-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4495578/
αιωνες καλυτεροΕ, όχι δα!
Δεν είναι τόσο καλύτερο. Σε σύγκριση της δικής μου (120i) με την MiTo QV φίλου, οι διαφορές είναι πολύ μικρές (σύμφωνοι, μεγαλύτερο αμάξι η BMW, αλλά ως εκεί...). Η MiTo είναι πιο γρήγορη, πιο αξιόπιστη, και σίγουρα πιο άνετη στο δρόμο (ω, ναι).
Πιο παλιά δεν θα πρότεινα με τίποτε BMW λόγω πολλαπλασιαστών, τώρα μπορεί κάποιος να την προτιμήσει, γιατί φαίνεται πως εδώ και 1-2 χρόνια λύθηκε το πρόβλημα (αφού υπήρξαν σχεδόν 10 διαφορετικοί κωδικοί από την Bosch και την ΒΜW...). -
Το Μιτο ειναι μια κατηγορια κατω σε μεγεθος, μπροστοκινητο, με πισω αξονα. Δεν υπαρχει συγκριση με BMW.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Το Μιτο ειναι μια κατηγορια κατω σε μεγεθος, μπροστοκινητο, με πισω αξονα. Δεν υπαρχει συγκριση με BMW.Έχεις οδηγήσει MiTo; Επειδή εγώ έχω οδηγήσει, είναι εξαιρετικό αυτοκινητάκι.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αν τα χλμ είναι πραγματικά εγώ είμαι ο Λεμπρόν Τζέιμς.
ειναι σωστος εμπορος ο τυπος απο το αργος.
-
καλα.....
υπερβαλουμε λιγο με την λεξη εξαιρετικο αλλα τεσπα.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το Μιτο ειναι μια κατηγορια κατω σε μεγεθος, μπροστοκινητο, με πισω αξονα. Δεν υπαρχει συγκριση με BMW.
Έχεις οδηγήσει MiTo; Επειδή εγώ έχω οδηγήσει, είναι εξαιρετικό αυτοκινητάκι.
Εχω οδηγησει το Πουντο, καλο ειναι αλλα δεν υπαρχει συγκριση με 116. Ανομοια πραγματα.
-
ειναι σωστος εμπορος ο τυπος απο το αργος.
.Υπάρχουν σωστοί έμποροι;
-
παραξενο;
-
Δεν υπάρχουν σωστοί επαγγελματίες, γιατί από το επάγγελμα αυτό όλοι τους προσπαθούν να ζήσουν τις οικογένειές τους.
Είναι δε πολύ μικρός ο αριθμός αυτών που λέμε σωστός επαγγελματίας. -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Εχω οδηγησει το Πουντο, καλο ειναι αλλα δεν υπαρχει συγκριση με 116. Ανομοια πραγματα.
Δεν έχει επαφή το Punto με την MiTo. Ειδικά η QV είναι εντελώς άλλη φάση.
-
155-qv-abarth-abarth evo είναι πολύ διαφορετικά οχήματα από τα πούντο και τις μικρές μίτο...
αξιόπιστο, με ευχάριστη συμπεριφορά, καλό μοτέρ και εκπληκτικά φρένα
αν δεν σε ενοχλεί το γεγονός οτι δεν κόβει το τιμόνι, έχεις κακή ορατότητα και μικρούς χώρους δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην την προτιμήσεις
-
καλα.....υπερβαλουμε λιγο με την λεξη εξαιρετικο αλλα τεσπα.
+1
Αν ειναι να κοιταξει για Μito η κοπελα, ας ψαξει καλυτερα για ΜΥ2009 και επειτα, μην πω και ΜΥ2010, για να μην ταλαιπωρειται αδικα...
-
Τι ταλαιπωρία θα εχει δηλαδή με τα μοντέλα '08;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
...και γιατι πχ δεν την κανεις τραμπα τοτε με την 120I? Μην μας πεις για χωρους αποσκευων...
Πολλοι Ιταλοφιλοι εδω μεσα κατα καιρους, πινετε νερο στο ονομα καμποσων Ιταλικων μοντελων, αλλα για καποιο αδιευκρινιστο λογο, ολοι σας στο τελος καταληγετε με Γερμανικα, Ιαπωνικα κτλ, παντως οχι Ιταλικα...
-
-
Επειδή δηλαδή είναι εξαιρετικό πρέπει να την κάνει τράμπα?
Αν για κάποιο λόγο του κάνει πιο πολύ η 120i σημαίνει πως δεν είναι η Mito αντίστοιχα καλό αυτοκίνητο? -
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2950634/Γουστόζικο. Είναι και φουλ έξτρα απ' ότι βλέπω και έχει και μπλε δαγκάνες! Νταξ...τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα αμάξι!
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...και γιατι πχ δεν την κανεις τραμπα τοτε με την 120I? Μην μας πεις για χωρους αποσκευων...
Πολλοι Ιταλοφιλοι εδω μεσα κατα καιρους, πινετε νερο στο ονομα καμποσων Ιταλικων μοντελων, αλλα για καποιο αδιευκρινιστο λογο, ολοι σας στο τελος καταληγετε με Γερμανικα, Ιαπωνικα κτλ, παντως οχι Ιταλικα...
Δεν έχω λόγο να την κάνω τράμπα, όταν αγόρασα την 1, η MiTo δεν υπήρχε με αυτόματο κιβώτιο και έχω πει πολλές φορές, πως μικρό αυτοκίνητο με χειροκίνητο, δεν θ' αγόραζα. Τότε ούτε το 500 Abarth έβγαινε με αυτόματο, το μόνο που έβγαινε ήταν το Mini Cooper S, που είχα βρει ένα λίγο κάτω από 25Κ και ήμουν στο τσακ να το πάρω, αλλά το απέρριψα για τους γνωστούς λόγους αναξιοπιστίας (και χώρων όπως και... χρώματος, το συγκεκριμένο ήταν σε ένα μουντό γκρι-μολυβί).
Σήμερα, κανένας εξάλλου δεν θα δεχόταν να πάρει την 120i , που βγάζει 170 άλογα από 1995 κ.εκ και πληρώνει 1 χιλιάρικο σχεδόν το χρόνο τέλη και φόρο και να μου δώσει την Mito (που πληρώνει κάτι λιγότερο από 140€ αν είναι μετά το 2010 όπως του φίλου μου) που βγάζει 170 άλογα από 1400 κ.εκ...
Φυσικά κι εγώ σήμερα, δεν θ' αγόραζα ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ δίλιτρο αυτοκίνητο...Πέραν των παραπάνω, σαν αμάξι η 1 είναι πολύ καλό, αλλά είναι αστείο να λέμε πως η MiTo μειονεκτεί επειδή έχει πίσω άξονα, όταν η 1 με τους πολλαπλούς, κοπανάει σαν κατσίκι στην παραμικρή ανωμαλία... Η ανάρτηση της 1 μπορεί σε καλή άσφαλτο να κρατάει, αλλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σκληρή, χωρίς λόγο. Στο δρόμο, εύκολα ο οποιοσδήποτε θα διάλεγε την QV με την ηλεκτρονική ανάρτηση του φίλου μου, από την 1 την δική μου...
Φυσικά, δεν μειώνω το αμάξι μου, σε πολλά είναι εξαιρετικό και όπως και την πρώτη φορά που το οδήγησα, και σήμερα κάθε φορά που μπαίνω έχω ένα χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά, γιατί μπορεί να του λείπουν καμιά 100στή άλογα σε σχέση με το ιδανικό, αλλά και μ' αυτά τα λίγα που έχει παραμένει ένα πολύ διασκεδαστικό αυτοκίνητο. Ούτως ή άλλως, λόγω κρίσης πια, δεν μπορώ ν' αλλάζω 1 ζευγάρι πίσω λάστιχα το χρόνο!
Η ΜιΤο παρόλο το θάψιμο που έχει φάει, είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο. Ειδικά στην καλή έκδοση την QV που είναι και πολύ καλά εξοπλισμένη. Σίγουρα καλύτερο από το Mini για παράδειγμα, που σε στέλνει συνεργείο συνέχεια. Σίγουρα πιο αξιόπιστο από μια σειρά 1, που ο μέσος ιδιοκτήτης έχει πάει 1-2 φορές στο συνεργείο ασθμαίνοντας με πρόβλημα πολλαπλασιαστών ή μπεκ και έχει πληρώσει από την τσέπη του τις λακαμίες των γερμανών και της εδώ αντιπροσωπείας...
Οι οποίοι φαίνεται έχουν βάλει μυαλό, γι' αυτό η νέα σειρά 1 παίζει σε τιμές... Volvo ή ακόμη ακόμη Honda Civic!Τέλος, ΓΚ εσύ το Vectra πότε θα το κάνεις τράμπα και με τι;
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2950634/To θέμα είναι για την ΜiTo .Τι σχέση έχουν οι αγγελίες που βάζεις;
Alfa Romeo Mi.Τo 2008