-
Έχω πέσει σε μερικές κακοτοπιές με ταρίφες. Η χειρότερη ήταν το καλοκαίρι που πήρα ταξί για να πάω σε μαγαζί της παραλιακής. Είχε κι άλλον πελάτη όταν μπήκα, ο οποίος κατέβηκε λίγο πιο κάτω. Όταν έκλεισε την πόρτα με δύναμη ο ταξιτζής έμεινε σταματημένος και τον έβριζε από το παράθυρο μέχρι που ο άνθρωπος έστριψε σε ένα στενό.
Στο δρόμο ο ταρίφας άφηνε τακτικά το τιμόνι και βρίζοντας τα πάντα σήκωνε τα χέρια σε σημείο που το αμάξι άλλαζε λωρίδα. Γενικά φαινόταν θεόμουρλος. Το αποκορύφωμα ήταν όταν σταματάει σε κάποιο σημείο της παραλιακής (μετά τη γλυφάδα στη μέση του πουθενά) και μου λέει 'δεν πάω παρακάτω, κατέβα'. Αφού επέμεινα να συνεχίσει και αρνήθηκε με βρισιές, πλήρωσα και κατέβηκα από το ταξί, με σκοπό να πάρω τον αριθμό του. Είχε αρκετό σκοτάδι και έκλεισε τα φώτα του μέχρι να απομακρυνθεί για να μη δω την πινακίδα. Τελικά βρήκα άλλο ταξί μετά από μισή ώρα και βάλε.
Δεν θέλω να χαρακτηρίσω το περιστατικό, περιττό να πω ότι από τότε δεν έχω μπει ξανά σε ταξί.
-
Κάτι πρέπει να γίνει με τους ταρίφες του αεροδρομίου
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κάτι πρέπει να γίνει με τους ταρίφες του αεροδρομίουΤην κλίκα του αεροδρομίου (ή του σιδηροδρομικού σταθμού, ή του σταθμού των Κ.Τ.Ε.Λ. το ίδιο είναι) εννοείς.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κάτι πρέπει να γίνει με τους ταρίφες του αεροδρομίουΜΜΜ
-
Οι φορες που πητα ταξι στην ζωη μου ειναι ελαχιστες, συνειδητα, και μου εχουν τυχει αρκετα περιεργα.
- Ταξι στην Αιγινα στριβει κομματια σε μια κλειστη στροφη και τραβαει χειροφρενο. Αφου τα ακουσε κατεβηκα και φυσικα δεν πληρωσα.
- Κοπανα απο το σχολειο και επιστροφη απο Λιμανακια που ειχαμε παει για μπανιο. Περνουμε ταξι, ενα Omega 3.0 TD. Ο τυπος αρχιζει τις σφηνες με 160 και μας ρωταει αν ακουμε το τουρμπο. Οταν του ζητησα να αναψει το AC μου ζητησε αλλο ενα 1000 (δρχ) και του ειπα κατσε να ιδρωνουμε ολοι μαζι.
- Μετα απο αγωνα στο ΟΑΚΑ παιρμουμε ταξι απο Κηφισιας. Νεαρος τυπας με ενα αστρα ταξι (το πρωτο μοντελο) αρχιζει τις χαροντικες σφηνες με 140 και η βαρκα του να παει περα δωθε. Στο πρωτο φαναρι κατεβηκαμε και φυσικα δεν πληρωσαμε.
- Ταξι στην Σκιαθο. Αλλαζει ο καιρος και τρεχουμε να προλαβουμε το καραβι. Προσπερασεις στο αντιθετο ρευμα πανω σε τυφλες στροφες (ευτυχως η οκταβια πηγαινε). Στα μισα κανει και παρακμψη να παρει αλλη μια κοπελα. Μετα και απο αυτο ο τυπος κομματια, φτανουμε στην πολη και μπαινει στον πεζοδρομο με καμια 80 και κορνες για να αποφυγουμε την κινηση. Φυσικα και το προλαβαμε.
- Ταξι στην Καλυμνο 1. Το κασετοφωνο επαιζε τον 'σταυραετο της ξενιτιας', ο τυπος φαινεται απελπισμενος. Ξαφνικα τραβαει μια Αμστελ που ειχε αναμεσα στα ποδια του (μπουκαλι) την πινει μονορουφι και πεταει το μπουκαλι στον δρομο. Μετα απο λιγο ακουμπαει τον αριστερο αγκωνα στο τιμονι και σκυβει πανω απο το χεοροφρενο να αναψει τσιγαρο με σπιρτο. Πλησιαζει στροφη και εντρομος του το λεω. Σηκωνει ελαφρα το βλεμμα του στριβει με τον αγκωνα και συνεχιζει την προσπαθεια με το τσιγαρο.
- Ταξι στην Καλυμνο 2. Ταξιτζης κατακοκκινος (απο το κρασι) να μας λεει οτι μολις εβγαλε το αμαξι απο το συνεργειο (3 το πρωι) και τερμα 8αρια σε ολο το δρομο.
- Ταριφας με παλια μερσεντε ενω πηγαινουμε κανονικα σταματει στο Συνταγμα και μου λεει 'ρε φιλε θα πας να μου παρεις σπιρτα απο το περιπτερο?' βεβαιως του λεω, παιρνω τα ψιλα, αγοραζω εισητηριο και παιρνω το 040. Αυτος ακομα περιμενει.
- Αλητης ταριφας στο κτελ λιοσιων.Αφου διαλεγει πελατες και ενω μας εχει ηδη μεσα στο ταξι του., του λεει η μητερα μου να ξεκινησουμε. γυρναει ο 'μαγκας' και λεει 'αι παρατα μας κυρα μου'. αποτελεσμα δυο δοντια του στο τσιμεντο και σπασμενη μυτη για τον μαγκα μας. Η πλακα ειναι οτι θιχτηκαν και οι 'συναδελφοι' του αλλα δεν τολμησε κανεις.
- 'μαιμου' ταριφας με ληστεψε με μαχαιρι 20 ποντων κατω απο το σπιτι μου. Εφαγε μια κλωτσια το φτερο του αλλα δεν ειχε καν πισω πινακιδα.
- γλοιωδης τυπος στα 45 αρχιζει να μου λεει τα σεξουαλικα του κατορθωματα με καθε λεπτομερεια.ναι καλα...
Σιγουρα ξεχναω καποια περιστατικα. Συνολικα εχω παρει ταξι κατω απο 30 φορες. Ολοι οι αλλοι ηταν αψογοι.
-
Το μεροκάματο του τρόμου!
Όχι για τους ταρίφες, αλλά για τον screwdriver
-
Ο χρήστης M3lkor έγραψε:
Αφού επέμεινα να συνεχίσει και αρνήθηκε με βρισιές, πλήρωσα και κατέβηκα από το ταξί.Ας κατέβαινες χωρίς να πληρώσεις και να τον άφηνες να βρίζει μόνο του.
Έχω χρησιμοποιήσει ταξί χιλιάδες φορές. Αμέτρητες ιστορίες. Πάντως έχω την εντύπωση ότι αυτοί που καταριούνται τους ταρίφες ή άλλα δημόσια μέσα μεταφοράς είναι αυτοί που τα χρησιμοποιούν και λιγότερο.
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Αφού επέμεινα να συνεχίσει και αρνήθηκε με βρισιές, πλήρωσα και κατέβηκα από το ταξί.
Ας κατέβαινες χωρίς να πληρώσεις και να τον άφηνες να βρίζει μόνο του.
Έχω χρησιμοποιήσει ταξί χιλιάδες φορές. Αμέτρητες ιστορίες. Πάντως έχω την εντύπωση ότι αυτοί που καταριούνται τους ταρίφες ή άλλα δημόσια μέσα μεταφοράς είναι αυτοί που τα χρησιμοποιούν και λιγότερο.
Εγω καταριεμαι τα ταξι και δεν τα χρησιμοποιω σχεδον καθολου πλεον (αφου εχω κακες εμπειριες)
ενω τα ΜΜΜ τα ξεσκιζω στη χρηση και τα βρισκω απο καλα εως πολυ καλα. Κυριο μου προβλημα ειναι οτι σταματανε νωρις. -
Στην Ελλαδα ειναι περιεργο να πεσεις σε σωστο ταριφα!
Προσωπικα δεν μπαινω σχεδον ποτε! Καλυτερα μετρο, λεωφορειο, κλπ.
