-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
NASO TI ΜΑΡΚΑ ΕΧΕΙΣ ΑΜΑΞΙΑ?
το 92 volvo940 που εδωσε την θεση του το 94 σε MERC E 250D οπου κ αυτη
με την σειρα της το 01 σε MERC E 270cdi.
τελη 99 PASSAT 1.9tdi κ εδωσε το 03 την θεση του σε PASSAT 2.4tdi.Απο αξιοπιστία τι λενε αυτα??
-
pardon??αδιαβαστος.....
Πήγαινε σε ένα dvd club και ζήτα τις 3 ταινίες TAXI.
Γαλλικές είναι και αφορούν το επάγγελμα σου.
Νομίζω ότι θα περάσεις καλά βλέπωντας τις.(Μην περιμένεις και όσκαρ σεναρίου, σκηνοθεσίας, ηθοποιίας και ότι άλλο βέβαια αλλά βγάζουν γέλιο )
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
NASO TI ΜΑΡΚΑ ΕΧΕΙΣ ΑΜΑΞΙΑ?
το 92 volvo940 που εδωσε την θεση του το 94 σε MERC E 250D οπου κ αυτη
με την σειρα της το 01 σε MERC E 270cdi.
τελη 99 PASSAT 1.9tdi κ εδωσε το 03 την θεση του σε PASSAT 2.4tdi.Απο αξιοπιστία τι λενε αυτα??
Υπάρχει κάποιος ειδικός εδώ μέσα να μας πει. Αναμείνατε...
-
να κανω και εγω μια ερωτηση σε σχεση με την αξιοπιστια ορισμενων μοντέλων που χρησιμοποιουντε ως ταξί?
εχω δει να κυκλοφορουνε ως ταξί αυτοκινητα lada libra/aquarius τα οποια εχουν βενζινοκινητηρα και οχι πετρελαιοκινητηρα. ειναι αξιοπιστα αυτοκινητα? ειναι αντοχής στην σκληρη καθημερινη χρηση και στα πολλα χιλιομετρα? ή καθε τρεις και λιγο πρεπει να τρεχεις στα συνεργεια και να κανεις εκτεταμενες και δαπανηρες επισκευες. σαν οχημα πως ειναι? ειναι καλο ή κακο αυτοκινητο?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Υ.Γ. Το καλό παράδειγμα το έχει δώσει και το περιοδικό 4τροχοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια και όποιοι άλλοι δημοσιογράφοι όποτε δέν έβρισκαν ταξί,διαφημίσεις,κλπ,κλπ τα χώνανε χωρίς φόβο και πάθος μην ξεχνάμε έχουμε Δημοκρατία.
Τι ακριβώς θέλεις να πεις;
έχω να πώ ότι σε αυτή τη χώρα στό όνομα της ελευθερίας του τύπου διασύρονται επαγγέλματα,πρόσωπα,υπολήψεις κλπ κλπ δέν μπορεί να παίρνει όποιος έχει την δύναμη της πένας να γράφει ότι θέλει και όπως τον βολεύει κάνοντας το Εισαγγελέα χωρίς καμία επίπτοση διότι θεωρείτε φίμωση του τύπου.Γιατί όλοι αυτοί οι φωστήρες οι οποίοι καθοδηγούν την κοινή γνώμη δέν κάνουν πλύση εγκεφάλου στόν κόσμο γιά να διεκδικήση καλύτερη ποιότητα ζωής μέσα από την καθημερινότητατου παρά αρχίζουμε την υποτηθέμενη ενημερωσή του με κουτσομπολιά και καθόλου ουσία πράγματα.Η κορυφή του παγόβουνου είναι η παιδεία η οποία δέν υπάρχη στόν νεοέλληνα γιαυτό κάθε μέρα γίνετε τις πόπης στούς δρόμους νομίζοντας ότι πάντα έχει δίκιο αυτός και κανένας άλλος
Υ.Γ εγώ την αυτοκριτική μου την έχω κάνει. -
απο κινητηρες διαμαντια.
απο ολα τα αλλα ειναι κ πολυ σκαρτα.ακρως αντιεπαγγελματικα με την μερτς πρωταθλητη.
εχω βλαστημησει την ωρα κ την στιγμη που εδωσα το 250 D.
skoda&opel δινουν ψωμι..Τα καινούρια Avensis τι λένε; Eχουν 6 χρόνια εγγύηση στους επαγγελματίες;
Εδώ Αθήνα κάνουν θραύση αυτά και τα Octavia. Εξαιρούμε την σταθερή αξία του ταξιτζή την Μερσέντα. -
τα μερτς τωρα???
ΑΧΡΗΣΤΑ!Έλα τωρα, με την W211 έχουν φάει πολύ ψωμάκι.......
..........τα συνεργεία
-
Ο ειδικός που λέγαμε!
-
@argi77
ναι παρα πολλοι.
προσεξε,
δινεις 160χιλιαρικα οσα για να αποκτησεις ενα διαμερισμα που θα το νοικιαζεις 400ε ενω απ το ταξι θα παιρνεις 900ε το μηνα απ τη μια βαρδια,
συνολο 1800 οποτε παμε στα 22χιλιαρικα ετησιως.
βγαλε τα 7 χιλιαρικα εξοδα χαλαρα(δεν εχω χρονο να στα πω τωρα αναλυτικα τα εξοδα,αργοτερα)οποτε σου μενουν κατα προσεγγιση κ ανευ ατυχηματος 15χιλιαρικα ετησιως καθαρα.-Όταν μπορέσεις κάνε και καμιά αναλυτική παρουσίαση των εξόδων να μπορέσουμε να δούμε πόσο συμφέρει η επένδυσή σε ταξί
-
Όμορφα. Και πως είπαμε βρίσκεις άδειες ταξί? Ποιος τις πουλάει?
-
Δεν είμαι ταξιτζής αλλά έχω κολλητό φίλο ταξιτζή και μου 'χει πει 2-3 πράγματα. Να ρωτήσω τον nasos/156ti.
-
Κάποιοι ταξιτζήδες λένε ότι δεν βγαίνουν οικονομικώς εάν δεν κάνουν επιλογή κούρσας ώστε να κόψουν και να ράψουν τα δρομολόγια στα μέτρα τους. Εγώ ερωτώ: πόσα ταξί σηκώνει η ελληνική αγορά και πόσα υπάρχουν; Εάν, π.χ., υπήρχαν τα μισά ταξί τότε το κάθε ταξί δεν θα είχε διπλάσια πελατεία, άρα και διπλάσια είσπραξη;
-
Πέρα από τα έξοδα τα οποία ανέλυσες προηγουμένως υπάρχει και το ενοίκιο στον ιδιοκτήτη. Ο κολλητός πληρώνει 900€. Τον ρώτησα: εάν δεν είχες το ενοίκιο του ταξί θα έβγαινες; Πολύ χαλαρά απάντησε ο κολλητός.
Οπότε, τι συμβαίνει; Έχει το ταξί κάποιος ο οποίος βαριέται να δουλέψει και θέλει να έρχονται τα λεφτά ουρανοκατέβατα και πάει γμ**ντς ο ταξιτζής; -
Άσε που με την κερδοσκοπία της ελληνικής αγοράς ο ταξιτζής έχει ακριβότερο πετρέλαιο, ακριβότερα ανταλλακτικά κλπ κλπ
-
-
NASO???
ME EGRAPSAN GIATI DEN FOROUSA ZONI KAI PAROLO POY IMOYN
MONOS MESA STO AMAXCI ME EGRAPSAN DIOTI EIXA TO TAXIMETRO
SBISTO.
TI GINETE RE FILE TORA? -
απ το 2001 υπαρχει νομος που γραφει οτι δεν ειναι αναγκασμενος ο οδηγος ΕΔΧ
να φοραει ζωνη εντος περιμετρικης κ ειναι καθαρα δικο του θεμα η χρηση της.αυτο ισχυει μονο για τον οδηγο κ οχι για επιβατες.
.ο οδηγός έχει ευθύνη στο να φοράνε ζώνη οι επιβάτες;
-
ο οδηγός έχει ευθύνη στο να φοράνε ζώνη οι επιβάτες;
απ οσο ξερω οχι.
Δηλαδή? Αν (λέμε ΑΝ, μη γελάτε ρε! ) σε σταματήσει τροχαίος γιατί δεν φοράει ζώνη ο επιβάτης σου, θα κοπεί στο όνομά του η κλήση?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ο οδηγός έχει ευθύνη στο να φοράνε ζώνη οι επιβάτες;
απ οσο ξερω οχι.
Δηλαδή? Αν (λέμε ΑΝ, μη γελάτε ρε! ) σε σταματήσει τροχαίος γιατί δεν φοράει ζώνη ο επιβάτης σου, θα κοπεί στο όνομά του η κλήση?
Θα γελάσεις κι εσύ τώρα! Άκουσα προχθες ότι αν σε σταματήσουν και ο πίσω πχ επιβάτης στο αμάξι σου (δεν χρειάζεται να έχεις ταξί.και στο Ι.Χ. σου) μπορεί να γράψει κλήση στο όνομα του επιβάτη.Κανείς δεν μπορεί να μου πει πώς θα τον γράψει!Τους πόντους ποιός θα τους πάρει;(ή δεν έχει πόντους αυτή η παράβαση;)
Με άλλα λόγια,εάν εγώ δεν έχω ταυτότητα μαζί μου ή δεν έχω (πχ αν είμαι παιδάκι 18 ετών και δεν έχω ταυτότητα-δεν είμαι υποχρεωμένος να την κουβαλάω πριν τα 21 μου χρόνια) τι θα κάνει ο μπάτσος;θα με πάει στο τμήμα για εξακρίβωση ή θα γράψει τον κηδεμόνα μου που δεν φόραγα ζώνη; -
NASO???
ME EGRAPSAN GIATI DEN FOROUSA ZONI KAI PAROLO POY IMOYN
MONOS MESA STO AMAXCI ME EGRAPSAN DIOTI EIXA TO TAXIMETRO
SBISTO.
TI GINETE RE FILE TORA?καταρχιν οταν σε εγραψαν για ζωνη ησουν εντος περιμετρικης?
(εννοω τα ορια του δημου-κοινοτητας-νομου κ για να γινω σαφεστερος εννοω εως εκει που ενω χρησιμοποιεις την μονη ταριφα βαζεις την διπλη).
εαν σε εγραψαν εντος περιμετρικου αξονα δεν ισχυει η κληση διοτι απ το 2001 υπαρχει νομος που γραφει οτι δεν ειναι αναγκασμενος ο οδηγος ΕΔΧ
να φοραει ζωνη εντος περιμετρικης κ ειναι καθαρα δικο του θεμα η χρηση της.αυτο ισχυει μονο για τον οδηγο κ οχι για επιβατες.
δυσκολο βεβαια να το γνωριζουν τα οργανα της ταξης αυτο,αλλα θα επρεπε να το γνωριζεις εσυ η να στο ελεγαν στο σωματειο-συνελευσεις που κανετε.στο δευτερο δεν μου διευκρινιζεις ποιος σε εγραψε.
τροχαια η μεικτο?
αν σε εγραψε τροχαια παλι δεν ισχυει εκτος κ εαν ηταν ατομο των συγκοινωνιων μαζι τους οπου κ πρεπει να υπογραψει συν σφραγιδα του στην κληση.
οσο για το ταξιμετρο να ξερεις οτι ειναι παρανομο ειτε το εχεις σβηστο ειτε
το εχεις τυφλο.
ακομα κ την μητερα σου να εχεις επιβιβασει αυτο πρεπει να δουλευει κανονικα η ακομα κ οταν εισαι μονος αναλογως την μαρκα ταξιμετρου πρεπει να ειναι σε ενδειξη Ε.GIA TO PROTO IMOYN KENTRO KAI DEN TO IXSERA OTAN ME EGRAPSAN K GIA TO TAXIMETRO ITAN MONO TROXAIA.
EN OLIGIS TIN PATISA..
NA PAO NA DIAMARTIRTHO? -
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=44&page_id=3482
Άσπρα Zafira δηλαδή;
-
'*Τα επταθέσια ταξί θα είναι λευκού χρώματος και δεν θα διαθέτουν ταξίμετρο, αφού το αντίτιμο κάθε διαδρομής θα καθορίζεται κάθε φορά ύστερα από προφορική συμφωνία με τον πελάτη. Ακόμη, αυτού του είδους τα ταξί δε θα επιτρέπεται να ξεπερνούν σε αριθμό το 4% του συνολικού στόλου των ταξί. Βέβαια, όπως κι αν εξελιχθεί η υπόθεση αυτή επταθέσια ταξί θα αργήσουμε να δούμε στους δρόμους της Αθήνας και των άλλων μεγάλων πόλεων, αφού ως το τέλος του 2008 ισχύει καθεστώς «παγώματος» για την έκδοση νέων αδειών ταξί. *'
Δηλαδή θα δώσουν και άλλες άδειες;
Το πολύ να γίνει μετατροπή κάποιων υφιστάμενων, όχι αυτό. Έλεος! -
πολυ βρωμια δικε μουΕσύ μάς ειρωνευόσουν και μάς έβριζες όταν λέγαμε το ίδιο πράγμα.
-
nasare ti leei?xathikame.sory alla thelo na se rotiso kati.ti mporo na kano otan epanilimena kapoios moy troei tis koyrses?thanks
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες