-
Ναι αλλα εμεις εδω τη μιτο την παιρνουμε πιο φθηνα νομιζω.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ναι αλλα εμεις εδω τη μιτο την παιρνουμε πιο φθηνα νομιζω.Λογω μικρου κυβισμου, οι διαφορες ειναι αμελητεες για την Mito, (τουλαχιστον πριν την αυξηση του ΦΠΑ, που ειχε 21.500ευρω) στην Γερμανια η βασικη τιμη ειναι 20.950ευρω, ενω του Cooper S , 23.100ευρω. Στην χωρα μας βεβαια με βασικη τιμη για το cooper S πλεον τα 27,050ευρω, τα 30κ (προσθετοντας και το γνωστο πακετο chilly που φορουν τα περισσοτερα που κυκλοφορουν στο δρομο), ειναι δεδομενα...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Λογω μικρου κυβισμου, οι διαφορες ειναι αμελητεες για την Mito, (τουλαχιστον πριν την αυξηση του ΦΠΑ, που ειχε 21.500ευρω) στην Γερμανια η βασικη τιμη ειναι 20.950ευρω, ενω του Cooper S , 23.100ευρω. Στην χωρα μας βεβαια με βασικη τιμη για το cooper S πλεον τα 27,050ευρω, τα 30κ (προσθετοντας και το γνωστο πακετο chilly που φορουν τα περισσοτερα που κυκλοφορουν στο δρομο), ειναι δεδομενα...
ελεος 30χιλιαρικα!
-
Λογω μικρου κυβισμου, οι διαφορες ειναι αμελητεες για την Mito, (τουλαχιστον πριν την αυξηση του ΦΠΑ, που ειχε 21.500ευρω) στην Γερμανια η βασικη τιμη ειναι 20.950ευρω, ενω του Cooper S , 23.100ευρω. Στην χωρα μας βεβαια με βασικη τιμη για το cooper S πλεον τα 27,050ευρω, τα 30κ (προσθετοντας και το γνωστο πακετο chilly που φορουν τα περισσοτερα που κυκλοφορουν στο δρομο), ειναι δεδομενα...
ελεος 30χιλιαρικα!
Είναι γνωστή η ληστρική τιμολόγηση της εδώ αντιπροσωπείας...
Πρέπει να δείτε τιμές Ελβετίας ανάμεσα σε 500,Mini, Mito -
Εχω γνωστο που εσκασε 37 ζεστα για κουπερ S works Kαι οχι οτι ηξερε τι ακριβως ειναι,απλα απ'ο,τι καταλαβα πηγανε για το πιο ακριβο κουπερ
-
Εχω γνωστο που εσκασε 37 ζεστα για κουπερ S works Kαι οχι οτι ηξερε τι ακριβως ειναι,απλα απ'ο,τι καταλαβα πηγανε για το πιο ακριβο κουπερΚλασσικός αγοραστής αυτής της κατηγορίας. Υπάρχει το ίδιο και σε Porsche, Ferrari κλπ απλά μιλάμε για μεγαλύτερα ποσά
-
Εχω γνωστο που εσκασε 37 ζεστα για κουπερ S works Kαι οχι οτι ηξερε τι ακριβως ειναι,απλα απ'ο,τι καταλαβα πηγανε για το πιο ακριβο κουπερναι αλλα ειναι ΤΟ αυτοκινητο
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Εχω γνωστο που εσκασε 37 ζεστα για κουπερ S works Kαι οχι οτι ηξερε τι ακριβως ειναι,απλα απ'ο,τι καταλαβα πηγανε για το πιο ακριβο κουπερ
ναι αλλα ειναι ΤΟ αυτοκινητο
μαλακια ειναι αλλα τεσπα...
-
αναλογικά ,@@ είναι...
-
Σε ενα βαθμο μπορεις να πεις οτι εχει ΤΗΝ καρτιστικη αισθηση, αλλα στα
+37κ του JCW , παιρνεις ελαφρως μτχ Elise S 160ιππων και εχεις ΤΟ καρτ
με πινακιδες...
Αντιστοιχα ελαφρως μτχ την Ζ4 coupe που εχει ΤΟ μοτερ, ΤΗΝ εμφανιση,
μια μτχ boxster 987 που εχει ΤΟ κρατημα, ΤΗΝ μουρη, και παει λεγοντας... -
Εγώ πάντως είδα την Mito QV στα Γιάννενα κατακόκκινη και την λιμπίστηκα!Αυτές οι μαύρες ζάντες είναι υπέροχες...
-
με πινακιδες...
μια μτχ boxster 987 που εχει ΤΟ κρατημα, ΤΗΝ μουρη, και παει λεγοντας...λίζα 160αρα...
2θεσιο το ένα 2θεσιο και το άλλο... -
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Εγώ πάντως είδα την Mito QV στα Γιάννενα κατακόκκινη και την λιμπίστηκα!Αυτές οι μαύρες ζάντες είναι υπέροχες...αν αφησεις τις απλές να βρωμίσουν το ίδιο ωραίες είναι...
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Εγώ πάντως είδα την Mito QV στα Γιάννενα κατακόκκινη και την λιμπίστηκα!Αυτές οι μαύρες ζάντες είναι υπέροχες...Κατι τετοιο να υποθεσω...
http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarr ... eview.html
(το Link με το review και τις φωτο)Το μονο που με χαλαει αισθητικα ειναι το αυτοκολλητο τυπου pannini
στα εμπρος φτερα. Θα το εβγαζα με την μια... -
με πινακιδες...
μια μτχ boxster 987 που εχει ΤΟ κρατημα, ΤΗΝ μουρη, και παει λεγοντας...κ εγω αν ηθελα μεταχειρισμενο,δεν θα επαιρνα το ροκκο με 27,ουτε μιτο κβ,αλλα ενα υπεροχο μινι ς γουορξ κ θα ημουν κορυφη.αλλα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει σε καθε αυτοκινητο να πεταμε σε συγκριση κ μεταχειρισμενα.αν ηταν ετσι,δεν θα αγοραζα ελιζ με 50 φευγα αλλα μεταχειρισμενη 360 μοντενα απο γνωστους μου.
φιλια -
@Clab
Σου απαντησα με π.μ γιατι ειμαστε -
Αυτή που είδα εγώ είχε τις πολυάκτινες....
Red monster το είδα και αυτό που λες σε Ceed που ο άλλος το είχε πλύνει και είχε αφήσει τις ζάντες κατάμαυρες!Εδώ μιλάμε όμως για Ιταλίδα...
Εσύ θα ήθελες Ιταλίδα με μαυρισμένο σώμα από τον ήλιο ή από την μπίχλα;;;;
Γιατί εγώ θα διάλεγα μάλλον το πρώτο!!! -
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Αυτή που είδα εγώ είχε τις πολυάκτινες....
Red monster το είδα και αυτό που λες σε Ceed που ο άλλος το είχε πλύνει και είχε αφήσει τις ζάντες κατάμαυρες!Εδώ μιλάμε όμως για Ιταλίδα...
Εσύ θα ήθελες Ιταλίδα με μαυρισμένο σώμα από τον ήλιο ή από την μπίχλα;;;;
Γιατί εγώ θα διάλεγα μάλλον το πρώτο!!!Αυτες?
Καλες φαινονται, και γεμιζουν τελεια τους θολους αλλα με 40αρι προφιλ περα απο τα κοπανηματα, μετα απο ενα διαστημα θα κανει σαν κουδουνιστρα... -
συμφωνω το 40αρι προφιλ ειναι πανεμορφο αλλα....οχι για Ελλανικους δρομουσ γτ θα κοπαναει παντου και φυσικα σε λιγο καιρο ολα θα τριζουν θελονατας και μη.....αυτα τα λαστιχα δεν ειναι για καθημερινη χρηση. Φιλος μου με 45αρι πορφιλ καθε μα καθε φορα που παει για σερβις ελενχει ζαντες και παντα κατι χρειαζεται γτ λακουβα λακουβα ξεευθυγραμιζεται το συστημα....
-
Γούστα είναι αυτά, εμένα πχ στις συγκεκριμένες φωτό μου φαίνεται γελοίο το θέαμα. Ο θόλος είναι μεγάλος και γεμίζει το ίδιο είτε με την 17αρα είτε με την 18αρα. Σαν παπουτσωμένος γάτος είναι.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008