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Οι φορες που πητα ταξι στην ζωη μου ειναι ελαχιστες, συνειδητα, και μου εχουν τυχει αρκετα περιεργα.- Ταξι στην Αιγινα στριβει κομματια σε μια κλειστη στροφη και τραβαει χειροφρενο. Αφου τα ακουσε κατεβηκα και φυσικα δεν πληρωσα.
- Κοπανα απο το σχολειο και επιστροφη απο Λιμανακια που ειχαμε παει για μπανιο. Περνουμε ταξι, ενα Omega 3.0 TD. Ο τυπος αρχιζει τις σφηνες με 160 και μας ρωταει αν ακουμε το τουρμπο. Οταν του ζητησα να αναψει το AC μου ζητησε αλλο ενα 1000 (δρχ) και του ειπα κατσε να ιδρωνουμε ολοι μαζι.
- Μετα απο αγωνα στο ΟΑΚΑ παιρμουμε ταξι απο Κηφισιας. Νεαρος τυπας με ενα αστρα ταξι (το πρωτο μοντελο) αρχιζει τις χαροντικες σφηνες με 140 και η βαρκα του να παει περα δωθε. Στο πρωτο φαναρι κατεβηκαμε και φυσικα δεν πληρωσαμε.
- Ταξι στην Σκιαθο. Αλλαζει ο καιρος και τρεχουμε να προλαβουμε το καραβι. Προσπερασεις στο αντιθετο ρευμα πανω σε τυφλες στροφες (ευτυχως η οκταβια πηγαινε). Στα μισα κανει και παρακμψη να παρει αλλη μια κοπελα. Μετα και απο αυτο ο τυπος κομματια, φτανουμε στην πολη και μπαινει στον πεζοδρομο με καμια 80 και κορνες για να αποφυγουμε την κινηση. Φυσικα και το προλαβαμε.
- Ταξι στην Καλυμνο 1. Το κασετοφωνο επαιζε τον 'σταυραετο της ξενιτιας', ο τυπος φαινεται απελπισμενος. Ξαφνικα τραβαει μια Αμστελ που ειχε αναμεσα στα ποδια του (μπουκαλι) την πινει μονορουφι και πεταει το μπουκαλι στον δρομο. Μετα απο λιγο ακουμπαει τον αριστερο αγκωνα στο τιμονι και σκυβει πανω απο το χεοροφρενο να αναψει τσιγαρο με σπιρτο. Πλησιαζει στροφη και εντρομος του το λεω. Σηκωνει ελαφρα το βλεμμα του στριβει με τον αγκωνα και συνεχιζει την προσπαθεια με το τσιγαρο.
- Ταξι στην Καλυμνο 2. Ταξιτζης κατακοκκινος (απο το κρασι) να μας λεει οτι μολις εβγαλε το αμαξι απο το συνεργειο (3 το πρωι) και τερμα 8αρια σε ολο το δρομο.
- Ταριφας με παλια μερσεντε ενω πηγαινουμε κανονικα σταματει στο Συνταγμα και μου λεει 'ρε φιλε θα πας να μου παρεις σπιρτα απο το περιπτερο?' βεβαιως του λεω, παιρνω τα ψιλα, αγοραζω εισητηριο και παιρνω το 040. Αυτος ακομα περιμενει.
- Αλητης ταριφας στο κτελ λιοσιων.Αφου διαλεγει πελατες και ενω μας εχει ηδη μεσα στο ταξι του., του λεει η μητερα μου να ξεκινησουμε. γυρναει ο 'μαγκας' και λεει 'αι παρατα μας κυρα μου'. αποτελεσμα δυο δοντια του στο τσιμεντο και σπασμενη μυτη για τον μαγκα μας. Η πλακα ειναι οτι θιχτηκαν και οι 'συναδελφοι' του αλλα δεν τολμησε κανεις.
- 'μαιμου' ταριφας με ληστεψε με μαχαιρι 20 ποντων κατω απο το σπιτι μου. Εφαγε μια κλωτσια το φτερο του αλλα δεν ειχε καν πισω πινακιδα.
- γλοιωδης τυπος στα 45 αρχιζει να μου λεει τα σεξουαλικα του κατορθωματα με καθε λεπτομερεια.ναι καλα...
Σιγουρα ξεχναω καποια περιστατικα. Συνολικα εχω παρει ταξι κατω απο 30 φορες. Ολοι οι αλλοι ηταν αψογοι.
