-
-
λάθος post
-
Ευγένιε το Power είναι ψαγμένο με τις μετρήσεις του, αμα ξέρεις κάτι ανέφερε
-
Να την κάνετε τι τη MiTo; Για να βάζετε λεφτά στις τσέπες των απατεώνων των Ανιέλι που ποτέ δε σεβάστηκαν την εταιρεία που τους εξασφαλίζει τα προς το jet-setting (πώς λέμε τα προς το ζην); Πάτε κάπου αλλού καλύτερα που θα ξέρετε ότι θα σέβονται τα ευρώ που δώσατε κι αφήστε τα Fiat και τις Alfa Romeo.
Ξέρω ότι πολλοί θα εκπλαγούν από τα λεγόμενά μου, αλλά αυτή μου τη στροφή την κέρδισε με το σπαθί του ο Marchionne. Αφού σχεδιάζει να καταργήσει τη Lancia για χάρη της Chrysler, ε από εμένα τελείωσε η υποστήριξη προς τη Fiat και την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία εν γένει.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Να την κάνετε τι τη MiTo; Για να βάζετε λεφτά στις τσέπες των απατεώνων των Ανιέλι που ποτέ δε σεβάστηκαν την εταιρεία που τους εξασφαλίζει τα προς το jet-setting (πώς λέμε τα προς το ζην); Πάτε κάπου αλλού καλύτερα που θα ξέρετε ότι θα σέβονται τα ευρώ που δώσατε κι αφήστε τα Fiat και τις Alfa Romeo.Λαντσια;
-
Ποια Lancia; Ξέχασέ την. Ετοιμάζεται ο Marchionne να την καταργήσει για να βάλει στις αγορές τη χρεποChrysler, την εταιρεία που παράγει αμάξια για losers. Αφού το θέλει έτσι...
-
-
Ποια Lancia; Ξέχασέ την. Ετοιμάζεται ο Marchionne να την καταργήσει για να βάλει στις αγορές τη χρεποChrysler, την εταιρεία που παράγει αμάξια για losers. Αφού το θέλει έτσι...ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στα είπαν πριν από λίγο στο άλλο φόρουμ, μυαλό δεν βάζεις
Άνοιξε ένα τόπικ, πολιτική της Φίατ/Άλφα/Λάντσια και μην π@*δ@ς ΚΑΙ αυτό το τόπικ
-
Πάντως, το βράδυ δυσκολεύομαι πολύ να ξεχωρίσω τη μούρη της MiTo από αυτήν του Micra ή του Yaris... Ίσως οι επικριτές της να μην έχουν άδικο τελικά...
-
Πάντως, το βράδυ δυσκολεύομαι πολύ να ξεχωρίσω τη μούρη της MiTo από αυτήν του Micra ή του Yaris... Ίσως οι επικριτές της να μην έχουν άδικο τελικά... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Α, έχετε χάσει επεισόδια βλέπω... Ε λοιπόν, έτσι ακριβώς είναι. Περισσότερα θα σου πει η Alba...
-
Πάντως, το βράδυ δυσκολεύομαι πολύ να ξεχωρίσω τη μούρη της MiTo από αυτήν του Micra ή του Yaris... Ίσως οι επικριτές της να μην έχουν άδικο τελικά...Κρίμα... Κάποτε είχες και μια αξιοπιστία...
-
Την οποία την έχασε επειδή είπε κάτι αρνητικό ε; Να την βράσω την ορισμένη με τέτοιο τρόπο αξιοπιστία.
-
Άκου JohnCharles, εγώ ούτε υπάλληλος της Fiat είμαι ούτε τίποτα. Μάτια έχω και μυαλό έχω και γράμματα γνωρίζω. Και κάποια στιγμή έρχεται που η ανοχή μου απέναντι σε συγκεκριμένες πρακτικές τελειώνει. Ε, αρκετά πια με τα κόλπα του Marchionne και των Agnelli. Αφού δε σέβονται την ιστορία των εταιρειών που διοικούν, δεν τους σέβομαι κι εγώ και να πάνε να πνιγούν.
Εσύ συνέχισε να ονειρεύεσαι MiTo GTA και Giulietta GTA και σανζμάν DDCT στις 159/Brera/Spider που μπαίνουν σε phase-out λόγω ανεπαρκών πωλήσεων. Πόσες πωλήσεις έκανε η MiTo πανευρωπαϊκά; 60.000 ως τώρα! Είναι πωλήσεις αυτές που θα δικαιολογήσουν GTA; Δες τι πωλήσεις κάνει το Mini - που σιγά τι είναι δηλαδή, ένα update του πατώματος του Metro - και σύγκρινε. Να λες πάλι καλά που βγήκε (για το λίγο καιρό που θα παραχθεί) και η MiTo QV, της οποίας οι κωδικοί θα κλείσουν κάποια στιγμή, η οποία δεν είναι και πολύ μακριά...
Κι ονειρεύεσαι νέα μοντέλα...
Με τι λεφτά; Ο Marchionne το'χει πει ότι δε ρίχνει ούτε ένα ευρώ για νέα μοντέλα. Και το μόνο χρήμα που κυκλοφορεί στον όμιλο είναι το αμερικάνικο, το οποίο πρέπει να (φαίνεται ότι) πάει για την Chrysler, τη νεφραμιά της Αμερικής. Πάλι καλά να λες που δεν ανέστησαν το K-car να του βάλουν σήματα Alfa Romeo ή Lancia.
-
ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ορισμένους...
σας αρέσει η μίτο , ή τζουλιέτα, η 159?? αγοράστε ...δεν σας αρέσουν...υπάρχουν και άλλες εταιρίες...πήρες την μίτο λ.χ. επειδή περιμένεις την Mito gta να σου δώσει αίγλη?
θα νοιώσεις καλύτερα αν βγεί??δεν πα να κλείσει η αλφα ρομέο, στα @@ μου , θα βρεθεί κάποια άλλη εταιρία να καλύψει το κενό και θα είναι ΄πρώτος της πελάτης...
μέχρι τότε η μίτο και η 159/spider προσφέρουν περισσότερα σε ορισμένους τομείς από τον ανταγωνισμό και δεν βλέπω τον λόγο κανέις να τις απορρίψει... -
Εγώ δεν ονειρεύομαι τίποτα, τουλάχιστον το χώρο του αυτοκινήτου.
Αυτά τα μοντέλα έχει η Άλφα/Φίατ/Λάντσια/Σουζούκι/Βόλβο/Άουντι, η σημερινή αγορά δηλαδή,
με αυτά ασχολούμαι.ΟΧΙ με concept. Δεν με ενδιαφέρουν τα concept.
Όπως επίσης δεν με ενδιαφέρει να όποιο τόπικ αναφέρεται στο Φίατ γκρουπ,
ούτε φυσικά να κάνω προτρέπω (!) κάποιον λέγονταςνα μην προχωρήσει σε μία αγορά γιατί η εταιρεία θα κλείσει/διαλυθεί κτλΈχεις σκεφτεί εάν αυτά που λες ΔΕΝ έχουν σχέση με την πραγματικότητα, τι θα σου λέει κάποιος που απεριψε ένα μοντελο εξαιτίας σου; ΟΚ, λέμε τώρα. Μετά θα του πεις συγνώμη;
Stay cool, ότι είναι να γίνει, θα γίνει....
Δηλαδή, τότε που άρχισαν οι φήμες για το deal Πόρσε - Βαγκ, έγινε τίποτα με τους κατόχους Πόρσε;
Βγήκαν και έκλεγαν από το πρωί μέχρι το βράδυ; -
Α καλά...
Ρε συ, εδώ ως τώρα κάναμε αμάν και πώς να πείσουμε κάναν άνθρωπο να πάρει ιταλικό, γιατί όλοι έχουν στραφεί στους Άριους κι εσύ λες 'τι θα σου λέει κάποιος που απέρριψε μοντέλο εξαιτίας σου'... Μια χαρά ευτυχισμένος θα'ναι, που θα τον θεωρούν όλοι σούπερ-ντούπερ γιατί πήρε το Άριο δημιούργημα ή τον φοβερό και τρομερό Γιαπωνέζο!
-
Καλά, άκρη δεν βγάζουμε, οπότε ας κλείσουμε εδώ με τα
-
Να την κάνετε τι τη MiTo; Για να βάζετε λεφτά στις τσέπες των απατεώνων των Ανιέλι που ποτέ δε σεβάστηκαν την εταιρεία που τους εξασφαλίζει τα προς το jet-setting (πώς λέμε τα προς το ζην); Πάτε κάπου αλλού καλύτερα που θα ξέρετε ότι θα σέβονται τα ευρώ που δώσατε κι αφήστε τα Fiat και τις Alfa Romeo.Ξέρω ότι πολλοί θα εκπλαγούν από τα λεγόμενά μου, αλλά αυτή μου τη στροφή την κέρδισε με το σπαθί του ο Marchionne. Αφού σχεδιάζει να καταργήσει τη Lancia για χάρη της Chrysler, ε από εμένα τελείωσε η υποστήριξη προς τη Fiat και την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία εν γένει.
τι επαθες και συ?
σου εκλεψε κανενας το password? -
http://www.youtube.com/watch?v=9umgM3el ... re=related
Alfa Romeo Mi.Τo 2008