-
Εδώ μετοχές που αγοράζει ο κόσμος δεν το ψειρίζει τόσο πολύ... Μιλάμε για γήινα αμάξια της τάξης των 20.000 ευρώ. Ήθελα να ξερα τι ψάχνουμε...
Αν κάποιον τον κόφτει η μέγιστη ιπποδύναμη σε βαθμό που να τα μετράει ένα ένα, θα αλλάξει πρόγραμμα, τουρμπίνα, θα βάλει νίτρα, πύραυλο ούτως ώστε να μη χάνει πελάτη στα φανάρια.
Αν κάποιον τον κόφτει να ρίχνει χρόνους στο μέγαρο θα ψωνίσει τα ημισλίκ του, θα βάλει ρυθμιζόμενη θα θα θα...
Όλοι οι άλλοι απλά παίρνουν αυτό που γουστάρουν περισσότερο.
Δηλαδή όσοι ψωνίζουν ΤΤ πχ το κάνουν επειδή έχουν μελετήσει όλη τη μηχανολογική ανάλυση του κάρου, τόσα κιλά αλουμίνιο, τόσα τσίγκο, τόσα πλατίνα, τόσα ατσάλι;
Ειλικρινά πάντως δεν θα ήθελα να ήμουν χρηματιστής και να είχα πελάτη τον Κίκιζα. Θα με έβαζε να μάθω αν έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις οι θυρωροί της εταιρίας που θα σκεφτόταν να επενδύσει.
Δηλαδή Η-ΜΑ-ΡΤΟΝ.............................
Το forum ανέχεται τον Charles που σε κράζει αλλά ανέχεται και σένα που τρολάρεις ασυναίσθητα και μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα.Το θεμα ειναι επιτελους να εχουμε περισσοτερα στοιχεια, γιατι αυτη η ξεπερασμενη
μαρκετινιστικη προσεγγιση των Ιταλων εκτος απο κουραστικη, εχει καταντησει
αποκρουστικη. Εχουν κανει ολοκληρη φιρμα με ενδοξη ιστορια σαν τα εφφετζιδικα
ξινισμενα μουτρα τους, με τις συνεχομενα λαθος στρατηγικες και επιλογες τους, και εχουμε
απο την αλλη διαφορους Alfisti να 'κοκορευονται' για καθε νεο μοντελο, χωρις απτα στοιχεια-δοκιμες στο δρομο, συνεχιζοντας να 'δημιουργουν' κλιμα με εφφε χωρις ουσια...
Μαλλον θα πρεπει η AR να 'πεσει' σε τιποτα Ιαπωνικα ή Κινεζικα κεφαλαια (αφου τους Γερμανους δεν τους θελουν, τρομαρα τους, λες και αυτοι τοσα χρονια διοικουσαν με σεβασμο στο ονομα...), για να καταλαβουν(?) σε τι σημειο βρισκεται η φιρμα, οι απανταχου Alfisti που κοιμουνται τον υπνο του δικαιου, και να φτασουν στο τελος να αναπαραγουν την γνωστη ρηση 'περασμενα μεγαλεια, διηγωντας τα να κλαις'...Κατάλαβε επιτέλους ότι εδώ μπαίνουμε να διαβάσουμε για τη Mito και όχι να αναλύσουμε σε επιχειρηματικό και εμπορικό επίπεδο τι κάνει και τι δεν κάνει η Alfa Romeo.
-
Προτεινω να στικαριστουν στην αρχικη σελιδα τα ποστ του JohnCharles και Eddie.Respect.
Επιτελους κικιζα αγορι μου,ποτε θα το καταλαβεις;
-
-
@Εddie147
Αυτα που λες στην αρχη των δυο τελευταιων σειρων σου προσπαθω να επισημανω, οτι
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, αλλα φαινεται ουτε εσυ καταλαβαινεις...
Το ειπα και πριν, ΔΕΝ αμφισβητησα την ιπποδυναμη της Mito, ZHTHΣΑ ομως εφοσον
ΟΝΤΩΣ υπαρχουν στοιχεια-πληροφοριες απο αυτον που ανεφερε περι δυναμης σε τροχους
να κανει παραθεση, και αντ αυτου, στραφηκε με ΕΙΡΩΝΙΚΑ σχολια εναντιον μου, με
αλλα δυο 'παπαγαλακια' alfisti να δραττωνται της ευκαιριας να ειρωνευτουν και αυτοι,
επειδη ΤΟΛΜΗΣΑ να ρωτησω εκτενεστερα για την αυθεντικοτητα και προελευση των στοιχειων, κατι που σε οποιοδηποτε forum θεωρειται κοινο μυστικο οτι με αυτο τον τροπο
γινεται αξιολογη πληροφορηση και ενημερωση για οτι μας ενδιαφερει, σε αντιθεση
με ανακοινωσεις χωρις καμμια παραθεση στοιχειων. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Προτεινω να στικαριστουν στην αρχικη σελιδα τα ποστ του JohnCharles και Eddie.Respect.Επιτελους κικιζα αγορι μου,ποτε θα το καταλαβεις;
Τα 'αγορι μου' θα τα λες με τα φιλαρακια σου, οχι με εμενα!
-
-
σε αυτο που λεει παντως ο γρηγορης εχει δικιο.ζητησε να μαθει τις πηγες απο τις οποιες προηλθαν οι ανωτερω πληροφοριες κ δεν ελαβε απαντηση.
προσωπικα προτιμω να ακουσω οτι δεν εχει ακομη μετρηθει κ εικαζουμε οτι θα κυμαινεται καπου εκει παρα οτι λεω εγω ειναι νομος κ αλλα τετοια..
τα περι αρχηγων στην κατηγορια κ ΑΝ κ ΟΤΑΝ κ ΘΑ ερθουν τα αλλα,ας τα αφησουμε για τοτε..για τον φλεβαρη του 2010,δηλαδη αυτη τη στιγμη που μιλαμε,κορυφη ειναι τα μινι-μιτο(υποθετω)-κλιο στο θεμα των επιδοσεων κ στησιματος..οταν ερθει το α1-σ1,λογικα θα ερθει κ ανανεωμενη εκδοση του μινι,η εντελως νεο μοντελο.οποτε καλλιστα ΘΑ μπορουσαμε να πουμε οτι ΘΑ ειναι ο νεος αρχηγος κ ηγετης κ τσιφ κ λιντερ κ δεν ξερω κ εγω τι αλλο..
κ εντελει,αυτο που μπορει για καποιον να ειναι καλυτερο,μπορει για μενα να μην ειναι.π.χ. οταν πηρα εγω το μινι,μου ελεγαν ολοι παρε το ς ειναι καλυτερο,πιο γρηγορο κτλ.επειδη ομως προωπικα δεν με ενδιαφερουν οι επιδοσεις στην ευθεια κ επειδη δεν ηθελα να ξοδεψω παραπανω χρηματα για κατι που ΔΕΝ μου χρειαζοταν,πηρα το κουπερ.κ εντελει,για τα δικα μου κριτηρια ηταν σαφως καλυτερη η επιλογη μου.. -
Την Παρασκευη εκλεισα Test Drive την QV
Για να δουμε για να δουμε...
Παντως μεσα εξω ειναι κουκλα.Ειδικα τα σκουρα κρυσταλα και οι καινουργιες πολυακτινες ζαντες δειχνουν παρα πολυ -
Ρε Γρηγόρη έχεις ανακατέψει το σύμπαν. Πήγαινε ρε παιδί μου κάνε ένα ξεγυρισμένο test drive σε αυτά που σε ενδιαφέρουν και άσε τη μηχανολογική ανάλυση για τα ξεφτέρια των 4Τ. Αν σε ξενερώνει η Mito, η Alfa Romeo και οι alfisti, ΟΚ κατανοητό, το έχουμε εμπεδώσει αλλά σε παρακαλώ μην ποστάρεις κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια πράγματα.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@Εddie147
Αυτα που λες στην αρχη των δυο τελευταιων σειρων σου προσπαθω να επισημανω, οτι
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, αλλα φαινεται ουτε εσυ καταλαβαινεις...
Το ειπα και πριν, ΔΕΝ αμφισβητησα την ιπποδυναμη της Mito, ZHTHΣΑ ομως εφοσον
ΟΝΤΩΣ υπαρχουν στοιχεια-πληροφοριες απο αυτον που ανεφερε περι δυναμης σε τροχους
να κανει παραθεση, και αντ αυτου, στραφηκε με ΕΙΡΩΝΙΚΑ σχολια εναντιον μου, με
αλλα δυο 'παπαγαλακια' alfisti να δραττωνται της ευκαιριας να ειρωνευτουν και αυτοι,
επειδη ΤΟΛΜΗΣΑ να ρωτησω εκτενεστερα για την αυθεντικοτητα και προελευση των στοιχειων, κατι που σε οποιοδηποτε forum θεωρειται κοινο μυστικο οτι με αυτο τον τροπο
γινεται αξιολογη πληροφορηση και ενημερωση για οτι μας ενδιαφερει, σε αντιθεση
με ανακοινωσεις χωρις καμμια παραθεση στοιχειων.τα στοιχεία για την qv είναι περιορισμένα, άρα όποιος έχει πληροφορίες καλό είναι να τις μοιράζεται με τους άλλους...
για χιλιοστή φόρα ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΌΣ... στο λένε τόσα άτομα...
γραφει γράφεις γράφεις , για το εμπορικό κομμάτι της φίρμας , για τις πωλήσεις για για ... καλό μου παιδί αν δεν σε ενδιαφέρει γύρνα σελίδα, μην γράφεις άσχετα πράγματα ... καταντάς γραφικός...
μερικούς δεν τους ενδιαφέρει να είναι οι αρχηγοί στο φανάρι...
όταν ξεκίνησα να αγοράσω αυτοκίνητο κοίταξα το οpc , το clio sport (και τα 2 στα ίδια λεφτά με τα μειωμένα τέλη) το σιρόκο...αγόρασα την μίτο όχι γιατί είναι καλυτερη (είναι ουτοπικό να ψάχνεις το τέλειο ) αλλά γιατί κάλυπτε τις ΔΙΚΕΣ μου ανάγκες...
θα σε συμβούλευα να σκεφτείς με τον ίδιο τρόπο -
ρε παίδες λίγη ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ..είπε κάποιος οτι η QV βγάζει 185 αλογα στρόφαλο και ο κ.Κίκιζας ρώτησε αν υπάρχει κάπου κάποια δυναμομέτρηση που μας έχει διαφύγει.. κατι απόλυτα λογικο και ΟΝ TOPIC
προσωπικά και εμένα θα με ενδιάφερε όντας κάτοχος ενος t-jet 150hp να δω τη δυναμομέτρηση ωστε να ξέρω τις εξελίξεις στην φίρμα... μιας και ψήνω τον πατέρα μου για την mito ή την giuleta ..
και εσείς αμέσως του τη πέσατε τι να αγοράσει, πως να σκέφτεται κτλ κτλ.. ελεος.. γιατι αντι να ασχολούμαστε με την mito ασχολούμαστε με τα χούγια του καθενος?
τι είναι εδω? dating club? -
@Εddie147
Αν ειμαι για εσενα κουραστικος που ζηταω στοιχεια και δεν τρωω 'αμασητο'
οτιδηποτε μου 'πετανε', μην διαβαζεις τι γραφω, γιατι δεν προκειται να σταματησω.
Η γενικοτερη αναλυση περι συμπεριφορας διοικησης αλλα και των alfisti ειναι αμεσα συνδεδεμενη με την νοοτροπια που διαπιστωσα απο μελος που δεν παραθετει στοιχεια,
ενω ισχυριζεται οτι τα εχει.@redmonster
Aυτα που λες στην πρωτη σου σειρα υποστηριζω τοση ωρα, και για αυτο το λογο
εισπραττω ειρωνια, επειδη επιμενω να θελω να μαθω περισσοτερα!
Οσο για το 'αρχηγος', αυτο δεν εχει να κανει με την οποια ρηχη τοποθετηση που να σχετιζεται μονο με επιδοσεις, αλλα συνολικα για το ποιο ειναι το πλεον ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ στην κατηγορια, κατι που ενδιαφερει αμεσα οχι μονο εμενα αλλα και πολλους υποψηφιους αγοραστες στην συγκεκριμενη κατηγορια. Σαφως και ο καθενας κρινει με βαση τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ αναγκες, αλλα λαμβανοντας υποψιν και ποια επιλογη υπερισχυει τελικα μιας αλλης.
Αυτο ειναι αναφαιρετο ΔΙΚΑΙΩΜΑ του καθενος (και εμου) να γνωριζει, ή να θελει να μαθει, και δεν μπορει να το στερησει κανενας! -
-
Προτεινω να στικαριστουν στην αρχικη σελιδα τα ποστ του JohnCharles και Eddie.Respect.
Mπορεις να μου κανεις και μηνυση... Εφοσον δε σε βριζω θα πρεπει να υποστεις το στυλ μου που προσαρμοζεται στο πρηξαρχιδικο δικο σου στυλ στο συγκεκριμενο τοπικ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Mπορεις να μου κανεις και μηνυση... Εφοσον δε σε βριζω θα πρεπει να υποστεις το στυλ μου που προσαρμοζεται στο πρηξαρχιδικο δικο σου στυλ στο συγκεκριμενο τοπικ.
Καταρχας επειδη το τονιζεις, το συγκεκριμενο τοπικ δεν ανηκει σε καποιους συγκεκριμενα, ανηκει σε ΟΛΟΥΣ και ειναι ενα κομματι του Forum των 4τροχων.
Κατα δευτερον ακομα και το συγκεκριμενο τοπικο, θα ειχε πολυ καλυτερο και υψηλοτερο
επιπεδο, αν εσυ και ορισμενοι 'κολλημμενοι' alfisti(?), δεν ειρωνευοσασταν
ανα πασα στιγμη, την επιθυμια και διαθεση καποιου να μαθει περισσοτερα στοιχεια, οταν
καποια απο αυτα που εκστομιζονται με ζηλο, δεν τυγχανουν οχι μονο τεκμηριωσης, αλλα
ουτε καν αναφορας σε καποια πηγη, link κτλ. -
Στα περι δυναμομετρησεων:
Το Power θεωρειται εγκυρη πηγη ή δεν εχει νοημα να αναφερω κατι? -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Στα περι δυναμομετρησεων:
Το Power θεωρειται εγκυρη πηγη ή δεν εχει νοημα να αναφερω κατι?αυτο απο οσο θυμαμαι μετραει στροφαλο και δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο
-
[off topic] Sorry προκαταβολικά, αλλα ρε παίδες κάντε ignore ο ενας τον άλλον να τελειώνετε. Θα ησυχάστε κι εσείς.
54τόσες σελίδες έχει φτάσει το ρημάδι. Και να η τουρμπίνα, και να τα 0-100 που είναι 0.5 sec περισσότερο. Λες και γινήκαμε όλοι εδώ ΜακΡέηδες. [/off topic] -
Καταρχας επειδη το τονιζεις, το συγκεκριμενο τοπικ δεν ανηκει σε καποιους συγκεκριμενα, ανηκει σε ΟΛΟΥΣ και ειναι ενα κομματι του Forum των 4τροχων.
Κατα δευτερον ακομα και το συγκεκριμενο τοπικο, θα ειχε πολυ καλυτερο και υψηλοτερο
επιπεδο, αν εσυ και ορισμενοι 'κολλημμενοι' alfisti(?), δεν ειρωνευοσασταν
ανα πασα στιγμη, την επιθυμια και διαθεση καποιου να μαθει περισσοτερα στοιχεια, οταν
καποια απο αυτα που εκστομιζονται με ζηλο, δεν τυγχανουν οχι μονο τεκμηριωσης, αλλα
ουτε καν αναφορας σε καποια πηγη, link κτλ.1ον:Γιατι ειπα εγω οτι ειναι δικο μου;Πας καλα;Ο καθενας μπορει να γραψει,γνωριζουμε αρκετοι απο λειτουργια ενος φορουμ.
2ον:Δε διαφωνησα (τουλαχιστον εγω) στο τι ζητας.Ορθα ζητας δυναμομετρηση (αν και δεν ξερω τι θα καταλαβεις απο ενα η δυο διαγραμματα).Δεν ειναι αυτο το θεμα.Το θεμα ειναι με την εμμονη σου να διυλιζεις τον κονωπα χωρις νοημα.Σε καθε σου σχεδον ποστ σ αυτο το θεμα. Αν λοιπον δε σου αρεσει ο τροπος ο δικος μου η του οποιουδηποτε ειναι θεμα δικο σου,μπορεις να απευθυνθεις στον isp μου να μου κοψει το νετ (το τι θα παρεις δε σου λεω ) ,αλλιως θα ανεχτεις τα ειρωνικα μου σχολια.
Σε αλλο επιπεδο συζητησης,πιο σοβαρο,ευχαριστως να συζητησουμε με καθε λογικη και με καλη διαθεση.Με αυτο το θεμα που επιασες,τι να συζητησουμε και γιατι;Αφου δε θα πειστεις,θα σου πεταξει καποιος παρε το ψοροκο ρε γρηγορη να ησυχασουμε (ποσοι το χουν πει αραγες ) θα πεις εσυ τα δικα σου ,θα ξεχαστει το θεμα για κανα δυο μερες και παλι απ την αρχη. Anyway,τσαμπα χαλαμε παλι το θεμα. -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Την Παρασκευη εκλεισα Test Drive την QV
Για να δουμε για να δουμε...
Παντως μεσα εξω ειναι κουκλα.Ειδικα τα σκουρα κρυσταλα και οι καινουργιες πολυακτινες ζαντες δειχνουν παρα πολυέχει ερθει αθηνα? πωλήτε κανονικά δηλαδή?? μοθ φενετε περιεργο γιατι δεν αναφερουβ τπτ τα περιοδικα ουτε εκαναν καμια συγκριση ακομα! σε πια αλφα ρομεο την κανουν τεστ?
Alfa Romeo Mi.Τo 2008