Ρε φίλε, 10 περιστατικά χοντρά στις 30 φορές που έχεις μπει, σαν πολύ τραβηγμένο μου φαινεται... Μαλακομαγνήτη έχεις?
-
Εμένα δε μπορώ να πω ότι μου έχουν κάνει πολλές λαλακίες ταξιτζήδες στο δρόμο, πλην μερικών που έχουν πάει να με κλέψουν και μερικών άλλων που παρουσίαζαν κάποια αστάθεια στην οδήγηση, κυρίως λόγω μεγάλης ηλικίας.
Αυτό όμως που δεν αντέχω από πολλούς ταξιτζήδες είναι οι συζητήσεις που ξεκινάνε γύρω από 'γκόμενες'. Μ' εκνευρίζει αφάνταστα να με ρωτάει ο άλλος π.χ. που σπουδάζω και μόλις του λέω Πάτρα να μου λέει: 'Άρα, πρέπει να γ@μ@ς καλά γιατί εκεί έχει καλά μ...ν@κι@'. Ρε φίλε, με ήξερες και από χτες για να μου μιλάς έτσι; Ή κάτι άλλοι που ξεκινάνε και σου λένε: 'Φίλε μου, η ζωή σου πρέπει να γυρίζει γύρω από ένα μ...νί. Αν γ@μ@ς όλα πάνε καλά...' Μα καλά, είναι δυνατόν; Λίγο αυτοσεβασμό δεν έχουν μερικοί άνθρωποι; Τέτοιες ιστορίες-συστάσεις έχω ακούσει αρκετές φορές σε ταξί, ειδικά όταν πήγαινα ακόμα λύκειο ή στα πρώτα χρόνια στο πανεπιστήμιο. Είναι γεγονός ότι μικροδείχνω, οπότε φαίνεται ότι ο ταξιτζής πάει να το παίξει 'δάσκαλος' με την εμπειρία (λέμε τώρα) που έχει, είμαι υποχρεωμένος εγώ να τον ακούσω;
Αυτά από μένα... τα είπα και τα έβγαλα από μέσα μου.
Η πλάκα είναι ότι μια φορά είχα περιγράψει στο περίπου στην μητέρα μου ένα δυο τέτοια σκηνικά (ντρεπόμουν να το πω ακριβώς) και σχεδόν δε με πίστευε -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Εμένα δε μπορώ να πω ότι μου έχουν κάνει πολλές λαλακίες ταξιτζήδες στο δρόμο, πλην μερικών που έχουν πάει να με κλέψουν και μερικών άλλων που παρουσίαζαν κάποια αστάθεια στην οδήγηση, κυρίως λόγω μεγάλης ηλικίας.Αυτό όμως που δεν αντέχω από πολλούς ταξιτζήδες είναι οι συζητήσεις που ξεκινάνε γύρω από 'γκόμενες'. Μ' εκνευρίζει αφάνταστα να με ρωτάει ο άλλος π.χ. που σπουδάζω και μόλις του λέω Πάτρα να μου λέει: 'Άρα, πρέπει να γ@μ@ς καλά γιατί εκεί έχει καλά μ...ν@κι@'. Ρε φίλε, με ήξερες και από χτες για να μου μιλάς έτσι; Ή κάτι άλλοι που ξεκινάνε και σου λένε: 'Φίλε μου, η ζωή σου πρέπει να γυρίζει γύρω από ένα μ...νί. Αν γ@μ@ς όλα πάνε καλά...' Μα καλά, είναι δυνατόν; Λίγο αυτοσεβασμό δεν έχουν μερικοί άνθρωποι; Τέτοιες ιστορίες-συστάσεις έχω ακούσει αρκετές φορές σε ταξί, ειδικά όταν πήγαινα ακόμα λύκειο ή στα πρώτα χρόνια στο πανεπιστήμιο. Είναι γεγονός ότι μικροδείχνω, οπότε φαίνεται ότι ο ταξιτζής πάει να το παίξει 'δάσκαλος' με την εμπειρία (λέμε τώρα) που έχει, είμαι υποχρεωμένος εγώ να τον ακούσω;
Η πλάκα είναι ότι μια φορά είχα περιγράψει στο περίπου στην μητέρα μου ένα δυο τέτοια σκηνικά (ντρεπόμουν να το πω ακριβώς) και σχεδόν δε με πίστευε+1
δεν τις μπορώ τις συζητήσεις τους...για αυτό όποτε μπαίνω φοράω ακουστικά και ακούω μουσική. Εχω βαρεθεί να ακούω για γ@μηκουλες για το ότι η Οctavia rules και το Αvensis sucks για την οικονομική κατάσταση και στο τέλος δώσε μου 40 ευρώ αν και το ταξίμετρο γράφει 25 (!).
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
=Ρε φίλε, με ήξερες και από χτες για να μου μιλάς έτσι; Ή κάτι άλλοι που ξεκινάνε και σου λένε: 'Φίλε μου, η ζωή σου πρέπει να γυρίζει γύρω από ένα μ...νί. Αν γ@μ@ς όλα πάνε καλά...' Μα καλά, είναι δυνατόν;Πες κάνα υπονοούμενο που να δείχνει ότι είσαι gay, και αυτό ήταν. Οι περισσότεροι είναι homophobics, κι έτσι όχι μόνο δε θα σού ξαναμιλήσουν, αλλά θα σε πάνε και όσο πιο γρήγορα γίνεται στον προορισμό σου για να σε ξεφορτωθούν.
-
Αν δεν σε γ....σουν.
-
M3lkor γιατι τον πληρωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!μεγαλη μ@λ@κια!! επρεπε να τον αρχισεις στης χριστοπαναγιες καντηλια και ολους του αγιους και βαλε.
οφειλε να σε παει στο προορισμο σου σε αφηνει στο πουθενα και τον πληρωνεις?ελεος
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εμένα δε μπορώ να πω ότι μου έχουν κάνει πολλές λαλακίες ταξιτζήδες στο δρόμο, πλην μερικών που έχουν πάει να με κλέψουν και μερικών άλλων που παρουσίαζαν κάποια αστάθεια στην οδήγηση, κυρίως λόγω μεγάλης ηλικίας.
Αυτό όμως που δεν αντέχω από πολλούς ταξιτζήδες είναι οι συζητήσεις που ξεκινάνε γύρω από 'γκόμενες'. Μ' εκνευρίζει αφάνταστα να με ρωτάει ο άλλος π.χ. που σπουδάζω και μόλις του λέω Πάτρα να μου λέει: 'Άρα, πρέπει να γ@μ@ς καλά γιατί εκεί έχει καλά μ...ν@κι@'. Ρε φίλε, με ήξερες και από χτες για να μου μιλάς έτσι; Ή κάτι άλλοι που ξεκινάνε και σου λένε: 'Φίλε μου, η ζωή σου πρέπει να γυρίζει γύρω από ένα μ...νί. Αν γ@μ@ς όλα πάνε καλά...' Μα καλά, είναι δυνατόν; Λίγο αυτοσεβασμό δεν έχουν μερικοί άνθρωποι; Τέτοιες ιστορίες-συστάσεις έχω ακούσει αρκετές φορές σε ταξί, ειδικά όταν πήγαινα ακόμα λύκειο ή στα πρώτα χρόνια στο πανεπιστήμιο. Είναι γεγονός ότι μικροδείχνω, οπότε φαίνεται ότι ο ταξιτζής πάει να το παίξει 'δάσκαλος' με την εμπειρία (λέμε τώρα) που έχει, είμαι υποχρεωμένος εγώ να τον ακούσω;
Η πλάκα είναι ότι μια φορά είχα περιγράψει στο περίπου στην μητέρα μου ένα δυο τέτοια σκηνικά (ντρεπόμουν να το πω ακριβώς) και σχεδόν δε με πίστευε+1
δεν τις μπορώ τις συζητήσεις τους...για αυτό όποτε μπαίνω φοράω ακουστικά και ακούω μουσική. Εχω βαρεθεί να ακούω για γ@μηκουλες για το ότι η Οctavia rules και το Αvensis sucks για την οικονομική κατάσταση και στο τέλος δώσε μου 40 ευρώ αν και το ταξίμετρο γράφει 25 (!).
Αθάνατη Κίτρινη φυλή και το αβίαστο συμπέρασμα 1:
**[b]Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν ταξί είναι εύκολες **[/b]Αθάνατη Κίτρινη φυλή και το αβίαστο συμπέρασμα 2:
Όλα τα Αβένσις ραγίζουν κεφαλή (κάπως έτσι) -
εγω δεν εχω να περιγραψω καποιο φοβερο περιστατικο απο ταριφα.
Εκτος απο καποιον που μπηκα στο ταξι του στη μπροστα θεση και την εκανα λιγο πισω για να χωρεσω και αρχισε το κηρυγμα οτι ειναι το πιο ανατο ταξι το μαζντα και οτι χωραει και μπασκεμπολιστας ανετα και εσυ την εκανες πισω και αμα ολοι την κανουν πισω θα χαλασει το καθισμα και οτι χωρας κανονικα και δεν υπηρχε λογος μεχρι να φτασουμε έλεγε τα δικα του
Γενικα αποφευγω τα ταξι.Προτιμω τα ποδαρακια μου εκτος αν ειναι βραδυ και πρεπει να περπατησω πολυ ωρα.Δεν με πειραζει να περπατησω και μιση ωρα για να φτασω στο σπιτι μου.Ουτε λεωφορειο προτιμω -
τι εγινε με το αυτοκολητο τσιπακι που κολανε στα παρμπριζ τα ταξι ωστε να ειναι γνησια και οχι μαιμου?τα χακεψαν και αυτα?και οι μαιμουδες τετοια εχουν?
-
με τα ταξί ε χμ χμ
1)Το χειρότερο στα Χανιά πέρυσι το καλοκαίρι,απο την πιάτσα στο κέντρο προς τα μαγαζιά έξω!!!τα είδα όλα απο προσπέραση απο δεξιά???χωρίς ταξίμετρο την μία φορά όπου απειλήθηκε απο 4 μαντραχαλάδες ότι δεν θα πάρει μία!!!
2)άλλο για κούρσα 9 ευρώ επιχείρησα να πληρώσω με το αστρονομικό χαρτονόμισμα των 20 ευρώ και είχα την απαίτηση για ρέστα,τεσπα ήμουν έξω απο το σπίτι μου (ήσυχη γειτονιά μέχρις ότου άρχισα να υψώνω τον τόνο της φωνής)
3)Κάτι γύφτοι που αντί για πχ 2 μονόευρα σου δίνουν δύο 50αράκια,ή πάνε να σε κλέψουν στα ψιλά έλεος...αν δεν του βγαίνουν τα ρέστα ας το πεί θα του αφήσω και τα υπόλοιπα...
τα καλά!!!
1)έχει τύχει να πάρω ταξιτζή σε δίαστημα μίας εβδομάδας τον ίδιο(απο διαφορετικά μέρη κοντινά...) ο οποίος μάλιστα να με θυμάται και να μου λέει και που πάω!!!
2)άλλον που ψάρωσε έναν τύπο με άουντι(μου έλεγε κοίτα κοίτα ) νομίζω,και καλά σαν κόντρα,και άρχισε να τρέχει ο άλλος ...(μετά μου έδειξε φότογραφίες στο κινητό του με ιμπρέζα....
3)γυναίκες στο τιμόνι η μία μάλιστα ίσα ίσα που έφτανε πάνω απο το τιμόνι.
4)αλλοδαπό που μου έδινε συμβουλές,ώς νέος οδηγός εγώ μου έλεγε (σιγά σιγά,με βροχή να κρατάς το τιμόνι καλά κλπ κλπ)
αυτά.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάτι πρέπει να γίνει με τους ταρίφες του αεροδρομίου
ΜΜΜ
Δεν υπάρχει ΜΜΜ που να μπορεί να σε πάει στις 02:00 από το αεροδρόμιο σε συγκεκριμένη περιοχή του Κορωπίου που ήθελα.
Το ΖΩΟ, μας έβαλε (2 ήμασταν) μέσα, χωρίς να τολμήσει να ρωτήσει το κλασικό 'Πού πάτε' από πριν, μιας και ακριβώς απέναντι περίμενε περιπολικό. Με το που ξεκινάει, μας ρωτάει. Στην απάντηση 'Κορωπί', αλλάζει ταχύτητα νευριασμένος και ρίχνει χριστοπαναγία. Φορτώνουμε κι εγώ κι ο φίλος μου, αλλά δε λέμε τίποτα.
Στον προορισμό μας, το ταξίμετρο έγραφε
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες