-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Στέφανε, μάλλον έχες...χμ...κάπως βαρύ ποδαρι...
Η 147 η δικιά μου, στην πόλη με νορμάλ οδήγηση, ούτε να το σκίζω ούτε να το πηγαίνω σέρνοντας, έκαιγε 9,5 και κάποιες φορές 10.
Το C3 που είχα για κανένα εξάμηνο έκειγε γύω στα 7...
Με ένα ΜΙΤΟ μπορείς να πετύχεις και 8,5 και 9 , αν μάθεις να δουλευεις την τουρμπίνα...τώρα αν κάτι σε γαργαλάει (όχι άδικα) μπορείς να φθάσεις και 12!μιλάς για νορμαλ κίνηση...
το βράδυ όταν δεν έχει κίνηση πάιζω 8-9 σε νορμαλ ρυθμούς
το πρωί μεσογείων-κατεχάκη κλπ παίζω 9-10 με ηπιους ρυθμούςαν σε γαργαλάει φτάνει 13+
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Στέφανε, μάλλον έχες...χμ...κάπως βαρύ ποδαρι...
Η 147 η δικιά μου, στην πόλη με νορμάλ οδήγηση, ούτε να το σκίζω ούτε να το πηγαίνω σέρνοντας, έκαιγε 9,5 και κάποιες φορές 10.
Το C3 που είχα για κανένα εξάμηνο έκειγε γύω στα 7...
Με ένα ΜΙΤΟ μπορείς να πετύχεις και 8,5 και 9 , αν μάθεις να δουλευεις την τουρμπίνα...τώρα αν κάτι σε γαργαλάει (όχι άδικα) μπορείς να φθάσεις και 12!Δεν φταίω εγώ προκαλεί ο TS...
-
Παιδια ειναι το πρωτο μου αυτοκινητο κ βασικα κ αυτο μου το κανουν δωρο.Οποτε δεν θελω να 'πιεσω' για κατι πιο ακριβο.
Στην αρχη ελεγα να βρω καποιο μικρο με 14000-15000 και να σας πω την αληθεια το σκεφτομαι ακομη για το peugeot 207 sport με 95 αλογα, κ το fiesta titanium με 96 αλογα.Αλλα για το Μιτο επειδη μου αρεσει πολυ,εχει κ πληθωρα ηλεκτρονικων επανω που δεν τα βρισκεις σε κανενα απο τα αλλα αυτοκινητα (αν κ σχετικα πλουσιες εκδοσεις)των 14000-15000, ειπα να ανεβασω τον προυπολογισμο στα 16900 με 17000 που θα μου κοστισει το Μιτο.
Τωρα για επιδοσεις κτλ μου αρκουν αυτα τα αλογα.Αν ανεβαζα τον προυπολογισμο,θα τον ανεβαζα μαλλον για την καλυτερη εκδοση,παρα για ιπποδυναμη παραπανω.Απλα το θεμα αξιοπιστιας με φοβιζει και ολα αυτα που ακουγονται.
-
οδηγεις καιρο?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οδηγεις καιρο?Οχι.Εχω διπλωμα αλλα δεν το εχω 'δουλεψει' πολυ.Βασικα πανω σε αυτο το αυτοκινητο θα μαθω.
-
δοκιμασε σε κανα παλιοτερο , ειναι κριμα να μαθεις σε καινουριο
αν δεν υπαρχει στην οικογενεια προτιμησε ενα μικρο φθηνο μεταχειρισμενο για τουλαχιστον τους πρωτους 6 μηνες
-
δοκιμασε σε κανα παλιοτερο , ειναι κριμα να μαθεις σε καινουριοαν δεν υπαρχει στην οικογενεια προτιμησε ενα μικρο φθηνο μεταχειρισμενο για τουλαχιστον τους πρωτους 6 μηνες
Η αίσθηση του να πέρνεις αμάξι του κουτιού όμως είναι...
Αρκέι να μην στεναχωρεθείς με τις τυχών γραζουνιές και μικροχτυπηματάκια που θα του κάνειςσόρρυ για το
-
Ο χρήστης Dr_tolis έγραψε:
Παιδια ειναι το πρωτο μου αυτοκινητο κ βασικα κ αυτο μου το κανουν δωρο.Οποτε δεν θελω να 'πιεσω' για κατι πιο ακριβο.Αν είναι το πρώτο σου και είσαι και καινούργιος οδηγός, είναι πολύ καλή λύση η 105...
Θα σου συχγωρήσει και όλα τα λάθη απειρίας...Το σίγουρο είναι ότι θα κολήσεις με τα Alfa RomeoΤωρα για επιδοσεις κτλ μου αρκουν αυτα τα αλογα.Αν ανεβαζα τον προυπολογισμο,θα τον ανεβαζα μαλλον για την καλυτερη εκδοση,παρα για ιπποδυναμη παραπανω.Απλα το θεμα αξιοπιστιας με φοβιζει και ολα αυτα που ακουγονται.
Σου αρκούν και είναι και αρκετά σε αυτήν την φάση. Για το θέμα αξιοπιστίας μήν ανησυχείς, λίγο πολύ στο ίδιο καζάνι βράζουν όλα, το θέμα είναι να μην σου κάτσει. Η γνώμη μου είναι, μιας και είναι το πρώτο σου, να πάρεις όποιο λαχταράει η ψυχούλα σου και όποιο σε κάνει να χαίρεσαι που θα το οδηγείς...
Θετική σκέψη και καλορίζικο! -
Ο χρήστης arroyo έγραψε:
δοκιμασε σε κανα παλιοτερο , ειναι κριμα να μαθεις σε καινουριο
αν δεν υπαρχει στην οικογενεια προτιμησε ενα μικρο φθηνο μεταχειρισμενο για τουλαχιστον τους πρωτους 6 μηνες
Η αίσθηση του να πέρνεις αμάξι του κουτιού όμως είναι...
Αρκέι να μην στεναχωρεθείς με τις τυχών γραζουνιές και μικροχτυπηματάκια που θα του κάνειςσόρρυ για το
επειδη θα στενοχωρηθει το λεω και επειδη οταν εισαι καινουριος η πιθανοτητες να κανες μαλακια ειναι κατα πολυ μεγαλυτερες απο οτι στο χρονο και μετα
να μιλησουμε για τα πολυ απλα, δηλαδη δε θα ταν κριμα να τρωει τις ζαντες μιας μιτο πανω σε πεζοδρομια?
μεχρι και μενα με στενοχωρει αυτο
-
Φρεσκούλι...
-
Βάλε και το press release
http://www.alfaromeopress.com/index.php?lng=2&group=3&method=cartelle&action=zoom&id=4640Κατ'εμέ η ομορφότερη Mito και το Maserati Ocean Blue απλά κορυφαίο....
-
Η 120άρα Distnctive είναι πιο φτηνή (έχει -1000€ έκπτωση) από την 105 Distinctive...ο εξοπλισμός μπορεί να σου λείψει αλλά δεν θα σου χρειαστεί αναγκαστικά..το γκάζι άμα το χρειαστείς (φτου φτου..)
-
καλα οχι οτι δεν εχεις γκαζι 'που θα χρειαστεις' με 105 αλογα
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Φρεσκούλι...Δυστυχως ομως προκειτε για ειδικη εκδοση και θα χρησιμοποιηθει αποκλειστικα ως αυτοκινητο εξυπηρετησης για κατοχους Maserati.
-
Έχουν διαφορά όμως..όπως και να το κάνεις, ειδικά στην ροπή. Παλιά κυκλοφορούσαμε και με 45 άλογα, προφανώς δεν κινδυνεύεις με 105, ούτε με 80 αρκεί να μην υπερεκτιμάς τις δυνατότητες του αυτοκινήτου.
Απλά το δικό μου σκεπτικό λέει, καλύτερα μεγαλύτερη ιπποδύναμη-ροπή παρά εξοπλισμός. Έτσι και αλλιώς δεν μιλάμε για διαφορά στην τιμή, αφού η 120άρα είναι πιο φθηνή!!
-
καλα εννοειται οτι η 120αρα ειναι σαφως καλυτερη επιλογη ,και πιο ακριβη να ηταν, και εννοειται οτι τα περισσοτερα αλογα (δεδομενου οτι δεν εισαι χαρος) βελτιωνουν την ασφαλεια σου, αλλα και τα 100 ειναι μια χαρα , δε μπορεις να πεις οτι το αυτοκινητο ειναι ταφος ή επικινδυνα αργο
αυτο ηθελα μονο να ξεκαθαρισουμε και χαιρομαι που συμφωνεις
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Φρεσκούλι...Kαι επίκαιρο......καθώς ο Harald 'less is more' Wester συγκεντρώνει πλέον στο πρόσωπό του,μεταξύ άλλων ιδιοτήτων,τα καθήκοντα του amministratore delegato των δύο brands.
Στο μεταξύ η δουλειά των τελευταίων δύο ετών (μάζι με κάποια εκατομύρια ευρώ)πετάχτηκαν στα σκουπίδια.Για τον αντικαταστάτη της Quattroporte,που θα βασιζόταν σε δάπεδο spaceframe από αλουμίνιο,όπως η Ferrari......υπάρχουν πλέον άλλα σχέδια.
Να μην πω που μπήκαν τα προχωρημένα σχέδια για τις 941 και 944
-
Και στο βάθος τρίπολο Alfa Romeo-Maserati-Abarth?
Πάμε στο τοπικό Alfa Romeo Αlba -
καλα εννοειται οτι η 120αρα ειναι σαφως καλυτερη επιλογη ,και πιο ακριβη να ηταν, και εννοειται οτι τα περισσοτερα αλογα (δεδομενου οτι δεν εισαι χαρος) βελτιωνουν την ασφαλεια σου, αλλα και τα 100 ειναι μια χαρα , δε μπορεις να πεις οτι το αυτοκινητο ειναι ταφος ή επικινδυνα αργοαυτο ηθελα μονο να ξεκαθαρίσουμε και χαίρομαι που συμφωνεις
Ήταν 'υπερβολική' η τοποθέτησή μου για τα άλογα απλά για να δείξω πόσο έμφαση δίνω σε σχέση με τον εξοπλισμό. Προφανώς μια χαρά είναι τα 105 της Mito για πρώτο αμάξι, αναλογικά σε επιταχύνσεις πρέπει να είναι παρόμοια με τα 120 της γερασμένης (223.000χλμ) 146 μου..
-
μην το λες, δεν ξερω ποσο ζυγιζει η 146 , αλλα ειναι και 4 μετρα η μιτο
τα 120 τουρμπατα ομως με σιγουρια σου λεω οτι δεν εχουν καμια σχεση με τα 120 ατμοσφαιρικα
ειναι σαφως πιο δυνατα
Alfa Romeo Mi.Τo 2008