μενιδι γιατι δεν ειναι κ λιγοι οι ταριφες που λενε α δεν σε παω εκει ειτε επειδη φοβουνται μην τους επιτεθουν η γιατι δεν τους συμφερει γιατι δεν παιρουν κουρσες απο εκει γιατι εκει δεν δουλευει κανεις(ακριβη λογια ταριφα)Το να τον ρωτήσεις είναι 100% λάθος. Αφού ήταν ελεύθερος, μπαίνεις μέσα και σε πάει όπου του πεις.-
-
Εχω τη τυχη να εχω ταξιδέψει αρκετα στο εξωτερικο και τετοια κατάσταση στα ταξι δεν εχω συναντήσει πουθενα! Εξω χρησιμοποιω αρκετα ταξι ωστόσο στην Ελλάδα το αποφευγω. Χρησιμοποιω λεωφορείο η μετρο. Δε χρειαζεται να μιλησεις σε κανενα. Μπανεις, βγαινεις, εφτασεεεεεεεες
-
μπα..
παπαφλεσσαςroksta to swsto afto einai na se paei opou tou peis alla den ginetai panta afto....sxedon oloi rwtane....sta ktel polles fores ehw dei mpatsiko brosta apo tus tarifes akrivos gia na min yparksoune tetoia na kanoun epiloges diladi.....pantos k pali oi tarifes i den ptooudan vrontofonazan psahnontas pelati gia triti k defteri kursa
-
μπα..
παπαφλεσσαςοι μαλακιες του μητσοτακη κ της οικουμενικης..
..αλλα εμεις σας βλεπουμε..
ξερουμε καθε βημα σας..
κ μολις νομισετε οτι εχετε τα πανω σας,τσουπ μια ξεμπραχαλια κ ξαναγινεστε σημαιοφοροι..
νηστικα..χιουμορ κανω,μη τρελλαινεσαι..
αλλα ξερω ποιος εισαι..άστον να ονειρεύεται Νάσο...
-
-
Υψηλή τεχνολογία στα ταξί της Νέας Υόρκης
ΓΙΑ ΤΟΥΣ υπεύθυνους των εταιριών ταξί στη Νέα Υόρκη, οι νέες οθόνες αφής, που κάνουν την εμφάνισή τους σε ολοένα και περισσότερα ταξί της μεγαλούπολης βοηθούν τους επιβάτες να περάσουν το χρόνο τους, στα 13 λεπτά που διαρκεί κατά μέσο όρο μία μετακίνηση με ταξί.
Στις οθόνες αυτές, οι επιβάτες μπορούν να πληρώσουν με πιστωτική κάρτα για τη διαδρομή, ενώ την ώρα που το ταξί περνά μέσα από το Γκρίνουϊτς Βίλατζ, οι επιβάτες μπορούν να ενημερωθούν για δραστηριότητες, εστιατόρια ή ακόμη και την ιστορία της συνοικίας.
Το σχέδιο καταγραφής των κινήσεων κάθε ταξί της Νέα Υόρκης προκαλεί, όμως, τις έντονες αντιδράσεις των οδηγών. Οι οδηγοί αυτοί θεωρούν ότι η τεχνολογία αποτελεί δαπανηρή ενόχληση, που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες και τις αρχές να ελέγχουν τους οδηγούς. Η συνδικαλιστική ομάδα, που ηγείται της εκστρατείας κατά των νέων συστημάτων, προειδοποιεί υπενθυμίζοντας στους κατοίκους της πόλης την απεργία του κλάδου των οδηγών ταξί του 1998, που είχε οδηγήσει σε πραγματική παράλυση τα μέσα μεταφοράς.
Συμβιβασμοί
Η επιτροπή της δημαρχίας, που αποφάσισε για την εγκατάσταση των νέων συστημάτων, είχε ήδη προσφέρει το 2004 γενναιόδωρη αύξηση κομίστρου της τάξης του 26% στα ταξί, στην προσπάθειά της να πείσει ιδιοκτήτες και οδηγούς να τα υιοθετήσουν.
Η επιλογή πληρωμής με πιστωτική κάρτα αναμένεται να ενθουσιάσει τους πελάτες, ενώ η ικανότητα γεωγραφικού εντοπισμού του κάθε ταξί, χάρη στο σύστημα GPS, θα αυτοματοποιήσει την αρχειοθέτηση των εταιριών ταξί, θα ενισχύσει την ασφάλεια των οδηγών και θα τους προσφέρει κρίσιμες και άμεσες πληροφορίες για την κίνηση στους δρόμους ή ακόμη και για το ξεχασμένο πορτοφόλι κάποιου πελάτη.
Εντονες υπήρξαν, όμως, οι αντιδράσεις σημαντικής μερίδας οδηγών, που θεωρούν ότι το νέο σύστημα -και ιδιαίτερα το GPS- καταπατούν τα ανθρώπινά τους δικαιώματα.
'Παραβιάζονται τα συνταγματικά μας δικαιώματα, ενώ πλήττεται και το εισόδημά μας, εξαιτίας του ακριβού εξοπλισμού και των χρεώσεων που επιβάλουν οι εταιρίες πιστωτικών καρτών», λέει ο Μπιλ Λίνταουερ, μέλος της οργανωτικής επιτροπής της Ένωσης Ταξί της Νέας Υόρκης, με 7.000 μέλη.
http://www.kathimerini.gr με στοιχεία από AP
-
Ο χρήστης tsakirtas έγραψε:
Αν και να πώ οτι πολλοί ξένοι πάνε γυρεύοντας,παράδειγμα που μου ήρθε πέρυσι το καλοκαίρι παρέα 3 ξένοι (άντρες)περίμεναν ταξί στο λιμάνι (δίπλα εμείς παρέα μόλις είχαμε γυρίσει απο διακοπές)ερχόντουσαν οι ταξιτζίδες και τους έδειχναν ένα χαρτί με διεύθυνση 'Πειραιώς Χ) και ρωτούτσαν πόσα?τους εξησήσαμε στα αγγλικά (ήταν και ασυτυνομικός μπροστά) ότι όσα γράψει το ταξίμετρο κλπ κλπ έδειξαν οτι το κατάλαβαν αλλά συνέχιζαν,πολλοί ταξιτζίδες τους έλεγαν δεν ξέρω όσα γράψει---δείχνοτνας τους το ταξίμετρο---και οι τύποι δεν έμπαιναν βρέθηκε όμως ένας που τους λέει 20!ναι του΄είπαν και πήγαν τώρα αυτοί πήγαν ή όχι γυρεύοντας?
Τους καταλαβαινω απολυτα,ηθελαν να ξερουν ποσο θα πληρωσουν αντι να πεσουν σε ντοπαρισμενο ταξιμετρο και περιεργες προσαυξησεις (αποσκευες,λιμανι,αεροδρομιο).
-
Ταξιτζής λήστεψε οικογένεια Βρετανών!
Οδυνηρή εμπειρία για τον 54χρονο Άγγλο φίλαθλο και την οικογένειά του
Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ πρεσβεία «αποζημίωσε» τελικά τους τέσσερις Βρετανούς που έπεσαν θύματα ληστείας από οδηγό ταξί, λίγο μετά την άφιξή τους στην Αθήνα: τους εξασφάλισε εισιτήρια και κατάφεραν να παρακολουθήσουν τον τελικό. Ωστόσο, όπως κατήγγειλαν, η πρώτη τους εμπειρία στην Ελλάδα ήταν οδυνηρή.
Πρόκειται για έναν 54χρονο Βρετανό, τον ανήλικο γιο του και τα δύο ανήλικα αδέλφια τής συζύγου του, που πήραν ταξί από το αεροδρόμιο με προορισμό ξενοδοχείο στη Ν. Μάκρη. Ο οδηγός, που αναζητείται από την Αστυνομία, ζήτησε 90 ευρώ για τη διαδρομή, η αξία της οποίας ήταν 25 ευρώ. Όταν εκείνος- που στο μεταξύ είχε βγει από το ταξίαρνήθηκε να του τα δώσει, ο οδηγός ασφάλισε τις πόρτες και αποπειράθηκε να φύγει με τους τρεις ανηλίκους. Τότε, όπως αναφέρει στη μήνυσή που κατέθεσε ο Βρετανός, έπεσε μπροστά στο ταξί. Ο οδηγός κατέβηκε, τον γρονθοκόπησε και έφυγε με τις αποσκευές των Βρετανών, μαζί με χρήματα και τα εισιτήρια του τελικού. Όπως περιέγραψε ο υπεύθυνος ασφαλείας του ξενοδοχείου, ο Βρετανός έφθασε στη ρεσεψιόν τραυματισμένος, με το πρόσωπο μέσα στα αίματα και τα παιδιά ήταν ταραγμένα. -
Ο χρήστης AFONOS έγραψε:
Ταξιτζής λήστεψε οικογένεια Βρετανών!Οδυνηρή εμπειρία για τον 54χρονο Άγγλο φίλαθλο και την οικογένειά του
Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ πρεσβεία «αποζημίωσε» τελικά τους τέσσερις Βρετανούς που έπεσαν θύματα ληστείας από οδηγό ταξί, λίγο μετά την άφιξή τους στην Αθήνα: τους εξασφάλισε εισιτήρια και κατάφεραν να παρακολουθήσουν τον τελικό. Ωστόσο, όπως κατήγγειλαν, η πρώτη τους εμπειρία στην Ελλάδα ήταν οδυνηρή.
Πρόκειται για έναν 54χρονο Βρετανό, τον ανήλικο γιο του και τα δύο ανήλικα αδέλφια τής συζύγου του, που πήραν ταξί από το αεροδρόμιο με προορισμό ξενοδοχείο στη Ν. Μάκρη. Ο οδηγός, που αναζητείται από την Αστυνομία, ζήτησε 90 ευρώ για τη διαδρομή, η αξία της οποίας ήταν 25 ευρώ. Όταν εκείνος- που στο μεταξύ είχε βγει από το ταξίαρνήθηκε να του τα δώσει, ο οδηγός ασφάλισε τις πόρτες και αποπειράθηκε να φύγει με τους τρεις ανηλίκους. Τότε, όπως αναφέρει στη μήνυσή που κατέθεσε ο Βρετανός, έπεσε μπροστά στο ταξί. Ο οδηγός κατέβηκε, τον γρονθοκόπησε και έφυγε με τις αποσκευές των Βρετανών, μαζί με χρήματα και τα εισιτήρια του τελικού. Όπως περιέγραψε ο υπεύθυνος ασφαλείας του ξενοδοχείου, ο Βρετανός έφθασε στη ρεσεψιόν τραυματισμένος, με το πρόσωπο μέσα στα αίματα και τα παιδιά ήταν ταραγμένα.Κατάσχεση στην άδεια του ταξί... Συνοπτικα...
-
Μακάρι να τον πιάσουν και να του κόψουν τον κ@λο *!
Ρε τι αλητεία υπάρχει εκεί έξω...
(*: Οφείλω ωστόσο να παραδεχτώ ότι δανείζομαι την ατάκα από οξύθυμο ιατρό μεγάλης ηλικίας, ο οποίος την έκανε σλόγκαν... )
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ταξιτζής λήστεψε οικογένεια Βρετανών!
Οδυνηρή εμπειρία για τον 54χρονο Άγγλο φίλαθλο και την οικογένειά του
Πρόκειται για έναν 54χρονο Βρετανό, τον ανήλικο γιο του και τα δύο ανήλικα αδέλφια τής συζύγου του, που πήραν ταξί από το αεροδρόμιο με προορισμό ξενοδοχείο στη Ν. Μάκρη. Ο οδηγός, που αναζητείται από την Αστυνομία, ζήτησε 90 ευρώ για τη διαδρομή, η αξία της οποίας ήταν 25 ευρώ. Όταν εκείνος- που στο μεταξύ είχε βγει από το ταξίαρνήθηκε να του τα δώσει, ο οδηγός ασφάλισε τις πόρτες και αποπειράθηκε να φύγει με τους τρεις ανηλίκους. Τότε, όπως αναφέρει στη μήνυσή που κατέθεσε ο Βρετανός, έπεσε μπροστά στο ταξί. Ο οδηγός κατέβηκε, τον γρονθοκόπησε και έφυγε με τις αποσκευές των Βρετανών, μαζί με χρήματα και τα εισιτήρια του τελικού. Όπως περιέγραψε ο υπεύθυνος ασφαλείας του ξενοδοχείου, ο Βρετανός έφθασε στη ρεσεψιόν τραυματισμένος, με το πρόσωπο μέσα στα αίματα και τα παιδιά ήταν ταραγμένα.Κατάσχεση στην άδεια του ταξί... Συνοπτικα...
Ταρίφες του αεροδρομίου... ο καλύτερος έχει σκοτώσει τη μάνα του. Και την άδεια να του πάρεις, θα βρει τρόπο. Στη στενή 10 χρονάκια μπας και στρώσει
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες