-
ελπίζω να μην πνιγηκε αλλα να του φυτεψαν μερικες σφαιρες στο κεφάλι του
γιατι έτσι μας αρέσει και σε όποιον αρέσει...
-
ελπιζω να πεθανε απο αλλα αιτια και κανεις να μη χρειαστηκε να ματωσει τα χερια του..ειναι πολυ ασχημη εμπειρια ειδικα αν το κανεις επειδη εχεις διαταγες
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
ελπιζω να πεθανε απο αλλα αιτια και κανεις να μη χρειαστηκε να ματωσει τα χερια του..ειναι πολυ ασχημη εμπειρια ειδικα αν το κανεις επειδη εχεις διαταγεςΕγώ θα το έκανα για προσωπική ικανοποίηση και όχι επειδή είχα διαταγές. Οι ΕΚΑΜίτες πιστεύω το ίδιο! Δεν είναι ζώα οι άνθρωποι, αλλά ας μην ξεχνάμε οτι ο τύπος έσφαξε μία γυναίκα στεγνά και πυροβόλησε σαν σκυλιά 2 δικούς τους! Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο ελεύθερος σκοπευτής που τον καθάρισε (αν έγινε έτσι, δεν το υποστηρίζω) θα χαμογελούσε την ώρα που θα πατούσε τη σκανδάλη! Και δηλώνω ευθαρσώς ότι θα έκανα το ίδιο!
ΝΑΙ, γιατί έτσι μας αρέσει!
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
ελπίζω να μην πνιγηκε αλλα να του φυτεψαν μερικες σφαιρες στο κεφάλι τουγιατι έτσι μας αρέσει και σε όποιον αρέσει...
Εγώ θα το έκανα για προσωπική ικανοποίηση και όχι επειδή είχα διαταγές. Οι ΕΚΑΜίτες πιστεύω το ίδιο! Δεν είναι ζώα οι άνθρωποι, αλλά ας μην ξεχνάμε οτι ο τύπος έσφαξε μία γυναίκα στεγνά και πυροβόλησε σαν σκυλιά 2 δικούς τους! Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο ελεύθερος σκοπευτής που τον καθάρισε (αν έγινε έτσι, δεν το υποστηρίζω) θα χαμογελούσε την ώρα που θα πατούσε τη σκανδάλη! Και δηλώνω ευθαρσώς ότι θα έκανα το ίδιο!
Ωραίες απόψεις περί δικαιοσύνης...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ελπίζω να μην πνιγηκε αλλα να του φυτεψαν μερικες σφαιρες στο κεφάλι του
γιατι έτσι μας αρέσει και σε όποιον αρέσει...
Εγώ θα το έκανα για προσωπική ικανοποίηση και όχι επειδή είχα διαταγές. Οι ΕΚΑΜίτες πιστεύω το ίδιο! Δεν είναι ζώα οι άνθρωποι, αλλά ας μην ξεχνάμε οτι ο τύπος έσφαξε μία γυναίκα στεγνά και πυροβόλησε σαν σκυλιά 2 δικούς τους! Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο ελεύθερος σκοπευτής που τον καθάρισε (αν έγινε έτσι, δεν το υποστηρίζω) θα χαμογελούσε την ώρα που θα πατούσε τη σκανδάλη! Και δηλώνω ευθαρσώς ότι θα έκανα το ίδιο!
Ωραίες απόψεις περί δικαιοσύνης...
Ωπ, όχι, μην μπερδεύεσαι! Τα περί δικαιοσύνης τα συζητήσαμε. Εγώ έγραψα μόνο ότι αφού θα πέθαινε που θα πέθαινε, θα τον πυροβολούσα όχι μόνο λόγω των διαταγών, αλλά επειδή θα το ήθελα.
(Εντάξει, μπορεί και να επιθυμούσα λίιιιιιγο να πεθάνει το κάθαρμα...)
-
Το κάθαρμα είναι νεκρό(ποσώς με ενδιαφέρει το πώς και το γιατί).
**Άλλη μια φορά να εκφράσω τα συλληπητήριά μου στις οικογένειες της άτυχης κοπέλας και των δύο αστυνομικών **και την ευγνωμοσύνη στους αστυνομικούς που 3 μέρες τώρα ήταν σε έναν αγώνα δρόμου για να τον πιάσουν και δεν έκαναν πρωτοχρονιά(ακόμα και αυτοί που είχαν άδεια τους δόθηκε διαταγή να επιστρέψουν).
-
Ο χρήστης jimmcom έγραψε:
Τον 17χρονο Αλβανό τον έπιασαν, τον είδα σε ένα δρόμο σταμάτησαν κι αυτό ήταν. Είχε να φάει δύο μέρες και μόνο που δεν παραδόθηκε
Τι θα κανε εκλασε πανω του,ο ρωσος ομως ειναι αλλη φαση,ειδικες δυναμεις ρωσιας και αν αυτο σημαινει Spetznaz ειναι δυσκολα τα πραγματα
Ευτυχως δεν ητανε ετσι,γιατι δεν θα τον βρισκανε ποτε αν δεν αυτοκτονουσε,2 χλμ απο τους εκαμιτες-αντιτρομοκρατικη(ο Θεος να την κανει)ητανε και δεν τον εβρησκαν
-
Τον 17χρονο Αλβανό τον έπιασαν, τον είδα σε ένα δρόμο σταμάτησαν κι αυτό ήταν. Είχε να φάει δύο μέρες και μόνο που δεν παραδόθηκε
Τι θα κανε εκλασε πανω του,ο ρωσος ομως ειναι αλλη φαση,ειδικες δυναμεις ρωσιας και αν αυτο σημαινει Spetznaz ειναι δυσκολα τα πραγματα
Ευτυχως δεν ητανε ετσι,γιατι δεν θα τον βρισκανε ποτε αν δεν αυτοκτονουσε,2 χλμ απο τους εκαμιτες-αντιτρομοκρατικη(ο Θεος να την κανει)ητανε και δεν τον εβρισκαν
-
Τελικά βρέθηκε με σφαίρα φυτεμένη.Ήταν η 5η σφαίρα που δεν χρησιμοποίησε.Λύτρωσε μια ολόκληρη χώρα και λυτρώθηκε.
Τώρα βέβαια έτσι έλεγε η ΝΕΤ.Με τις καταιγιστικές αποκλεστικές πληροφορίες που έχουν οι 5000 δημοσιογράφοι από τα 40δώδεκα κανάλια που έχουμε,μπορεί να βρεθεί ότι τον κατασπάραξαν οι δεινόσαυροι.
Μέχρι νεωτέρας λοιπόν,ο Ρώσος αυτοκτόνησε από την πρώτη ημέρα.Έτσι εξηγείται και γιατί δεν μπορούσε να τον βρει το σκάνερ θερμότητας των ελικοπτέρων της αστυνομίας.
-
Ευτυχως δεν ητανε ετσι,γιατι δεν θα τον βρισκανε ποτε αν δεν αυτοκτονουσε,2 χλμ απο τους εκαμιτες-αντιτρομοκρατικη(ο Θεος να την κανει)ητανε και δεν τον εβρησκανΕξω απ' τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται. Πίσω από το μόνιτορ είναι εύκολη η κριτική. Ρώτα όμως αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν πρωτοχρονιά στα βουνά σε αντίξοες συνθήκες ψάχνοντας έναν οπλισμένο μανιακό...
-
..... άλλη δυο αποροίες plz
Το δρομολόγιο της κλούβας αν ειπώθηκε καλά και δεν έχασα κάτι θα ήταν Γιαννενα - Λάρισα - Κομοτηνή - Γιάννενα
Δεν είναι πολύ για δυο αστυνομικούς σε μια μέρα να οδηγήσουν τόσα χιλιόμετρα, αν προβλεπόταν να οδηγήσει και ο δεύτερος?????Ξεκίνησαν στις 8 και 30 το πρωί από τα Γιάννενα και το σκηνικό έγινε στις 11 εκεί που έγινε!! δεν είναι πολύ 2 και μισή ώρες από τα Γιάννενα ως την περιοχή του συμβάντος?????
-
Mακαρι να τον αυτοκτονησαν και να μην αυτοκτονησε.....
Δικαιοσυνη απονεμεται σε αυτους που την αξιζουν.
Για ολους τους αλλους (δολοφονους καθ'έξιν,μεγαλεμπορους ναρκωτικων εγκληματιες κατα της ανθρωποτητας,παιδεραστες) πρεπει να υπαρχει η εκτελεση , η αυτοκτονια ή οι συνοπτικες διαδικασιες.- -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Mακαρι να τον αυτοκτονησαν και να μην αυτοκτονησε..... -
Γιατί νομίζω ότι η αστυνομία στην περιοχή ψάχνει και κάποιον άλλο εδώ και χρόνια!!!!!! Οι θερμικές γι αυτόν δεν παίζουν????
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Γιατί νομίζω ότι η αστυνομία στην περιοχή ψάχνει και κάποιον άλλο εδώ και χρόνια!!!!!! Οι θερμικές γι αυτόν δεν παίζουν????ελα μου ντε, τι γίνεται με αυτόν τον Παλαιοκώστα...
-
Όχι, ο Παλαιοκώστας είναι ψυχρός εγκληματίας.
-
Θα μπορούσε να έχει αυτοκτονήσει για να μην πέσει στα χέρια των αστυνομικών αφού η 'καλοπέραση' θα ήταν δεδομένη.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί νομίζω ότι η αστυνομία στην περιοχή ψάχνει και κάποιον άλλο εδώ και χρόνια!!!!!! Οι θερμικές γι αυτόν δεν παίζουν????
ελα μου ντε, τι γίνεται με αυτόν τον Παλαιοκώστα...
Με είχαν σταματήσει 2 φορές κάποια ημέρα που έψαχναν για τον Παλαιοκώστα, στον γυρισμό μου για Θεσσαλονίκη(μια φορά πριν τον Πλαταμώνα και μια φορά στα επόμενα διόδια) --- απ' ότι άκουσα αργότερα στις ειδήσεις, είχε διαφύγει με αυτοκίνητο παρόμοιο με το δικό μου και ίδιο χρώμα!!!
Η ειρωνία είναι ότι ΚΑΙ τις δύο φορές που με σταμάτησαν έτρεχα λιγάκι(πού να φανταστώ τι ήθελαν), και νόμιζα ότι με έπιασε κανένα ραντάρ και θα είχα πρόστιμα... αλλά οι αστυνομικοί απλώς ήθελαν να δουν την πινακίδα κυκλοφορίας και αν ήταν άλλο άτομο μαζί μου(ήταν μάλιστα τόσο βιαστικοί που δεν μου εξήγησαν καν γιατί με σταμάτησαν και απλά μου είπαν να φύγω, ' ο έλεγχος τελείωσε').
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Θα μπορούσε να έχει αυτοκτονήσει για να μην πέσει στα χέρια των αστυνομικών αφού η 'καλοπέραση' θα ήταν δεδομένη.Αυτός θα ήταν λόγος αυτοκτονίας για έναν εγκληματία σαν και αυτόν, καθώς, όταν τον έπιαναν(και πριν γίνει τίποτα άλλο...) οι 'καρπαζιές' που θα εισέπραττε θα ήταν μαρτύριο...
-
Η εκδοχή της αυτοκτονιας δεν με πολυπυθει ,αλλα δεν περιμενω και η ΕΛΑΣ να βγαλει δελτιο τυπου ,παραδεχομενη οτι τον 'καθαρισε'.
Ειναι απο τις περιπτωσεις που λες 'το αποτελεσμα μετραει'.
Δολοφονία Αστυνομικών....