-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
ιαματική,Kαλα, κανε χαρουλες τωρα, γιατι οταν θα βγει η DS3 με τα 200αλογα, το S1
με τα 180αλογα και το GPA SS Evo με τα ιδια αλογα, Edit: και το CRZ Type R με 200 υβριδικα αλογα ( ) , εκει θα φανει ποιος
ειναι ο 'αρχηγος'...Αν εχει κανεις καποια πηγη να παραθεσει για τυχον δυναμομετρημενη QV ας το κανει,
αλλιως καλο θα ειναι να μην παιζουμε χαλασμενο τηλεφωνο, οπως και με την φημολογουμενη μικροτερη τουρμπινα που θα ειχε η QV σε σχεση με την 155αρα... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Γρηγόρη, 152 έδειξε η QV στρόφαλο;
185 στρόφαλο
Λογικό ακούγεται πάντως...
-
- Nissan Juke Turbo 190cv κι ας μην είναι άμεσος ανταγωνιστής ως φιλοσοφία.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
- Nissan Juke Turbo 190cv κι ας μην είναι άμεσος ανταγωνιστής ως φιλοσοφία.
Καλα, ειπαμε, εσυ το καψες το θεμα, αυτο τo Νισσαν ειναι σαν juke...box.
Ποιο ασχημο suv δεν πρεπει να υπαρχει σημερα στον πλανητη...Το θεμα ειναι να γινει κανενα test με την QV. Ουτε καν τα Ιταλικα περιοδικα
δεν την εχουν ακομα δοκιμασει... -
Κρίμα. Θα πάρω Σιρόκο.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
ιαματική,
Kαλα, κανε χαρουλες τωρα, γιατι οταν θα βγει η DS3 με τα 200αλογα, το S1
με τα 180αλογα και το GPA SS Evo με τα ιδια αλογα, Edit: και το CRZ Type R με 200 υβριδικα αλογα ( ) , εκει θα φανει ποιος
ειναι ο 'αρχηγος'......
. ποιος είναι ο αρχηγός; Καλές μου γρηγόρη τα αυτοκίνητα τΑ αγοράζουμε για να καλύπτουν τις δικές μΑς ανάγκες.... Ειλικρινά απορώ με την λογική σου... Άκου ΕΚΕΙ αρχηγός...τη είμαστε; 15χρονα;;
-
Και μένα ο αδερφός μου πάει 6η και πάει και καράτε και άμα του πω θα σε σπάσει στο ξύλο... Εντάξειιιιιιιιιιι;
-
-
185 στρόφαλο
Πηγη?
εγω....
-
Ο χρήστης spartalord έγραψε:
185 στρόφαλο
Πηγη?
εγω....
Σωθηκαμε...
Αν εχει κανεις στοιχεια απο εντυπο μεσο ή ηλεκτρονικο σχετικα με δυναμομετρηση, αλλα
και αναλυτικα τα τεχνικα χαρακτηριστικα κινητηρα-τουρμπινας, ας παραθεσει... -
185 στρόφαλο
Πηγη?
εγω....
Σωθηκαμε...
Αν εχει κανεις στοιχεια απο εντυπο μεσο ή ηλεκτρονικο σχετικα με δυναμομετρηση, αλλα
και αναλυτικα τα τεχνικα χαρακτηριστικα κινητηρα-τουρμπινας, ας παραθεσει...τωρα κατι ειπα... δεν θελω ου.... ο καιρος γαρ εγγυς... το θεμα ειναι αλλο??? θα την παρεις τελικα να τελειωνουμε???? 21500ε κανει....ετσι οπως το πας το θεμα σε βλεπω οοοοοοταν την παρεις να μην βλεπεις να την οδηγησεις απο γηρατειά.....( εχω και τα χαρακτηριστικα της αλλα περιμενω να διαβασω κιαλλες 'εξυπναδες' για να τα ανεβασω...... θα εχει πολυ πλακα να βλεπω τι θα λετε τοτε.... ενα πραγμα να θυμαστε .....185+ στροφαλο....... )
-
@spartalord
Αυτο νομιζεις οτι ενδιαφερει τον κοσμο να μαθει? Αν θα την παρω εγω?
Το θεμα ειναι επιτελους να εχουμε περισσοτερα στοιχεια, γιατι αυτη η ξεπερασμενη
μαρκετινιστικη προσεγγιση των Ιταλων εκτος απο κουραστικη, εχει καταντησει
αποκρουστικη. Εχουν κανει ολοκληρη φιρμα με ενδοξη ιστορια σαν τα εφφετζιδικα
ξινισμενα μουτρα τους, με τις συνεχομενα λαθος στρατηγικες και επιλογες τους, και εχουμε
απο την αλλη διαφορους Alfisti να 'κοκορευονται' για καθε νεο μοντελο, χωρις απτα στοιχεια-δοκιμες στο δρομο, συνεχιζοντας να 'δημιουργουν' κλιμα με εφφε χωρις ουσια...
Μαλλον θα πρεπει η AR να 'πεσει' σε τιποτα Ιαπωνικα ή Κινεζικα κεφαλαια (αφου τους Γερμανους δεν τους θελουν, τρομαρα τους, λες και αυτοι τοσα χρονια διοικουσαν με σεβασμο στο ονομα...), για να καταλαβουν(?) σε τι σημειο βρισκεται η φιρμα, οι απανταχου Alfisti που κοιμουνται τον υπνο του δικαιου, και να φτασουν στο τελος να αναπαραγουν την γνωστη ρηση 'περασμενα μεγαλεια, διηγωντας τα να κλαις'... -
εγω το πιστευω το 185 στροφαλο ειναι απολυτα λογικο , αν σκεφτουμε την ιπποδυναμη σε τροχο και στροφαλο της 155
δε βλεπω γιατι τσακωνεστε?
-
...και να φτασουν στο τελος να αναπαραγουν την γνωστη ρηση 'περασμενα μεγαλεια, διηγωντας τα να κλαις'...Μα ήδη δε γίνεται?
-
Βγάλε εσύ κανένα SUV, το δέκατο(;) δεν θυμάμαι, με 6.0 κινητήρες και 780 άλογα ΚΑΙ σε εκδόσεις φυσικά, γιατί αμάξι να αγοράσει κάποιος κανονικός άνθρωπος δεν έχεις, (εκτός και αν τον λένε Αμπράμοβιτς) και άσε την Άλφα να διηγείται την ιστορία της.
Να μιλάνε οι άλλοι ΟΚ, (οι του γκρουπ ΒΑΓΚ οι οποίοι έχουν και γκάμα, όπως να το κάνουμε ) αλλά να μιλάνε και οι προπέλες, τώρα...
-
@spartalord
Αυτο νομιζεις οτι ενδιαφερει τον κοσμο να μαθει? Αν θα την παρω εγω?
Το θεμα ειναι επιτελους να εχουμε περισσοτερα στοιχεια, γιατι αυτη η ξεπερασμενη
μαρκετινιστικη προσεγγιση των Ιταλων εκτος απο κουραστικη, εχει καταντησει
αποκρουστικη. Εχουν κανει ολοκληρη φιρμα με ενδοξη ιστορια σαν τα εφφετζιδικα
ξινισμενα μουτρα τους, με τις συνεχομενα λαθος στρατηγικες και επιλογες τους, και εχουμε
απο την αλλη διαφορους Alfisti να 'κοκορευονται' για καθε νεο μοντελο, χωρις απτα στοιχεια-δοκιμες στο δρομο, συνεχιζοντας να 'δημιουργουν' κλιμα με εφφε χωρις ουσια...
Μαλλον θα πρεπει η AR να 'πεσει' σε τιποτα Ιαπωνικα ή Κινεζικα κεφαλαια (αφου τους Γερμανους δεν τους θελουν, τρομαρα τους, λες και αυτοι τοσα χρονια διοικουσαν με σεβασμο στο ονομα...), για να καταλαβουν(?) σε τι σημειο βρισκεται η φιρμα, οι απανταχου Alfisti που κοιμουνται τον υπνο του δικαιου, και να φτασουν στο τελος να αναπαραγουν την γνωστη ρηση 'περασμενα μεγαλεια, διηγωντας τα να κλαις'...Τι περισσότερα στοιχεία να σου γράψουν; Να στο κάνουν βίδες; Ή μήπως θες να σου πουν τον τύπο της τουρμπίνας , να τις βάλεις κάτω και να δεις ποιος από όλους τους ανταγωνιστές έχει την μεγαλύτερη; Ποιος είναι ο αρχηγός;
Τα τεχνικά, όσα πρέπει να ξέρει ένας υποψήφιος αγοραστής υπάρχουν, εδώ και μήνες. Για τα υπόλοιπα έχει έρθει το αμάξι στον Σφακιανάκη και στον Παζαρόπουλο, πηγαίνεις και ρωτάς και το οδηγάς.
ΠΡΩΤΑ οδηγεί κάποιος ΚΑΙ ΜΕΤΑ διαβάζει. (όλα τα περιοδικά-απόψεις, αν θέλει να είναι και σωστός)
Για να δει και να τσεκάρει τι γράφει ο καθένας και γιατί το γράφει,
αλλά (το πιο σημαντικό) για να μην είναι από ΠΡΙΝ θετικά/αρνητικά προκατελημένος και επηρεασμένος.Εάν διαβάσω ότι π.χ., το κιβώτιο είναι μπαρούφα είναι 100% σίγουρο ότι θα δώσω υπερβολική σημασία σε αυτό, θα το σκέφτομαι συνέχεια και όταν (και άμα) το οδηγήσω θα «κολλήσω» με αυτό.
Τεστ ντράιβ, ΔΕΝ κάνουμε για να επιβεβαιώσουμε(!) αυτά που λένε τα περιοδικά («Είδες; Καλά τα έλεγε το EVO-4Τ κτλ»)
αλλά ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ εάν θέλουμε (δεν είναι και υποχρεωτικό) να δούμε εάν ταιριάζουν οι εμπειρίες/απόψεις μας με τις δικές τους.Δηλαδή, εάν πέσει μια ρουκέτα αύριο στα γραφεία των 4Τροχών, η αγορά του αυτοκινήτου θα μηδενιστεί και φυσικά θα μείνεις με το Όπελ Βέκτρα μέχρι να πεθάνεις.
Ο sparta πήγε σε μια αντιπροσωπεία, έβγαλε μια φωτο έψαξε, μίλησε.Δεν τα έβγαλε από το μυαλό του.
-
Δηλαδή, εάν πέσει μια ρουκέτα αύριο στα γραφεία των 4Τροχών, η αγορά του αυτοκινήτου θα μηδενιστεί και φυσικά θα μείνεις με το Όπελ Βέκτρα μέχρι να πεθάνεις.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δηλαδή, εάν πέσει μια ρουκέτα αύριο στα γραφεία των 4Τροχών, η αγορά του αυτοκινήτου θα μηδενιστεί και φυσικά θα μείνεις με το Όπελ Βέκτρα μέχρι να πεθάνεις.
Mlk, καλό!
-
@JohnCharles
Tα προσωπικα σχολια περι περιοδικου και αυτοκινητου μου τα προσπερναω, γιατι
πολυ ευκολα χωρις να με γνωριζεις προσωπικα, τολμας να μιλας ετσι! Δεν πειραζει, ειναι
η λειτουργια των forum τετοια που στο επιτρεπει...
Δεν αμφισβητω απαραιτητα την μεγιστη ιπποδυναμη της QV, το θεμα ειναι οτι
φροντιζω απο την πλευρα μου, οπως οι περισσοτεροι που ασχολουνται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
με το αυτοκινητο και εχουν την ωριμοτητα αλλα και θεληση να ανταλλαξουν πληροφοριες,
να ΠΑΡΕΧΟΥΝ στοιχεια αξιοπιστα που να επιβεβαιωνουν τα λεγομενα τους.
Τις υπολοιπες 'συμβουλες' κρατα τες για τον εαυτο σου. -
...
ΠΡΩΤΑ οδηγεί κάποιος ΚΑΙ ΜΕΤΑ διαβάζει. (όλα τα περιοδικά-απόψεις, αν θέλει να είναι και σωστός)
Για να δει και να τσεκάρει τι γράφει ο καθένας και γιατί το γράφει,
αλλά (το πιο σημαντικό) για να μην είναι από ΠΡΙΝ θετικά/αρνητικά προκατελημένος και επηρεασμένος.Εάν διαβάσω ότι π.χ., το κιβώτιο είναι μπαρούφα είναι 100% σίγουρο ότι θα δώσω υπερβολική σημασία σε αυτό, θα το σκέφτομαι συνέχεια και όταν (και άμα) το οδηγήσω θα «κολλήσω» με αυτό.
Τεστ ντράιβ, ΔΕΝ κάνουμε για να επιβεβαιώσουμε(!) αυτά που λένε τα περιοδικά («Είδες; Καλά τα έλεγε το EVO-4Τ κτλ»)
αλλά ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ εάν θέλουμε (δεν είναι και υποχρεωτικό) να δούμε εάν ταιριάζουν οι εμπειρίες/απόψεις μας με τις δικές τους.....
Συμφωνώ 101% !
Alfa Romeo Mi.Τo 2008