-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Για το τιμόνι δεκτό ότι δεν ήταν σωστά διατυπωμένο. Όμως όσοι το έχουν οδηγήσει, ξέρουν πως (τα πρώτα) είχαν όντως θέμα με το πολύ ευαίσθητο τιμόνι γύρω από τη θέση της ευθείας. Σε σημείο που ήταν εκνευριστικό και πολύ κουραστικό να κάνεις συνεχώς μικροδιορθώσεις. Για αυτό και εν μέρει γίνεται αντιληπτό τι ήθελε να πει ο συντάκτης.Τα υπόλοιπα είναι καθαρά υποκειμενική κρίση του καθενός που το οδηγεί. Δέκα άτομα να βάλεις να το οδηγήσουν ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ και οι δέκα να σου πουν τα ίδια.
Επειδή έχω οδηγήσει τις πρώτες Mito από τους πρώτους πρώτους μπορώ να σου πω ότι η ΔΙΚΗ ΜΟΥ άποψη όταν την οδήγησα ήταν να μείνω με άναυδος αφού δεν πίστευα πως μπορεί ένα ηλεκτρικό τιμόνι να έχει τέτοια ωραία αίσθηση....Μάλιστα βρίσκω ιδιαίτερα βολικά τα άμεσα και κοφτερά τιμόνια εντός πόλης διότι είμαι συνηθισμένος σε αυτά, και δεύτερον αν το μάθεις λιγοστεύεις τις πολλές μανούβρες....Εγώ δεν διαπίστωσα καμία ασάφεια. Ήταν για μένα εξαιρετικό εξ αρχής, πάντα για τα δεδομένα ενός supermini. Μόνο που το τιμόνι της Mito δεν το έχουν πολλά από τα D-seg....
Όταν δε, διάβασα τα σχόλια των 4Τ, απλά έσκασα από τα γέλια και κούναγα το κεφάλι μου....
Τέλος να σημειώσω ότι ένα μοντέλο δεν τελειώνει την εμπορική του σταδιοδρομία όπως την αρχίζει. Σε αυτό μάλιστα η ίδια η εταιρία διατηρεί το αναφαίρετο δικαίωμα της να προβαίνει σε μικροαλλαγές είτε σε ηλεκτρονικά, είτε σε setup είτε σε οτιδήποτε πάει ο νου σας, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ.
Οι Ιταλοί όμως μας έχουν συνηθίσει να ανακοινώνουν τα πάντα...έτσι λόγω αυτής της υπερπληροφόρησης κάποιοι καταπιάνονται και κάνουν την τρίχα τριχιά δημιουργώντας θέμα από το πουθενά....αυτό ισχύει και για τον τύπο του εξωτερικού....ίδια 'φάτσα' έχουν όλοι οι δημοσιογράφοι εξάλλου....
Το τιμόνι της Mito δεν είχε κανένα πρόβλημα. Όπως δεν είχε πρόβλημα η Brera με τα +25 κιλά, αλλά παρόλαυτα την ελάφρωσαν, όπως δεν είχε πρόβλημα το ταμπλώ της 147 prefl αλλά στο fl το άλλαξαν, όπως δεν είχαν πρόβλημα οι αναρτήσεις της 147prefl και στο fl τις άλλαξαν προς το χειρότερο, και πολλά πολλά άλλα.... -
Παω γυμναστήριο. Keep trolling guys...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@eddie147
Δεν ειναι 1100κιλα βρε ανθρωπε. **1216κιλα ειναι η 120αρα Mito **με ΜΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΑSR, κατι που ΠΝΙΓΕΙ την ΟΠΟΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ
Το εγραψα πριν, εκανα και παραθεση του αρθρου.Edit: Eιναι διαφορετικη η αισθηση-αποτελεσμα οταν εχεις ΒΑΡΥ τιμονι οπως του Mini, αλλα εξισου αμεσο με την Mito, και αντιστοιχα παναλαφρο με ακρως συνθετικη αισθηση και ασαφεια γυρω απο την ευθεια οπως αυτο της Mito στα 08 μοντελα τουλαχιστον, για να μην προσθεσω και την ακομα πιο σφιχτη αναρτηση του Mini που προσθετει στην συνολικα πιο βαρια και με μεγαλυτερη ακριβεια αισθηση.
Eιναι συνδυασμος πολλων πραγματων με κυριοτερο την αυξημενη βαρυτητα στο τιμονι, που διαφοροποιει στην συνολικη αισθηση.σου έχω ξαναπεί , έχει πολύ καλός μου φίλος την 155αρα 08 με 18αρες...
μια χαρά βάρος έχει το τιμόνι , και μια χαρα αμεσότητα -
Kαλα κρασια...
Οταν ελεγα για μετριο τιμονι, πεσατε ολοι οι Alfisti επανω μου, και καλα οτι επειδη το γραφουν οι 4τροχοι το υποστηριζω, και δεν θα επρεπε να τολμω να γραφω πριν αποκτησω
δικη μου αποψη. ...ρε άνθρωπε του θεού...
έγραφες για το τιμόνι της μίτο ΠΡΙΝ το οδηγήσεις...τι θες να σου πούμε???
μπράβο που έχεις μαντικές ικανότητες??? -
η MiTo δεν είναι το μίνι GTI που αφήνουν να εννοηθεί το όνομα του κατασκευαστήΤι ιστορική σχέση θα μπορούσε να έχει το όνομα Alfa Romeo με το αρκτικόλεξο GTI;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Για τον ΓΚ οι 4Τ(ελληνική έκδοση βέβα) αποτελούν το Άγιο Δισκοπότηρον της Αυτοκίνησης.
Το γράφουν οι 4Τ? Τότε ισχύει, τελεία και παύλα...Εγώ πόσες φορές έχω έρθει σε αυτή τη θέση εδώ μέσα? Δεν αλλάζει μυαλό ο άνθρωπος, τελείωσε. Και το κακό δεν είναι να έχεις πάθη και εμμονές. Και αυτό το λέω για να μην βγάζω απέξω την ουρά μου. Το κακό είναι να περιφέρεσαι σχεδόν σε όλα τα τόπικ και να έχεις άποψη επί παντώς επιστητού και με προίκα απλά την ανάγνωση του τελευταίου τεύχους των 4Τ....
Εγώ κουράστηκα σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις, σήμερα διαλέγω να είμαι θεατής ...Δηλαδή κάποιος που το έχει οδηγήσει και έχει διαπιστώσει παρόμοια χαρακτηριστικά, είναι παράλογο να συμφωνεί με το οποιοδήποτε περιοδικό γράφει τα ίδια και συμφωνεί με τις απόψεις που έχει σχηματίσει για το οποιοδήποτε μοντέλο; Γιατί το θεωρείς δεδομένο πως ο άλλος αντιγράφει τους ισχυρισμούς του περιοδικού, και δεν εξετάζεις το ενδεχόμενο απλά τα γραφόμενα ενός περιοδικού να επιβεβαιώνουν τη γνώμη που έχει σχηματίσει κάποιος από προσωπική εμπειρία;
Παράλογο δεν είναι να συμφωνεί με το περιοδικό αν έχει προσωπική άποψη...
Παράλογο είναι να συμφωνεί ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ... -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Μη συγκρινουμε το θεο (MINI) με τον θνητο (ΜιΤο)!!!
Το Copperακι βγηκε μια φορα και ηταν και ειναι στην κατηγορια πρωτο!!!
Το παραδεχομαι σε ολα του!Σε μία εταιρία όπως η AR που έχει βγάλει ότι έχει βγάλει, το Mini δεν θα ήταν ούτε στην αναπληρωματική 5άδα του 12ΘΕΟΥ....
To Mini είναι για μένα απλά καλό συνολικά.
-
Παράλογο είναι να συμφωνεί ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ...Δασκαλε που διδασκες!!!
μπούλη ...τόσο αστείο σου φαίνεται??
-
Ειναι τυχαια η βρωμα τωρα δλδ για τους Alfisti που εχει βγει??? Μα παντου εκδηλωνεστε???για πες και σε εμάς να ξέρουμε...
-
αν δεν λανθανω ο γρηγορης εχει οδηγησει την μιτο,αρα τα λεει απο προσωπικη εμπειρια.πιστευω πως δεν λανθανω επειδη θυμαμαι χαρακτηριστικα πως ελγε οτι την δοκιμαζε σε πολυ γρηγορη οδηγηση κ κατα τη διαρκεια της στροφης πατουσε κ ξανααφηνε γκαζι(γιατι το εκανε αυτο σε γρηγορη οδηγηση δεν γνωριζω,ουτε ενδιαφερομαι να μαθω,ο καθενας οπως ξερει πραττει) με αποτελεσμα να αντιληφθει το ιδιαιτερως παρεμβατικο κ αποτομο(κατα τα λεγομενα του,μιας κ δεν την εχω οδηγησει ο ιδιος) εσπ..οποτε μπορει να εκφερει ελευθερως την αποψη του.
στο θεμα οτι οι 4τ μετρουν εδω κ 40 ετη,δεν μπορω παρα να γελασω.γιατι δεν νομιζω εδω κ 40 ετη να ειναι παντα οι ιδιοι που δοκιμαζουν κ μετρουν αυτοκινητα.οι ανθρωποι ερχονται κ φευγουν.το οτι δουλευουν γι εν περιοδικο που ητν κορυφη στην ελλαδα,δεν σημαινει αυτοματως οτι κ αυτοι ειναι κορυφαιοι.μπορει να ηταν οι παλαιοτεροι.παντως οι 4τ τα τελευταια χρονια εμφανιζουν κενα κ ελλειψεις που δεν προυπηρχαν,καπου θα οφειλεται αυτο.
τελος,για την ταχυτερη κρεμαγιερα,ειλικρινα χρειαζεται να εχεις καποιες γνωχεις πανω στην αγωνιστικη οδηγηση,οταν κυνηγας δηλαδη να κανεις χρονους,γιατι περιοριζει κατα πολυ το περιθωριο που επιτρεπει λανθασμενες κινησεις..τα ιδια ελεγαν κ για το σ2000..
οσο για το μινι,κ κατα τη δικη μου ταπεινη αποψη ειναι κορυφη.- -
Αν το ΜΙΝΙ ειναι απλα καλο συνολικα η ΜιΤο τι ειναι??? Το απολυτο super car???
Παιδακια ειπαμε, αλλα εσεις οι alfisti το χετε παραξηλωσει! Το ΜΙΝΙ το παραδεχομαι σε οοοολα του!
Μονο το εσωτερικο του ειναι καπως στα ματια μου, ολα τα υπολοιπα ειναι υποδειγμα και σημειο αναφορας για την κατηγορια!!!
Ειναι τυχαια η βρωμα τωρα δλδ για τους Alfisti που εχει βγει??? Μα παντου εκδηλωνεστε???Η Mito δεν είναι ούτε το απόλυτο supercar, ούτε μπακατέλα, αλλά ούτε καλείται να τετραγωνίζει τον κύκλο.
Το Mini που το αποκαλείς θεό, εγώ το θεωρώ απαράδεκτο για την τιμή που πωλείται και για την ξεπερασμένη τεχνολογία πάνω στο πλαίσιο του. Είναι ένα fun to drive παιχνιδάκι. Η Mito είναι ολόκληρο αμάξι.ΆΚου εκεί το Austin Metro θεός
-
Και γω θεωρώ απαράδεκτη την Mito και το 207 για την ξεπερασμένη τεχνολογία που χρησιμοποιούν στον πίσω άξονα.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Για τον ΓΚ οι 4Τ(ελληνική έκδοση βέβα) αποτελούν το Άγιο Δισκοπότηρον της Αυτοκίνησης.
Το γράφουν οι 4Τ? Τότε ισχύει, τελεία και παύλα...Εγώ πόσες φορές έχω έρθει σε αυτή τη θέση εδώ μέσα? Δεν αλλάζει μυαλό ο άνθρωπος, τελείωσε. Και το κακό δεν είναι να έχεις πάθη και εμμονές. Και αυτό το λέω για να μην βγάζω απέξω την ουρά μου. Το κακό είναι να περιφέρεσαι σχεδόν σε όλα τα τόπικ και να έχεις άποψη επί παντώς επιστητού και με προίκα απλά την ανάγνωση του τελευταίου τεύχους των 4Τ....
