-
Άρα, θεωρητικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο υπερχρέωσης;
-
Θεωρητικά ναι.
-
Σαν κριτήριο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η ελαχιστη χρεωση που έχει βάλει το Υπουργείο τα 35 ευρώ στη διαδρομή ΕΛ.Βενιζέλος Συνταγμα.
-
26 ευρώ είχα πληρώσει Ελ Βεν - Αγία Παρασκευή απόγευμα καθημερινής...
(μετά ανακάλυψα τον προαcτιακό μεγάλη η χάρη του)
-
Απόδειξη δεν ξέρω αν πήρε (το κάλεσα για λογαριασμό τρίτου). Αν και μικρή σημασία έχει πια γιατί συνέβη πριν από ένα χρόνο περίπου (αλλά το έμαθα τώρα). Απλά του φάνηκε πολύ ακριβό και για τα δεδομένα της χώρας του (uk).
-
Aν του φάνηκε πολύ ακριβό και για τα δεδομένα του uk, όπου τα ταξί είναι ήδη πολύ ακριβά, τότε shit high and gaze!
-
Είμαστε πολύ μπροστά μιλάμε...
Εκεί τουλάχιστον έχουν τα private hire που σώζουν λίγο την κατάσταση. Χαρακτηριστικά, για διαδρομή 50km (σπίτι - αεροδρόμιο) πλήρωσα ταξί 50 ευρώ....
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Θα τους αλλάξουμε μέχρι και το χρώμα!
Πάμε μωρη πασοκάρα!
http://www.tovima.gr/society/article/?a ... 60&h1=trueο νομος ειναι αντισυνταγματικος και γ αυτο δεν περναει απο το συνταγματικο δικαστηριο.
ο υπουργειο ο προεδρος του ΣΕΤΕ μπαινοβγαινει συνεχως και συμμετεχει στην διαμορφωση του νομου. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Απόδειξη δεν ξέρω αν πήρε (το κάλεσα για λογαριασμό τρίτου). Αν και μικρή σημασία έχει πια γιατί συνέβη πριν από ένα χρόνο περίπου (αλλά το έμαθα τώρα). Απλά του φάνηκε πολύ ακριβό και για τα δεδομένα της χώρας του (uk).Εάν μπήκεη διπλή ταρίφα (λογικά ναι) μου φαίνονται και λίγα. ΕΛΒεν-Αγία Παρασκευή πάει κανά 40άρι με διπλή.
Οπότε εάν μπήκε η διπλή π.χ. στον καφές, μια χαρά φτάνει το ποσό που λές. Επίσης είναι και ράδιο-ταξί και χρεώνει και κάποιο ποσό που έρχεται.Πιο ακριβό απο UK?? Έχει πάρει ταξι στο Λονδίνο;
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Πάμε μωρη πασοκάρα!
http://www.tovima.gr/society/article/?a ... 60&h1=trueο νομος ειναι αντισυνταγματικος και γ αυτο δεν περναει απο το συνταγματικο δικαστηριο.
ο υπουργειο ο προεδρος του ΣΕΤΕ μπαινοβγαινει συνεχως και συμμετεχει στην διαμορφωση του νομου.Θα αλλάξουμε και το σύνταγμα!
-
Πάμε μωρη πασοκάρα!
ο υπουργειο ο προεδρος του ΣΕΤΕ μπαινοβγαινει συνεχως και συμμετεχει στην διαμορφωση του νομου.Θα αλλάξουμε και το σύνταγμα!
ελπιζω να εισαι πολυ περηφανος για τη πασοκαρα σου βλεπω να εχεις καποιο μισος με τους ταξιτζηδες μημπως σου κανε κανενας ταξιτζης τιποτα παλια και εχεις καποιου ειδους ψυχολογικο παντως να ξερεις οτι αν περασει ο νομος θα βλεπεις ολο και περισσοτερα ταξι τριγυρω σου δε ξερω αν θα μπορεσεις να το αντεξεις
-
Μου έκλεψε την παρθενιά ένας όταν ήμουν μικρός.
-
δε ξερω για που ηταν το δρομολογιο του κοσνεο αλλα κατω απο 100 πολυ χλωμο
-
Μου έκλεψε την παρθενιά ένας όταν ήμουν μικρός.ημουνα σιγουρος οτι κατι τετοιο θα επαθες οκ δε σε κατηγορω τοτε λεγε οτι θες καααααποια στιγμη ελπιζω να σου φυγει αυτο το ψυχολογικο τραυμα
-
Και λίγα τους κάνουν.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δε ξερω για που ηταν το δρομολογιο του κοσνεο αλλα κατω απο 100 πολυ χλωμοΆδη, με διπλή ταρίφα και με επιστροφή με διαφορετικό ταξί ... όπως θα έπρεπε να γίνει ή με το ίδιο ταξί και την προβλεπόμενη μονή ταρίφα και την αναμονή θα 'επρεπε' να βγουν 320€.
-
θα ρωτησω στη πρωτη ευκαιρια και θα σε πω, εχω κατι νουμερα στο μυαλο αλλα μη λεω και ανακριβειες...στειλε λεπτομερειες σε πμ
-
Ο χρήστης Dark_Angel έγραψε:
Μου έκλεψε την παρθενιά ένας όταν ήμουν μικρός.
ημουνα σιγουρος οτι κατι τετοιο θα επαθες οκ δε σε κατηγορω τοτε λεγε οτι θες καααααποια στιγμη ελπιζω να σου φυγει αυτο το ψυχολογικο τραυμα
Σ' ευχαριστώ για την κατανόηση.
Χρειάζομαι τέτοιους ανθρώπους δίπλα μου. -
Προς τους ταρίφες (και ο κολητός μου ταρίφας είναι και τις ίδιες ηλιθιότητες λέει, και τον κράζω κατάμουτρα)/
Α) Αν εγώ ανοίξω μία επιχείρηση, επενδύσω 200000Ε και δεν πάει καλά και αναγκαστώ να την κλείσω. Θα ζητήσω από κανέναν να μου επιστρέψει την επένδυση μου, ή θα κλαίγομαι?
Β) Αν εγώ έχω κομμωτήριο σε μία γειτωνιά μπορώ να απαγορεύσω σε όποιον θέλει και μπορεί (έχει τις απαραίτητες άδειες κτλ) να ανοίξει κομμωτήριο γιατί θα χάσω πελατεία? Είστε σοβαροί? Φυσικά όταν μιλάμε για ελεύθερη αγορά και ανοιχτά επαγγέλματα, όποιος θέλει και πληρεί τις αναγκαίες προϋποθέσεις μπορεί να κάνει ότι επάγγελμα θέλει. Και όσοι δεν αντέξουν τον ανταγωνισμό θα αλλάξουν δουλειά. Αυτό είναι ελεύθερη αγορά.
Και επειδή ο κολητός μου λέει και την παρακάτω ομορφιά: 'Εντάξυ, χάσαμε τα λεφτά μας ( ), το δεχόμαστε. Όμως να μην δωθούν άλλες άδειες γιατί είμαστε πολλοί'
Καλά ρε σεις? Αν δεν εκδίδονται νέες άδεις πως στο διάολο θα ανοίξει το επάγγελμα? Και τελικά πόσα μαύρα θα δίνονται για τις υπάρχουσες? Είστε επιοικέστατα κουτοπόνηροι.
-
ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΣΕ ΟΣΑ ΤΑΞΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!!!
http://prezatv.blogspot.com/2011/09/blo ... 9.html?m=1
Δώσε πόνο Γιάννη!
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες