Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    A
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 45
    • Best 0
    • Groups 0

argi77

@argi77

0
    Profile views
    45
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

argi77 Unfollow Follow

Latest posts made by argi77

• RE: ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#

από Scotch » 15/09/09 11:22
      Νέα από το καθημερινό αιματοκύλισμα της Κορίνθου-Πατρών:
      Τροχαίο με δύο νεκρούς στην Αθηνών - Πατρών

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους μετά από μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων σήμερα στις 7.30 το πρωί στο 104 χλμ. της νέας εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών.

Όπως έγινε γνωστό, επιβατικό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του ενώ κινείτο στο ρεύμα προς Αθήνα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο. Αποτέλεσμα ήταν να χάσουν τη ζωή τους οι οδηγοί των δύο οχημάτων, ένας άνδρας και μία γυναίκα.

Προανάκριση ενεργεί για τα αίτια του ατυχήματος η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας.

από Alexel » 16/09/09 19:13
      Αυτό το 'ξέφυγε από την πορεία του' ή 'εξετράπει της πορείας του' είναι ο πολιτικά ορθός τρόπος του 'πήγε το μ@υνόπανο να προσπεράσει σε σημείο που δεν τον έπαιρνε' ;

να σας πω για το συγκεκριμένο ατύχημα τι σημαίνει ''εξετράπη της πορείας του''. Απο αυτόπτες μάρτυρες στο σημείο, η κοπέλα ερχόταν από την δουλειά της απο βραδυνή βάρδια με προορισμό το Κιάτο και ο άνδρας πήγαινε για την δουλειά του. Ο εν λόγω άνδρας επιχείρησε τριπλή προσπέραση και στο τελειώμα της έπεσε σε βρεγμένο οδόστωμα καθώς είχε ρίξει ψιλόβροχο το πρωί , με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει στην άτυχη κοπέλα που ερχόταν απο την αντίθετη. Και οι δύο ήταν απο γειτονικές πόλεις της Κορινθίας.......

posted in Περί αυτοκίνησης
      A
      argi77
    • RE: ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Ατύχημα χθές κατά της 8:30 το βράδυ στην Λ. Αθηνών υπόγεια κάτω από την θηβών, κατά τα λεγόμενα άλλων αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Χαιδάρι κινούμενο με μάλλον μεγάλη ταχύτητα πέρασε το πεζοδρόμιο πλάτους 1 μέτρου, έκοψε ένα δέντρο - το οποίο έπεσε μέσα στον δρόμο- και χτύπησε ένα όχημα με κατεύθυνση προς Κιφησό. Η δύναμη της σύγκρουσης πρέπει να ήταν τόσο μεγάλη όπου το πρώτο όχημα έγινε φυσαρμόνικα από την πίσω μεριά και το άλλο με σοβαρές υλικές ζημιές, ευτυχώς κανείς από τους 2 οδηγούς δεν φάνηκε να έχουν κάτι σοβαρό..

A
      argi77
    • RE: Ζώα ζώα ζώα [#4]

Εγώ παίδες έχω πετύχει υπάλληλο στα carrefour στο τμήμα με τα καλλυντικά και περιποίησης σώματος, να δοκιμάζει στην δική του βρωμομασχάλη αποσμητικό της εν λόγω περιοχής και να το ξαναβάζει πίσω στη θέση του. Δυστυχώς τον είδα από τις κυλιόμενες σκάλες που ανέβαινα στον πάνω όροφο

A
      argi77
    • RE: Ζώα ζώα ζώα [#2]

Ο χρήστης Ice έγραψε:
      καταραμενοι παπακιδες.... Ποτε θα καταλαβουν οτι ειναι μια τιμονια?

Καταραμένοι αυτοκινητάδες...πότε θα καταλάβουν ότι είναι μια μολότωφ..

A
      argi77
    • RE: Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!

Ποιος καθηγητής?Αυτός που έκανε μαθημα στις Ηλεκτρικές μηχανές?Γιατί είχα και εγώ αυτόν και κάθε μέρα ποδαράτο

A
      argi77
    • RE: ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Και αυτός φιλικά και χωρίς καμιά διάθεση ειρωνίας θα σου πετάξει το κατσαβίδι ή το μαχαίρι στο κεφάλι

posted in Αντίλογος
      A
      argi77
    • RE: Περί ΣΑΡΑΚΑΚΗ

Να αναφέρω και εγώ την εμπειρία του πατέρα μου με τον Σαρακάκη η οποία ακόμα συνεχίζεται..Παράγγειλε το Civic 1.6 4d plus από αντιπρόσωπο της Κορίνθου με την διαβεβαίωση ότι το αυτοκίνητο θα ήταν εκεί μέχρι ένα μήνα απο την ημέρα παραγγελίας, καθώς θα ερχόταν απο κεντρικά Σαρακάκη με μόνη αλλαγή των καθισμάτων σε δερμάτινα. 20 μέρες μετά ο αντιπρόσωπος αναφέρει ότι το αυτοκίνητο είναι έτοιμο για φόρτωση πρός Κόρινθο με τοποθετημένα τα δερμάτινα καθίσματα.Στον μήνα επάνω ο αντιπρόσωπος αναφέρει ότι έγινε ένα λάθος με τα δερμάτινα καθίσματα καθώς δεν ήταν καλής ποιότητας ,ούτε του χρώματος που ταίριαζε στο χρώμα του αυτοκινήτου και θα τα ξανα αντικαταστήσουν, δηλαδή έλεος! Δεν ξέρουν την δουλεία τους εκεί στα κεντρικά?Δεν έχουν μάτια να δουν?10 μέρες αργότερα ειδοποιούν ότι το αυτοκίνητο που παράγγειλε ο πατέρας μου δεν υπάρχει στα κεντρικά , κάνανε λάθος και ότι θα του φέρουν ένα ίδιου χρώματος χωρίς ηλιοροφή με δώρο αισθητήρες παρκαρίσματος για να τον γλυκάνουν άγνωστο πότε! !
      Μετά απο τσακωμους και τα συναφή τους είπαμε ότι αν δεν έρθει το αυτοκίνητο όπως το παραγγείλαμε θα πάρουμε την προκαταβολή πίσω θέλει δεν θέλει kai antios amigos! Το χουν παραξηλώσει εκεί στον σαρακάκη και παίζουν με τα νεύρα μας..

A
      argi77
    • RE: OPEL FORUM

Το αφεντικό μου έχει το zafira opc και μετά από 2,5 χρόνια - άρα τέλος η ολική εγγύηση- παρουσιάστηκε βλάβη στο ρουλεμάν του δυναμό.Χρεώθηκε 130 ευρώ και στην ερώτηση γιατί δεν καλύπτεται απο εγγύηση πήρε απάντηση ότι είναι ηλεκτρικό το ρουλεμάν και όχι μηχανικό.Άρα ότι συνδέεται με ηλεκτρικό υποσύστημα είναι και αυτό ηλεκτρικό κατά τους Opelites.Αρα τι σκ@τ@ εγγύηση είναι αυτή και τι σκ@τ@ καλύπτεται μετά απο τα 2 χρόνια?

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      A
      argi77
    • RE: Λαδια Συνθετικά (0/5)-40W

Ο χρήστης S3 έγραψε:

Παιδιά τα Divinol τα λάδια είναι καλά?

Oσο καλα ειναι και τα kolben

Έχω έναν μάστορα που μου τα προτείνει για καλά..γερμανικά μου λέει,τα καλύτερα κτλ...να του τα φορέσω καπέλο?

posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      A
      argi77
    • RE: Λαδια Συνθετικά (0/5)-40W

Παιδιά τα Divinol τα λάδια είναι καλά?

posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      A
      argi77
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