Εγώ κουράστηκα σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις, σήμερα διαλέγω να είμαι θεατής ...Δηλαδή κάποιος που το έχει οδηγήσει και έχει διαπιστώσει παρόμοια χαρακτηριστικά, είναι παράλογο να συμφωνεί με το οποιοδήποτε περιοδικό γράφει τα ίδια και συμφωνεί με τις απόψεις που έχει σχηματίσει για το οποιοδήποτε μοντέλο; Γιατί το θεωρείς δεδομένο πως ο άλλος αντιγράφει τους ισχυρισμούς του περιοδικού, και δεν εξετάζεις το ενδεχόμενο απλά τα γραφόμενα ενός περιοδικού να επιβεβαιώνουν τη γνώμη που έχει σχηματίσει κάποιος από προσωπική εμπειρία;
Παράλογο είναι να συμφωνεί ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ...Οχι Κωστα, παραλογο ηταν, ειναι και θα ειναι, οταν τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και ΕΓΚΥΡΟΤΕΡΑ περιοδικα εντος και εκτος της χωρας γραφουν για το ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ τιμονι της Mito και
ΟΛΟΙ εσεις οι Alfisti και κατοχοι, τους βγαζετε ασχετους, με κρυφα συμφεροντα, κτλ.
Εχει καταντησει κακογουστο ανεκδοτο, και ανουσιο feedback για την ιδια την εταιρια. -
Ε καλά μην το παρακάνουμε το Mini δεν είναι και τόσο απαράδεκτο Busso!!!Από την άλλη βέβαια η τιμή δεν το κατατάσσει και στις ευκαιρίες...Υπό αυτό το πρίσμα θα προτιμούσα και γω τη Mito γιατί σου δίνει ασύγκριτα πολλά περισσότερα σε σχέση με το Mini και με αρκετά ευρουλίνια λιγότερα...
-
Και γω θεωρώ απαράδεκτη την Mito και το 207 για την ξεπερασμένη τεχνολογία που χρησιμοποιούν στον πίσω άξονα.
Ειπαμε! Φτωχοι συγγενεις!
Βλεπω θες να ριχνεις συνεχεια τη μιτο..
-
Γρηγόρη Κίκιζα απόψεις είναι, μην φανατίζεσαι.
Ούτε έχει κατοχυρώσει κανένα περιοδικό εκ γενετής την ταμπέλα του 'έγκυρου' και του 'καταξιωμένου' ώστε οτιδήποτε δημοσιεύεται εντός του να πληροί αυτές τις ιδιότητες. Τα άρθρα άνθρωποι τα γράφουν σαν εμένα κι εσένα, δεν τους καθιστά έγκυρους το μέσο στο οποίο δουλεύουν, αλλά ο τρόπος με τον οποίο σκέφτονται.
-
Μόνο που εγώ μιλούσα ειρωνικά.
-
Οχι Κωστα, παραλογο ηταν, ειναι και θα ειναι, οταν τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και ΕΓΚΥΡΟΤΕΡΑ περιοδικα εντος και εκτος της χωρας γραφουν για το ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ τιμονι της Mito και
ΟΛΟΙ εσεις οι Alfisti και κατοχοι, τους βγαζετε ασχετους, με κρυφα συμφεροντα, κτλ.
Εχει καταντησει κακογουστο ανεκδοτο, και ανουσιο feedback για την ιδια την εταιρια.Ρε γρηγόρη , νομίζω οτι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω...
Όταν την οδήγησες , είπες την γνώμη σου και ήταν σεβαστή και δεκτή, το πρόβλημα ήταν τα αρνητικά σου σχόλια πριν την οδηγήσεις που όσο να'ναι διαμόρφωσαν και την τελική σου άποψη για αυτήν -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και γω θεωρώ απαράδεκτη την Mito και το 207 για την ξεπερασμένη τεχνολογία που χρησιμοποιούν στον πίσω άξονα.δίκιο έχεις ...
και το κλιό την ίδια κωλοδιάταξη έχει πίσω και...
μάκραν οτι καλυτερο υπάρχει εκεί έξω... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ειπαμε! Φτωχοι συγγενεις!
Βλεπω θες να ριχνεις συνεχεια τη μιτο..
μην τον συμμερίζεσαι ρε πάσχο... δεν αξίζει...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008