-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ο θάνατος των 2 αστυνομικών ήταν ένα έγκλημα τιμής,whatever.gif
-
Ρε φίλε, σοβαρά τα λες αυτά;
Άκου έγκλημα τιμής!
Και εμένα τις προάλλες, ενώ ήμουν με ένα γκομενάκι στο αμάξι, έφαγα τσάι από ένα Κορόλα... άρα, από εδώ και πέρα, όπου βλέπω Κορόλα, θα το σταματάω θα κατεβάζω κάτω τον οδηγό και θα τον ξυλοφορτώνω μέχρι να ψοφήσει.
Και αν μου πει και κανένας τίποτα, θα του πάω σάλτα και μ@μήσου ρε! Παίρνω το αίμα μου πίσω ρε!
Γιατί και αυτό, είναι έγκλημα τιμής! Με ατίμασε εμπρός στο γκομενάκι!
Αμ πως!Δηλαδή, το να σκοτώνουμε δύο άλλους ένστολους επειδή μας μ@μησαν άλλοι (που κατά πάσα πιθανότητα δεν ήταν ένστολοι) είναι ¨οκ¨... χμμ καλό.
Αν ήταν πραγματικά μάγκας, να σκότωνε με κάποιον τρόπο τους ίδιους που το έκαναν... αλλά βούρτσες μπλε. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ρε φίλε, σοβαρά τα λες αυτά;Άκου έγκλημα τιμής!
Ωραία, ο Ρώσος λοιπόν ήταν τρελλός. Σκότωσε τους 2 αστυνομικούς για να δραπετεύσει αλλά παράτησε το γεμάτο πιστόλι και το αυτοκίνητο διαφυγής και κατέβηκε στο ποτάμι να κλάψει τη μοίρα του.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
γενικα,οπως την εγραψα παραπανω τη γνωμη μου, 'λιγο' το χιουμορ αυτου που το εγραψε ποσο μαλλον αυτου που το ενεκρινε!
Αν αυτό πάει σε μένα, καλό θα είναι να σου πω ότι με ενδιαφέρει η δική μου αίσθηση του χιούμορ και όχι η δική σου.
Οπότε όπως καταλαβαίνεις αυτά τα..'λίγο' , τ' ακούω λίγο βερεσέ. (..έως πολύ)
Είσαι εσύ ο εκδότης ή αρχισυντάκτης ή διευθυντής έκδοσης της συγκεκριμένης εφημερίδας;
Mia και ρωτάς καλό θα είναι να συστηθείς εσύ πρώτα.
Λοιπόν;;
traveller τη παλευεις σημερα καθολου?
αν ηθελα να σου πω κατι θα στο λεγα με το nickname σου διπλα!
εκτος και αμα εχεις γινει αρχισυντακτης στο 'ποντικι'...επειδη προκειται για παρεξηγηση δε το συνεχιζω...
πως το καταλαβε ο syele και συ οχι ενας θεος το ξερει...εννοουσα ξεκαθαρα την ηγεσια της εφημεριδας εξ ου και 'ενεκρινε'...
απιστευτα πραγματα!
πιστευτά adis4gr
Aπλώς διέπραξα μεγάλη μαλακία.
Το 'ενέκρινε' πήγαινε στα αφεντικά της εφημερίδας και όχι σε μένα που το ανέβασα.Επαναλαμβάνω : μαλακία μου και ζητώ συγγνώμη.
Το σβήνω (και σήμερα την παλεύω και γενικως αλλά το ποστ το έγραψα χθες το βράδυ) -
Η δολοφονία της γυναίκας τι έγκλημα ήταν; Τιμής;
Εγώ αν ήμουν αδελφός της, θα πλήρωνα 10 Σουδανούς κρατούμενους να τον απαυτώσουν μέχρι να ξεχάσει τ' όνομά του. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ρε φίλε, σοβαρά τα λες αυτά;
Άκου έγκλημα τιμής!
Ωραία, ο Ρώσος λοιπόν ήταν τρελλός. Σκότωσε τους 2 αστυνομικούς για να δραπετεύσει αλλά παράτησε το γεμάτο πιστόλι και το αυτοκίνητο διαφυγής και κατέβηκε στο ποτάμι να κλάψει τη μοίρα του.
Για το πιστόλι δεν ξέρω αλλά πόσο απαρατήρητη θα περνούσε η κλούβα στο ανθρωποκυνηγητό που θα επακολουθούσε;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η δολοφονία της γυναίκας τι έγκλημα ήταν; Τιμής;
Εγώ αν ήμουν αδελφός της, θα πλήρωνα 10 Σουδανούς κρατούμενους να τον απαυτώσουν μέχρι να ξεχάσει τ' όνομά του.Υπάρχουν πάρα πολλά θέματα.
Πρώτο, οι εγκληματίες έχουν πολύ μικρές ποινές. Ο Παπαχρόνης είναι έξω γιατί αυτός έσφαζε γάτες, μόνο η 17Ν που έχυσε μπλέ αίμα έφαγε 10.000 χρόνια.
Δεύτερο, στις φυλακές η κατάσταση είναι παρόμοια με το Εξπρές του Μεσονυκτίου. Ξέρεις πόσα χρόνια πρέπει να φυλακιστούν αυτοί που βίασαν το Ρώσο και οι φύλακες που τους έκαναν πλάτες; Όμως δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει κανένας από δίκη, μέχρι ιατροδικαστή φέρανε για να εξετάσει το πτώμα του Ρώσου (μη τυχόν και πει όλη την αλήθεια).
Δεν υπάρχουν νόμοι στην Ελλάδα που να εφαρμόζονται, όλα είναι σε μια κατάσταση παρόμοια με το Αφγανιστάν που εμείς κοροϊδεύουμε λες και είμαστε καλύτεροι. Η δολοφονία των 2 αστυνομικών δείχνει το μέγεθος του τεράστιου μπουρδέλου της Ελλάδας.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεύτερο, στις φυλακές η κατάσταση είναι παρόμοια με το Εξπρές του Μεσονυκτίου. Ξέρεις πόσα χρόνια πρέπει να φυλακιστούν αυτοί που βίασαν το Ρώσο και οι φύλακες που τους έκαναν πλάτες;...Να υποθέσουμε ότι έχεις ίδια πείρα από τις φυλακές της Ελλάδας και, ας πούμε, της Τουρκίας κι έτσι κρίνεις;
Επίσης, ότι έτυχε να είσαι αυτόπτης μάρτυς του βιασμού του (δολοφόνου και ύψους 1,90) Ρώσου και είδες και τους φύλακες να τον κρατάνε;
Μην το τραβάς, σε όλους τυχαίνει να πούμε κάτι χαζό κατά καιρούς. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εγώ είμαι υπέρ του Ρώσου. Καλά έκανε και σκότωσε τους δύο αστυνομικούς. Τον γαμήσανε στη φυλακή δεν μπόρεσε να σκοτώσει αυτούς που τον γαμήσανε και καθάρισε αυτούς που μπόρεσε.έλεος
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
γενικα,οπως την εγραψα παραπανω τη γνωμη μου, 'λιγο' το χιουμορ αυτου που το εγραψε ποσο μαλλον αυτου που το ενεκρινε!
Αν αυτό πάει σε μένα, καλό θα είναι να σου πω ότι με ενδιαφέρει η δική μου αίσθηση του χιούμορ και όχι η δική σου.
Οπότε όπως καταλαβαίνεις αυτά τα..'λίγο' , τ' ακούω λίγο βερεσέ. (..έως πολύ)
Είσαι εσύ ο εκδότης ή αρχισυντάκτης ή διευθυντής έκδοσης της συγκεκριμένης εφημερίδας;
Mia και ρωτάς καλό θα είναι να συστηθείς εσύ πρώτα.
Λοιπόν;;
traveller τη παλευεις σημερα καθολου?
αν ηθελα να σου πω κατι θα στο λεγα με το nickname σου διπλα!
εκτος και αμα εχεις γινει αρχισυντακτης στο 'ποντικι'...επειδη προκειται για παρεξηγηση δε το συνεχιζω...
πως το καταλαβε ο syele και συ οχι ενας θεος το ξερει...εννοουσα ξεκαθαρα την ηγεσια της εφημεριδας εξ ου και 'ενεκρινε'...
απιστευτα πραγματα!
πιστευτά adis4gr
Aπλώς διέπραξα μεγάλη μαλακία.
Το 'ενέκρινε' πήγαινε στα αφεντικά της εφημερίδας και όχι σε μένα που το ανέβασα.Επαναλαμβάνω : μαλακία μου και ζητώ συγγνώμη.
Το σβήνω (και σήμερα την παλεύω και γενικως αλλά το ποστ το έγραψα χθες το βράδυ)οι παρεξηγησεις φυτρωνουν εκει που δεν τις σπερνεις...
-
ο ρωσος ουτε στους γονεις του ειπε οτι του κανανε κατι...πολυ αμφιβαλω να θα τον πλησιαζαν με τετοιο σκοπο απο τη στιγμη που δεν ηταν και κανας δειλος...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δεύτερο, στις φυλακές η κατάσταση είναι παρόμοια με το Εξπρές του Μεσονυκτίου. Ξέρεις πόσα χρόνια πρέπει να φυλακιστούν αυτοί που βίασαν το Ρώσο και οι φύλακες που τους έκαναν πλάτες;...
Να υποθέσουμε ότι έχεις ίδια πείρα από τις φυλακές της Ελλάδας και, ας πούμε, της Τουρκίας κι έτσι κρίνεις;
Επίσης, ότι έτυχε να είσαι αυτόπτης μάρτυς του βιασμού του (δολοφόνου και ύψους 1,90) Ρώσου και είδες και τους φύλακες να τον κρατάνε;
Μην το τραβάς, σε όλους τυχαίνει να πούμε κάτι χαζό κατά καιρούς.+1.
Στη φυλακή Λεονπ χώθηκε γιατί σκότωσε με 22 μαχαιριές μια άτυχη γυναίκα.Παράλογο;Ούτε οι γονείς του δεν είπαν αυτά που λες εσύ τώρα για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Αφού ο Ρώσος σκότωσε τους αστυνομικούς επειδή τον βίασαν κάποιοι,κάπου,κάποτε(περιμένουμε τα ντοκουμέντα σου),τότε ο αδερφός της άτυχης γυναίκας τί έπρεπε να του έχει κάνει που σκότωσε την αδερφή του;Ε ρε τι ακούμε..
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Αφού ο Ρώσος σκότωσε τους αστυνομικούς επειδή τον βίασαν κάποιοι,κάπου,κάποτε(περιμένουμε τα ντοκουμέντα σου)Λίγο δύσκολο αφού ήρθε επειγόντως άλλος ιατροδικαστής. Αν καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, ο ουρανός δεν ήταν πολύ καθαρός σ' αυτή τη περίπτωση. Κάποιοι που ξέρουν πολύ καλύτερα τι γίνεται φοβήθηκαν ότι θα βρέξει και πήραν ομπρέλα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αφού ο Ρώσος σκότωσε τους αστυνομικούς επειδή τον βίασαν κάποιοι,κάπου,κάποτε(περιμένουμε τα ντοκουμέντα σου)
Λίγο δύσκολο αφού ήρθε επειγόντως άλλος ιατροδικαστής. Αν καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, ο ουρανός δεν ήταν πολύ καθαρός σ' αυτή τη περίπτωση. Κάποιοι που ξέρουν πολύ καλύτερα τι γίνεται φοβήθηκαν ότι θα βρέξει και πήραν ομπρέλα.
Η μάνα του Ρώσου είπε στα κανάλια ότι όσο καιρό ήταν φυλακή ο γιόκας της μιλούσαν τακτικά και της έλεγε ότι περνάει καλά και ότι δεν έχει προβλήματα με συγκρατούμενους του.Ποιος τον εμπόδιζε να πει στη μάνα του τί περνάει;Έστω να της πει ότι τον βασανίζουν(αν ντρεπόταν να πει το άλλο.
Γιατί έχεις κολλήσει σ'αυτό ρε Λεωνίδα;Στο τέλος θα πεις ότι ο φόνος της γυναίκας ήταν πλεκτάνη της αστυνομίας για να παγιδέψουν τον Ρώσο γίγαντα,να τον χώσουν στη φυλάκα και να τον βιάζουν με την άνεσή τους...
-
Τον Ρώσο έπρεπε να τον χώσουν στη φυλακή για 30 χρόνια τουλάχιστον και όχι να περιμένει να βγει στα 15 όπως γίνεται τώρα. Αλλά σε φυλακή όπως ορίζει ο νόμος.
-
Παίζει όμως τη γυναίκα να τη σκότωσε κατ'εντολήν του αστυνομικού που σκότωσε και την άλλη κοπέλα εκεί στην Κέρκυρα (αυτήν που ΕΙΠΑΝΕ ότι 'αυτοκτόνησε') και παραμένει ασύλληπτος.
Δολοφονία Αστυνομικών....