-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Σε λίγη ροπούλα χαμηλά και ένα 6άρι δεν θα έλεγα όχι...
μια spider θες εσύ...
fixed
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Για να μην αναγκάζομαι να κατεβάζω σχέση για ψίλου πήδημα. Και εννοείται πολύ πιο εύκολα -και ασφαλή- προσπεράσματα, ειδικά αν κουβαλάς επιπλέον βάρος.να σου πω την γνωμη μου ,δεν νομιζω οτι μια κοντη σχεση ,γιατι σε ενα 6αρι θα ειναι σιγουρα πιο κοντες οι σχεσεις, ευνοει παντα τις προσπερασεις.
-
Σε λίγη ροπούλα χαμηλά και ένα 6άρι δεν θα έλεγα όχι...
μια spider θες εσύ...
fixed
πιο soft καταστάσεις
-
Αν αγόραζα κάτι για να αντικαταστήσω την 147 και αν δεν υπήρχε εταιρικό στη μέση το πιο πιθανό να έπαιρνα Scirocco...
...και τώρα τρέχω!!!!
-
Αν αγόραζα κάτι για να αντικαταστήσω την 147 και αν δεν υπήρχε εταιρικό στη μέση το πιο πιθανό να έπαιρνα Scirocco......και τώρα τρέχω!!!!
οδηγησε το και ξαναπες το...
-
Αν το πάμε σε εντελώς οδηγικό κριτήριο μπορεί να μην είναι τίποτα από τα 2 και να έπαιρνα mx5 ή γενικά κάτι άλλο. Σε θέμα αισθητικής το Scirocco με καλύπτει όπως με κάλυπτε πριν 6 χρόνια η 147. Όταν και αν βγάλουν οι Ιταλοί κάτι αντίστοιχο το ξανασυζητάμε.
Mito θα έπαιρνα αν ήμουν τώρα 20-22 και δεν πήγαινε το budget πάνω από 25 χήνες. Εννοείται όταν λέω Scirocco εννοώ 160 DSG... Τα πάντα στις επιλογές είναι θέμα βαλαντίου και αυτή τη στιγμή στα συγκεκριμένα βαλάντια (25-30) οι Ιταλοί δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ. -
...και τώρα τρέχω!!!!
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Θα έχανε εφόσον είχαν το ίδιο ακριβώς κιβώτιο. Όμως δεν το έχουν.
Πάνω πόσταρα ένα λινκ που έχουν αρκετές μετρήσεις....
μελέτησε το λίγο.Και πέρα από αυτό Christobale η καλύτερη απόδειξη είναι ο δρόμος....Πολλές φορές η θεωρία διαφέρει από την πράξη. Από ότι μου λένε φίλοι και γνωστοί μάλιστα με τα 16άρια 147
Μελέτησα αυτά που έγραψες δεν σου απάντησα έτσι..
Απόδειξη είναι ο δρόμος εφόσον έχουμε τον ίδιο οδηγό και με τα δύο αυτοκίνητα και ίδιες ζάντες κλπ κλπ..το θέμα είναι να μην παίρνουμε σαν κανόνα μια άτυπη κόντρα 'ενός φίλου' με 'εναν γνωστό' διότι οι παράγοντες που παίζουν ρόλο είναι πολλοί. Αν δεν παραβλέψεις κάτι στην θεωρεία θα έχεις το σωστό αποτέλεσμα. Όταν το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό σημαίνει ότι δεν υπολόγισες κάποιον παράγοντα ή λείπει επιστημονικό υπόβαθρο.
Αρχικά βέβαια η κουβέντα είχε ξεκινήσει αν είναι καλύτερο ένα ατμοσφαιρικό ίδιας ισχύος με ένα τουρμπάτο. Το δικό μου συμπέρασμα μετά την κουβέντα και μελέτη είναι ότι αν έχουν ίδιο φάσμα στροφών λειτουργίας νικητής είναι το τούρμπο (με παρόμοιο κιβώτιο πάντα). Αλλιώς η ψαλίδα κλείνει και μπορεί και υπερ του ατμοσφαιρικού αν δίνει πολύ ψηλά την ισχύ του (λόγο και κοντύτερου κιβωτίου).
Επειδή έχω οδηγήσει και την 120άρα Mito μου φαίνεται αρκετά πιο σβέλτη και δυνατή από την 146 μου που είναι αντίστοιχης ισχύος, βέβαια η σύγκριση είναι άδικη αν αναλογιστής τα 11 χρόνια της και την εξέλιξη που έχει επέλθει σε αυτό το διάστημα στους κινητήρες γενικά (ατμόσφαιρικούς ή τούρπο).
-
Να σας θυμισω οτι το θεμα εδω ειναι για την ΜiTo ? [mod]
-
Και μιας και το θέμα είναι για τη MiTo, έχω να ρωτήσω το εξής: το Blu Tornado που υπάρχει σαν option χρώματος στην QV υπάρχει και στις υπόλοιπες; Στο εξωτερικό γίνεται να παραγγείλεις πχ μια MAir 135 ή μια Diesel με το εν λόγω μπλε. Στην Ελλάδα δεν μπορείς ή απλά δεν έχουν ανανεώσει τα options στο ελληνικό site;
Edit: Κάτι ακόμα: όσοι έχουν οδηγήσει τη MAir 135 έχουν παρατηρήσει κάποια βελτίωση στο τιμόνι σε σχέση με την προηγούμενη 120/155;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Και μιας και το θέμα είναι για τη MiTo, έχω να ρωτήσω το εξής: το Blu Tornado που υπάρχει σαν option χρώματος στην QV υπάρχει και στις υπόλοιπες; Στο εξωτερικό γίνεται να παραγγείλεις πχ μια MAir 135 ή μια Diesel με το εν λόγω μπλε. Στην Ελλάδα δεν μπορείς ή απλά δεν έχουν ανανεώσει τα options στο ελληνικό site;Edit: Κάτι ακόμα: όσοι έχουν οδηγήσει τη MAir 135 έχουν παρατηρήσει κάποια βελτίωση στο τιμόνι σε σχέση με την προηγούμενη 120/155;
Χωρις να ειμαι ο 'αρμοδιος' (και) alfisti, νομιζω οτι το blue tornado αφορα ΟΛΗ την νεα m-air γκαμα της Mito.
Τωρα για το 'καυτο' θεμα του τιμονιου σε συντομο τεστ των 4τροχων τουλαχιστον, στο προσεχες τευχος αναφερει στα αρνητικα την αισθηση συστηματος διευθυνσης...
Για τα υπολοιπα κινητηρας-αισθηση-αποδοση τα σχολια ειναι κυριως θετικα, αναλυτικα ολο το αρθρο θα το βρεις λογικα τον επομενο μηνα στην ηλεκτρονικη βιβλιοθηκη του περιοδικου. -
Η 17άρα αλά 8c ζυγίζει 7κιλά, ενώ η 3μπρατση 18άρα 9κιλά ακριβώς.
Δεν έχω το βάρος της 18άρας ακτίνας της linea accessori/QV αλλά μόλις το μάθω θα το έχεις.Eισαι σιγουρος...? Μου φαινεται παναλαφρη για 17αρα.
Η στανταρ 16αρα (χ6.5?) του 500 Abarth ζυγιζει 8,4κιλα...
Βρηκα ενα πινακα που ειχες αναρτησει με ζαντες τις AR αλλα δεν βρισκω
την δημοσιευση που ειχες κανει με καποια προσθετα χαρακτηριστικα... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Και μιας και το θέμα είναι για τη MiTo, έχω να ρωτήσω το εξής: το Blu Tornado που υπάρχει σαν option χρώματος στην QV υπάρχει και στις υπόλοιπες; Στο εξωτερικό γίνεται να παραγγείλεις πχ μια MAir 135 ή μια Diesel με το εν λόγω μπλε. Στην Ελλάδα δεν μπορείς ή απλά δεν έχουν ανανεώσει τα options στο ελληνικό site;
Edit: Κάτι ακόμα: όσοι έχουν οδηγήσει τη MAir 135 έχουν παρατηρήσει κάποια βελτίωση στο τιμόνι σε σχέση με την προηγούμενη 120/155;
Χωρις να ειμαι ο 'αρμοδιος' (και) alfisti, νομιζω οτι το blue tornado αφορα ΟΛΗ την νεα m-air γκαμα της Mito.
Τωρα για το 'καυτο' θεμα του τιμονιου σε συντομο τεστ των 4τροχων τουλαχιστον, στο προσεχες τευχος αναφερει στα αρνητικα την αισθηση συστηματος διευθυνσης...
Για τα υπολοιπα κινητηρας-αισθηση-αποδοση τα σχολια ειναι κυριως θετικα, αναλυτικα ολο το αρθρο θα το βρεις λογικα τον επομενο μηνα στην ηλεκτρονικη βιβλιοθηκη του περιοδικου.Όντως.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Η 17άρα αλά 8c ζυγίζει 7κιλά, ενώ η 3μπρατση 18άρα 9κιλά ακριβώς.
Δεν έχω το βάρος της 18άρας ακτίνας της linea accessori/QV αλλά μόλις το μάθω θα το έχεις.Eισαι σιγουρος...? Μου φαινεται παναλαφρη για 17αρα.
Η στανταρ 16αρα (χ6.5?) του 500 Abarth ζυγιζει 8,4κιλα...
Βρηκα ενα πινακα που ειχες αναρτησει με ζαντες τις AR αλλα δεν βρισκω
την δημοσιευση που ειχες κανει με καποια προσθετα χαρακτηριστικα...Η δημοσίευση που είχα κάνει αφορούσε τις ζάντες τις 159.
Οι τιμές που ανέφερα για τις ζάντες της Μίτο είναι 100% επιβεβαιωμένες -
Η δημοσίευση που είχα κάνει αφορούσε τις ζάντες τις 159.
Οι τιμές που ανέφερα για τις ζάντες της Μίτο είναι 100% επιβεβαιωμένεςΩραια, εγω χρειαζομαι εκτος απο το βαρος της 17αρας (8C) το βαρος της 18αρας
που εχουμε δει στις φωτο για την QV (απο linea acessori) με τις πολλες καμπυλωτες ακτινες,
και το βαρος της 18αρας (8C) που φοραει και η 159 ti με κωδικο 5Α6, που εμφανιζεται στην πιο πανω φωτο.
Μπορουμε να τα βρουμε αυτα? -
10.5kg και είναι η καλύτερη επιλογή ζάντας στην 159, το προσυπογράφω....Πανάλαφρη και ανθεκτικότατη...Ότι καλύτερο...
-
10.5kg και είναι η καλύτερη επιλογή ζάντας στην 159, το προσυπογράφω....Πανάλαφρη και ανθεκτικότατη...Ότι καλύτερο...τι μαρκα ειναι κανονικα αυτες οι ζαντες?
-
10.5kg και είναι η καλύτερη επιλογή ζάντας στην 159, το προσυπογράφω....Πανάλαφρη και ανθεκτικότατη...Ότι καλύτερο...Οι εξτρα 18αρες της QV με τις καμπυλωτες ακτινες?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
10.5kg και είναι η καλύτερη επιλογή ζάντας στην 159, το προσυπογράφω....Πανάλαφρη και ανθεκτικότατη...Ότι καλύτερο...
τι μαρκα ειναι κανονικα αυτες οι ζαντες?
Λογικά speedline.
-
Alfa Romeo Mi.Τo 2008