-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το απέξω είναι μια χαρά.... θα μπορούσε να είναι ένα χαριτωμένο Lexus ή ένα Hyundai Sonata..... ...αλλά δεν μοιάζει για κάτι αρκετά ευρωπαϊκό (που άλλωστε δεν είναι ο στόχος του). Τα χρώμια, τη μάσκα κλπ τα προσπερνώ σαν ειδικά της αγοράς στην οποία απευθύνεται και εύκολα προσαρμόσιμα σε άλλες αγορές.
Το από μέσα σηκώνει συζήτηση... Αν τα υλικά είναι καλά (που συνήθως στα αμερικάνικα δεν είναι) μπορεί και να λειτουργεί (it could work) αλλά κάποια χαρακτηριστικά του ταμπλώ είναι πολύ 60-70's και δεν μπορώ να τα θεωρήσω πλεονέκτημα σε ένα μη ειδικό αυτοκίνητο. Δηλαδή μπορεί να είχαν νόημα σε ένα T-bird ή σε ένα Mustang αλλά σε οικογενειακό sedan?....ΟΚ, να βαλω ακομη μερικες φωτο του εσωτερικου διοτι η μια που εβαλα δεν δηχνει τα μονα available χρωματα.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Το πίσω φωτιστικό σώμα, τι διαστάσεις έχει;Οντως. Και αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα του απο εξωτερικης σχεδιαστικης πλευρας κατα την γνωμη μου.
-
Στο πίσω μέρος, πιο μεγάλα τα φωτιστικά σώματα μπορούσαν να τα κάνουν;
Ενώ είναι συμπαθέστατο (εξωτερικά), πίσω τα χαλάει...Μέσα, μυρίζει...'ηλικιωμένο'
-
Η Lincoln στην Αμερική που κατατάσσεται; Είναι ακριβή μάρκα;
Μου αρέσει και μέσα. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η Lincoln στην Αμερική που κατατάσσεται; Είναι ακριβή μάρκα;
Μου αρέσει και μέσα.Η Lincoln στις ΗΠΑ κατατασεται ως entry-luxury μαρκα. Απο τιμες, βλεπε πιο πανω για το συγκεκριμενο μοντελο.
-
Η Lincoln στις ΗΠΑ θεωρειται η μαρκα πολυτελειας της Φορντ ΗΠΑ. Αλλα εχει μια συντηρητικη εκφραση στον σχεδιασμο. Πολλες φορες αλλαζει εκοτς απο το εσωτερικο και την αναρτηση και την αποδοση του κινητηρα.
Νικος
ΥΓ: Αυτα τα ποστ του Γαβριηλ ειναι πληροφοριακα. Ουτε η Lincoln ουτε η Buick εχουν σχεδια για εισαγωγη τους στην Ευρωπαικη αγορα. Υπαρχουν τα τοπικα παρακλαδια τους που δουλευουν την Ευρωπαικη αγορα. Ο σχεδιασμος ειναι βασισμενος στον Αμερικανο καταναλωτη.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
ΥΓ: Αυτα τα ποστ του Γαβριηλ ειναι πληροφοριακα. Ουτε η Lincoln ουτε η Buick εχουν σχεδια για εισαγωγη τους στην Ευρωπαικη αγορα. Υπαρχουν τα τοπικα παρακλαδια τους που δουλευουν την Ευρωπαικη αγορα. Ο σχεδιασμος ειναι βασισμενος στον Αμερικανο καταναλωτη.Το γνωρίζουμε. Αλλωστε με τόσο μεγάλα αμαξώματα και λογικά μικρή ποικιλία μοντέλων δεν θα είχαν τις πωλήσεις που ίσως επιδιώκουν. Εάν βάλεις (με παράδειγμα άλλων αμερικάνικων) ότι θα είναι ακριβά θα ήταν καταδικασμένα να κοντράρουν Daimler Mercendes, BMW και λοιπές luxury μάρκες.
-
το εσωτερικο ειναι περιεργο για τα δικα μου γουστα!τη μια συντηρητικο, την αλλη thx....
-
zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ωραίο καιρό έχει σήμερα
από πίσω είναι άσχημο.
από μπροστά μια χαρά είναι (γι'αυτό που είναι..).
μέσα είναι χάλια, θυμίζει τον παππού του ριτσι ριτς (προσωπική άποψη)to cut a long story short: παραείναι μεγάλο για τα γούστα μου.
αυτοκίνητα του είδους δε με συγκινούν καθόλου**δε θέλω ούτε να τα βλέπω
Καλή χρονιά
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Η Lincoln στις ΗΠΑ θεωρειται η μαρκα πολυτελειας της Φορντ ΗΠΑ.ΜΙΑ απο τις μαρκες πολυτελειας και μαλιστα η entry-μαρκα πολυτελειας. Οι αλλες ειναι η Αστον Μαρτιν, η Λαντ Ροβερ και η Βολβο.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzωραίο καιρό έχει σήμερα
από πίσω είναι άσχημο.
μέσα είναι χάλια, θυμίζει τον παππού του ριτσι ριτς (προσωπική άποψη)to cut a long story short: παραείναι μεγάλο για τα γούστα μου.
Καλή χρονιά
Κατα τα αλλα, λατρης αυτοκινησης ε?
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ωραίο καιρό έχει σήμερα
από πίσω είναι άσχημο.
Καλή χρονιά
Κατα τα αλλα, λατρης αυτοκινησης ε?
sorry, αλλά δε μου αρέσουν τα πολύ μεγάλα αυτοκίνητα..
δεν έχω οικογένεια ούτε θέλω χώρους ούτε τους χρειάζομαι..
δε με εντυπωσιάζει ούτε με τραβάει τόση έκταση λαμαρίνας..
παρ'ολα αυτά, τουλάχιστον ορισμένα μεγάλα είναι ωραία, αυτό δε με συγκινεί καθόλου εμφανισιακά.... αν και από μπροστά καλό είναι, δεν είναι άσχημο.
αλλά αυτή είναι απλά η άποψή μου -
O gavriel λειτουργεί σαν φίλτρο για κομπλεξικούς στο φόρουμ αυτό, με κάθε ποστ του εμφανίζονται αμέσως όλα τα κόμπλεξ (των άλλων).
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
http://www.thx.com/O gavriel λειτουργεί σαν φίλτρο για κομπλεξικούς στο φόρουμ αυτό, με κάθε ποστ του εμφανίζονται αμέσως όλα τα κόμπλεξ (των άλλων).
έλεος ρε παιδιά...
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
ΟΚ, να βαλω ακομη μερικες φωτο του εσωτερικου διοτι η μια που εβαλα δεν δηχνει τα μονα available χρωματα.
Τα δύο πρώτα (ειδικά το πρώτο) είναι μια χαρά σε σχέση με το χάλια τρίτο που είχες βάλει στην αρχή.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
http://www.thx.com/O gavriel λειτουργεί σαν φίλτρο για κομπλεξικούς στο φόρουμ αυτό, με κάθε ποστ του εμφανίζονται αμέσως όλα τα κόμπλεξ (των άλλων).
Έγραψες!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
έχεις δίκιο, συγνώμη που δε μου άρεσε το αυτοκίνητο
-
skye προφανώς δεν αναφέρομαι σε εσένα, εσύ είπες την γνώμη σου στο θέμα του τόπικ που είναι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, άλλωστε δεν είναι δύσκολο να δείς ποιοί ποστάρουν έχοντας ζαλισμένα @@ρια.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
O gavriel λειτουργεί σαν φίλτρο για κομπλεξικούς στο φόρουμ αυτό, με κάθε ποστ του εμφανίζονται αμέσως όλα τα κόμπλεξ (των άλλων).
Μαστοράκο πρόσεχε τι λες.
Πρόσεχε γιατί έχεις ζαλίσει πολλά @@ ατόμων εδώ μέσα. Γκέγκε;
Τώρα αυτό είναι απειλή προς τον ΙΚΕ?
Και που ακριβώς είδες ότι αναφέρεται σε εσένα?
Μήπως γιατι ξέρεις ότι αυτό που περιγράφει είναι αυτό που κάνεις, επίτηδες και κατ' επαναληψη, παρά τις προειδοποιήσεις?! -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
skye προφανώς δεν αναφέρομαι σε εσένα, εσύ είπες την γνώμη σου στο θέμα του τόπικ που είναι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, άλλωστε δεν είναι δύσκολο να δείς ποιοί ποστάρουν έχοντας ζαλισμένα @@ρια.ok, sorry, απλά νόμιζα ότι εννοούσες εμένα..
εγώ δεν έγραψα κάτι για τον gavril, απλά είπα ότι δε μου αρέσει το αυτοκίνητο, μάλιστα έγραψα και γιατί και σε ποια σημεία μου αρέσει και σε ποια όχι..
αν μου άρεσε δε θα είχα κανένα πρόβλημα να το γράψω, όπως έχω κάνει πολλάκις στο παρελθόν για αυτοκίνητα που έχει ποστάρει ο gavril, πχ το Mallett Pontiac Solstice
(είναι λίγο πιο κάτω, τώρα το είδα )
Lincoln Zephyr / MKZ